Védelmi Program Tesztek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Nem csodálkozok rajta! 😊

AVIRA - \"More than security.\"

Mi mást <#vigyor>
zvaragabor
AV-Comparatives kidobott egy év végi összefoglaló beszámolót a 2007-es tesztekrõl.
Abszolút gyõztesnek a NOD32-t hozták ki.

Chaos Anno Domini

Doomista
nekem nemrég lett meg,hát mit mondjak,én egy valamit mondok neked...rakd fel,és élvezd,mint ahogy én! a béta szot meg elis felejtem 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Jah, tényleg, errõl a pcworldben cikkeznek, összekevertem. 😊 Én is olvastam már korábban.

Chaos Anno Domini

slime001
Igen szoktam olvasni. De ezt special Pc World-ben találtam😊

overlocker
mit tuttok a 8-as Kaspersky IS BETA-rol??? mostjött ki a 8.0074-es érdemes felrakni?

zvaragabor
Látom te is olvasod az antivirusblogot. 😊
Jó a keresõ, de sajnos még elég kiforratlan. Fejlõdhet még. Rákerestem a "Sobig" címszóra, adott is négy találatot, de azokon belül már nem volt érdemleges adat, nem volt link semmilyen oldalhoz sem. Ha jól tudom akkor a "Netsky" címszóra is kidobott vagy 20 találatot, de ezek közül talán csak egy volt olyan, ami valóban az volt. De minden esetre nagyon jó próbálkozás, és biztos fogják fejelszteni még.

Chaos Anno Domini

slime001
Tesztelgetéshez vagy unalomûzéshez itt egy nagyszerû weboldal amivel vírusokat kereshetünk😊 http://metasploit.com/research/misc/mwsearch/index.html? csak beírod a virus nevét és kapsz is pár linket ahol megtalálható!

Én kimondottam szeretem a limewiret, olyan hülye meg nem vagyok hogy vírust töltsek le vele 😛
slime001
Több mint 1 éve használtam Limewire-t akkoriban még csak párszáz kb-os cuccokba találtam vírust. Hidd el vannak még akik bedõlnek ennek.

Doomista
Hát az a szám nem 3 perces,hanem 7 perces volt,és több MB,ezrt nem lehetet rájönni hogy virus e,és a zene is ment ugyanugy rendesen,csak mikor utána nézem a meghajtot,a zene megszokszorozta magát,csak pár ezret csinált belöle.

a lámák szokták a 3 perces zenéket 100 kb-tenni,ott már noobnak kell lenni hogy azt letöltsd !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Az még nem föltétlen, legföljebb csak hibát ír ki, egy kodeket kér hogy tölsük le, ami viszont teli lehet pacikkal.
Viszont a programok 50-700 kilobájt között már nagyvalószínûséggel jóbarátot rejtenek.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Hát igen, p2p közkedvelt terjeséi közeg a kártevõknek.

Chaos Anno Domini

slime001
Ha egy 3 perces zeneszám 100kb akkor az valószinüleg nem a zenét hanem valami fincsi kártevõt tartlamaz.

Doomista
ah van még pár letöltö program ahol elég szép virusgyüjtemény van pár embernek 😄 azt a virus nem felejtem el amit DC++n kaptam meg régen,zenefájlban van,kedvenc számomat elinditottam,és telenyomtam a meghajtomat mappákkal,azon belül fájlokkal,szal az értelme az volt ugyebár hogy jol telenyomja ugyan azokkal afájlokkal a meghajtot,vicces volt,de csak törölnöm kellet és ennyi 😄 nemkellet oda virusirto 😊

zvaragabor
Mert direkt kerestem vírust a gyanús fájlok töltögetésével.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Limewire jó program, ha vírus kell, akkor ezt használom. 😊 Mondjuk ebbõl a 258-bõl csak 27 különbözik, csak több volt belõlük.

Chaos Anno Domini

Yoda001
miért volt gyanus? 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Doomista
hehe 😄
kimondtahogy a limewira szar program ? 😄 kb 1000 ember jelezte nálam,de most ezt mindenkorra kilehet jelenteni nekik hogy igenis nagyon jó program 😄

zvaragabor
#549-re ment.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Hajjaj, 258-cal is...Most futott le a NOD32. RECYCLERS mappában volt. Mondjuk nem csodálkozom, utóbbi 2-3 napban egy rakatvírusgyanús fájlt töltöttem Limewire-val. Meg is lett az eredménye. Azért akadt köztük egy Netsky féreg is, erre vagyok a legbüszkébb. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
Örülnél egy olyannak amit nem lehet semmivel leirtani ?

Aztán ne cenzúrázz!
Akár kettõvel.
Doomista
De aztán tessék jo topikfõnöknek lenni...megünnepeljük egy virussal e ?

zvaragabor
Gondolatban megköszönöm. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
Én csak gondolatban támogattalak 😊

zvaragabor
Megkaptam a házigazdai jogot. 😊 Kösz mégegyszer a támogatást. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Köszi mindenkinek. 😊
Már ment is a házigazdi kérõ levél. 😊

Chaos Anno Domini

Én is támogatlak 😊

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

bmate0007
Be modi!<#nyes>

Yoda001
<#eljen>

slime001
Nekem semmi ellenvetésem. Légy modi😊 Megérdemled

Mivel te nyitottad, eleve neked kéne lenni
Persze, hogy támogatlak.
Monjon le!<#eplus2><#hehe>
Mit fizetsz érte?
zvaragabor
Nah akkor megkérdezem, mert követelmény a modi jog kéréshez. Úgy sem voltam még modi, ideje már kipróbálni. 😊
Volna valakinek ellenvetése, ha modinak jelentkeznék, vagy "támogattok"?

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Egy 2002-es kép a VirusBulletin kezdõoldaláról.
Így néz ki most.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ott van a címsorban. IE.

Chaos Anno Domini

Ez milyen böngészõ?
Yoda001
nem értem

zvaragabor

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Webwasher, AVK, Avira Antivir.

Chaos Anno Domini

De szép hasonlat és milyen igaz!

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Melyik a két német vírusírtó? WB bécsi, nem?
zvaragabor
Na ja, a német vírusok számával simán variálhatnak.

Chaos Anno Domini

Én személy szerint nem hiszek a teszteknek.Elfogadom hogy a Nod 32-nek,amit használok 47 WB100% dija van.Az AV-Comparatives tesztjein rendre Advenced+ minõsitést kap.Azt is elfogadom,hogy az AV-Test.org tesztjein 88.32%-os eredményt el.Azon se csodálkoznák ha ez tükrözné a virusirtó valós teljesitményét.Akár csalhattak a két német virusirtó javára,hiszen elég csak megemelni a német területekre specializálódott minták számát,és a két virusirtó máris az élre ugrik.Ha jól emlékszem az autók töréstesztjeit 55KM/ó sebesség mellett végzik.Ha mondjuk megveszem azt a modelt,amelyik a legjobban teljesit a teszteken,akkor még mindig ráfázhatók,mert a valós életben a frontális ütközések ennél jóval nagyobb sebességgel történnek.

zvaragabor
Egyes fórumokon a fórumlakók ezt a tesztet nem tartják hitelesnek. Na meg a VB-t sem. Én a VB hitelességében hiszek, szerintem nincs itt összeeskövés elmélet. Az más dolog, hogy nincs trójai a teszt összeállításban, és ez befolyásolhatja az eredményt.

Más végeredményekrõl beszéltem, ez a teszt tulajdonképpen megadta. Kevésbé ismert termékek jobb eredményt értek el, mint a közismertebb kokurencia, lehet, hogy ez elbizonytalaníthatja a külsõ szemlélõt, de lehet, hogy 100%-ig hiteles. Nehéz ezt eldönteni. De olyan közismert, híres teszter cégeknek, mint pl a VB, AV-Test, nem lenne jó marketingfogás, ha kiderülne, hogy csalnak. Nem érné meg.

Chaos Anno Domini

68,864 backdoors
407,487 Trojan Horses
47,891 bots (zombies)
82,659 worms
Az erdemények eléggé elgondolkodtatóak.