624
-
#584 És hol segíts mert megörülök töle????
-
#583 sajnos a 6.0s verzioban sok esetben mindig rákérdez,ezért ajánlatos inkább a 7.0 vagy 8.0 verziokat használni,én is ks-s vok,de nem találtam sehol ahol lelehetne kapcsolni hogy ne jelenjen meg az az ablak,vagyis a 6.0ba,de a 7.0ba és a 8.0ba viszont már pron megy. -
#582 ha mindig ugyanazt a portot blokolja akkor nemhiszem h télleg ugyanaz (legalábbis ks-t nemismerem),de ha mindig felugrik vhol csak lelehet tiltani,kikapcsolni -
#581 A kasperskynél mit lehet tenni,ha álandóan ugyan azt a portot blokkolja és mindig felugrik egy ablak???, -
Vardar #580 Az Avast! jobb lett mint a Nod???
Ez a teszt egy kincs! -
#579 :)
Én elvagyok az Avirával, mígle nem jár a licenszem. Aztán majd Comodo AV. -
#578 wow..azthiszem visszaváltok avastra O.o -
#577 2008-as AV-Test.org antivírus teszt. -
#576 Érdekes cikk, tessék elolvasni.
Viselkedés analízis POWA! -
#575 1-2 screenshotot tundál róla mutatni légyszíves? -
#574 Nem csodálkozok rajta! :) -
Apocalipto #573 Mi mást -
#572 AV-Comparatives kidobott egy év végi összefoglaló beszámolót a 2007-es tesztekről.
Abszolút győztesnek a NOD32-t hozták ki. -
#571 nekem nemrég lett meg,hát mit mondjak,én egy valamit mondok neked...rakd fel,és élvezd,mint ahogy én! a béta szot meg elis felejtem :D -
#570 Jah, tényleg, erről a pcworldben cikkeznek, összekevertem. :) Én is olvastam már korábban. -
#569 Igen szoktam olvasni. De ezt special Pc World-ben találtam:) -
#568 mit tuttok a 8-as Kaspersky IS BETA-rol??? mostjött ki a 8.0074-es érdemes felrakni? -
#567 Látom te is olvasod az antivirusblogot. :)
Jó a kereső, de sajnos még elég kiforratlan. Fejlődhet még. Rákerestem a "Sobig" címszóra, adott is négy találatot, de azokon belül már nem volt érdemleges adat, nem volt link semmilyen oldalhoz sem. Ha jól tudom akkor a "Netsky" címszóra is kidobott vagy 20 találatot, de ezek közül talán csak egy volt olyan, ami valóban az volt. De minden esetre nagyon jó próbálkozás, és biztos fogják fejelszteni még. -
#566 Tesztelgetéshez vagy unaloműzéshez itt egy nagyszerű weboldal amivel vírusokat kereshetünk:) http://metasploit.com/research/misc/mwsearch/index.html? csak beírod a virus nevét és kapsz is pár linket ahol megtalálható! -
Apocalipto #565 Én kimondottam szeretem a limewiret, olyan hülye meg nem vagyok hogy vírust töltsek le vele :P -
#564 Több mint 1 éve használtam Limewire-t akkoriban még csak párszáz kb-os cuccokba találtam vírust. Hidd el vannak még akik bedőlnek ennek. -
#563 Hát az a szám nem 3 perces,hanem 7 perces volt,és több MB,ezrt nem lehetet rájönni hogy virus e,és a zene is ment ugyanugy rendesen,csak mikor utána nézem a meghajtot,a zene megszokszorozta magát,csak pár ezret csinált belöle.
a lámák szokták a 3 perces zenéket 100 kb-tenni,ott már noobnak kell lenni hogy azt letöltsd ! -
#562 Az még nem föltétlen, legföljebb csak hibát ír ki, egy kodeket kér hogy tölsük le, ami viszont teli lehet pacikkal.
Viszont a programok 50-700 kilobájt között már nagyvalószínűséggel jóbarátot rejtenek. -
#561 Hát igen, p2p közkedvelt terjeséi közeg a kártevőknek. -
#560 Ha egy 3 perces zeneszám 100kb akkor az valószinüleg nem a zenét hanem valami fincsi kártevőt tartlamaz. -
#559 ah van még pár letöltö program ahol elég szép virusgyüjtemény van pár embernek :D azt a virus nem felejtem el amit DC++n kaptam meg régen,zenefájlban van,kedvenc számomat elinditottam,és telenyomtam a meghajtomat mappákkal,azon belül fájlokkal,szal az értelme az volt ugyebár hogy jol telenyomja ugyan azokkal afájlokkal a meghajtot,vicces volt,de csak törölnöm kellet és ennyi :D nemkellet oda virusirto :) -
#558 Mert direkt kerestem vírust a gyanús fájlok töltögetésével. -
#557 Limewire jó program, ha vírus kell, akkor ezt használom. :) Mondjuk ebből a 258-ből csak 27 különbözik, csak több volt belőlük. -
#556 miért volt gyanus? :D -
#555 hehe :D
kimondtahogy a limewira szar program ? :D kb 1000 ember jelezte nálam,de most ezt mindenkorra kilehet jelenteni nekik hogy igenis nagyon jó program :D -
#554 #549-re ment. -
#553 Hajjaj, 258-cal is...Most futott le a NOD32. RECYCLERS mappában volt. Mondjuk nem csodálkozom, utóbbi 2-3 napban egy rakatvírusgyanús fájlt töltöttem Limewire-val. Meg is lett az eredménye. Azért akadt köztük egy Netsky féreg is, erre vagyok a legbüszkébb. :) -
#552 Örülnél egy olyannak amit nem lehet semmivel leirtani ? -
Vardar #551 Aztán ne cenzúrázz! -
Vardar #550 Akár kettővel. -
#549 De aztán tessék jo topikfőnöknek lenni...megünnepeljük egy virussal e ? -
#548 Gondolatban megköszönöm. :)
-
#547 Én csak gondolatban támogattalak :) -
#546 Megkaptam a házigazdai jogot. :) Kösz mégegyszer a támogatást. :) -
#545 Köszi mindenkinek. :)
Már ment is a házigazdi kérő levél. :)