12
-
janus391 #12 Szerintem inkább táncoljanak a port jobban bírom -
#11 hát amekkora bugyuta hülyeség volt az első két rész nem csodálom, hogy harmadikhoz már nem adja a nevét:D -
hypno #10 Ha jó lesz a film, akkor a franc se fog azzal foglalkozni, hogy lecserélték a csajt. Az első rész könyvtáros jelenetét leszámítva amúgy sem nyújtott akkorát.
Az mondjuk ígéretes, hogy nem megint Imhotepet akarják feltámasztani valami zűrös, idétlen módon. -
xido #9 inkább írnának valami alibit egy szereplőnek,mint helyettesítsék valaki mással..ez kiábrándító ilyenkor.... -
lipike008 #8 A HŐS egy qva jo film :D:D Tegnap neztem meg -
#7 Akkor itt már nem múmia lesz hanem vmi agyagagyú karatézó agyagkatona? :D -
NiGhTM4R3 #6 Jet Li nagy kedvenc. És ha már a rendezőnek fele annyi bejön amit ígér, jó film lesz. -
uTomi #5 Pedig Rachel Weisz nem éppen az a színásznő akiért annyira kapkodnának szóval én sem értem. -
Wittgen #4 Azért ez a ,,csak még egy uccsó küldetést elvégzek,, cucc nem kellene bele. -
TommyGun #3 és ha jól tudom a skoprió király is ennek a brigádnak az alkotása, szvsz azis nagyon állat lett -
TommyGun #2 de miért utasította vissza ? a múmia egy a kevés közül ahol eddig mindkét rész nagyon jó és szórakoztató lett. -
#1 weisz nélkül szart se ér így a család...