6682
Önbizalomhiány
  • panther112
    Ez nem igaz. Alapvetően a hasonlóságot keressük, ezt támasztja alá nagyon sok pszichológiai kísérlet. De persze vannak olyan tulajdonságok, ahol teljesen irreleváns a viszony, vagy nem zavaró az ellentét sem. De nagy vonalakban a hasonlókhoz vonzódunk.
  • campy
    igen, de ha vki félénkebb típus nem gond ha egy lány kezdeményez...csak abban igaza lehet hogy a letámadással egyelőre ne:D hanem beszélgetéssel úgy már ok lenne
  • panther112
    Szerintem keversz dolgokat. Egyáltalán nem kell "vidám fiúnak" lenni, hogy tapadjanak valakire a nők, én pl. mindig lehangolt, kicsit dühös, némileg elvadult benyomást keltek (volt barátnőim mondták, de magamtól is éreztem:) ), és soha nem volt még gondom nőkkel, sőt nagyon sokuknak kifejezetten tetszett/tetszik is. És még valami, életemben nem "csajoztam", mert arra semmi szükség, az egy mesterkélt dolog, ráadásul minden, csak nem vonzó egy ilyen kiéhezett szerencsétlen a nők szemében.

Kicsit off, de ha már szóba kerültek ilyen témák, megemlítem. Titeket is idegesít, hogy mostanában egyre több nő kezdeményez nagyon egyértelmű, átlátszó, és ezért nekem brutális módon. Bár lehet, hogy csak én vagyok némiképp maradi, de szerintem ez zavaró. (Nem azt mondom, hogy a nők várjanak arra, hogy vajon álmaik hercege odamegy-e hozzájuk, mint a 19. századi regényekben, de választhatnának okosabb módokat is a figyelem felkeltésére, mert ez a direkt letámadás szerintem sok férfit elriaszt az adott hölgytől, és visszafelé sül csak el a dolog:( )
  • NEOreg3
    én kb 4 (azaz 4) napot tanultam rá és mindenből 5-öst írtam, kivétel töri, abból csak négyest, bár kettes voltam belőle minden évben, így nem rossz teljesítmény.

viszont azt elhiszem, hogy nem mindenki képes erre
  • raulreal
    Én már tapasztaltam :P
  • raulreal
    Húha...én azért vitatkoznék...most fogok érettségizni..és ...hát mit ne mondjak ...kemény dió lesz...főleg az én szorgalmammal :D
  • campy
    érdekes van benne igazság...de lesznek ellenérvek:S:/
  • Hegi90
    hülyeség. nemtudom ki találta ki ezt a nagy hülyeséget, de csak a fizikában igaz.:D
  • Hegi90
    Mellesleg az érettségi tényleg könnyebb, mint csajozni^^

ez tényleg ígyvan.
  • raulreal
    Oké-zsoké...de mi van azzal h az ellentétek vonzzák egymást?
  • NEOreg3
    Ott a probléma, hogy egy oylan embernek, mint nekem felesleges azt tanácsolni, hogy több önbizalmat, mert ez kb oylan, mint ha azt tanácsolnád egy süketnek, hogy kezdjen el zenét hallgatni. Legyek nyitottabb? Ha én képes vagyok rengeteg embert elfogadni oylannak, amilyen, akkor ők miért nem képesek elfogadni engem? Beszélnék én velük akármiről is, de ha egyszer nem érdekli őket a társaságom, onnantól már bukta, én meg nem fogok csak úgy odamenni bárkihez is. Az én kisugárzásommal, meg már baj van a születésem óta, ez ellen se sok mindent lehet tenni, ha szar kedvem van az látszik rajtam és sajnos elég gyakran van ez így. Tapasztalat híján kurvasok esélyem lenne megnevettetni egy lányt, fogalmam sincs hogyan "működnek", mellesleg mivel le vagyok iylen esetben blokkolva így nem hiszem, hogy akár megszólalni is megtudnék. Az sem ehanyagolandó tény, hogy infó szakon nagyon kevés lány van (maximum 10) és annak is csupán a töredéke az, ami úgy ahogy tetszene nekem, de nekik már vannak "pasijaik" és azt se nagyon hiszem el, hogy a többszáz fiú közül pont én jönnék be valamelyiknek is. Azok, akikkel együtt lógok se nagyon ismernek sok nőt az egyetemen és nem is nagyon találkozunk eggyel se, ha mégis az valamelyik volt osztálytársuk, így aztán beszéd kialakulására, vagy az abba való bekapcsolódásra is minimális a esély.

Mellesleg az érettségi tényleg könnyebb, mint csajozni^^
  • panther112
    Az önbizalomhiány mögött 99,99%-ban komoly valós hiányosságok állnak. Ha azokat megoldjátok megjön az önbizalmatok is. Persze vannak más lehetőségek is. Pl. elhitetitek magatokkal, hogy nincsenek is ilyen hiányosságaitok, és kimentek a states-be, mert ott a lakosság 40%-a úgyis ilyen:) Vagy szartok mindenre.

Ha valakinek csak bizonyos dolgokkal kapcsolatban van önbizalomhiánya (pl. nem szeret emberek előtt fellépni, vagy autót vezetni, vagy időre teljesíteni stb.), akkor, ha ez lehetséges hagyja a fenébe, és próbáljon meg más dolgokra fókuszálni.

A párválasztásos önbizalomhiányra pedig csak annyit reagálnék, hogy ez sokkal inkább a realitásérzet megnyilvánulása szerintem. Alapjában véve minden ember szereti magát szuper vonzónak képzelni, de lássuk be 8-10%-nál biztosan nincs több attraktív ember. A szerencsés 10%-on kívül rekedtek nézzenek szembe a tényekkel, és ne akarjanak a "kasztjukon" fölül állókkal kapcsolatot. Ennyire egyszerű az egész, szép ember mellé másik szép való, ronda mellé ronda, okos mellé okos, buta mellé buta... A hasonlóság a nyitja a jó kapcsolatnak.
  • raulreal
    Jah...most jut eszembe..bios órán is szoktunk relaxálni...vén spiné a tanár, és mikor már mindenki haldoklik az unalomtól, benyögi mindig vki, hogy Relaxáljunk! Olyankor feláll az egész osztály, vakargatjuk a fülünket (kínunkban, néha már a másikét is), meg hajlongunk össze-vissza...de legalább nem genetikát tanulunk :S

De bizonyított tény, h a zene megnyugtat, sőt talán még "gyógyítja" is a lelket.
  • raulreal
    Szoktam relaxálni... Néha órán is...rock-zenére...mondjuk filozófián lefekszek a padra, egyik fülhallgató a fejbe...és hadd szóljon

Majd megnézem azért ezeket a zenéket is, amit ajánlottál
  • campy
    lool:D hatalmas a dumád xD kilo záptojás
  • kocsisgabor9999
    itt
  • kocsisgabor9999
    Relaxálj, sokat.
  • raulreal
    Hát igen...kivéve ha a csaj olyan arcot vág, mikor mellémültetik, mintha egy kiló záptojás lenne a zsebemben...és azt kéne szagolnia egész órán...
    Ilyen esetekben aztán "tombol" az egóm...
  • rooney8
    Kössz az infókat... holnap kipróbálom :D
  • Rundstedt17
  • raulreal
    Amelyikben éppen GameShow van :) Úgyhogy intézd úgy, h Csepelen is legyen egy, és akkor helyben leszünk :)
  • campy
    attól függ melyik kerületbe jársz gyakran?
  • Willenbrock
    Szerintem az jó.Mármint ha mellédültet egy csajt.Én máig emlékszem rá mikor általánosban "büntetésből" ültetett mellém a magyartanárom 1 csajt.Nem tudhatta szegény hogy éppen abba voltam szerelmes.Így aztán kellemessé váltak a magyar órák.Lehet hogy neked is ilyen szerncséd lesz?
  • raulreal
    :D

Coca cola : igyekszem ;)
  • raulreal
    Sűrűn járok fel Pestre..akár koccanhatunk is :)
  • raulreal
    De az irodalomtanár soha nem vette észre h lenne tehetségem hozzá...
  • raulreal
    Vagy...ilyet szól a tanár...lánykuncogás meg visítozás hallatszik odakintről...megkérdezi a tanár ... mi ez a visítozás..."raulreal" nem tudod? Csak nem valami rajondóid? ==fszkivan==... "én meg mondom, nem biztos csak véletlenül az egyik a másik lábára lépett...és fájt neki...

Könyvet írni? Elhinnéd, ha azt mondanám h már félig megírtam egyet... csak kézirat...de az önbizalomhiány miatt abbahagytam...pedig odaadtam pár embernek és azt mondták h feltétlen el kéne vinni megnézetni :S
  • kocsisgabor9999
    Sosem késő újra kezdened az életedet.
  • Hegi90
    A tanárok 80%-a degenerált, tájparaszt seggfej, aki azt hiszi magáról, hogy kapott egy diplomát, és akkor ő ott a faszagyerek. Pedig nem.

Egykbt a szövegeden be lehet hugyozni :D

(punch n run)
  • raulreal
    Kiszavazol? Én lennék a leggyengébb láncszem? :D
  • campy
    jujj hallod Raulreal a floorballal tavaly megszívtam:D közelmentem egy gyerekhez ő háttal állt feemelte az ütöt és a labda helyett beevágott a szemembe durrr argh:S:S ne tudd meg 2-3 napig teljesen be volt lilulva a jobb szemem ki sem bírtam nyitni:D:D de megusztam szval vigyázz avval a sporttal...igaz mondjuk ez is durva h téged szándékosan labdával elakarnak találni hát normálisak ezek?
  • campy
    áá nem kéne röhögni ezen ez egyszerűen siralmas egy felnőtt ember(jelen esetben a tanár) nem képes ésszerű lenni és még rátesz egy lapáttal ahelyett hogy megvédene csak egy kicsit a többiekkel szemben...szánalom sztem Ceglédről költözz el gyere Csepelre a másik Gettoba:D:D:D vagy ha feljönnél egyszer Pestre összefutnék veled, csak ne öld meg magad ez nem jo duma:(
  • kocsisgabor9999
  • hologram35
    "És az milyen már h órán azzal ijesztgeti a tanár a többieket (lányokat) h majd mellém ülteti őket, ha sokat pofáznak??? Na nekem mennyi esélyem van csajozásra???"

Ezen szétröhögtem az agyam.

Ez tényleg megtörténhet vkvel.

Mondom irj egy könyvet hogy mi történt veled középben én biztzos megveszem.
  • Vegas
    ez még engem is megnyugtatott
  • kocsisgabor9999
    hagyd ott a sulit. Nem kell sírni, hidd el jobb lesz. Mi nem tudunk segíteni. Csak te tudsz saját magadon. És ha öngyilkos akarsz lenni: senki nem akadályoz meg benne, de azt jegyezd meg, hogy az élet sok örömet tartogat még.
  • raulreal
    De hol máshol?! Még a pokolból is kilöknének, ha oda kerülnék :S
  • raulreal
    Berlinboy: Volt már olyan is (nem egyszer) h ismeretlenek is... az utcán... (hehe ...akkor reménytelen... :S )

Olvass vissza 1 kicsit és megtudhatod :S hosszú lenne még 1X leírni :S (19)
  • berlinboy6329
    Mondom..Azt az osztályt baszhatod.Máshol kell próbálkoznod..

Amugy csak az évfolyam basztat vagy volt már olan is h utcán ismeretlenek?mert ha csak a 4. akkor,mint mondtam,próbálkozz a 3. osztállyal pl.
  • sikk
    hány éves vagy?és mibajd veled?:o