34
  • gabor0315
    deszaaaar
  • Mavericko
    Metamorfo16 azért ha belegondolsz nemhiszem hogy sok játékra megcsinálnák ezt, mert tuti nem mindre.Annyira ők se hülyék hogy tönkretegyék az embert..poénosnak meg poénos mert 2-3 ezerért talán én is vennék...:D
  • MaSzKa
    durva fps mellény
  • Metamorfo16
    Ez zsír.... 1-2 óra CS után már olyan kék-zöld lennél, hogy két hétig nem tudnál újra játszani lol..
    Azért hallod itt röhögök mekkora határ nagy baromságokat tudtok mondani (herére csíptethető sokkoló, mélyütő-boxkesztyű)...mennyi ökörség, de élvezem :D :D :D :D :D
    Ha meg a ruha finomhangolása nem automata , nagyban tolod a NFS valamely részét, aztán átváltassz egy repülőgépszimulátorra, és az arányaiban nem változott gyorsulás-áttétel miatt mikor felszálsz az anyahajóról, a tüdőd kiesik a hátad közepén a nagy erőhatástól LOL... remélem érthető mit akarok mondani....
    Érdekes ötlet.... szegény feltalálóknak sok az idejük... irány a bánya!!! :D
  • dimenzio harcos
    Rayman-es rugóstalpú ugráló szimulátoros cipő és Mario-s arany gyüjtögetős automatán telelevős kosárka nem lesz?
  • ColdFire
    heccsátra bele se gondolok:)
  • Skynet85
    HC gamereknek ugyan ez csak paintball helyett M4 vagy áká:D
    WCG-n már látom is magam előtt:) ,,megkezdődött a CS bajnokság, ez ám a headshoot!!!, takarítot kérünk a 4es monitorhoz".
  • jeti00
    na én ezt megveszem :)
  • Librarian
    Ja! És a játékokat bárki, bátran örökélettel játszhatná, egy idő után (elég hamar) úgyis abbahagyná... XD
  • Librarian
    Ezen szakadtam. Miért nem mindjárt egy bazi boxkesztyűs masina? Szigorúan terpeszben ülni, és ha lövést kapsz kattan a rugó, és kapsz egy mélyütést!

Vagy mi lenne, ha egy egész szoba teljesen ilyen lenne, mint ez a mellény? Körbe MINDENHOL paintball fegyverek, mind rád irányozva, és a téged ért lövésekkel szinkronban kapnád a golyókat... :D:D:D:D Szabadalmaztatom!!!
  • Neerpelt
    Vagy menj el Irakba, és akkor valósághűen érezheted a lövéseket :)
  • Adenoma
    vagy esetleg herére csiptethető sokkoló, ha lelőnek, odabasz :)
  • TrIp
    vagy egy lcd-re csiptethető sokkoló, ami ott csap agyon ahol eltalát a golyó!?!? mekkora ötletek
  • HUmanEmber41st
    Én nekem ez akkor jutott az eszembe, mikor nagyban toltam az Unreal Tournamentet és a pulcsim első zsebében volt a mobilom, maxi rezgésre állítva..:D :D
    Éppen hívtak, miközben lőttem, majd' beszartam :D
    De sztem nem kellene ilyen bonyesz , hanem elég lenne olyan is, mint ami a joystick-kormányokban van
  • jefferson83
    Én is csak szimulátor játékoknál tudom elképzelni, hogy még jópofa is lehet (autó, repülő). Fps-nél olyan nagy élvezeti értéket nem tulajdonítok neki.
  • axaard
    Akkor fogok én is ilyet beszerezni :-D
  • lee56
    És ott legalább 8 pontnál picit több helyen találhatnak el :), tényleg kevésnek tünik a cucc igy...
  • BirRob
    Ezt a gyökérséget!!!!! Ha az a lényeg hogy érezd a lövést menny el paintballozni... a hatás garantáltan nem marad el.
  • pitiless
    Bazeg én ezt már 1000éve kitaláltam, smikó előattam mindenki szemberöhögött. Az 100, hogy én ezt megveszem, támogassam a hozzám hasonló zseniket.
  • dronkZero
    Majd ha lesz 512 kamrás változata... Mire elég 4-4? Majd ha az érzem, hogy a 6-os 7-es borda közt bal hátulról lőttek meg, alulról... :P :)
  • obe
    viszont el tudom képzelni egy rep.szimulátoroz isteni lehet, mikor egy fordulóban elszoritja a mellkasod a g-ruha, te meg fujtatsz mint besenyei a bólyák közt:))
  • Danus16
    tök király ötlet!
  • Tinman #12
    Veszem... nem kérdés ^^
  • akyyy
    hülyék vagytok ez csak rezeg. milió ilyen "maszirozo" székeket lehet kapni látszik nem ültetek még benne:D
  • djukel
    Hujeség az egész. Egy fél óra után a fájdalomtól mar az egeret sem tudod majd tolni.
  • Csaba42
    És az erotikus játékokhoz mi készül majd?
  • Sionnach

Virtual Reality :)
  • CloneB
    Heccsáthoz nincs sapi?:D
  • zola2000
    Ilyen már ezer éve van playstation1re!
  • feri6666
    és mi van akkor ha rakétavetővel lőnek meg? vége a dalnak?
  • Macccy
    ah én meg már látom a kínai hírtévében (nagy számok törvénye) az újabb jelentést, miszerint egy vírust kapott darab kicsit elkalibrálódott és harminc centis lyukat ütött a használóján ...
    :)
  • Requiem88
    egy counter-strike + fps-mellény comboért máris csorog a nyálam, respekt és tisztelet a készítőknek
    de nincs rá felesleges 35000 forintom...
  • Flashy
    miért vannak benne érzékelők? mit érzékel? én úgy képzelném hogy a játék szól hogy meglőttek, ez meg megüt ott ahol a játék mondta. nem mondom hogy ezt az érzést hiányoltam mindig is a játékokból, de ennek még van értelme.
  • Librarian
    Bazz... ennek a továbbfejlesztett változata lesz hardcore gamereknek az, amiben igazi tűk, illetve kis robbanóanyagok lesznek, valódi sérüléseket okozva. :-)
    Vagy az egész testre kiterjedő cucc jól jönne a Mortal Kombat szerű játékoknál. Bár akkor hót ziher, hogy nem játszanék Johnny Cage ellen. XD XD XD