Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem azt mondtam neki én sem, hogy holnap nyálcsorgatva futok hozzá.
Mondta, hogy szeretne találkozni. Mondtam neki ezen a héten dolgozok de belemegyek egy taliba valamikor.

Még idõ hely semmi nincs megbeszélve.

Lemondta a találkát... lehet hogy senki nemvolt a dologban..nemkell egybõl pasira gondolni.
Oké felhívtad..megbeszéltetek egy másik talit..ahelyett h elmész simán le kellett volna mondanod.Kész érzekelteted vele, hogy neked gyak tökmind1, máris nem úgy néz rád mint valakire aki megõrül érte ergo növekedsz a szemében...másnap ha hív vagy akkor amikor közlöd vele, hogy nem mész akkor tuti hogy találkozni akar veled újra ( ha nem akkor tényleg lesz*r, bár kicsi erre az esély ha egyáltalán volt köztetek valami ) mondjad, hogy sok dolgod van..de x helyen x idõpontban neked jó ... megbeszélitek elmész... tadam... nem vagy olyan alacsony státuszú mint ha egybõl elmentél volna...kicsit többet kellett volna vele jáccani de így ténylegesen nagyobb esélyed lett volna.

Legyünk barátok = totál bukó...abból már nem lesz semmi... max jó sokára sztem nem akarlak elkeseríteni... ha nem találkozol vele monnyuk egy fél évig és utánna bepróbálod esetleg de úgy ha tényleg találkoztokis meg minden szinte kizárt. 😞

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Mondom neki én belemegyek abba a taliba amit mondtál...
Most azt mondta, hogy oké. :-)

De ha megint visszamondja az utolsó pillanatban akkor fúúú. :-D

tigerbácsi
:-D csak nyugodtan! :-) bár ha visszaolvastál volna, akkor tudnád hogy lövésem nem sok van a Nõkhöz! :-) bár elméletben sokat tudok már, de a gyakorllat az nem sok! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Jó de még zöldfülû vagyok úgyis jövök tanácsért. 😄

tigerbácsi
yaya! :-D azért nyelvtörést Neked! s fogd meg az Isten lábát! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Próba szerencse. :-)

tigerbácsi
nõket nem lehet megérteni! ez alap! :-)

tudod mi a Nõi megérzés?
a logika hiányának finomabb megfogalmazása!

mond most Te neki hogy igen szeretné vele találkozni! erre ugyan mit lép? mert ha elõszõr azt mondja hogy nem, majd késöbb igent akkor csak játszik, s Te is kezd jel játszani vele! s mikor már azt hiszi hogy az ujjai köré csavart akkor fordulj meg s menj el! majd fog még akkor utánad jönni!

Szóval.
Elõször akart találkozni, mondom jó megyek... lefújta.... akkor jött az, hogy csak barátok legyünk.
Utána nem mondta meg miért csak így döntött.
Most megint akar talizni, de én meg mondtam, hogy nem tudom... akkor most meg azt mondta jó ne legyen tali, legyünk barátok...

Soha nem fogom megérteni a nõket <#confused>

Hát jól értelmezed 😞

tigerbácsi
hmmm nemértem ezt a csajt! elõszõr akar valamit, aztán csak barátkozni, majd megint semmit, majd felhív hogy találkozzatok s végül megint csak barátok?!? jól értelmezem?????

mert ha igen, akkor viszont vagy fülig beléd van zúgva s tényleg nincs önbizalma, vagy csak egy game vagyol a számára!

légy résen!

Hát most azt mondta legyünk barátok és majd találkozgatunk. Mondtam neki jó, mert én nem akarok senkivel vitázni... aztán majd idõvel hátha lesz több is mint barátság.

tigerbácsi
hmmm én is erre gondoltam, csak nem akartam így kiírni! Te tudod! lehet bele kéne menni s kicsit Te is lazábbra vehetnéd e kapcsolatban a figurát! bután csúnyán hangzik, de utazz nála a skalpra! s lehet hogy több lesz belõle! majd az idõ! az amjd eldönti!

Én is gondoltam rá. De utána meg mondta kevés önbizalma volt.
Lehet volt egy másik pasi akivel nem sikerült, és "ha ló nincs jó a szamár is"

tigerbácsi
hmmm ez tényleg nagyon érdekes tanulságos s tényleg idegesítõ egy sztori! még az a jó hogy nem voltál be fülig szerelmes, s higgattan józan ésszel tudtál gondolkodni! s gratulálok!

tigerbácsi
ugye azt tudod hogy ez csak blabla! nem akarja elmondani tuti akkor hogy más pasi volt a dologban! innentõl kezdve Te tudod mit kezdesz Vele!

Hát beszéltem vele.

Azt mondja nem tudja miért mondta vissza a talit lehet rosszul kelt fel reggel még maga sem tudja...

Picar77
hm elgondolkodtató

()() (^^)

Xreactor
Hát igen..fontos hogy tanuljunk a hibánkbol és máskk hibájábol. Jobb kikerülni ugyan azt a gödrött amibe már egyszer bele estünk. :-)

o_O -,-\'

gabo91
érdekes... és mindenképpen tanulságos

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Xreactor
Vissza térve az igért sztorira: Össze jöttem még régebben egy lánnyal(második randin buszra várakozás közben letámadott és megcsókolt), majd 3 nap mulva következõ talin bejelentett hogy neki gondolkoznia kell pár hetet..mer nem rég szakított volt barátjával..felidegesített de aztán megnyugodtam és montam hogy OK kap egy hetet, hogy helyre tegye a dolgait, megértem a problémáját, de ha nem akar töllem semmit akkor hagyon békén mer nekem tul sok kedvem nincs feleslegesen várni rá(több mint háromszor megkérdeztem hogy akar e velem valamit egyáltalán..mind a háromszor azt monta hogy igen, csak legyen egy kis ideje rendbe rámolni a dolgait) aztán 1hét mulva közölte,hogy újra össze jöt a volt a barátjával. Gratuláltam neki..és szépszavakal elmagyaráztam hogy elmehet a picsába..letöröltem MSNröl..minden sz*rrol.(jól félre ismertem, azt hittem normális,inteligens lány..de sajnos nem az..van ilyen, a látszat csal) Lelkileg nem gyötört meg a dolog..inkább a vérnyomásomat pumpálta az egekbe pár napig 😛 Mondanom sem kell 1hónap mulva ujra szakított a barátjával (hát igen itt kacagtam jó ízûeket :-D) Aztán több mint félévig levegõnek néztem..(nem néztem rá, nem köszöntem, direkt elfordultam ha véletlenül találkozott a tekintetünk, ilyesmik) és mindig láttam a szemem sarkábol õ folyamatosan néz sovárogva, szóval nagyon bökte az orrát hogy semmibe veszem..aztán végülis kibékültem vele mer nem szeretek senkivel rosszban lenni..ennyi a sztori..végülis sokat tanultam belölle..az õ hibjábol is. Ha megszivatnak vagy átver egy olyan ember aki neked fontos akkor nézd levegõnek..ha szidod és köpködöd akkor tudni fogja hogy még mindig fontos neked és megint ki fog tolni veled..ha viszont rá se nézel, hozzá se szolsz akkor bántani foglya hogy ezek után télleg semmit se számít neked ami köztetek történt..másrészt igy lehet legjobban éreztetni vele hogy mekkora szemétséget csinált és lelkiismeret furdalása lesz. A lány hibájábol annyit tanultam hogy gondolkodni kell mielött cseleskszünk(jah és hogy ne csak szép legyen egy nõ hanem okos is ;-P) és hogy néha érdemes inkább az eszünkre hallgatni nem a szivünkre. Jah és ha egy csaj azt mondja hogy gondolkodnia kell akkor inkább hagyd a francba 😄. Hát ennyi a sztori jó hosszú lett. :-D

o_O -,-\'

gabo91
Köszi, jólesz legközelebbre...
ahogy gondoltam...<#sir><#confused>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Xreactor
Hát nem tudom..sok lány van még kerek e földön..szoval ne szomorkodj.. :-) sajnos a nõknek van egy olyan rossz tulajdonsága ha azt mondják hogy legyünk barátok akkor azt ugy is gondolják..persze van kivétel..(pl. ismerek olyat akinek csomó ideig volt jó barátja egy lány és aztán össze jöttek) de ritka az ilyen :-(

o_O -,-\'

tigerbácsi
akkor Neked is Nyelvtörést, meg tenyérizzadást! :-)

(álítólag mindig az ellenkezõjét kell kívánni)

de remélem összejön!

gabo91
elvileg ma én is találkozom egy lányal... bár most nem tudom hogy mivan...<#whatever>

tigerbácsi
nm! sok sikert! vagy nyelvtörést! :-D

😊 Köszi!
Megpróbálok vele ma tárgyalni.

tigerbácsi
mert fontos Neked! erre ez a legjobb válasz!

Igen én szeretnék vele megismerkedni és fel is hoztam neki, hogy miért volt az, hogy visszamondta a múltkorit mert én is arra gondoltam amit te mondtál, hogy neki kevés az önbizalma.

De erre õ azt felelte "minek bolygatni a múltat?"

tigerbácsi
elsõ reakcióba énis azt mondanám, hogy felejtõs a csaj! de ha az ember belegondol, lehet hogy érdemes volna Vele elmenni s megbeszélni ezt az elõzõeket! mert lehet hogy csak az a baj hogy Neki sincs önbizalma, s egy barátnõje nyüsztetésére írt Neked.

szóval az én véleményem, ha kedveled, s szeretnél Vele megismerkedni, akkor hajrá! de csak szép lassan haladjatok elõre! s tisztázzátok azt a találkozólemondós dolgot!

Hello!

Én 3 hete ismertem meg egy lányt. 😊 Úgy volt egyik Hétfõn, hogy másnap találkozunk, de másnap Kedden lefújta. Pedig õ még jobban erõltette a talit. És azt mondja csak barátságot akar, és azért nem akar velem találkozni mert többet akarok mint barátság.
Mondtam neki én sem úgy gondoltam, hogy meglátom egybõl csók meg kézen fogva mászkálunk majd stb. hanem csak találkozni és beszélgetni esetleg inni valamit stb...
De utánna már találkozni sem akart. 😞
Nagy nehezen elfelejtettem, az önbizalmam is elment kicsit, hogy semmi nem jön össze. 😞

Valamelyik nap pedig ír, hogy most szeretne majd találkozni de elõször csak barátilag. Én meg mondtam neki, hogy nem tudom... jobb lenne inkább nem találkozni.

Szerintetek mit tegyek? Hagyjam?

tigerbácsi
ha mered annyira, hogy nem esik át a bunkó stílusba akkor ez elég jónak tûnõ dolog! csak a határt kell megtalálni!

Elkezdesz kiröhögni mindenkit, és mindenkiben hibákat keresel... ha találsz akkor már vedd úgy h õ alacsonyabb nálad..és kezeld úgy.. parasztság, de így egyértelmûen megnöveled az egódat...persze nem kell bunkónka lenni csak pl ha odajön egy fullos csaj, akkor ne úgy nézd, hogy hûde jónõ, hanem pl buta ( persze ez nem minden esetben igaz ) de pl pont kifgosz egy butácsak csajt...és mindig amikor arra gondolsz h most nem mert hogy ez égõ vagy nemtom akkor gondolj arra hogy neked nemkell semmit felmutatnod hiszen õ hülye 😄

ez most lehet kicsit erõs volt 😊 😄

sziasztok! Az önbizalmamat hogy tudnám növelni?
Írjad, azért van a topic, hogy tanuljunk <#eljen>
jhetedikj
én is kiváncsi lennék rá😊

anno 1987

gabo91
irjad.
jó és rossz dolgokból egyaránt lehet tanulni...

gépelj csak! <#eplus2>

Kérem kapcsolja ki!

Xreactor
Régi írtam ide.. :-D Én egyszerû taktikát választom..ha megszivatnak vagy azt mondják hogy nem akkor szó szoros értelmében leszoktam sz*rni..és tovább nevetgélek és jól érzem magam(mondjuk tegyük hozzá nem vagyok az a kitartó tipus, sajnos ez a hátránya de nem érdekel, van ennek elönye is ám) szval hogy legyen példa is: Sokszor volt olyan hogy füztem egy lányt és tlaálkoztam vele 1x..aztán amikor második tali miatt füztem, letörölt MSNröl stb.. mit montam..szomorkodni nem szomorkodtam, nem könyörögtem neki..egyszerüen lesz*rtam..aztán pár nap mulva amikor már egy másik lánnyal látott sétálni és nevetgélni az utcán..akkor egyböl vissza vett és elkezdett jó pofizni.. :-D de ez csak 1 példa volt..voltak még ilyen esetek, volt mgé egy eset amikor egy csaj megszivatott..de ezt csak akkor írom le ha kiváncsiak vagytok rá..nem akarok feleslegesen most gépelni.. 😄

o_O -,-\'

gabo91
Ebben igazad van, ha tulságosan kimutatjuk hogy fontos számunkra akkor az amugyis magas egojukat az egekig emeljük és akkor amugyis kicsi esélyünkbõl veszítünk...
nem szabad, hogy ellszáljanak maguktol, hogy milyen perfect csajok...

gabo91
Hát ez igaz.
Ebben van valami, pl. a legutobbi pofáraesésnél szenvedtem elég sokat a lányért aztán mikor kitálaltam neki a dolgokat és õ újra öszejött barátjával hogy menyen nyaralni, elmentem aludni egy perc alatt eltudtam aludni. Reggel nyugodtan felkeltem sé nem érdekelt. Nem gondolkoztam rajta, nem forgolodtam egész éjjel. Ja de most nyár van nem látom, szeptembertõl megint látni fogom minden nap, látom ahogy hozzák viszik suliba... látom ahogy vigyorog majd a szarházi gyerekkel... akkor már nem biztos hogy enyire közömbös lesz számomra a dolog...
egy dolog amit kimutatok, és egy másik amit gondolok/érzek...

Semmi gond.

Van az úgy hogyha látja egy lány, hogy hajtanak rá, nem kell neki az illetõ. Ha meg egyszer-kétszer látja, hogy hoppá jókedved van nélküle is, gyakorlatilag boldog vagy nélküle is, máris kellenél neki.
Ez ugyanaz kb. amit Bence mondott.
Azért egy rákérdezés sokat segíthetne, hogy tisztában legyél a helyzettel.
Hát nemakarlak elkeseríteni... de ez a "kapcsolatban" ra való kiírás kétlem, hogy rád vonatkozna...meg ezt sztem személyesen kellett volna elmondanod neki, tudom, hogy úgy nehezebb de sokkal hatásosabb. Hameg újra összejött az exével vagy valaki mással, akkor csak azt tudom ajánlani, hogy pihentesd a dolgot... a másik, hogy ne legyél túl needy, ne lássa rajtad, hogy annyira nagyon hajtasz rá, csak érzékeltesd néha de ne mindig, valamint próbáld meg úgycsinálni, hogy te legyél az aki néha nem megy vele ergo néha te is mondj nemet. Persze itt tudnom kéne h hányszor kisérted el meg mikor néz keresztül rejtad, lehet taktikázik és azért csinálja ezt veled.

Nem erdemes ezt vegigjatszani, ha jon valaki, akinek Te is kellesz, akkor nem lesz ez a szarakodas! Egy ido utan megtanulod eladni magad, megtalalod, hogy mi az, ami kelendo benned es arra kulon "ragyurhatsz"!

Áhh, akkor viszont én kérek bocsánatot, Jacky. Biztos az idegességem teszi... Van egy lány ugyanis, akiért mindhárom karomat (a kettõbõl) odaadnám, viszont ahogy viselkedik velem mostanában, teljes zavarban vagyok. Mivel személyesen nem volt alkalmam, emailben kérdeztem meg, hogy miért csinálja azt, hogy egyszer láthatóan hiányzok neki, mosolyog ha meglát, nem volt ellenére, ha elkísérem, máskor meg mintha ott se lennék, úgy megy el mellettem, mintha sose látott volna. Szinte mindent elárultam neki, hogy mennyire fontos õ nekem ésatöbbi (épp csak szó szerint nem írtam le, hogy szeretem, azt szándékosan nem akartam belefoglalni, nehogy megijesszem). Õ azt írta, nagyon örül, hogy elmondtam ezeket, csak furcsának találta, hogy olyan sokszor tartok vele, meg hogy még megbeszéljük a dolgot, ha találkozunk. Ekkor vettem észre, hogy aznap, mikor az emailt küldte, iwiw-en a családi állapotát 'egyedülállóról' 'kapcsolatban'-ra változtatta. Ettõl dupla olyan ideges lettem, mert nem tudom, ez vajon nekem szól-e, vagy megint összejött az exbarátjával, vagy ami még rosszabb - talált magának valaki mást....

Szóval bocs, nem akartam elrontani az örömödet, az elõbbit is azért írtam le, mert már nem bírtam magamban tartani. Teljesen kezdõ vagyok, ami a lányokkal való bánásmódot illeti, szerelmes is most vagyok elõször igazán, szóval teljes káoszban érzem magam.

Amúgy az önbizalmam érdekében én is elkezdtem sportolni, egyesek szerint (lány is volt köztük) már szemmel látható a változás, "alakulok" ahogy egyikük mondta. Mondjuk a vállam már tényleg szélesebb valamivel, mint a derekam... A feleséged miatt külön bocsánat, hogy úgy letorkolltalak, mindig elfelejtem, hogy másoknak sokkal nagyobb gondjai és bánatai is vannak, mint egy eltört matchbox vagy egy "sima" szerelmi problema...

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

A nõk maguk se tudják mit akarnak. Ha rendes vagy velük, az a baj. Ha szemét, akkor az.
Na nesze, döntse el az ember!

Az utolsó sorra reagálva, az szerintem egy védekezõ magatartás, így próbálod csökkenteni a fájdalmat.

gabo91
Igen igaz, ha nincs probálkozás akkor nem lehet siker. Ezzel magamnak mondok ellent, mivel ugye nem probálkozom sose, viszont a legutobb a leányzó jött hogy mert fiatalabb vagyok fél évvel, mondtam ha még csak lehetõséget se kapok akkor hogy bizonyitsam hogy tényleg szeretem...

Egyébként érdekes, hogy eddig minden nõt akiért oda voltam, éreztem iránta valamit azokat mikor elfelejtettem megutáltam... 😄

Ne kapd fel a vizet Steve, félig poénból mondtam. Nekem is akadt néha önbizalomhiányom, perszehogy. Amikor a feleségem elhagyott, hónapokig azon gondolkoztam mit rontottam el, mi vezetett ehhez. Aztán rájöttem, hogy lóf..t, nem kell vádolnom magam semmiért. Aki el akar menni, elmegy, hiába próbáljuk visszatartani.
Néhány ilyen csalódás után megedzõdik az ember. Szerintem megjön az önbizalom majd, ha nemcsak kudarc éri az embert, hanem sikerélmény is. De ha nem próbálkozik, honnan jöjjön a siker?
Szóval szerintem nem szabad feladni, próbálkozni kell! Ennyi a nagy titok.
Na és? Nem mindenki születik tele tanknyi önbizalommal, sokakat pedig valami kudarcélmény foszt meg tõle. Én a helyedben örülnék, hogy neked annyi van, hogy kettõnek is elég lenne. Ha a mi helyünkben lennél, ha átélted volna mindazt, amit itt mások, nagyon jól tudnád, mirõl beszélek.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

gabo91
omg