748
I want that girl.
-
#468 fudehülye :O még meg sem ismert szinte -
eLiXir #467 < -
#466 Ez gyors volt, 2hét... Az a baja a csajnak h nem szerelmes, de kérdem én 2 hét alatt ki szerelmes ? -
#465 Mostakkor mifasz van? Ne offoljatok itten nekem, mert különben odamegyek, és akkor ottleszek -
AC2 #464 -
#463 azért lestem... :D -
#462 uhh.. bocs elixirnek akartam valaszolni... sry :D -
#461 "ezért nemjár ban remélem"
miért járna? :D -
#460 nah kotrodj inkabb az emo topicba... "addig utjuk a buzikat amig melegek" -
eLiXir #459 úristen nem gondoltam volna h géprajz lecó közben ilyenekre is fogok gondolni:D
de akkoris sexy vock:DDD ezért nemjár ban remélem -
#458 de,szerintem mindenki komolyan gondolja.
elvégre miért feltételeznénk azt,hogy füllentesz? -
eLiXir #457 jajmár ti sem gondoljátok komolyan azt amit énsem:D -
#456 büszke lehetsz magadra,faszagyerek vagy
:c -
AC2 #455 Ezen én is elcsodálkoztam... -
#454 hogy lehet igy irni??? az meg egy dolog ha egy csaj igy ir bar szerintem az sem egeszseges, de amikor egy srac... hat n.c. -
pilboy #453 nem gondoltam volna magamról ezelőtt 1 hónappal... -
eLiXir #452 nemtom hol a határ iszonyat sexy vock - da emoboy
van egy távkapcsolatom, hétvégi jáccadozás cegény iszonyat cerelmes belém én meg itthon kavarok pár csajszival
goncivock!! -
#451 Mi a helyzet nőkkel? -
#450 ejnye.. :-S -
#449 nahát ehh >:| -
pilboy #448 jesszus, megcsaltam...
viszont meg akarom tartani a bnőmet -
#447 Most csak 1 cipőt vettem, de különben szeretek vásárolni... :D
Kül nálam mostanában úgy van ez h ha új cipőt veszek új barátnőm van... 1éve kb. pár nap különbség vlt, tavasszal napra pontosan, mst 2nap különbség... akarok még 1 cipőt venni mst, remélem megszakad a sorozat...:P -
AC2 #446 Együtt vásárolni - OMG, én ki nem bírnám
[írdatlanul utál vásárolni] -
eLiXir #445 wannabe keresztfater -
#444 thx :) azóta nagyon jól megvagyunk, tegnap tegnapelőtt tal, ma du is együtt vásároltunk...Meg mindjárt meek városba mert találkozunk :D -
#443 GTheo Nagy Grat neked!!! végre sikerekről is lehet olvasni! -
#442 Nem gáz, inkább csak furcsa :-) lol -
pilboy #441 nem is akármilyenek... -
#440 Az már durva... -
pilboy #439 napi 30-40 smst küldeni gáz? (a kolleganőnek) :P -
#438 jó neked, én meg magányosan itt topzodok :-\ -
#437 nah grat:D:D ezek szerint a b.nőjének is szimpi vagy akkor :D -
#436 gratula :D -
#435 Volt az a csaj aki 1 évvel idősebb nálam és elég soxor találkozgattunk, meg régóta barátom... Na hétfőn rámírt a legjobb bnője h mi ez h ennyit találkozunk? Én meg mondtam neki h még csak barátok vagyunk, de bármi lehet... Erre leírja a dóri(a csaj legjobb bnője) hogy szerinte csak picit jobban nyomuljak és minden okés lesz, kedden tal és láám össze is jöttünk :) -
pilboy #434 na faxa!
akárhányszor beszélek vkivel a dologról, mindig összekavarodnak bennem az érzések, most megint kételkedek...
ajándékozás: nincs itthon, fősulis győrben, és fehérváriak vunk -
#433 Én nem tudom mivan ezzel a csajjal:D nem látom már vayis ma láttam de a mögöttem lécő trolival jött és csak a megálloban láttam.. pff érdekes :D -
#432 hihh! olvastam pilboy story-ját! hát a gáz az egészben, hogy, ha csütörtökön mondod meg neki, attól ma még ajándékoznod kell! vagy rosszul látom?
ja, üzenem a /volt/csajodnak, h Boldoxülinapot! -
#431 Nem, szerencsére nem :D sőt egy évvel alattam lévő évfolyamba jár -
#430 Miért neked van valami ötleted? :-D most nem tom mit kéne tennem :S -
#429 Huh, 5év után.. :S végülis igazad lehet mindenkinek kell változás, meg hát megesik az emberrel hogy megunja egy idő után a másikat :-(