Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát wazze nektek tényleg önbizalomhiányotok van! <#mf1>
gabo91
Hát igen néha jobb nem kitünni a tömegbõl...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

azse jo mindig ám ha valaki magas én 190 felett vok de néha lennék alacsonyabb...

ARSENAL&POKER

gabo91
Hát nem lenne rosz, de legalább 190 fölé menni...
Valamiért mindig lehajtott fejjel mászkálok, igy aztán tényleg nem nézek ki magasnak... kb 6-7cm-el alacsonyabnak tûnök. Ezért is lenne jó még nõni.
Magasággal fordított arányban változik az önbizalom... :S

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

2 méteres szeretnél lenni?😄.amúgy én se vagyok sokal magasabb 184cm kb.

gabo91
Hát... szerintem egyálltalán nem vagyok magas, bár nem kívánságmûsor ez de egy 10-20cm -rel magasabb szeretnék lenni... (szvsz 18 évesen már nem hinném hogy fogok még nõni)

Ez tökjó, mert nagy esélyed van kapcsolatra. Társkeresõn állandóan 180 cm-es kívánalmakkal jönnek a hölgyek.
DaemoonHunter
Örülj neki, ennek is megvannak az elõnyei...sõtt P

gabo91
Hát én ennél jobban már nemtudnák lefogyni. 60/181

Önbizalmat úgy is lehet nyerni, hogy elkezdesz sportolni. Aztán ha mennek le a fél kilók, egészek, eccer csak at látod, hogy kezd a tested valamiféle más formát mutatni az eddigi gömb helyett <#vigyor3>
És ez is sikerélményt, méghozzá nem is akármilyen.
Ehhez mondjuk az is kell, hogy kevesebbet egyél egy étkezéskor. Sûrûbben, de kevesebbet.
Nekem most alakul a hasam így. Már izom van a háj alatt és oldalt már nem türemkedik ki a háj. Behorpadt oldalról a hasam <#smile>
így van

jah azislehet.. de lehet h egyszerûen jó a dumája.. ismert .. és úgy viselkedik mint egy alpha-man...ennyi
a külsõ nemszámít annyira...persze jobb ha jóképû kigyurt vagy meg minden...de ha tényleg nemvagy nagyon csúnya akkor gyakolratilag hosszútávon ugyan ott vagy ha jólcsinálod... bár én nemtudom mitért nagyon kövér alatt

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

gabo91
Igen, ezt már az elején is mondták, de nem hallgattam rájuk...

Gabo, erre a lányra nem is érdemes hajtani!
Mert pénze van, nem? Tökegyszerû.
Martinez01
én ismerek egy srácot aki nagyon kövér... de olyan jó barátnõje van!el se hisze hogy jöttek össze😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Doog
Ja így már értem. Igazad van...

...::::::...

gabo91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csaj nagynehezen dobta a gyereket, mert az kecseg volt vele mindig. Gyerek meg zsarolgatta csaj még idegesebb lett... eltelt egy hét meg mégegyhét... meg mégegy, szoltam leányzonak hogy találkozhatnánk beszélni akarok vele... õ megijedt azthitte, hogy megharagudtam rá és ösze visza hazudozott (legalábis szerentite ez volt) aztán közben a kecseg gyerekel beszélt és másnap már... szuper minden... mert ugye ha nem békülnek ki nincs nyaralás... hát kibékült vele...
kicsit pofára estem... sorry 17 évesen nem biztos hogy eltudtam volna vinni kéthétre nyaralni... kecseg gyerek könyen veri a nyálát ha x éves és már dolgozik. Meg aztán az se elhanyagolható, ha mindennap kocsival viszik a kis picsáját suliba...

sorry az offért

Doog
Azt hogy érted, hogy egy nyaralás elég békítõ ok?

gabo91
Nem is fogja...
Ha egyszer viszamondja, többször is megteszi és másokkal is nem csak veled...

én ara sem kaptam lehetõséget, hogy személyesen négyszemközt beszélhesek a lányal... volt baráta aki megalázta, végig zsarolásban tartotta.... neki mindig megbocsájtott... roszkor voltam roszhelyen....
egy nyaralás elég békitõ ok

gabo91
Ettõl miért lesz önbizalom hiányod? Csak rosz csajt választottál, mert kicsit távol lakik. Nem azért nem találkoztok mert nem akar veled találkozni, vagy valami baja lenne veled... csupán a távolság.

tigerbácsi
utána? hát nem tom! ez majd a jövõ titka! pár tényezõ függvénye! pl.: Õ hogy keres (pénzt) családon kell e segíteni még, s nagy tényezõ még az életbiztosítási szerzõdés is. majd meglátjuk!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sz4bolcs
és utána?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

lehet megpróbálom még... aztán hátha megjön az önbizalom, hogy élõben is merjek 😛

Kérem kapcsolja ki!

Doog
Én msn-en ismerkedtem és mire odajutottunk, hogy találkozzunk visszamondta.
Indok: "A volt pasiját még nem felejtette el."

Ettõl még ne menjen el a kedved ettõl, MSn-en elég jol lehet ismerkedni.Engem most 3 csaj vett fel MSn-re 2 nemtetszett letiltottam,de a 3. nagyon aranyos és már pár hete beszélgetek vele majd most találkozunk. Szoval könnyen lehet ismerkedni.Bár én nemszoktam a csajokat felvenni nem törödöm ilyennel😊de ha pL: Bejelöl iwiwen és nem ismerem akkor felveszem megkérdem, hogy honnan ismerhetem.Lett ilyenbõl már kapcsolatom.Próbálkozz csak nyugodtam.De élõbe azért jobb ismerkedni.

ARSENAL&POKER

Történetem:
Haverom felbiztatott, hogy próbáljam meg MSN ismerkedni. õ kinézett egy lányt myvipen ismerõsei között (akit nem ismert, mert nem õ jelölte be)és felvette. egyidõben beszélgetett velem meg a lánnyal (és közbe másolta át nekem azt a beszélgetést). hát mit ne mondjak 15 perc után én levettem, hogy e már sinen van...mint a költõ 😄 (haver 17, lány 15)

azóta nemtudom lett-e valami, mert haver nyaralni ment.

hát bátorságom összeszedtem (ugyanis élõszóban nemmerem, hátha így sikerül) én is böngésztem az ismerõsöket és meg is láttam egy szép lányt. nem volt megadva MSN szóval írtam rá, hogy: nemtudom honnan ismerhetlek, megadnád az MSN-ed?

jólvan megadta... (juppi ez már jó jel 😄😄 )

mondjuk az kicsit zavart, hogy tartózkodási helynek spanyolország volt megadva... de mindegy, már minden 2. ember ilyesmiket ad meg.

végre belépett msn-re. elég jól fogadott, csak . kérdésem az volt, hogy mi nállad ez a Spanyol szeretet? és õ mondta, hogy ott lakik, kiköltöztek... <#szomoru1>

úgyhogy kurvajó, most még levélben sincs önbizalmam ismerkedni <#kuss>

Kérem kapcsolja ki!

tigerbácsi
remény másik kapcsoltra én nem látok! csak okom van az életre, s mégpedig az hogy Öcsit felneveljem! s hogy minél többet meg is adjak Öcsémnek, akkor meg fõleg nem kellene költenem Hölgyekre a pénzt!

mindent összevetve én nem akarok, (nem is merek ismerkedni)új Barátnõt.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Nohab
Most inkább ezt úgy akartam megmutatni, hogy hasonló cipõben voltatok (nálad barát segített, nála a hit).Ezzel azt akartam példával tudatosítani benned, hogy nálad is van még remény.
tigerbácsi
na én magamban hiszek, csak a Nõk terén nem! nekem ne mondja senki, hogy valaki 7 nap alatt gyurmázta ezt a nagy raki kakit össze! meg van csomó dolog mit nem tudnak bizonyítani! én azt hiszem el mit látok!
de ha Neki ez segített, hát legyen! de szerintem ez símán akaraterõ!

Nohab
Erõsen vallásos, így neki õ segített.
DannyL
Jó kérdés, majd elgondolkozom rajta. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

tigerbácsi
én is mindig hûséges voltam! eszembe sem jutott volna más nõvel még flörtölni sem! bár hát nem is ment volna, mert akkor sem tudtam volna megszólalni. tod nem vagyok a szavak embere! vannak napok hogy egy szó sem hagyja el a szám! mert minek? mit érek vele? alapon!

hát igen ha már nyomod neki a szöveget, akkor meg elég bután jön ki a helyzet! :-D csak azt nem értem akkor mért is fûzöd?!?

tigerbácsi
köszönöm!

DannyL
Én se vagyok az a nyomulós fajta, pedig állítólag jóképû gyerek vagyok. De van egy-két "vicces" haverom akik körül mindig döngicsél pár tyúkocska. Volt már hogy lehetett volna így is valami, de én meg hûséges hülye típus vagyok. 😊

Mondjuk a süketet én is tudom tolni ezerrel ha már túl vagyunk az én vagyok a hátte ki vagy részen, csak a múltkor megkérdezte egy hölgy hogy nála vagy nálam... 😊 Amivel nem is lenne gond, ha nem lenne a párom. 😊 Szóval ilyenkor hülyén érzi magát az ember ha elhajtja, fõleg ha tolta neki a rizsát egész este. Segg vagyok ez van. 😄

desigo
ez kemény :/
részvét...
tigerbácsi
legyen úgy! bár nehezen is fog menni! mert nem vagyok egy csajozós fajta, azaz nem merek odamenni olyan Hölgyhöz ki külsõleg tetszik! így nem is tok olyat megismerni ki párom lehetne.

tigerbácsi
hmmm lehet! lehet csak a Keresztapád volt kellõen erõs!

DannyL
Egy ekkora veszteséget nem hever ki senki 3,5 év alatt. Szóval gyengén hangzik, de fel a fejjel, mert semmi furcsa nincs abban amit megélsz.

És ha egyszer beengedsz valakit a szívedbe, akkor sem az õ helyére fogod beengedni. Õ már a részed marad bármi is lesz a jövõben. Egy új szerelem nem fogja eltüntetni õt, vele együtt fogod megélni.

Nohab
Ezt azért nem mondanám olyan biztosra. Például itt a keresztapám. Kb. 45 évesen talált magának egy új párt, és már gyerekük is van. Az elõzõ feleség valamilyen hosszan tartó ronda betegségben hunyt el. Soha sem késõ.
tigerbácsi
köszönöm Szavadi! tényleg yooo esnek! nem vitatkozásként mondom, de ha 3,5 éve nem változott (mert 3,5 éve halt meg) nem hiszem hogy meg fog változni. sõtt azt is elárulom, hogy félek is hogy netán egyszer megváltozna. de majd kiderül!

DannyL
És még annyit, hogy ha szeretett, és elmondásod szerint ez így volt, akkor szerintem tudod te is, hogy mit mondana erre. Szerintem csak boldognak akarna látni, mint fordított esetben te is õt. Erre gondolj MAJD ha eljön az idõ egyszer.

DannyL
Az pont elég ha tudod valójában õ mit szánna neked ha elmondhatná. Az hogy erre még képtelen vagy, szerintem természetes. És nem is kell erõltetni, csak észben tartani. Hátha egyszer képes leszel rá. Kívánom hogy így legyen!

tigerbácsi
s lehet hogy Õ azt szeretné hogy találjak valaki mást, de én nem szeretnék! nemtom megfogalmazni! nem lennék képes mással összeszûrni a levet! eddig is ki szóbajöhetett volna (csinos volt, okos s kedves) de hiányzott belõle valami! valami Sziszys!

tigerbácsi
köszönöm Srácok! ez van! megtanultam Nélküle s mégis Vele élni.

tigerbácsi
van egy barátom aki helyretett! tod ha nincs Õ akkor már nem élnék! Õ húzott ki a vízbõl, mikor részeg voltam, s mentem volna Sziszy után! aztán kaptam Tõle pár yoozanító pofont mind fizikailag, mind lelkileg, s összesedtem magam, hogy Öcsém yooo éljen!

sz4bolcs
Elolvastam ezt a történetet... Összeszorult a gyomrom, elszédültem, és kivert a víz. /dark/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DannyL
Kemény, csodálom hogy nem ment el az eszed. Azon gondolkodtál már, hogy vajon õ milyen jövõt szánna neked, úgy hogy õ már nincs veled?

ez nagyon kemeny, olvastam az elozo lanyrol, de nem tudtam, hogy ennyire komoly volt!

Pinnacle!

Erre csak annyit mondanék, hogy én 50 kg vagyok a párom pedig a duplája. 😊 És én így szeretem ahogy van.