6682
Önbizalomhiány
  • salsoul
    De ha nagyon nem tetszik amiket javasoltam akkor ki lehet tűzni egy egy hónapos határidőt annak a projektnek az összeállításra, ami alapján aztán ki-ki elkezdi kikalapálni önmagát.
  • campy
    az fasza:P
  • salsoul
    Az ember nem engedheti meg azt a luxust hogy válogasson, finnyázzon.
  • salsoul
    Tűz ki célokat, rendelj mellé határidőket és helyezz magadra nyomást.

Az első időszak a téged próbáló idő (ez lehet akár 3 év is), amikor megkísért az ördög, mert ez az az időszak amikor látszólag nem érsz el semmit. Az emberek 99% itt fel is adja. Ezért nem lesznek soha sikeresek.

Ha nem adod fel akkor szépen lassan jönnek a sikerek. Először csak aprók, és aztán nagyobbak, és nagyobbak, és még nagyobbak.

És ez szól DJ Skyline-nak is.

Lehet hogy nem az az übermegoldás amit írtam.
    De ameddig nincs más, addig, azzal kell dolgozni ami van.
  • NEOreg3
    Nálam is a sültgalamb effektus játszik lányok terén. Várok és várok, de ha nem lesz semmi, akkor csupán nem voltam elég jó.
  • salsoul
    Még hogy képtelen vagy küzdeni!

Soha életemben nem találkoztam még olyan emberrel aki ennyire küzdött volna az elképzeléseiért mint te!

Képzeld el mi minden történne ha másra fókuszálnád e hajthatatlan, kitartó küzdelmi erőt!
  • Vegas
    rágd le tövig a körmöd
  • NEOreg3
    én is teniszezek, mivel egyetemen kötelező tesizni
  • DJ Skyline
    alapvető hibám hogy lusta vagyok és várom a sültgalambot a nehezebb dolgok terén. valami ilyesmi lehet a lányok terén is, majd egyszer talán valamikor valaki megszán és lesz valami címen művelem a dolgot. :D érdekes hogy feltudom ismerni a hibát, de a rajta való javításig nem jutok el.
  • campy
    nem sportoltok legalább azt kellene:) én sem vagyok eljárós de legalább teniszezem egy jót hetente egyszer! ez is valami még ha nem is sok
  • NEOreg3
    Annyira ismerem már magam, hogy tudom: halva született ötlet a részemről.
  • Hegi90
    mekkora arc vagy
    respekt!
    nekem is hasonló a hozzáállásom mindenhez, csak én lusta vagyok elkezdeni cselekedni. Erre nem tudsz valamit tanácsolni? :S
    Úgy érezném, mintha kellene valami nagy lökés az életemben, valami óriási negatív dolog, hogy utána cselekvésre bírjam magam :S
  • NEOreg3
    tesóm se jár sehova, családi vonás=)
  • salsoul
    Előbb próbáld ki, s tényleg hittel tegyél meg mindent, s aztán ha 1 évig tényleg nem hoz eredményt, akkor lehet igazad van.

Legalább próbáld meg!!!
    Mit veszíthetsz?

lehet pont most lenne szerencséd...
    már az ajtón kopogtat a szerencse...
    de ha nem nyitsz ajtót...
  • NEOreg3
    Az élet értelme a küzdés. Én képtelen vagyok küzdeni. Ezért nincs értelme az életemnek.
  • campy
    mit nem adnék ha nem börtöntöltelék, nálam 13-14 évvel, alig ismerem tesóm lenne hanem mindennap együtt élhetnénk és az sem érdekelne milyen nemű csak lenne és sokkal nyitottabb lehettem volna ha ezt az élettől megkapom az a gond h engem az SG-ig a netes életig kevesen bíztattak bekell hoznom a lemaradást igyekszem...na mind1 engem hagyjunk:D:D meséljetek
  • salsoul
    Oké, lehet de ebben mégsem lehetsz 100%ban biztos.
    Mindig ott marad az aggasztó 10-1% ami ha mégis igaz... akkor hatalmas szopás. És sokkal nagyob szopás lesz mint a mostani.

Az élet értelme, hogy az ember különb emberként haljon meg mint ahogy született.
  • campy
    na látod akkor belül nincsen akkora gond... nem értem próbáld meg őket értékelni mármint akik szeretnek ezen az úton haladj tovább.. vkinek csak megfogadod a tanácsát egyszer, de tényleg beszélgess a családoddal mégha lusta is vagy próbálj meg a tesóddal programot csinálni...
  • salsoul
    modnom, ismerős a szitu

sajnos ha nem kezded el akkor...

és mostantól még égetőbb lesz a dolog mert már tudod és látod, hogy 3 mentőhajó rád vár csak lusta vagy felszálni rájuk...

további kellemes fuldoklást!
  • NEOreg3
    Nem hiszek a halál utáni életben, sőt Istenben se, illetve semmiylen felsőbb erőben se. A halál után tudat nélküli végtelen és mély sötétség van, szerintem.
  • campy
    igen ugyanilyen vagyok a KRESZT emiatt én se tudom letenni ha nem sikerül abbahagyom nem erőltetek semmit ez talán gond:(
  • NEOreg3
    az összes szektást felgyújtanám.
  • salsoul
    A következő életedben brutálisabb körülmények közt kezdheted elölről.
    Jól gondold meg!

Nem hinném, hogy a jó hajós direkt zátonyra akarná vezetni a hajóját.
  • NEOreg3
    Anyámmal jól elvagyok, apámmal kb semmiylen a kapcsolatom, egyik tesómmal jól elvagyok, a másikkal meg nagyonnem.
  • DJ Skyline
    nem tudom, ilyen vagyok. mindíg is szerettem a dolgok egyszerűbb, könnyebb útját választani. bevállalni a suliban a karót, majd valamikor elkezdek tanulni címen, miegymás
  • joebacsi
    Lépj be valamelyik szektába, pl. a szcientológusokhoz...na ott beléd nevelik, hogy boldog legyél, és amilyen erős személyiség vagy, majd jól el is hiszed :)
  • campy
    ne szenvedj csak ne érezz semmi... próbálj meg csak mind1 mind1 alapon élni ugy hogy nem teszel kárt magadban kb nekem most ilyen az életben én csak a családommal foglalkozom de jut eszembe...->milyen viszonyba vagy az ősökkel? van tesod? ez is alapja lehet egy ember önbizalmának a család!!!
  • NEOreg3
    Fogadd el azt, hogy ami neked bevált, az nem biztos, hogy másnak is beválna.
  • NEOreg3
    Én a kezembe vettem az életem irányítását:| és majd valamikor kiugratok vele a 20.-ról.
  • salsoul
    A boldogság ugyan arra a kaptafára megy.

A tuti módszer létezik csak mindenki kiröhögi.
    Vagy azt mondják, hogy csak szerencséje volt.

A tuti módszer neve: kezembe veszem az életem irányítását.
  • NEOreg3
    -l
  • NEOreg3
    Ha létezne tuti módszer ahhoz, hogy gazdaggá vállj, akkor mindenki az lenne.

De nem is tudom, miért erről beszélünk, én nem gazdag akarok lenni, hanem boldog.
  • salsoul
    Én is utáltam.
    De a beszariságomat még jobban.

Egyébként meddig szándékozol még kifogásokat keresni?
  • DJ Skyline
    összesen annyi a probléma (ami most nem függ össze a leány kereséssel), hogy világ életemben utáltam olvasni, és táncolni. a kötelezőket is úgy olvastam ki (már amelyiket) hogy már az asztalt rágtam. a táncolás meg a másik, már általánosban menekültem a kis osztálybulikon a tánc elől.
  • salsoul
    Ezzel nem tudok egyet érteni.

A 2020-as világ leggazadagabb emberei c. dokumentumfilmben már én is benne leszek.

Mások bekerültek, én miért ne?
    Csak azt kell tanulmányozni, hogy a sikeresek, hogy csinálják.

A sikeres ember első számú ismertető jele, hogy dilettánsnak tartják, a nem sikeresek.
  • salsoul
    Esetleg csinálj végig egy társastánc tanfolyamot (salsa, cha-cha-cha, keringő stb).
    Nembaj ha úgy érzed most, hogy totál csőd vagy hozzá.
    Én is úgy éreztem.
    Ahogy haladsz előre egyre ügyesebb (jártasabb) leszel és ezáltal az önbizalmad is nőni fog.
    És azt tartsd szem előtt, hogy sikerül, még ha más hangok mást is sugallnának.

És máris itt van három lehetőség.
    Kezd el még ma!
  • NEOreg3
    te szimplán nem vagy balfasz, mint én.
  • salsoul
    És a két másik könyv amit már említettem.
  • salsoul
    Akkor kezd itt: http://www.ismerkedes.com/
  • salsoul
    Ha te ennyire ragaszkodsz a szerencséhez, ám legyen.

De nézzük az én esetemet.

Szerinted én szerencsés vagyok?