Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Monnyuk énse vok az a nagy alkesz... max mostanában 18as szülinapok egymás hegyén hátán... 😄 hát na egyszer tizennyóc az ember 😄
Meg ugye mióta megvan asszony..általában mindig tudatomnál maradok, mert próbálkoznak nála... kicsit fosok is néha 😄 de ha már lement pár feles akkor simán elküldök mindenkit a faszba 😄
Am meg nyomjátok... ezt is fel lehet fogni mint életed értelmét.. a csajozást 😄
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
...::::::...
többek közt a családi életem instabilitása, nem volt normális tesom, és a furcsa félénk jellemem miatt nem volt sosem önbizalmam viszont fontos az intelligencia ami ugy érzem megvan bennem...
am meg annél egyszerûbb dolog nincs, minthogy odamész és köszönsz neki, h helló, én vagyok az a srác akivel szoktál beszélni msn-en! együtt örültük aztán... 😄
Én is jövök hozzátok. 😊
Felvett egy csaj msn-re és ott dumálgatunk, és pár beszélgetés után kiderült, hogy ugyanabba a suliba jár mint én. Én már láttam is õt, de szerintem kevés az önbizalmam, hogy odamenjek hozzá és beszéljek vele. Valahogy változtatnom kellene csak nem tudom hogyan. Na meg ha odamegyek hozzá, azt sem tudom mit mondjak neki :/.
Kicsit visszaolvastam és valahogy erõt kellene merítenem, hogy beszéljek vele, és szerintem nekem is el kellene hívnom valahova.
...::::::...
te hány éves vagy? 😄DD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
De a biliárd is nagyon jó!
o_O -,-\'
így van... bevadulnak tõle ha kipakolsz nekik mindent...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Tanácsok jöhetnek, Egyre jobban ki van tlaálva mindne😊
Szal kettesben is. ok
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ez tetszik... direkt volt? 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
nem eltántorítani akarlak, de szoptam már be énis ilyet, 2 féle is volt, egyik h nem léptem idõben (ez a legjobban bántó dolog, amikor nyuszi vagy, ami csak akkor derül ki amikor már van vkije h pedig összejöhettetek volna...) a másik meg h csak elcsesztem mindent, nem örökre de egy jó idõre nem nagyon tudtunk úgy barátságból együtt lenni... szal óvatosan, de ha kicsit is azt érzed h neki is okkés lehetne a dolog, akkor ne tökölj és csapj le rá 😊 sok sikert, pár 2esben találkozás után és apró célzások után úgyis rájössz h mehet e vagy nem. de barátot elveszíteni mindig tré, bár nemtom mennyi idõs vagy... remélem azért nem bántorítottalak el, tényleg nem az volt a cél 😊
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
o_O -,-\'
o_O -,-\'
de gondoltam leveszi csak ha meg rákérdezek h szeritned neked szól vagy valami akkor már ott fulos vallomás jön...
Kérem kapcsolja ki!
Van egy oszttársam 3. éve már... És most felpörögtek a hormonok, de nem csak testileg, sõt nagyon jó fej és ugy érzem h szeretem. Már tettem neki enyhe célzást, de nem mere ma teljes igazságot elmondnai még, nehogy lesokkoljam, most még szerintem most full köüzel kerülök hozzá mint barát, aztán vallok... Ez volt a célzás: szerintem nem igen vette a lapot...
18:46] chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???😞: milyen az uj nevem?
<18:46>18:46> xxxxxx: fogalmam nincs mit jelent:S😄
<18:46>18:46> chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???😞: szeretlek téged, miért nem veszed észre?
<18:47>18:47> (xxxxxxxx: 😊teljesenszépp--
<18:47>18:47> chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???😞: köszii
<18:47>18:47> chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???😞: angolul sokkal jobban ki tudom fejezni magam meg azt amit érzek
o_O -,-\'
ARSENAL&POKER
És tényleg elbeszélgetek vele, és ha ott is azt mondja egyenlõre csak barátságot akar akkor hagyom...
Annyira azért nem vagyok beleesve, csak rendes csajnak tartom, vagy tartottam addig amíg kiderül, hogy csak játszik velem.
Aztán csak nem õ van a világon. :-D
vársz kicsit és hidd el el lesz egy sokkal jobb aki még szeret is és nem csak szórakozik veled ...
()() (^^)
jó döntést nem lehet hozni...
ha belemész lehet hogy lefujja... és pofára esel...
ha nem mész bele akkor pedig lehet hogy jól éreztétek volna magatokat és te kihagytad, késöbb pedig bánni fogod...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”