6682
Önbizalomhiány
  • raulreal
    Kérlek... elég lesz már. Depressziót kapok tőled. Szívj el pár vicces cigit meg nézz meg pár vígjátékot és egyből jobb kedved lesz. Garantálom. (persze én drogellenes vok,de neked lehet h segítene, csak ne ess túlzásba
  • kulabácsi
    én meg hiszek benne, vmi kell h erőt adjon...
  • NEOreg3
    arra én képtelen vagyok
  • kulabácsi
    ez így van, de szebbé teheted ha akarod!
  • NEOreg3
    az élet nem tartogat mást csak kínt és szenvedést
  • berlinboy6329
    Nana,azért nagyon haonlitunk,de én ilyet sose gondoltam...Komolyan...Néha néha(2x mikor ugy nem jött össze) de komolyan sose.Honnan tudod h mit tartogat még az élet?majd eljön mindenki ideje!Amit az élet elvett azt visszaadja!(bár én nem hiszek benne tőlem csak elvett vagy ha létezik akkor még halálom után is törlesztenie kell)
  • kulabácsi
    :D
  • NEOreg3
    bárcsak ne kelnék fel reggel:( aludni akarok örökre
  • Hegi90
    boldog szülinapot. :)
  • raulreal
    sry beszélgetnék
  • raulreal
    No para, ha megírom majd lúzer középiskolai életem történetét (PUNCH 'ND RUN lesz a címe) ...kaptok majd 1-1 dedikált példányt. Remélem kicsit sikerült javítani az összkedélyállapoton :)
    Sőt olyan ötletem is van, h innen is bele fogok ollózni fórumhozzászólásokat (már ha nem sértem a jogaitokat)
    Fél évig még gyűjtenem kell hozzá az anyagot XD

off:néha úgy érzem, mintha magammal beszélgetnél...gollam...
  • panther112
    Rendben, Neked kell döntened. Amúgy a szerelem kölcsönös dolog, ami egyoldalú lehet, az csak a szerelmi függés.
  • panther112
    Egy komoly szerelmi kapcsolatban van egy bezárkózási szakasz (többnyire az elején), ilyenkor gyakorlatilag 0 a kifelé való érdeklődés, csak valamilyen traumatikus berobbanás tudja ebből kizökkenteni az egyik felet (ilyet könnyebben lehet elérni, ha ismerősről, régi szerelemről... van szó). Ezt a bezárkózást még a nem igazán komoly kapcsolatot létesítők is eljátsszák az elején, na ezt már nem nehéz felszámolni. Amúgy egyik legfontosabb dolog, hogy a kiválasztott partnerével nem szabad foglalkozni, az embernek ilyenkor a kiválasztott nővel van dolga, és nem a pereputtyával (ez egyébként is mindig így van).
  • berlinboy6329
    Hát elég visszahúzodó és az első barátja ha minden igaz....De mondom én már hagyom..Ha esetleg alakul vmi akkor kihozok belőle vmit de nem eröltetem mostantól.
  • panther112
    Én hódítottam már el lila ködös hölgyet is, de nem lett belőle sikeres kapcsolatom. Ha csak egy tingli-tangli kapcsolatról van szó, akkor szinte mindegy, vagy kifejezetten előnyös is a helyzet.
  • hologram35
    Mi számit?
  • panther112
    Nem ezt írtam.
  • berlinboy6329
    Hát sztem ha friss a kpacsolat akkor nem hiszem.Benne vannak a lila ködben még nagyon.
  • hologram35
    Akkor ha a nőnek van barátja már semmi esély hogy a tied legyen?
  • kulabácsi
    énis, tüdőre -.-
  • Hegi90
    megyek is és gyúrok!
  • raulreal
    OFF:
    Másodikak vagyunk? Ez az gyerekek, növeljük a nézettséget, még több drámát, legyen egy kis krimi is, a végét meg lezárjuk egy csattanós happy end-del, hogy a yenkik se panaszkodjanak! Isten áldja Amerikát!
    ON
  • raulreal
    Csak mert néha eléggé "eleresztem" az agyam, és sokaknak nem tetszik...ha megy az agyam...
  • kulabácsi
    elfogadtam én csakhát szar...nameg sokáig tartott míg elfogadtam h ennek már mind1, de azóta is nagyon jó barátságban vagyunk, most is beszélünk pl msn-en, ez lehet többet is ér mint egy x hetes/hónapos kapcsolat és utána szakítás majd eltávolodás...
  • berlinboy6329
    Neeeeemm,csak én magam,ahogy irtam a véresre verős kommentet..Mert megérdemlik...
  • panther112
    Én is rosszul vagytok az általad vázolt hölgyikéktől, sőt nem csak tőlük, hanem sok más típustól is (egyre típusosabbak az emberek:( ). Ráadásul én idősebb is vagyok (26) a korosztályomban már nagyon sok nőnek családja, férje van, én pedig még egy komolyabb kapcsolatban sem igazán tudom elképzelni magam.

Tehetség, egyediség, okosság, kis gonoszságra való hajlam, erős egyéniség, játékosság, cinizmus. Nagyjából ilyen számomra az "ideális nő" 40-50 felett már akadnak is bőven:D 2x évesben viszont ritka, mint a fehér holló.

Ez a talonba helyezés nagyon gyakori dolog, velem is csinálták már (szerencsémre egy kivételével csak olyan nők, akik nem jelentettek sokat, abban az egy esetben pedig viszonylag gyorsan sikerült tisztáznia dolgokat), ill. én is viselkedtem már így. Ilyen az ember, ezt el kell fogadni.
  • raulreal
    Remélem nem én idegesítettelek fel. :S
  • raulreal
    Ezt a PUNCH 'ND RUN-t én találtam fel.Életfilozófia.Sőt több annál.Ez egy stílus.És én vagyok az első mestere. Úgyhogy ha tanulni akartok ifjú padavanok, érezzétek a jobb egyenes erejét.Érzitek már, ahogy táncba hívja a bal horgot? Körül vesz és átölel. .......----na jó elég lesz már XD
  • berlinboy6329
    huha 2. legnépszerűbb topik:O
  • berlinboy6329
    Na most jól feildegesitettem magam...
  • raulreal
    Na további depresszióban szegény szép estét kívánok mindenkinek! -Röviden D.SZ.SZ.E.K.M.- ((majdnem olyan jó mint, a B.Ú.É.K.))

Majd még visszanézek...vmikor este...bár nem hinném h túlzottan hiányolni fogtok :D ...
  • berlinboy6329
    Punch and run..Lol eszarok ezen a kifejezésen..De én nem vagyok egy olyan tipus.:(

Belefáradtam ebbe az egészbe,h tűröm h baszogassanak v felidegesitsenek(mikor baszogatnak/felidegeitenek)..Ha egyszer elszáll az agyam engem nem érdekel ha kibasznak de minimum félholtra verem,és eltöröm vm,elyik vlgtagját közbe a pofájába röhögök majd leköpöm és elmagyarázom h az ilyen fajta emberenek meg kellene rohadniuk helyben....Lefosom ha kirugnak de akkoris legalább jól fossávertem..Megérdemelte.
  • kulabácsi
    hidd el ez lehet h furán hangzik de még jobb h az elején kiderült h semmi...én 2 évig vergődtem, néha kis smárolás ilyesmi, de a végén mindig semmi! az sokkal szarabb, amikor nyitva hagyja direkt a kiskaput, h majd ha esetleg úgy adódik akkor "jöhetsz", azt mindig azt a választ kapod h neki ez nem megy...persze mondjuk egyik legjobb barátnőmről van szó, így kicsit kuszább, de fos az egész úgy ahogy van
  • raulreal
    Jah...én a lányokban főleg a tisztaságot keresem...hogyismongyam...hogy képes legyek elveszni a szemeiben... - igazából ezt nem lehet megmagyarázni-
  • raulreal
    nekem két tanácsom lenne, hogy mit tegyél:
    1.----csaj barátját PUNCH 'ND RUN
    2.----csajt meg CATCH 'ND KISS ----Just do it.
    Utána qrva jól fogod magad érezni, garantálom ;)
  • kulabácsi
    ja, gusztustalan h bemész egy helyre és a 90% az ilyen lány, az ilyenre én rá se nézek, nemhogy rámosolyogjak...
  • kulabácsi
    én egyálltalán nem a szépségre megyek...szeretem megismerni az embereket (ezért is necc a dolog, mivel nem nagyon szoktam ismerkedni, szal akivel lehetett volna vki az is a baráti körömből jött), nekem olyan lány kell akivel lehet beszélgetni, elmélkedni, leszarom ha nem egy szőke cicababa, sőt már azt vettem észre h nem is nézem meg kb az ilyen nőket, hanem inkább a helyes, mosolygós lányok "bűvölnek" el, sokszor szokták is mondani h érdekes ízlésem van, de pl én hányok a miniszoknyás cicababáktól, el se tudnám magam képzelni egy ilyen lány mellett, olyan meg aki nekem kéne sajna nem sok van, és nehéz megtalálni őket :(
    ezért hagytam is már fel vele, úgy vagyok h ha az élet is úgy akarja akkor majd jön vki, de értelmetlen belemenni olyan kapcsolatba aminek tudom előre h korán vége lenne...
  • DJ Skyline
    én leginkább a számomra ideális belsőt keresem a lányban, nem elsődleges szempont a szépség. persze, azért külsőleg is tetszen a lány, de nincsen fél oldalas leírás hogy hogy nézzen ki. csak hát nem könnyű megtalálni a jót, pláne ha nem is keresem :D legalábbis most nem keresem.
  • panther112
    És az miért kizáró ok, hogy van barátja? Biztos mentalitás kérdése, de én erre soha nem voltam tekintettel. Még külön jól is tud jönni, főleg, ha egy idiótáról van, mert akkor könnyen előjön a kontraszt a két férfi között. Persze sajnos az esetek nagy részében semmi esély:) a fránya hormonok, az elvakultság a partner felé...
  • raulreal
    Jó...jó...a stréberek közt is vannak bénák...azt nem mondtam h mind1ik jól csinálja...az is egy hobbi...továbbképzésekre, tréningekre kell járni h tökéletesítse a teknikáját... XD