I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
#390 háát ahhoz azért kell egy kis bátorság 😄 majd megiszom otthon egy sört aztan ugy mi?😄 nanee 😄 sörszagu nem leszek...
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
más tészta -> csajommal jövünk haza egerbõl. füvesabonyi vasútállomáson összefutunk azzal a csajjal, aki tavaly jól 'rászedett' /1xi sexual kapcsolat/ bazz... úgy a szemembenézett de olyan 'igézõn' basszus, h vikinek is feltûnt, h a csaj miért akar 'szemmel csábítani'... aztán elmondtam neki a szitut...
hááát... ha nem lenne viki<#falbav>#falbav>
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
ne aggódj, biztos nem vagy egyedül ezzel (énse)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
hátha megtetszik neki és MSN-en átküldöm neki a képet vagy kinyomtatom neki 😄😄 amugy télleg sok jo csaj van még csak az a baj h én még tudom h szégyen de még soha nem mentem igy oda csak ugy csajhoz 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
o_O -,-\'
o_O -,-\'
Te: Elöveszed füzetet, kitépsz egy lapot, össze gyüröd, megdobod a csajt.
A csaj: Mi a kurva anyádat dobálsz?
Te: Szia! Tetszel! Megadod a telefon számod?
hátha bejön! :-D
Amugy megesik hogy izgul, nekem is szokott néha ilyen lenni, rosszabb napokon 😛 Menj hozzá oda 1ik nap, beszélj vele és elválik h tetszel e neki, ha meg nem tovább állsz van még sok sok csaj a világon..😛
Hajrá!
o_O -,-\'
És izé sokszerencsét <#smile>#smile>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Csak akkor fogod biztosan tudni, ha megpróbálod...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ha zavar,hogy van ott más is,akkor mondd neki azt,hogy szeretnél vele megismerkedni,és hogy hazakísérheted-e.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Nah fejleméény 😄
Nah szal állok a trolin középen a csak meg persze h hátul szál fell 😄 Na midnegy lényeg:
Azt ettem észre hogy ha rámnéz és én is ránézek 1s sem telik el és már el is kapja a fejét.. Ezt megcsináltuk olyan 2-3 szor mert már szállt le. De mikor felszállt megfigyeltem h igen hamar rámnézett 😛 de ugyancsak elkapta a fejét. Nah szal másra nagyon nem tudok gondolni mithohogy nem akar semmit😄 Másrészt meg lehet hogy csak izgul vagy nem tom nem mer tovább nézni vagy mi 😊 Naa ötletek? 😛