Számítógépre csatlakoztatható "FPS-mellény"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deszaaaar
Metamorfo16 azért ha belegondolsz nemhiszem hogy sok játékra megcsinálnák ezt, mert tuti nem mindre.Annyira õk se hülyék hogy tönkretegyék az embert..poénosnak meg poénos mert 2-3 ezerért talán én is vennék...😄
MaSzKa
durva fps mellény

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ez zsír.... 1-2 óra CS után már olyan kék-zöld lennél, hogy két hétig nem tudnál újra játszani lol..
Azért hallod itt röhögök mekkora határ nagy baromságokat tudtok mondani (herére csíptethetõ sokkoló, mélyütõ-boxkesztyû)...mennyi ökörség, de élvezem 😄 😄 😄 😄 😄
Ha meg a ruha finomhangolása nem automata , nagyban tolod a NFS valamely részét, aztán átváltassz egy repülõgépszimulátorra, és az arányaiban nem változott gyorsulás-áttétel miatt mikor felszálsz az anyahajóról, a tüdõd kiesik a hátad közepén a nagy erõhatástól LOL... remélem érthetõ mit akarok mondani....
Érdekes ötlet.... szegény feltalálóknak sok az idejük... irány a bánya!!! 😄
Rayman-es rugóstalpú ugráló szimulátoros cipõ és Mario-s arany gyüjtögetõs automatán telelevõs kosárka nem lesz?
ColdFire
heccsátra bele se gondolok😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Skynet85
HC gamereknek ugyan ez csak paintball helyett M4 vagy áká😄
WCG-n már látom is magam elõtt😊 ,,megkezdõdött a CS bajnokság, ez ám a headshoot!!!, takarítot kérünk a 4es monitorhoz".

na én ezt megveszem 😊
Ja! És a játékokat bárki, bátran örökélettel játszhatná, egy idõ után (elég hamar) úgyis abbahagyná... XD

Ezen szakadtam. Miért nem mindjárt egy bazi boxkesztyûs masina? Szigorúan terpeszben ülni, és ha lövést kapsz kattan a rugó, és kapsz egy mélyütést!

Vagy mi lenne, ha egy egész szoba teljesen ilyen lenne, mint ez a mellény? Körbe MINDENHOL paintball fegyverek, mind rád irányozva, és a téged ért lövésekkel szinkronban kapnád a golyókat... 😄😄😄😄 Szabadalmaztatom!!!

Vagy menj el Irakba, és akkor valósághûen érezheted a lövéseket 😊
vagy esetleg herére csiptethetõ sokkoló, ha lelõnek, odabasz 😊

TrIp
vagy egy lcd-re csiptethetõ sokkoló, ami ott csap agyon ahol eltalát a golyó!?!? mekkora ötletek <#idiota>

Én nekem ez akkor jutott az eszembe, mikor nagyban toltam az Unreal Tournamentet és a pulcsim elsõ zsebében volt a mobilom, maxi rezgésre állítva..😄 😄
Éppen hívtak, miközben lõttem, majd' beszartam 😄
De sztem nem kellene ilyen bonyesz , hanem elég lenne olyan is, mint ami a joystick-kormányokban van

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Én is csak szimulátor játékoknál tudom elképzelni, hogy még jópofa is lehet (autó, repülõ). Fps-nél olyan nagy élvezeti értéket nem tulajdonítok neki.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Akkor fogok én is ilyet beszerezni :-D

Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu

És ott legalább 8 pontnál picit több helyen találhatnak el 😊, tényleg kevésnek tünik a cucc igy...

Ezt a gyökérséget!!!!! Ha az a lényeg hogy érezd a lövést menny el paintballozni... a hatás garantáltan nem marad el.

Bazeg én ezt már 1000éve kitaláltam, smikó elõattam mindenki szemberöhögött. Az 100, hogy én ezt megveszem, támogassam a hozzám hasonló zseniket.
dronkZero
Majd ha lesz 512 kamrás változata... Mire elég 4-4? Majd ha az érzem, hogy a 6-os 7-es borda közt bal hátulról lõttek meg, alulról... 😛 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

viszont el tudom képzelni egy rep.szimulátoroz isteni lehet, mikor egy fordulóban elszoritja a mellkasod a g-ruha, te meg fujtatsz mint besenyei a bólyák közt😊)
Danus16
tök király ötlet!

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Tinman
Veszem... nem kérdés ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

akyyy
hülyék vagytok ez csak rezeg. milió ilyen "maszirozo" székeket lehet kapni látszik nem ültetek még benne😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hujeség az egész. Egy fél óra után a fájdalomtól mar az egeret sem tudod majd tolni.
És az erotikus játékokhoz mi készül majd?<#idiota>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Heccsáthoz nincs sapi?😄
zola2000
Ilyen már ezer éve van playstation1re!

A

és mi van akkor ha rakétavetõvel lõnek meg? vége a dalnak?<#gun><#violent><#idiota>
Macccy
ah én meg már látom a kínai hírtévében (nagy számok törvénye) az újabb jelentést, miszerint egy vírust kapott darab kicsit elkalibrálódott és harminc centis lyukat ütött a használóján ...
😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Requiem88
egy counter-strike + fps-mellény comboért máris csorog a nyálam, respekt és tisztelet a készítõknek <#worship>
de nincs rá felesleges 35000 forintom... <#rinya>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

miért vannak benne érzékelõk? mit érzékel? én úgy képzelném hogy a játék szól hogy meglõttek, ez meg megüt ott ahol a játék mondta. nem mondom hogy ezt az érzést hiányoltam mindig is a játékokból, de ennek még van értelme.

Bazz... ennek a továbbfejlesztett változata lesz hardcore gamereknek az, amiben igazi tûk, illetve kis robbanóanyagok lesznek, valódi sérüléseket okozva. :-)
Vagy az egész testre kiterjedõ cucc jól jönne a Mortal Kombat szerû játékoknál. Bár akkor hót ziher, hogy nem játszanék Johnny Cage ellen. XD XD XD