6682
Önbizalomhiány
-
#2201 Most ne rá koncentrálj!
Hanyagoljuk a dilettánsokat ;)
Szóval: #2199 -
#2200 Ez tetszik is:AS_D-asd -
#2199 Én azt tudom amit leírtam!
Potenciális nyertes jelölt vagy.
Had lássam a CAPS LOCK-os mondatot, amit kértem ;)
Barátom, ez igazán nem kerül nagy erőfeszítésbe, el rontani sem lehet ;)
Na gyerünk! -
danielboy1000 #2198 légidesszant bazzeg,bedobnak vmi ellenséges hely közepére azt ott addig lősz,amíg 1: lelőnek 2: elfogy a lőszered.És hangulatodhoz méltóan végig azt ordítod hogy " héjóóóóóóóóóóóóóóóóóó én vagyok a világ legnagyobb balfaszaaaaaaaa" -
#2197 BOLDOG AKAOK LENNI, ám nem vagyok rá méltó, egy olyan selejt mint én, nem. -
#2196 Ne írj ilyeneket. Te is tudod, hogy az vagyok. Cssupán el szeretnéd velem hitetni az ellenkezőjét. -
#2195 Nem lenne tanácsos az én kezembe éles lőszerrrel megtöltött fegyvert adni:) -
#2194 Nem lúzer. Potenciális nyertes.
Csak még nem tudja, hogy bontakoztassa ki magát. -
#2193 oké - step by step
kapcsold be a CPAS LOCK-ot (ordítva írás) és úgy írd le a mondatod első felét. -
danielboy1000 #2192 ő pontosan tudja,mekkora egy lúzer.Bármit mondanak neki,leszarja.HA jó neki ez,akkor mondom további búval baszott napokat neki. DE én komolyan,az ilyeneket gyűjteném azt kibasznám a frontra valahova,legalább nem a családos emberek halnának meg,és mondjuk vmi hasznosat is tenne,talán még rá is jönnének hogy " na mégse ilyen tyúkszaros az életem,jobban megbecsülné utána az biztos.. -
#2191 Boldog akarok lenni, ám nem vagyok rá méltó, egy olyan selejt mint én nem. -
#2190 most még nem tartunk a listánál...
jelenleg ott tartunk, hogy eddig még csesztél kimondani, hogy boldog ember akarsz lenni, éshogy méltó vagy a boldog életre -
#2189 Először én is azt hittem hogy egyszerűen lusta vagyok, ugyanezeket csináltam. Később rájöttem, hogy rettenetesen maximalista vagyok, és ezért képtelen vagyok feltenni az életem egy, vagy több célra, mert tudom, hogy nagyon beleragadnék, és végül az elvesztése is elkerülhetetlen.
"Maximalistának mondanak, de valójában idealista vagyok." -
#2188 Most is élek, bár a minőségét azt ne részletezzük. -
#2187 megtanulni élni bazze! -
#2186 akkor most mit is kell tennem a boldoságomért? Min kell változtatnom?
ezután jön egy lista
azután összevetem azzal a listával, amire képes vagyok
az eredmény szomorú. -
#2185 Oly nehéz kimondani, hogy:
IGEN, BOLDOG AKAROK LENNI ÉS NEM NYOMORÉK!
hmm???
Ha ezt kimondtad, akkor az a kérdés következik, hogy? akkor most mit is kell tennem a boldoságomért? Min kell változtatnom? -
#2184 vannak emberek, akik azért csinálják ezt hogy észre vegyék őket. hogy foglalkozzanak velük. most ezt mondhatod egy depisnek hogy ilyen vagy, de mivel már búvárkodik a szarban ezért azt fogja mondani hogy de nem vagyok ilyen -
#2183 énmeg csak szarkazmussal éltem :) -
#2182 de tényleg csak segíteni akartam. peace! -.- -
#2181 Viszlát. -
#2180 Akaraterőm az zéró. -
danielboy1000 #2179 elmész te a jó büdös f*szba ,már elnézést.Az ember segíteni akar rajtad,te meg csak tocsogsz a sz*rban tovább.Neked esküszöm ez jólesik hogy ilyen sz*r alaknak könyveled el magad,hát gratulálok,pedig rendes vidám,boldog ember is lehetnél,ha nem egy ilyen elbasz*tt torz világképed lenne.De további sok szerencsét kívánok a szánalmas,önsajnáltatós életedben,adios. -
#2178 am ja, tiszta vicc :D -
#2177 percig se aggódok, csak nem értelek...ha vmi szar azon nem meg kéne próbálni válltoztatni? a siránkozásnak semmi értelme, erre már rájöhettél volna, sarkadra kell állni és szép lassan fookozatosan válltoztatni a körülötted lévő dolgokon és magadon -
#2176 [off]
farizeus körökben
[on] -
#2175 ...és nézd meg.. még az áldott jó szivem vinne a vészbe.. lol!!! annyit kajak nem ér, több marad :) -
#2174 szerintem a kérdésemben benne volt a válasz is -
#2173 Okés, de TE akarsz boldog sikeres lenni?
Erre kétféle válasz van:
a, Igen, akarok.
b, Nem, akarok. -
#2172 Igen, szent írás. -
#2171 házat is :D -
#2170 Gondolkodok az öngyilkosságon eleget, ne aggódj te értem. -
#2169 a magyar drogtörvények értelmében a marihuana illegális, ez beetetésnek minősűl és egyben terjesztésnek, börtönbe veled ^^ -
#2168 :_DDDSADSADS -
#2167 valszeg eladná a gépét -
#2166 Már válaszoltam rá, ámde legyen:
Első kérdésre a válasz: ki ne akarna az lenni?
Másodikra a válasz: túl sok a korlát, amin nem tudok átjutni. -
danielboy1000 #2165 és ebbe mi a f*szért törődsz bele? Ismered a tehetetlenség törvényét,nem? A pohár addig nem fog a szádhoz kerülni,amíg nem veszed fel és teszed magad elé.na így van ez a személyiséggel,te addig egy örökös b*lfasz lúzer maradsz,amíg nem AKARSZ tenni ellene..azthiszed hogy most kitalálod h " na márpedig ígyszülettem,ilyenvagyok,nemtudokváltozni" és ez már szent írás. -
#2164 eskü te annyira magad ellen vagy és beszélsz, h most nem azért, de ménem leszel öngyilkos? mert így aztán sok értelme nincs az életednek h csak sajnáltatod magad és siránkozol, h jajj de szar nekem, de szar nekem, de én ilyen vagyok, nem fogok úgyse megváltozni, ez az életem...
annyira bebeszéled magadnak h az már nekem fáj -
#2163 Térjünk vissza egy kardinális kérdésre:
tulajdonképpen szeretnél boldog sikeres ember lenni?
ha igen képes lennél ezért bármit megtenni?
vagy jó minden úgy ahogy van, minden kész idill -
#2162 ...nincs többes szám, hééllo !! egyetlen egy a földön termő növény termékéből készített cigarettáról van szó, kérlek ne hívd 'DROG'-nak lol :DD?:AS:?ASD
Nem kell bocsánatot kérned, csak hajtottam volna neked egy frankót, de kajakra csak azért mert nagyobb hatásfokkal szerettem volna segíteni mint a fórumon irogatás :)
Borsodi vagy, nem ?!