6682
Önbizalomhiány
  • NEOreg3
    "Olyanok ők, akár az állatok. Nem. Ők még alacsonyabbak."

Teljes mértékben egyetértek, az állatokat hajtja az ösztön, engem még az se.
  • kulabácsi
    pedig belőled jó kis herkás lehetne
  • NEOreg3
    Valóban nagyon könnyedén el tudom rontani az emberek hangulatát a való életben is:)
  • NEOreg3
    Ahogy gyógyszerekhez, úgy drogokhoz sem akarok nyúlni, bocs:)
  • danielboy1000
    de MEGSZÜLETTÉL ÉS EZ TÉNY.
  • salsoul
    a könyv nem csinál meg az ember helyett semmit

segít elindulni, ötleteket ad, motivációt ad

legalább is nekem

én még a magyar népmesékben is ötleteket látok ;)
    sőt, mindenben

egyébként mindenki szeretne sikeres boldog lenni - bár meglepő modon vannak olyanok akik nem.
    Azonban nagyon sokan vannak aki csesznek bármit is tenni a boldogságukért. Csak siránkoznak, meg nyavajognak... De minek?...
    Ha ötletelsz minden ötletere felhoznak valami kifogást...
    A Korán említi eme embertípust: s kerek perec megmondja, hogy szörnyú sors az osztályrészük.
    "Van szívük, de nem értenek vele; szemük, de nem látnak vele, és fülük, de nem hallanak vele. Olyanok ők, akár az állatok. Nem. Ők még alacsonyabbak. Ügyet sem vetnek ők (semmire)."
  • danielboy1000
    Mégis milyen magától? elsusmogsz 2miatyánkot és " HOPP" te vagy a legjobb arc a földön?TENNI IS KÉNE VALAMIT,NEM CSAK VÁRNI ,MINT A MESSIÁST.Mellesleg miért csodálkozol h nem rajonganak érted? komolyan,veled beszél az ember,és a legjobb kedvéből is kb olyan érzése lesz 5 perc veled eltöltött beszélgetés után,hogy " na húzzúnk innen,mert a végén meghív a saját öngyilkosságára..kapd már össze a tökeid is csinálj is valamit...
  • prezi
    Ez az a mondás ami teljesen igaz !! ID

mint esély, 50%-od megvan az optimista rátekintésre, az anyagit bízd ide =)
  • NEOreg3
    Nem én akartam megszületni.
  • danielboy1000
    miben? a túlzott negatív gondolkodásodtól feltöltődsz elektronokkal és kisülsz? Ez aztán az életfelfogás ecsém'. "ÓÓ én úgyis megpusztulok vmibe" CSak tudod ha már megszülettél,akkor éld végig az életed emberi módra,ne legyél gyenge,szedd össze magad.
  • NEOreg3
    Nem lehet menteni a menthetetlent. Vagy kialakul majd minden magától, vagy... vagy.
  • kulabácsi
    lsd
  • NEOreg3
    "A fiatalok 50%-a optimistán tekint az életre, a többinek nincs pénze drogokra."
  • danielboy1000
    na látod,itt kezdődik az alapvető,legfőbb probléma...
  • prezi
    pedig lehet hogy egy durca cigi kicsit helyretenne ! :)
  • NEOreg3
    Nincs hátralevő 50 évem. Írtam korábban, hogy 5 éven belül meghalok, valamiben.
  • kulabácsi
    mivel toltad virtual dj-vel? :D
  • danielboy1000
    akkor mi a f*sz értelme van ennek? szar alak akarsz maradni a hátralévő 50 évedben? Csak tessék,csinálj ugyanígy,hogy mindent,mindenkit leszarsz,elhatározod h te ilyyen vagy,ilyen maradsz és van egy garantált elfuserált életed...EMBER...ÉBREDJ FEEL!
  • NEOreg3
    Nem kértem segítséget, soha nem kértem, de ha írnak nekem én válaszolok.
  • kulabácsi
    "tulajdonképpen szeretnél boldog sikeres ember lenni?"
    lol
    ki nem szeretne az lenni? de ügye nem azt akarod mondani h egy könyv fogja neki elmondani az ehhez vezető utat?! ez egyéntől, családi helyzettől, akarattól és még sok mástól függ h vki sikeres ember legyen, a boldogságot meg magának kell megteremteni, megtalálni h mi okoz neki örömöt
  • prezi
    [off]

a "DJ-s"kedés ott kezdődik hogy két Pioneer 800 lejátszó meg 600as keverő :P
  • DJ Skyline
    kösz, holnap majd elolvasom. legalábbis nekirugaszkodom :D
  • NEOreg3
    Első kérdésre a válasz: ki ne akarna az lenni?

Másodikra a válasz: túl sok a korlát, amin nem tudok átjutni.
  • danielboy1000
    Neoreg: már bocsánat,de te mi a f*sznak kérsz segítséget egyáltalán?BÁRKI,BÁRMIT MOND,BÁÁRMIT TANÁCSOL vhogy elhárítod hogy " jajj beletörődtem hogy én ilyen fos vagyok,és punk-tum" vagy elmondod hogy " ééén biza ehhez túl hülye vagyok,ahhoz meg lusta" már 2napja olvasom ezt a sok " jajjj szegény énnn :(:'( olyan egy szar alak vagyok hogy na..én vagyok a világ leg elbaszottabb embere jajj,jajj" folyton...ezzel mi a lófaszt fogsz elérni,hogy " felvállalom balfasz vagyok" VÁLTOZÁS EMBER,VÁLTOZÁS..itt bazzeg bármit mondanak,te csak vállat vonsz,elmondod megint h te ehhez szar vagy és hogy óóóó téged nem lehet megérteni mert nem éljük ááát a kicsike helyzeted..képzeld mindenki volt már depressziós,meg szar napokban.DE TOVÁBB KÉNE ÁLLNI.Ha viszket a lábam,megvakarom,és nem vállat vonok fölötte h " na majd úgyis elmúlik".valamit csinálj már,mert ez már esküszöm idegesít h lóf*szt nem akarsz változni,csak idejöttél önsajnáltatni.Helyetted senki se fog változni,neked kéne megfogadni itt 1-2 tanácsot,nemcsak vállat vonni h " na,te nem én vagy,szal nemérheted"
  • salsoul
    én most nem akarlak meggyőzni

csak arra kérlek, hogy olvasd el, jegyzeteld ki, s röviden mond el miről szólt s mit találtál benne érdekesnek

-----
    kérdés, ami nagyon fontos:

tulajdonképpen szeretnél boldog sikeres ember lenni?
    ha igen képes lennél ezért bármit megtenni?

vagy jó minden úgy ahogy van, minden idilli
  • NEOreg3
    Látom a jövőt, egyszer mindenki meghal.

Nem azzal van baj, hogy én kilátástalannak látom, hanem a ténnyel, miszerint az.
  • NEOreg3
    Füvezni nem akarok, a sima cigi, vagy szivar meg semmi pluszt nem ad nekem, egyszerűen nem érzem hatását, pedig volt hogy egy nap fél doboznyit elszívtam és másnap nem hiányzott.
  • kulabácsi
    az a bajod h kilátástalannak látod a jövőt és baszol tenni azért h ez ne így legyen...így pedig nem is lesz másképp.
  • NEOreg3
    Tisztában vagyok a helyzetemmel és a lehetőségeimmel. Eleve úgy írtam ide először, hogy tudtam sokan belém fognak kötni és tudtam előre, hogy nem fognak tudni meggyőzni semmiről se.
  • kulabácsi
    lol :DDDD
  • prezi
    akkor tekerj egy cigit =)

legalább abban nem tudsz csalódni, ér egy kis bonusz ^^
  • salsoul
    Pedig ha kis energiát forditanál az odafigyelésre lehet segítene megérteni a helyzetedet.

Fogj egy papírt és egy ceruzát és próbáld meg kijegyzetelni.

Aztán összegezd magadnak, hogy miről olvastál, s mi volt a lényege.
  • NEOreg3
    elkezdtem olvasni, de a 4. oldal után abbahagytam, túlságosan is oda kéne rá figyelnem, hogy megértsem.
  • NEOreg3
    ehhez én hülye vagyok.
  • salsoul
    Itt is van.
    Sok kérdésre választ adhat. Sokmindent megvilágíthat.

Senki ne számítson szórakoztató irodalomra.
  • Hegi90
    ok
  • salsoul
    Mindjárt beszkennelek egy érdekes cikket...
  • Hegi90
  • salsoul
    okés
  • Hegi90
    akkor asszem elolvasom ezt