34
-
gabor0315 #34 deszaaaar -
Mavericko #33 Metamorfo16 azért ha belegondolsz nemhiszem hogy sok játékra megcsinálnák ezt, mert tuti nem mindre.Annyira ők se hülyék hogy tönkretegyék az embert..poénosnak meg poénos mert 2-3 ezerért talán én is vennék...:D -
#32 durva fps mellény -
Metamorfo16 #31 Ez zsír.... 1-2 óra CS után már olyan kék-zöld lennél, hogy két hétig nem tudnál újra játszani lol..
Azért hallod itt röhögök mekkora határ nagy baromságokat tudtok mondani (herére csíptethető sokkoló, mélyütő-boxkesztyű)...mennyi ökörség, de élvezem :D :D :D :D :D
Ha meg a ruha finomhangolása nem automata , nagyban tolod a NFS valamely részét, aztán átváltassz egy repülőgépszimulátorra, és az arányaiban nem változott gyorsulás-áttétel miatt mikor felszálsz az anyahajóról, a tüdőd kiesik a hátad közepén a nagy erőhatástól LOL... remélem érthető mit akarok mondani....
Érdekes ötlet.... szegény feltalálóknak sok az idejük... irány a bánya!!! :D -
dimenzio harcos #30 Rayman-es rugóstalpú ugráló szimulátoros cipő és Mario-s arany gyüjtögetős automatán telelevős kosárka nem lesz? -
#29 heccsátra bele se gondolok:) -
#28 HC gamereknek ugyan ez csak paintball helyett M4 vagy áká:D
WCG-n már látom is magam előtt:) ,,megkezdődött a CS bajnokság, ez ám a headshoot!!!, takarítot kérünk a 4es monitorhoz". -
jeti00 #27 na én ezt megveszem :) -
Librarian #26 Ja! És a játékokat bárki, bátran örökélettel játszhatná, egy idő után (elég hamar) úgyis abbahagyná... XD -
Librarian #25 Ezen szakadtam. Miért nem mindjárt egy bazi boxkesztyűs masina? Szigorúan terpeszben ülni, és ha lövést kapsz kattan a rugó, és kapsz egy mélyütést!
Vagy mi lenne, ha egy egész szoba teljesen ilyen lenne, mint ez a mellény? Körbe MINDENHOL paintball fegyverek, mind rád irányozva, és a téged ért lövésekkel szinkronban kapnád a golyókat... :D:D:D:D Szabadalmaztatom!!! -
Neerpelt #24 Vagy menj el Irakba, és akkor valósághűen érezheted a lövéseket :) -
Adenoma #23 vagy esetleg herére csiptethető sokkoló, ha lelőnek, odabasz :) -
#22 vagy egy lcd-re csiptethető sokkoló, ami ott csap agyon ahol eltalát a golyó!?!? mekkora ötletek -
HUmanEmber41st #21 Én nekem ez akkor jutott az eszembe, mikor nagyban toltam az Unreal Tournamentet és a pulcsim első zsebében volt a mobilom, maxi rezgésre állítva..:D :D
Éppen hívtak, miközben lőttem, majd' beszartam :D
De sztem nem kellene ilyen bonyesz , hanem elég lenne olyan is, mint ami a joystick-kormányokban van -
jefferson83 #20 Én is csak szimulátor játékoknál tudom elképzelni, hogy még jópofa is lehet (autó, repülő). Fps-nél olyan nagy élvezeti értéket nem tulajdonítok neki. -
axaard #19 Akkor fogok én is ilyet beszerezni :-D -
lee56 #18 És ott legalább 8 pontnál picit több helyen találhatnak el :), tényleg kevésnek tünik a cucc igy... -
BirRob #17 Ezt a gyökérséget!!!!! Ha az a lényeg hogy érezd a lövést menny el paintballozni... a hatás garantáltan nem marad el. -
pitiless #16 Bazeg én ezt már 1000éve kitaláltam, smikó előattam mindenki szemberöhögött. Az 100, hogy én ezt megveszem, támogassam a hozzám hasonló zseniket. -
#15 Majd ha lesz 512 kamrás változata... Mire elég 4-4? Majd ha az érzem, hogy a 6-os 7-es borda közt bal hátulról lőttek meg, alulról... :P :) -
obe #14 viszont el tudom képzelni egy rep.szimulátoroz isteni lehet, mikor egy fordulóban elszoritja a mellkasod a g-ruha, te meg fujtatsz mint besenyei a bólyák közt:)) -
#13 tök király ötlet! -
#12 Veszem... nem kérdés ^^ -
#11 hülyék vagytok ez csak rezeg. milió ilyen "maszirozo" székeket lehet kapni látszik nem ültetek még benne:D -
djukel #10 Hujeség az egész. Egy fél óra után a fájdalomtól mar az egeret sem tudod majd tolni. -
Csaba42 #9 És az erotikus játékokhoz mi készül majd? -
Sionnach #8
Virtual Reality :) -
CloneB #7 Heccsáthoz nincs sapi?:D -
#6 Ilyen már ezer éve van playstation1re! -
feri6666 #5 és mi van akkor ha rakétavetővel lőnek meg? vége a dalnak? -
#4 ah én meg már látom a kínai hírtévében (nagy számok törvénye) az újabb jelentést, miszerint egy vírust kapott darab kicsit elkalibrálódott és harminc centis lyukat ütött a használóján ...
:) -
#3 egy counter-strike + fps-mellény comboért máris csorog a nyálam, respekt és tisztelet a készítőknek
de nincs rá felesleges 35000 forintom... -
Flashy #2 miért vannak benne érzékelők? mit érzékel? én úgy képzelném hogy a játék szól hogy meglőttek, ez meg megüt ott ahol a játék mondta. nem mondom hogy ezt az érzést hiányoltam mindig is a játékokból, de ennek még van értelme. -
Librarian #1 Bazz... ennek a továbbfejlesztett változata lesz hardcore gamereknek az, amiben igazi tűk, illetve kis robbanóanyagok lesznek, valódi sérüléseket okozva. :-)
Vagy az egész testre kiterjedő cucc jól jönne a Mortal Kombat szerű játékoknál. Bár akkor hót ziher, hogy nem játszanék Johnny Cage ellen. XD XD XD