Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mégegy fontos dolog az a kegjobb ha magát adja a ember nem pedig egy ego-s menõ valakit , közben lehet h otthon nem is olyan valójában az illetõ, de társaságban játsza az eszit én fõleg ezt utálom...:S

más vagy ez van, én is más vagyok mindenki más...de te inkább az átlag vagy Bence én pedig az egyéniség réteg teljesen különc vagyok az emberektõl szinte mindenben felfogásom más szval...pár hónapja volt az már sztem 1 év is oltári hülyeségeket írtam 2-3 topikba akkor kicsit dilis voltam már emésztettem magamat nem tudtam mit csinálni, most talán rendben vagyok... de az sem véletlen h nem akarom váltogatni majd a leendõ csajaim hanem 1 nél elég megragadni ha összejön, mert 18 év alatt nekem nem volt😄 ezenkívûl ugye egészséges alapelvem van és 1-2 dologra haragszom ami a világban folyik dehát ez van... én pl leszarom teljesen a pénzt ha van ok, de nem fontos h gazdag legyek😊

kulabácsi
jah, hiba

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

"am meg annél egyszerûbb dolog nincs, minthogy odamész és köszönsz neki, h helló, én vagyok az a srác akivel szoktál beszélni msn-en" 😊 annál egyszerûbb?

Jah úgy már érthetõbb a dologtól való undorodásod.
Monnyuk énse vok az a nagy alkesz... max mostanában 18as szülinapok egymás hegyén hátán... 😄 hát na egyszer tizennyóc az ember 😄
Meg ugye mióta megvan asszony..általában mindig tudatomnál maradok, mert próbálkoznak nála... kicsit fosok is néha 😄 de ha már lement pár feles akkor simán elküldök mindenkit a faszba 😄
Am meg nyomjátok... ezt is fel lehet fogni mint életed értelmét.. a csajozást 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

kulabácsi
ezt hol olvastad? 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
ki mondta h nekem nincs? 😊

Tigerbácsi sajnálom az esetet ezt nem is tudtam h házasok voltatok😞😞 helyedben tuti nem keresnék én se senkit!! bár ki tudja ettõl ne menjen el a kedved mert ezt mondtam

kulabácsi
sry ezt nemtudtam, így érthetõ, aszittem h 15 körüli vagy, azt azé nevettem 😊

Doog
Hát megpróbálok összehozni valamit. 😊 Azért köszi! 😊

...::::::...

jó persze nem neked van önbizalomhiányod hanem neki😊 de azért hajrá Doog😄, csak legalább egy találkát hozz össze vele abból csak nem lehet gond

Doog
Van egy barátom, aki ismeri egyszer behívta közösbe beszélgetni, megkérdezte felvehet-e azóta van meg...

18 és egy normális egészségesen élõ állampolgár már korábban írtam h minden ilyen h cigi alkohol egyszerûen undorodom...eleve az h apám is alkoholista volt és meghalt benne na neeem!!!

többek közt a családi életem instabilitása, nem volt normális tesom, és a furcsa félénk jellemem miatt nem volt sosem önbizalmam viszont fontos az intelligencia ami ugy érzem megvan bennem...

kulabácsi
lol hogy vettétek fel egymást msn-en?
am meg annél egyszerûbb dolog nincs, minthogy odamész és köszönsz neki, h helló, én vagyok az a srác akivel szoktál beszélni msn-en! együtt örültük aztán... 😄

Doog
Hello!
Én is jövök hozzátok. 😊
Felvett egy csaj msn-re és ott dumálgatunk, és pár beszélgetés után kiderült, hogy ugyanabba a suliba jár mint én. Én már láttam is õt, de szerintem kevés az önbizalmam, hogy odamenjek hozzá és beszéljek vele. Valahogy változtatnom kellene csak nem tudom hogyan. Na meg ha odamegyek hozzá, azt sem tudom mit mondjak neki :/.
Kicsit visszaolvastam és valahogy erõt kellene merítenem, hogy beszéljek vele, és szerintem nekem is el kellene hívnom valahova.

kulabácsi
"alkohol megöli az embert"
te hány éves vagy? 😄DD

ChuckyHUN
Drukkolunk!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hmm napszemüveg hatásos bár nem tudom h ez bejön e neki😄😊

úgy érzem a tenisszel amit nyár elején kezdtem, ismét van valami értelme van az életnek korábban igencsak unott állapotban voltam, meg aztán ez a nyár annyira jól sikerült, nekem annyi elég volt h lementünk a családdal a telkünkre sokat bringáztam, sétáltam, ettem a friss levegõ sokat segített és még voltunk a család barátainál nyaralni is 2-3 napot is összehaverkodtam egy nálam 5 évvel idõsebb vendéglátósal aki sok tanáccsal ellátott, szval csak kicsit jobb kedvû vagyok és vasárnap fogok találkozni egy csajjal akinek pont a billiárdot ajánlottam fel😛 és mivel õ is hasonló és sportos csaj ezért nem lesz nehéz dolgom mivel õ mondta h szeretne megismerni😄😄 asszem sínen vagyok, de nem bízom el magam, mert eddig még kevés dolog sikerült...

ChuckyHUN
Nem merek a szemébe nézni: Szerintem ma msnen célzok neki egy enyhét😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

na jo, nem mindenki él ilyen életstílust mint te... bulik am szarok van más is, alkohol megöli az embert...máshogy is meglehet oldani😊

az h összebarátkozol vele az tényleg hülyeség..mert akkor bekerülsz a barát zónába és onnan már cseszheted... hívd el valahova..vagy valami buliba menny el ahol valszeg õis ottlesz és csapj le rá... ha mindketten kicsit alkoholos állapotban vagytok, nem nagyon csak kicsit, ugye az jobb, de elég tré ha részegen csókolod meg elõsször akkor inkább hagyjad..ha meg besülsz mondhatod azt, hogy részeg voltál és tégy úgy mintha nem emlékeznél rá 😄 stb stb....

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

ChuckyHUN
Én moziba szoktam haverjaimmal járni, at ideáklisnak találnál majd😊

kulabácsi
reklám :S

sziasztok! rég jártam erre😄 húú volt itt nyáron történés alig voltam itthon szval alig voltam gépnél elvileg megkellett volna h nõjjön az önbizalmam...de figyeljetek holnap feljövök még aztán írok 1-2 dolgot, mert ugy néz ki nálam is megtörik a jég pont a billiárd volt az elsõ ötletem nekem addig is ajánlom minden önbizalomhiányosnak az oldalt->www.lovebox.hu

Xreactor
Sajnos vidéki vagyok, jó nektek.. :-D

o_O -,-\'

Margitsziget, Városliget, Gellérthegy se rossz randihelyszínek.
De a biliárd is nagyon jó!
Én már nem is tudok mit mondani, mindent elmondtatok helyettem! <#smile>
Xreactor
Lényeg: Második talin végy neki egy vörös rózsát. Tutira le fog neki esni a tantusz..és jobb mintha el kezdenél neki magyarázni, nekem el hiheted 😄. Szóval hajrá :-) Jah és ha randi tipp kell..mivel gondolom mindennap találkoztok suliban ezért lehet nem csak egy beszélgetés kéne, hanem vidd el billiárdozni..én is oda szoktam menni a lány ismeröseimmel/barátaimmal és hihetetlenül jól elszoktam velük szórakozni.(mindig el vernek mint a rongyot..de hát ez van😄)

o_O -,-\'

gabo91
<#eljen>
így van... bevadulnak tõle ha kipakolsz nekik mindent...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ChuckyHUN
Nem, sõt erõt adtál, köszi!!
Tanácsok jöhetnek, Egyre jobban ki van tlaálva mindne😊
Szal kettesben is. ok

tigerbácsi
wow! egy másik oldalad! :-D de igazad van az tutifix!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

kulabácsi
nem 😄DD

nearo
"bántorítottalak"
ez tetszik... direkt volt? 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kulabácsi
azért óvatosan, mert az ilyen barátságból lévõ szerelmek gyakran nagy csalódásokkal és minden mással járnak 😞
nem eltántorítani akarlak, de szoptam már be énis ilyet, 2 féle is volt, egyik h nem léptem idõben (ez a legjobban bántó dolog, amikor nyuszi vagy, ami csak akkor derül ki amikor már van vkije h pedig összejöhettetek volna...) a másik meg h csak elcsesztem mindent, nem örökre de egy jó idõre nem nagyon tudtunk úgy barátságból együtt lenni... szal óvatosan, de ha kicsit is azt érzed h neki is okkés lehetne a dolog, akkor ne tökölj és csapj le rá 😊 sok sikert, pár 2esben találkozás után és apró célzások után úgyis rájössz h mehet e vagy nem. de barátot elveszíteni mindig tré, bár nemtom mennyi idõs vagy... remélem azért nem bántorítottalak el, tényleg nem az volt a cél 😊

tigerbácsi
jaja ha cselekedni akarsz akkor minél hamarabb! s én csak azt tudom ajánlani hogy ne legyél olyan puhapöcs mint én! mert lehet Neked nem lesz akkora szerencséd mint nekem!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

ChuckyHUN
😞
Értem.

Xreactor
Nincs mit, csak ne tökölj sokáig mert ha össze szed valakit akkor már nem lesz semmi esélyed :-(

o_O -,-\'

ChuckyHUN
Kössz, az ilyen tanácsoknak nagy hasznát veszem😊 Meglesz nemsokára a jogsim m-re és megigértem h hazaviszem meg ilyenek, szal most megpróbálok hozzá közelkerülni.

Xreactor
Hát semmi kép se mond el neki hogy szereted szerintem..elöször inkább jöjjetek össze..szerintem hívd el valahova a sulin kivül és beszélgessetek..kérdezd meg hogy nincs e kedve komolyab szintre emelni a kapcsolatot..vagy egyszerüen hívd el valahova, és aztán hívd el megint 1 héttel késöbb és vegyél neki egy szál vörös rózsát..nõk oda vannak az ilyenért..föleg hogy a vörös rózsa a szerelem/szeretet jele. De amég össze nem jöttök ne mond el neki hogy szereted(sõt ha már össze jöttetek akkor se, õ mondja ki elöször hogy szeret) mert hidd el hogy azzal valszeg tönkre tennél mindent..lehet még a barátságot is. De nem akarok beleszolni csak ötletek. Azér hajrá, sok sikert :-))

o_O -,-\'

ChuckyHUN
nah ez az😊
de gondoltam leveszi csak ha meg rákérdezek h szeritned neked szól vagy valami akkor már ott fulos vallomás jön...

egy baj van vele. honnan a fészkes fenébõl tudná a lány, hogy ez Neki szól?

Kérem kapcsolja ki!

ChuckyHUN
sziasztok. Önbizalomhiánnyal fordulok hozzáto... mi mással?
Van egy oszttársam 3. éve már... És most felpörögtek a hormonok, de nem csak testileg, sõt nagyon jó fej és ugy érzem h szeretem. Már tettem neki enyhe célzást, de nem mere ma teljes igazságot elmondnai még, nehogy lesokkoljam, most még szerintem most full köüzel kerülök hozzá mint barát, aztán vallok... Ez volt a célzás: szerintem nem igen vette a lapot...
18:46] chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???😞: milyen az uj nevem?
<18:46> xxxxxx: fogalmam nincs mit jelent:S😄
<18:46> chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???😞: szeretlek téged, miért nem veszed észre?
<18:47> (xxxxxxxx: 😊teljesenszépp--
<18:47> chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???😞: köszii
<18:47> chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???😞: angolul sokkal jobban ki tudom fejezni magam meg azt amit érzek

Xreactor
Szerintem is hagyd a csajt..van még csomó lány a földön, és ha nem vagy belé szerelmes akkor végkép, nehogy aztán az ujja köré csavarjon mint "barát" 😛

o_O -,-\'

Nõket ne akard megérteni hülye mind😄 Velem majdnem ugyanez megtörtént mint veled.Még párszor megcsinálják veledis és máshogy fogsz hozzáálni hidd el.A lényeg ne siesd el ismerd meg jól a csajt ez lényeg és ha akkoris szimpatikus és teis neki akkor ok.

ARSENAL&POKER

tigerbácsi
ígyvan! zt kell csinálni! :-)kicsit várakoztasd meg! :-) jó lesz az a jövõhét közepe! :-)

Belemegyek a találkába de most én szabom meg, hogy mikor hol stb...
És tényleg elbeszélgetek vele, és ha ott is azt mondja egyenlõre csak barátságot akar akkor hagyom...
Annyira azért nem vagyok beleesve, csak rendes csajnak tartom, vagy tartottam addig amíg kiderül, hogy csak játszik velem.
Aztán csak nem õ van a világon. :-D

Nézd, az jó jel, ha talizni akar veled. Menj el, puhatold ki, hogy mi a helyzet, hogy áll hozzád, aztán majd meglátod.
Picar77
Hát én azt mondom neked szard le azt a csajt magasról
vársz kicsit és hidd el el lesz egy sokkal jobb aki még szeret is és nem csak szórakozik veled ...

()() (^^)

gabo91
tipikus szar helyzet...
jó döntést nem lehet hozni...
ha belemész lehet hogy lefujja... és pofára esel...
ha nem mész bele akkor pedig lehet hogy jól éreztétek volna magatokat és te kihagytad, késöbb pedig bánni fogod...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;