6682
Önbizalomhiány
-
#2081 egyenlőre azt sem tudom hol lehetne elkezdeni és hogyan :D mintha megkéne tanulnom olvasni kb -
#2080 "Minden vendégre rábízta, hogy mennyit fizetnek a finom ételért."-> ezek szerint bejött neki, ergo szerencséje volt. Köszönöm. -
#2079 Ez nem igaz, mert ha az volna akkor nem tanultál volna meg járni. -
#2078 Te azt keresed megszállottan, hogy hogyan nem.
Ő azt keresete megszállottan, hogy hogyan igen.
Ozer azt csinálta, hogy konkrétan nem volt ára az ételeknek.
Minden vendégre rábízta, hogy mennyit fizetnek a finom ételért.
Ennyi. -
#2077 Engem egy pofáraesés oylan szinten lehangolna, hogy az életben nem próbálkoznék újra. -
#2076 Nem baj. Csak csináld. Jobb ha párszor pofára esel mintha az egész életedben a pofára eséstől rettegsz.
Eljutsz majd arra a szintre is amikor majd jót nevetsz magadon mikor pofára esel.
Szóval itt is szépen kell előre haladni.
Majd levonod, hogy mely módszerek nem vezetnek megoldásra.
Én is így csinálom. (Mondom: hatalmasakat égtem be én is)
Az autóvezetéssel én is így voltam ám. -
#2075 Jókor volt jó helyen. Én hiába lennék mesterszakács és lenne egy éttermem itt magyarországon, biztosan nem tudnám étteremlánccá kinőni magam, mert nincs rá igény. -
#2074 Ő benne mélyen benne volt a tudat, hogy megcsinálja.
A szerencséjét is megcsinálta.
Benned mélyen benned él a tudat, hogy semmire se mész.
Próbálj ki egy gondolkodás váltást a köv. fél évben.
Veszteni semmit sem veszíthetsz... -
#2073 az az érdekes, hogy csak ebben a témában nem vagyok eléggé kitartó. ott volt a jogsi (jó még nincs meg, de a nehezén túl vagyok). forgalmi gyakorlások első napja után fostam nagyon, mert bekerültem a mélyvízbe, másnap félve ültem az autóba :| de ahogy haladtam szépen előre, ezek a problémák eltűntek, és az utolsó napokon meg már vártam hogy autóba üljek. valamiért ez a kitartás nincs meg a nő témában. valamiért nagyon hamar feladom -
raulreal #2072 Tényleg úgy gondolod h átverés? :( (pedig már beleéltem magam :D ) ((á dehogy)) -
#2071 Inkább elmenekülök és leszarom, hogy mit gondolnak rólam az emberek, úgyse érek semmit, nem vagyok hasznos tagja a társadalomnak. Ahogy az állatvilágban is: a seljestes egyedek elpusztulnak, csak az erősek élik túl. -
#2070 Aztán a tudat bevetésével jönnek az ellengondolatok is ;)
Nem megy egyik napról a másikra változás.
Csak szép lassan fokozatosan. Türelmesnek kell lenni.
A kitartás garantálja a sikert.
Neked is ajánlom az említett két könyvet. -
#2069 Hüseyin Ozer: kellett érte dolgoznia azt elismerem, de azért elég nagy szerencse meg tehetség is kellett hozzá, hogy beinduljon az üzlet.
Brian Tracy: rendkívül tehetséges
-
raulreal #2068 Látod, Neo ha ketten mondják egyszerre (mivel nem frissítettem az oldalt) akkor csak lehet benne vmi... -
#2067 na igen, csak mikor eljutnál addig hogy valami történjen, akkor meg leborul eléd a vasbetonfal erősségű blokk, és jönnek a hülye gondolatok :| -
raulreal #2066 basszus egy rugóra járt az agyunk XD -
raulreal #2065 Figyu Neo: egyszer volt egy ismerősöm akinek azt mondták hogy a gyávák ölik meg magukat erre megölte magát mondván h nem gyáva. A megoldásra kell koncentrálni, nem a menekülésre.
-
#2064 a megoldásra kell koncentrálni és nem a menekülésre -
raulreal #2063 Gondolod, h átverés? :S -
#2062 Hüseyin Ozer, Brian Tracy -
#2061 Igen, és a legrosszabb a dologban, hogy ő ezt nem is gondolja így.
Csak az ember tudat alatt állandóan ezt akarja leolvasni a csajokról, mindenről. És itt rontja el.
Ezzel én is így voltam.
Zenélés közben is mindig azt kerestem, hogy az emberek miként utálnak, néznek le engem. Ezért a produkcióm olyan is lett...
De aztán sikerült változtatnom magamon. -
#2060 minek szenvedjek évekig, ha egyszerűen véget tudok vetni neki?:) -
raulreal #2059 Ühh...hát az nagyon durva lenne...semmi bajom a barcásokkal, míg a real a bajnok...de idén ti lesztek.... -
#2058 azért pár példát mondhatnál -
#2057 [ a discoveryn volt egy nagyon tanulságos sorozat a világ legazdagabb emberi címmel ] -
#2056 az idézetre reagálva. én is hasonló képp rontom el mindíg, nem adom meg az esélyt sem arra, hogy ismerkedjek egy lánnyal. mindíg elintézem magamban egy "úgyse" vagy "leszarna" dologgal és így ennyiben kimerül. -
#2055 A sikeres emberek 18 évesen mind csöviztek - nézz csak utána.
Nem szerencséjük volt, hanem megelégelték a helyzetüket és összeszedték magukat. -
campy #2054 őőm Neo, biztos vagyok benne hogy jó ember vagy sztem te is érzed:))) csak nem ismerted fel magadban... de a lényeg nem kell senkivel haverkodnod ha nem akarsz, nem kell csajozni avval ráérsz, csak egyetlen dolgot tegyél->végezd el a sulit:) aztán csak minimális erőt véve végezd el az egyetemet vagy mit:D aztán lesz munkád feltéve ha:( ebben kell csak bíznod a többit szard le...nem kell senkinek megfelelned csak élj meg vmiből annyit mondok... nem kell boldognak lenned csak vhogy éld le az életed ugy hogy legalább nem ölöd meg magad -
#2053 "nem engedtem közeledni senkit,mindenkiben azt láttam h vérja az alkalmat mikor szólhat be nekem....Én itt kurtam el."
Igen ott kurtad el. Én is nagyon sokszor.
Én összemelóztam egy komoly felszerelést (1,5 mila). A zenéket is legalizáltam.
Honlapot is készítettem (0,5 mila).
Mindent profi módón igyekeztem csinálni - önerőből(!!!).
(www.sencasessions.info) -
campy #2052 őő vigyázz nehogy átverjen az a ribi ne bízz meg senkiben főleg hamár az a ribi szakált... ez valami nagy tréfa vagy átverés lesz nem akarlak elkeseríteni:( -
#2051 a sikeres embereknek szerencséje van és nem oylan elbaszott személyisége, mint az enyém -
campy #2050 amugy most gondolkozom reaulreal a neved én ennek baszottul nem örülök mivel Barcelona drukker vagyok már 5 éve...:)))) -
raulreal #2049 Nagy arc vagy :D Csak úgy, mint én :D -
raulreal #2048 Mit szólsz ahhoz, ami ma is volt velem? Te mit tennél? -
campy #2047 kár hogy nem folytattad:( na mind1:)
Raulreal: miért hiányoltál? megkedveltél?:D -
#2046 a kapcsoló a kezedben van, csak a gombot kell(ene) megnyomni
a sikeres emberek abban a különböznek tőled, hogy bennük a sikeresség gondolata van olyan méllyen elágyazódva mint benned az örökvesztesség gondolata -
#2045 onnan már nem tudok kimászni -
raulreal #2044 Á...csá campy ...már hiányoltalak.(de tényleg) -
#2043 Hiába a DJ-skedés.Zenéltem 6 évig(kb ebből 2 semmi nem volt),aztán feladtam,mert a gépem nem birta a kihasználtságot és elegem lett h nem tudom meghallgatni a zenémet anélkül h ne akadnameg ropogna..Meg persze felszerelésem sem volt semmi.igyhogy szép lassan alábbhagyott a dolog majd paff mexünt.10évesen kezdem tartott 16ig..Úgy mentem középiskolába is,de hiába zenélsz v rgzotikus nyelvet tanulsz,semmit sem ér..Bár lehet h én basztam el,mert nem engedtem közeledni senkit,mindenkiben azt láttam h vérja az alkalmat mikor szólhat be nekem....Én itt kurtam el. -
#2042 viszont annál nagyobb van a szarban való dagonyázáshoz