Számítógépre csatlakoztatható "FPS-mellény"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért hallod itt röhögök mekkora határ nagy baromságokat tudtok mondani (herére csíptethetõ sokkoló, mélyütõ-boxkesztyû)...mennyi ökörség, de élvezem 😄 😄 😄 😄 😄
Ha meg a ruha finomhangolása nem automata , nagyban tolod a NFS valamely részét, aztán átváltassz egy repülõgépszimulátorra, és az arányaiban nem változott gyorsulás-áttétel miatt mikor felszálsz az anyahajóról, a tüdõd kiesik a hátad közepén a nagy erõhatástól LOL... remélem érthetõ mit akarok mondani....
Érdekes ötlet.... szegény feltalálóknak sok az idejük... irány a bánya!!! 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
WCG-n már látom is magam elõtt😊 ,,megkezdõdött a CS bajnokság, ez ám a headshoot!!!, takarítot kérünk a 4es monitorhoz".
Vagy mi lenne, ha egy egész szoba teljesen ilyen lenne, mint ez a mellény? Körbe MINDENHOL paintball fegyverek, mind rád irányozva, és a téged ért lövésekkel szinkronban kapnád a golyókat... 😄😄😄😄 Szabadalmaztatom!!!
Éppen hívtak, miközben lõttem, majd' beszartam 😄
De sztem nem kellene ilyen bonyesz , hanem elég lenne olyan is, mint ami a joystick-kormányokban van
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
de nincs rá felesleges 35000 forintom... <#rinya>#rinya>
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Vagy az egész testre kiterjedõ cucc jól jönne a Mortal Kombat szerû játékoknál. Bár akkor hót ziher, hogy nem játszanék Johnny Cage ellen. XD XD XD