Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondta, hogy szeretne találkozni. Mondtam neki ezen a héten dolgozok de belemegyek egy taliba valamikor.
Még idõ hely semmi nincs megbeszélve.
Oké felhívtad..megbeszéltetek egy másik talit..ahelyett h elmész simán le kellett volna mondanod.Kész érzekelteted vele, hogy neked gyak tökmind1, máris nem úgy néz rád mint valakire aki megõrül érte ergo növekedsz a szemében...másnap ha hív vagy akkor amikor közlöd vele, hogy nem mész akkor tuti hogy találkozni akar veled újra ( ha nem akkor tényleg lesz*r, bár kicsi erre az esély ha egyáltalán volt köztetek valami ) mondjad, hogy sok dolgod van..de x helyen x idõpontban neked jó ... megbeszélitek elmész... tadam... nem vagy olyan alacsony státuszú mint ha egybõl elmentél volna...kicsit többet kellett volna vele jáccani de így ténylegesen nagyobb esélyed lett volna.
Legyünk barátok = totál bukó...abból már nem lesz semmi... max jó sokára sztem nem akarlak elkeseríteni... ha nem találkozol vele monnyuk egy fél évig és utánna bepróbálod esetleg de úgy ha tényleg találkoztokis meg minden szinte kizárt. 😞
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Most azt mondta, hogy oké. :-)
De ha megint visszamondja az utolsó pillanatban akkor fúúú. :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
tudod mi a Nõi megérzés?
a logika hiányának finomabb megfogalmazása!
mond most Te neki hogy igen szeretné vele találkozni! erre ugyan mit lép? mert ha elõszõr azt mondja hogy nem, majd késöbb igent akkor csak játszik, s Te is kezd jel játszani vele! s mikor már azt hiszi hogy az ujjai köré csavart akkor fordulj meg s menj el! majd fog még akkor utánad jönni!
Elõször akart találkozni, mondom jó megyek... lefújta.... akkor jött az, hogy csak barátok legyünk.
Utána nem mondta meg miért csak így döntött.
Most megint akar talizni, de én meg mondtam, hogy nem tudom... akkor most meg azt mondta jó ne legyen tali, legyünk barátok...
Soha nem fogom megérteni a nõket <#confused>#confused>
mert ha igen, akkor viszont vagy fülig beléd van zúgva s tényleg nincs önbizalma, vagy csak egy game vagyol a számára!
légy résen!
Lehet volt egy másik pasi akivel nem sikerült, és "ha ló nincs jó a szamár is"
Azt mondja nem tudja miért mondta vissza a talit lehet rosszul kelt fel reggel még maga sem tudja...
o_O -,-\'
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
o_O -,-\'
ahogy gondoltam...<#sir>#sir><#confused>#confused>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
o_O -,-\'
(álítólag mindig az ellenkezõjét kell kívánni)
de remélem összejön!
Megpróbálok vele ma tárgyalni.
De erre õ azt felelte "minek bolygatni a múltat?"
szóval az én véleményem, ha kedveled, s szeretnél Vele megismerkedni, akkor hajrá! de csak szép lassan haladjatok elõre! s tisztázzátok azt a találkozólemondós dolgot!
Én 3 hete ismertem meg egy lányt. 😊 Úgy volt egyik Hétfõn, hogy másnap találkozunk, de másnap Kedden lefújta. Pedig õ még jobban erõltette a talit. És azt mondja csak barátságot akar, és azért nem akar velem találkozni mert többet akarok mint barátság.
Mondtam neki én sem úgy gondoltam, hogy meglátom egybõl csók meg kézen fogva mászkálunk majd stb. hanem csak találkozni és beszélgetni esetleg inni valamit stb...
De utánna már találkozni sem akart. 😞
Nagy nehezen elfelejtettem, az önbizalmam is elment kicsit, hogy semmi nem jön össze. 😞
Valamelyik nap pedig ír, hogy most szeretne majd találkozni de elõször csak barátilag. Én meg mondtam neki, hogy nem tudom... jobb lenne inkább nem találkozni.
Szerintetek mit tegyek? Hagyjam?
ez most lehet kicsit erõs volt 😊 😄
jó és rossz dolgokból egyaránt lehet tanulni...
Kérem kapcsolja ki!
o_O -,-\'
nem szabad, hogy ellszáljanak maguktol, hogy milyen perfect csajok...
Ebben van valami, pl. a legutobbi pofáraesésnél szenvedtem elég sokat a lányért aztán mikor kitálaltam neki a dolgokat és õ újra öszejött barátjával hogy menyen nyaralni, elmentem aludni egy perc alatt eltudtam aludni. Reggel nyugodtan felkeltem sé nem érdekelt. Nem gondolkoztam rajta, nem forgolodtam egész éjjel. Ja de most nyár van nem látom, szeptembertõl megint látni fogom minden nap, látom ahogy hozzák viszik suliba... látom ahogy vigyorog majd a szarházi gyerekkel... akkor már nem biztos hogy enyire közömbös lesz számomra a dolog...
egy dolog amit kimutatok, és egy másik amit gondolok/érzek...
Van az úgy hogyha látja egy lány, hogy hajtanak rá, nem kell neki az illetõ. Ha meg egyszer-kétszer látja, hogy hoppá jókedved van nélküle is, gyakorlatilag boldog vagy nélküle is, máris kellenél neki.
Ez ugyanaz kb. amit Bence mondott.
Azért egy rákérdezés sokat segíthetne, hogy tisztában legyél a helyzettel.
Szóval bocs, nem akartam elrontani az örömödet, az elõbbit is azért írtam le, mert már nem bírtam magamban tartani. Teljesen kezdõ vagyok, ami a lányokkal való bánásmódot illeti, szerelmes is most vagyok elõször igazán, szóval teljes káoszban érzem magam.
Amúgy az önbizalmam érdekében én is elkezdtem sportolni, egyesek szerint (lány is volt köztük) már szemmel látható a változás, "alakulok" ahogy egyikük mondta. Mondjuk a vállam már tényleg szélesebb valamivel, mint a derekam... A feleséged miatt külön bocsánat, hogy úgy letorkolltalak, mindig elfelejtem, hogy másoknak sokkal nagyobb gondjai és bánatai is vannak, mint egy eltört matchbox vagy egy "sima" szerelmi problema...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Na nesze, döntse el az ember!
Az utolsó sorra reagálva, az szerintem egy védekezõ magatartás, így próbálod csökkenteni a fájdalmat.
Egyébként érdekes, hogy eddig minden nõt akiért oda voltam, éreztem iránta valamit azokat mikor elfelejtettem megutáltam... 😄
Néhány ilyen csalódás után megedzõdik az ember. Szerintem megjön az önbizalom majd, ha nemcsak kudarc éri az embert, hanem sikerélmény is. De ha nem próbálkozik, honnan jöjjön a siker?
Szóval szerintem nem szabad feladni, próbálkozni kell! Ennyi a nagy titok.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."