Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Akinek nincsen önbizalma, legyen töltött lugere a pisztolytáskába'! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zillo
nekem segitett.

Alah Alik Ya Sidi!

hát igen! régen szerettem az angolt de már kezdem unni mindig csak nyelvtan része! és sajna nem könnyû most kezdek visszaesni angolból! (általánosban 5-ös voltam!)😞 most szenvedek

Baromság... Bocs, világért se beszólás akart lenni, de én is ezt reméltem és nem jött össze. Persze lehet másnak összejön, de csak ha megváltozik, mer ha félénk marad, akkor 10 új közeg se változtat a dolgon.

tigerbácsi
könnyû ezt mondani! de nem lehet ezt csak úgy követni véghezvinni!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Zillo
pedig ezekszerint mégis 😊 Tigerbácsi tessék magabiztosabb lenni!

Alah Alik Ya Sidi!

tigerbácsi
szóbelim meglet elsõre! de nem tom mért!?! nem beszélem azt a nyelvet yoooo!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Zillo
A nyelvtanulásnak valóban a külföldre költözés a legjobb módja,mivel ráleszel kényszerülve,hogy más nyelven beszélj😊
Ha a szóbeli része megy a dolognak,az már több,mint fél siker,hiszen elsõ sorban arra lesz majd szükséged,nem pedig a nyelvtan benyesésére 😊 Idõvel majd az is jönni fog magától..Én pont fordítva vagyok,az írásbeli megy,a beszéd már kevésbé

Alah Alik Ya Sidi!

tigerbácsi
abból voltam vagy 5 ször írásbeli alapfokon! :-( de tanulom, képzem magam, bár I don't speak English!
de ahova megyek ott majd megtanulom tán!

Zillo
Pedig sjanos nyelvek nelkul elveszett leszel a vilagban,elég ha egyet tudsz,de azt magas szinten.Javaslom az angolt,az a legegyszerübb a vilagnyelvek közül sztem.

Alah Alik Ya Sidi!

tigerbácsi
hmmm ez abban az esetben igaz ha beszélik a magyart! én nem beszélek külföldiül sajna! nincs nyelvérzékem! :-( csak szenvedek a nyelvekkel! szóval így igen kicsi az esélye annak hogy kijussak! bár lehet majd februárban!

Zillo
nemtudom en a külföldiekkel mindig sokkal közvetlenebb tudtam lenni.

Alah Alik Ya Sidi!

alapból komoly a természetem... csa késõn érõ típus vok! van olyan aki sosem ér be😄😄😄 xD

tigerbácsi
de kint külhonba meg sokkal nehezebb kapcsolatot építeni, s ha valaki itt sem mer, akkor ott hogy fog?

Zillo
en nem mondtam,h élj itt,valóban bölcsebb dolog külföldre fészket építeni,aki teheti és jónak látja annak mindenképp érdemes kiköltözni.

Alah Alik Ya Sidi!

tigerbácsi
csak e helyre én nem szeretnék családot, gyermeket meg semmit! ez az ország nem érdemli meg hogy szaporítsam! s nem politizálni akarok! csak nézzünk körül! undorít e hely!

Zillo
Lesz ez még igy se 😊 Ha majd be kerülsz egy uj közegbe pl egyetem,ott majd talalsz magadnak uj lehetösegeket a kapcsolatteremtésre,addigra kicsit maskepp fogsz majd gondolkozni,meglatod.😊 De azert most is csak annyit mondok,hogy ne zarkozz el a lehetösegektöl,hidd el nagyon sok jo dolog van,amit lehet es erdemes is kiprobalni(itt nem alkoholra,cigire es hasonlokra gondolok),de az embernek nehéz mindezt egyedül veghezvinnie.

Egyebkent a fiuk többsége ugye késõn érõ tipus,mondom a batyam 20 eves es még csak most jutott el arra a szintre h kitegye a lábát itthonrol,ettõl még õ teljesen normalis ember,csak kicsit késõbb kezdett el megkomolyodni.

Te is hipp hopp jobb belatasra fogsz terni meglatod.

Alah Alik Ya Sidi!

errõl van szó😊 itt a világ aranyosabb legmegértõbb embere!😊 köszönöm Zillo látszik h a nõk normálisabban látják át a dolgokat! Hallottad MOsFet?😄😄

Zilló szerettem én régen csavarogni Kispesten voltak ottan haverjaim is, de az utóbbi 2 évben kevesebbet járok Kispestre! zárkozottab lettem kezdek meghülyülni! amugy Nincsenek unokatesóim kevés a rokonom már ezt is mondtam! kocsmába eleget voltam anno apámmal...😞 az én helyzetem más! más típusú ember vok! körülményes, válogatós, elkényesztetett, félénk minden bajom van...😞 jol el vok egyedül mostan... mozizni , billiárdozni, bowlingozni egyszer egyszer szoktam azért 1-2 haverral. és elkezdtem érdeklõdni a tenisz iránt! de ha el is kezdenék sportolni attól nem változnék meg! nem szeretek ünnepelni szóval...

Nohab
Zillo jól gatyába ráztad a társaságot. <#smile><#eljen>
Zillo
Szerintem ne nyugodj bele,mert késõbb igencsak sajnálni fogod.Az életedben az egyetlen dolog,ami boldoggá tud majd tenni,az a család lesz.

Alah Alik Ya Sidi!

tigerbácsi
hmmm az idõõõõ az így tényleg naon telik! de nem is bánom! s én nem is mondtam, hogy várok valamit! én már elfogadtam, s belenyugodtam ebbe a helyzetbe! s hogy nem teszek semmit! hát nem! vagy csak akkor fogok ha lesz bátorságom!
( bár most talán én legalábbis bízom abban hogy alakulóban van egy kapcsolat! csak itt is vannak még bökkenõk sajnos miket nem tok még sehogysem áthidalni, s nem tom lesz e rá idõm egyáltalán! de ez a jövõ titka!)

Zillo
Ja és még annyit az 'idõsebb' him egyedeknek,akik a fiatalabbakat szekálják,hogy a legbölcsebb a ti eszetekkel mérve az lenne,ha nem tartanátok vissza õket a negativ hozzászolásokkal,hanem ha ösztönzöt nem,akkor inkább semmit ne irjatok.Ti is voltatok tizenévesek,nem hiszem,hogy nektek minden elsõre ment,és bárkitõl elfogadtátok a segítséget,a jó tanácsot.Ha az ember látszólag szorult helyzetben van,és a fiatalság népbetegségében szenved,akkor jobb megvárni,amig kinõ belõle,nem kell még olajat tenni a tûzre és fokozni a nyomorult hangulatot.(ami valojaban nem is az,csak annak tünik)

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
Sziasztok sracok!

Egy kicsit olvasgattam,aztán elgondolkoztam azon,hogy mennyire mindennaposak a hasonló 'önbizalomhiányos' esetek.Ne gondoljátok,hogy egyedül vagytok ezzel a 'problémával,bár én inkább kezdeti bizonytalanságnak nevezném.Az elsõ próbálkozások a LEGTÖBB esetben hasonló elõzményekkel bírnak.Kevés olyan ember akad,aki már az elsõ kapcsolatában határozottan,és magabiztosan tudott kezdeményezni,úgy hogy nem voltak félelmei.Hidjétek el,eljön a pillanat,amikor ti is erõt tudtok venni magatokon.

Campy: te 17 éves vagy.Elsõre,amikor megláttam a korodat,azt gondoltam,hogy no,nem lesz ezzel a fiúval semmi gond.És most is ezt gondolom.A bátyám 20 éves,és még õ SEM jutott el arra a szintre,hogy kezdeményezzen egy lánnyal.Õ sem járt el eddig sehova,igaz barátai sem nagyon voltak,és szerintem nincs is neki,csak rokon haverok(aki ráadásul fiatalabb korosztály).Viszont az valóban nem lenne utolsó dolog,ha akár ismerõseiddel,rokonokkal pl unokatesó,elmennél valahova,nem mondom,hogy oda menj ahová nem kívánkozol,én sem kívánkozom diszkóba kocsmákba és hasonló helyekre.De akár sportolni,moziba menni,vagy csak úgy csatangolni haverokkal igen jó dolog.Nem feltétlenül muszáj a párkapcsolat keresés céljából ûzni ezeket atevékenységeket,mert ha csak azért mész el,hogy 'vadássz',akkor az-anélkül h tudnál róla-befolyásolni fogja a tetteidet,és mindig benned marad a félelem.Egy-egy ilyen összejövetelnek lehet egyszerûen csak az emberekkel való kommunikáció is a célja,ami mindenféleképp jól jöhet.Én régebben nagyon visszahúzódó voltam,de egyre többet kerültem emberek közé,és egyre jobban ment minden.Bár én a mai napig nem szoktam kezdeményezni(az én esetem kicsit más),mégis szivesen fogadom az emberek közelettét,mert annál jobb érzés nincs,mint amikor egy olyan emberrel tudsz szemtõl szemben értelmesen beszélni,akit akkor látsz életedben elõször.Minden egyes ilyen párbeszéd alkalmával az ember magabiztosabb lesz,és tapasztalatokat gyújt,akár jókat akár rosszat.Nekem mindkettõben volt már részem,de hálát adok neki,mert így legalább minden helyzetet kezelni tudok.

A következményektõl való félelem,és a bizonytalanság sajnos nagy hatással van az emberi testre és lélekre.De ilyenkor gondoljátok át a helyzetet épp ésszel,úgy mintha kizárnátok minden zavaró tényezõt.Elvégre nem egy veszélyes helyzetben kell döntést hoznotok,ahol érthetõ lenne a tétlenség,és a kétségek,ahol félni kell a következménytõl.Itt nem kell.Miért kéne? Nem fognak pofán verni titeket(hacsak nem vagytok túl udvariatlanok,de azt kétlem,mert itt mind nagyon kedvesnek tûntök),nem fognak szidni titeket,sõt...meglátjátok örülnek majd neki,ha emberként közeledtek feléjük,nem pedig nyáladzó vadkanként,ami sajnos manapság igencsak elõfordul...Nehogy azt hidjétek,hogy a lányok többsége a görények után futosgál,mert ez nem így van.Ha pedig mégis,akkor a lány a hasonló kategoriába sorolandó.A lányok olyan fiút szeretnének elsõsorban,akivel értelmesen lehet beszélgetni,és aki komolyan veszi õket.Ha megsem próbáltok kommunikálni,akkor attól kezdve veszett a dolog,mert 'a néma ember nem hódít'.

Tigerbácsi: te pedig,hogy egyedül halnál meg azt nemcsak,hogy nem hiszem,hanem egyenesen megtiltom,mert azzal valakitõl elveszed a lehetõséget,hogy boldoggá tegyen téged.27 éves vagy.Aggódnod neked sem kell,mert azzal csak egy természetes félelmet ültetsz magadba.Az idõ sajnos telik,plána ha az ember egymagában üldögél.Ilyenkor észre sem veszed,és már is öregebb lettél egy évvel.De majd ha találsz valakit,akkor az idõt áldásnak és nem bilincsnek fogod majd érezni.Ugyanazt mondanám neked is,mint Campy-nek.Ha meg sem próbálod,akkor ne várj semmit.

Alah Alik Ya Sidi!

thenks

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Beast Machine
ték

...vágod?

😄😄😄 "vonulj el verd ki" xDxD

bens
hbd

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Ez egy "értelmiségi" játék, amelyben az a cél, hogy ki viszi el (angolul "take", innen a "ték" szó) a kerek hozzászólás-számokat (jelen esetben a 600.).

dehogyis 😄 am "lameerezni" is ciki 😊

egy hülye kérdés? mit jelent az h ték? kérdezi azt aki kb 2 hónapja jött rá hogy az szvsz mit jelent 😄

Hm. Úgy tûnik, itt kevés ember szenved önbizalomhiányban. 😊

nearo
amúgy meg ték-.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
szerintem most vonulj el, verd ki, vagy valahogy vezesd le a feszültséget, aztán ülj le és gondolkodj el azon, hogy ez a sok gyönyörûséges jelzõ inkább mind rád igaz... mint tudjuk ugye mindenki magából indul ki 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

macselek
Hallod, ezzel tényleg égeted magad...

bens
De nagy az arcod gyerek - mondja ezt egy 16 éves looser egy 22 évesnek
Képtelen vagy elviselni ha vki visszaszol - mondod ezt te, miután én regáltam (kultúrált módon) a te hozzászólásodra
Látom nagyon szúrja az egódat - hát persze, nem is tudok aludni miatta napok óta. amúgy mi miatt is...?
Ja bocs te ITT KIRÁLY vagy, óóó elnézést méltóságos uram - el van nézve 😄

JethroHUN
De nagy az arcod gyerek. LAME az vagy
Képtelen vagy elviselni ha vki visszaszol
Látom nagyon szúrja az egódat

Ja bocs te ITT KIRÁLY vagy, óóó elnézést méltóságos uram

lame

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

bens
nem tudom miért kell meglepõdni ha leszidnak valakit mert köcsög módon szól be

na megtaláltad a lelkitársad Keppi?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

szegény 1-2 mondatot mondott és felidegesítettétek!:S
amúgy van benne igazság amit mondott! az egy más kérdés h le B+-zott titeket😞:S az nem szép😄 én is kaptam már azért büntetést mer bepipultam vkire😞

jujj de szemetek vagytok vele!

ez teljesen így van😊

azisjódolog ha van az embernek egy ilyen jobb "beszólási" vagy "visszaszólási" szövege . Jelen esetben ennek inkább a hiányát tapasztaltuk 😊 de nem oltok meg semi

Beast Machine
"nagyképû vadalma"

...vágod?

bens
rohattul nem menõ ám az h ok nélkül osztod a népet. hanem inkább nagyon szánalmas, úgyh sztem be is fejezhetnéd.

JethroHUN
Szerintem essél már le a magas lóról, te nagyképû vadalma.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Beast Machine
semmi gond😄

egyébként ilyen mentalitással sztem a srác inkább csak olyan csajoknál próbálkozzon, akiknek .JPG-re végzõdik a nevük .-.

...vágod?

bens
jajj, énkérek elnézést.

most volt meccsem, és letompított a sok ütés 😛 biztos...

nem neked mondta a taplót szerintem.. vagyis remélem.. de FLAME OFF

Beast Machine
Sit down faggot, F minus.

...vágod?

bens
és akkor én vagyok a tapló <#smile>

tapsot kérünk