624
  • BaziJoe
    És hol segíts mert megörülök töle????
  • Doomista
    sajnos a 6.0s verzioban sok esetben mindig rákérdez,ezért ajánlatos inkább a 7.0 vagy 8.0 verziokat használni,én is ks-s vok,de nem találtam sehol ahol lelehetne kapcsolni hogy ne jelenjen meg az az ablak,vagyis a 6.0ba,de a 7.0ba és a 8.0ba viszont már pron megy.
  • Yoda001
    ha mindig ugyanazt a portot blokolja akkor nemhiszem h télleg ugyanaz (legalábbis ks-t nemismerem),de ha mindig felugrik vhol csak lelehet tiltani,kikapcsolni
  • BaziJoe
    A kasperskynél mit lehet tenni,ha álandóan ugyan azt a portot blokkolja és mindig felugrik egy ablak???,
  • Vardar
    Az Avast! jobb lett mint a Nod???
    Ez a teszt egy kincs!
  • zvaragabor
    :)
    Én elvagyok az Avirával, mígle nem jár a licenszem. Aztán majd Comodo AV.
  • Yoda001
    wow..azthiszem visszaváltok avastra O.o
  • zvaragabor
    2008-as AV-Test.org antivírus teszt.
  • zvaragabor
    Érdekes cikk, tessék elolvasni.
    Viselkedés analízis POWA!
  • zvaragabor
    1-2 screenshotot tundál róla mutatni légyszíves?
  • slime001
    Nem csodálkozok rajta! :)
  • Apocalipto
    Mi mást
  • zvaragabor
    AV-Comparatives kidobott egy év végi összefoglaló beszámolót a 2007-es tesztekről.
    Abszolút győztesnek a NOD32-t hozták ki.
  • Doomista
    nekem nemrég lett meg,hát mit mondjak,én egy valamit mondok neked...rakd fel,és élvezd,mint ahogy én! a béta szot meg elis felejtem :D
  • zvaragabor
    Jah, tényleg, erről a pcworldben cikkeznek, összekevertem. :) Én is olvastam már korábban.
  • slime001
    Igen szoktam olvasni. De ezt special Pc World-ben találtam:)
  • overlocker
    mit tuttok a 8-as Kaspersky IS BETA-rol??? mostjött ki a 8.0074-es érdemes felrakni?
  • zvaragabor
    Látom te is olvasod az antivirusblogot. :)
    Jó a kereső, de sajnos még elég kiforratlan. Fejlődhet még. Rákerestem a "Sobig" címszóra, adott is négy találatot, de azokon belül már nem volt érdemleges adat, nem volt link semmilyen oldalhoz sem. Ha jól tudom akkor a "Netsky" címszóra is kidobott vagy 20 találatot, de ezek közül talán csak egy volt olyan, ami valóban az volt. De minden esetre nagyon jó próbálkozás, és biztos fogják fejelszteni még.
  • slime001
    Tesztelgetéshez vagy unaloműzéshez itt egy nagyszerű weboldal amivel vírusokat kereshetünk:) http://metasploit.com/research/misc/mwsearch/index.html? csak beírod a virus nevét és kapsz is pár linket ahol megtalálható!
  • Apocalipto
    Én kimondottam szeretem a limewiret, olyan hülye meg nem vagyok hogy vírust töltsek le vele :P
  • slime001
    Több mint 1 éve használtam Limewire-t akkoriban még csak párszáz kb-os cuccokba találtam vírust. Hidd el vannak még akik bedőlnek ennek.
  • Doomista
    Hát az a szám nem 3 perces,hanem 7 perces volt,és több MB,ezrt nem lehetet rájönni hogy virus e,és a zene is ment ugyanugy rendesen,csak mikor utána nézem a meghajtot,a zene megszokszorozta magát,csak pár ezret csinált belöle.

a lámák szokták a 3 perces zenéket 100 kb-tenni,ott már noobnak kell lenni hogy azt letöltsd !
  • zvaragabor
    Az még nem föltétlen, legföljebb csak hibát ír ki, egy kodeket kér hogy tölsük le, ami viszont teli lehet pacikkal.
    Viszont a programok 50-700 kilobájt között már nagyvalószínűséggel jóbarátot rejtenek.
  • zvaragabor
    Hát igen, p2p közkedvelt terjeséi közeg a kártevőknek.
  • slime001
    Ha egy 3 perces zeneszám 100kb akkor az valószinüleg nem a zenét hanem valami fincsi kártevőt tartlamaz.
  • Doomista
    ah van még pár letöltö program ahol elég szép virusgyüjtemény van pár embernek :D azt a virus nem felejtem el amit DC++n kaptam meg régen,zenefájlban van,kedvenc számomat elinditottam,és telenyomtam a meghajtomat mappákkal,azon belül fájlokkal,szal az értelme az volt ugyebár hogy jol telenyomja ugyan azokkal afájlokkal a meghajtot,vicces volt,de csak törölnöm kellet és ennyi :D nemkellet oda virusirto :)
  • zvaragabor
    Mert direkt kerestem vírust a gyanús fájlok töltögetésével.
  • zvaragabor
    Limewire jó program, ha vírus kell, akkor ezt használom. :) Mondjuk ebből a 258-ből csak 27 különbözik, csak több volt belőlük.
  • Yoda001
    miért volt gyanus? :D
  • Doomista
    hehe :D
    kimondtahogy a limewira szar program ? :D kb 1000 ember jelezte nálam,de most ezt mindenkorra kilehet jelenteni nekik hogy igenis nagyon jó program :D
  • zvaragabor
    #549-re ment.
  • zvaragabor
    Hajjaj, 258-cal is...Most futott le a NOD32. RECYCLERS mappában volt. Mondjuk nem csodálkozom, utóbbi 2-3 napban egy rakatvírusgyanús fájlt töltöttem Limewire-val. Meg is lett az eredménye. Azért akadt köztük egy Netsky féreg is, erre vagyok a legbüszkébb. :)
  • Doomista
    Örülnél egy olyannak amit nem lehet semmivel leirtani ?
  • Vardar
    Aztán ne cenzúrázz!
  • Vardar
    Akár kettővel.
  • Doomista
    De aztán tessék jo topikfőnöknek lenni...megünnepeljük egy virussal e ?
  • zvaragabor
    Gondolatban megköszönöm. :)
  • Doomista
    Én csak gondolatban támogattalak :)
  • zvaragabor
    Megkaptam a házigazdai jogot. :) Kösz mégegyszer a támogatást. :)
  • zvaragabor
    Köszi mindenkinek. :)
    Már ment is a házigazdi kérő levél. :)