I want that girl.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jesszus, megcsaltam...
viszont meg akarom tartani a bnõmet<#miaz><#kocsog>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

GTheo
Most csak 1 cipõt vettem, de különben szeretek vásárolni... :D

Kül nálam mostanában úgy van ez h ha új cipõt veszek új barátnõm van... 1éve kb. pár nap különbség vlt, tavasszal napra pontosan, mst 2nap különbség... akarok még 1 cipõt venni mst, remélem megszakad a sorozat...:P

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Együtt vásárolni - OMG, én ki nem bírnám

<írdatlanul utál vásárolni>

wannabe keresztfater

GTheo
thx :) azóta nagyon jól megvagyunk, tegnap tegnapelõtt tal, ma du is együtt vásároltunk...Meg mindjárt meek városba mert találkozunk :D

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo Nagy Grat neked!!! végre sikerekrõl is lehet olvasni!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Xreactor
Nem gáz, inkább csak furcsa :-) lol

o_O -,-\'

nem is akármilyenek...<#miaz>

GTheo
Az már durva...

napi 30-40 smst küldeni gáz? (a kolleganõnek) :P

Xreactor
jó neked, én meg magányosan itt topzodok :-\

o_O -,-\'

Sas6
nah grat:D:D ezek szerint a b.nõjének is szimpi vagy akkor :D

Xreactor
gratula :D

o_O -,-\'

GTheo
Volt az a csaj aki 1 évvel idõsebb nálam és elég soxor találkozgattunk, meg régóta barátom... Na hétfõn rámírt a legjobb bnõje h mi ez h ennyit találkozunk? Én meg mondtam neki h még csak barátok vagyunk, de bármi lehet... Erre leírja a dóri(a csaj legjobb bnõje) hogy szerinte csak picit jobban nyomuljak és minden okés lesz, kedden tal és láám össze is jöttünk :)

na faxa!
akárhányszor beszélek vkivel a dologról, mindig összekavarodnak bennem az érzések, most megint kételkedek...

ajándékozás: nincs itthon, fõsulis gyõrben, és fehérváriak vunk

Sas6
Én nem tudom mivan ezzel a csajjal:D nem látom már vayis ma láttam de a mögöttem lécõ trolival jött és csak a megálloban láttam.. pff érdekes :D

hihh! olvastam pilboy story-ját! hát a gáz az egészben, hogy, ha csütörtökön mondod meg neki, attól ma még ajándékoznod kell! vagy rosszul látom?

ja, üzenem a /volt/csajodnak, h Boldoxülinapot!<#beka3>

Xreactor
Nem, szerencsére nem :D sõt egy évvel alattam lévõ évfolyamba jár

o_O -,-\'

Xreactor
Miért neked van valami ötleted? :-D most nem tom mit kéne tennem :S

o_O -,-\'

Xreactor
Huh, 5év után.. :S végülis igazad lehet mindenkinek kell változás, meg hát megesik az emberrel hogy megunja egy idõ után a másikat :-(

o_O -,-\'

sapkafej
hát az felejthetetlen születésnap lesz, pilfiú

György

nem tanácsot kértem, igazából csak beirtam, mert még senki nem tudja, még a közeli hozzátartozóim és legjobb barátaim sem
24 éves vok, õ (volt) az elsõ igazán komoly
a legrosszabb az egészben, h holnap lesz a születésnapja :/

Sas6
értem.. hát nem tom 16 évesen nem volt olyan komoly kapcosltatom szal normális ötleteket ne mtudok ilyen ugyben adni sajna.

szeretem is (most mondhatja akárki, h hogy szerethetem, ha közben kavarok mással), nem csaltam meg még akkor sem, amikor 3 hónapot egyedül voltam angliában. de tudni kell váltani, és az ész azt diktálja, h muszáj váltani/változtatni, még most, amielõtt összeköltöznénk, vagy még komolyabb lenne a dolog. mert nem jó az, ha havi 1-2x összekapunk

gondoltam, h ez lesz az elsõ kérdés :)
nem osztott, nem szorzott a kolléganõ. összekaptunk, nagyon. 1-2 hónapja 2x is szóba került a szaktás részérõl, és a 2. alkalommal azt mondtm magamban, h most még nem engedem el, de legközelebb már igen, mert nem egészséges 3 hetente ugyanamiatt a probléma miatt összekapni, és sztem kell mind2nknek a változás

Sas6
Sztem ez valami zavar csak mert 5 évig nem véletlenul voltál egyutt a b.nõddel szerintem. tényleg szeretheted Õt!!

vegicsek
Egy 5 éves kapcsolatot csak úgy befejezel, egy kolleganõ miatt?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

áve mindenki!
jajj nekem! csütörtökön mondom meg a bnõmnek, h szakitsunk, 5 év 4 hónap és 2 nap után...
közben az egyik kolleganõmmel meg már egy hete sms-ezek folyamatosan, több 1000 Ft-ot ráköltöttem az smsekre. nem idézek, mert nem hiszi el senki. 2 héttel ezelõtt 3an voltunk vidéken dolgozni 4 napot, az egyik csaj elment korán aludni, mi meg még iszogattunk, ahogy ez szokás nálunk, ha vidékre megyünk... aztán befeküdt az ágyamba, nem mertem odafordulni és átölelni teljesen, mert akkor még nem álltam szakitás szélén (és sosem csaltam meg a bnõmet). aztán 5 perc múlva kiment...
azóta viszont sokat változott a helyzet...

vegicsek
Suliban ezer lehetõség van, csak egy kis kreativitás kell hozzá, meg egy kis szerencse, hogy összefutotok.Aztán már csak fordulaton kell lenni.Légy jópofa, bár kérdés, hogy a csajnak mi jön be.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sas6
nem az oszt.társad ezek szerint:)

Xreactor
Én meg nem vágom h hogy kéne megismerni a csajt a suliba, vagy hogy kerüljek hozzá közel.. :-S

o_O -,-\'

Xreactor
Volt, csak nem villamoson.. :D

o_O -,-\'

Sas6
hát azota szinét sem láttam sajna...

amugy nektek volt már olyan h villamoson láttatok egyí csajt akirol most nem tudtatok eldonteni h tetszik e vagy sem? :D

nearoalregje
de, bizony elkezdõdött a suli, hogy rohadna meg...

egyébként a bk-s csaj a jövõheti színesrtv-ben címlapon van... ha érdekel valakit :)

tényleg alreg vagyok ám-.-

helyzet? hosszú hétvége a csajommal... péntektõl keddig! :D mozizás, kaja, pia... SX :D dool a love!

más?
buszos, trolis, metros csajok? senki nem jár suliba? :D

Xreactor
valaki vmi helyzet?

o_O -,-\'

Xreactor
Legalább nem vagyok egyedül, de itt a szombat, buli lesz este, hátha lesz vmi :-)

o_O -,-\'

Sas6
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEEK!!!!!!!!! Rendesek vagytok nagyoon :))

zeli
Boldog Szülinapot! :)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nem csak te <#buck>

Xreactor
Na má mindenki kavar, csak én nem...fax kiva :-D
HBD Sas6!

o_O -,-\'

Danman
na léptem egyet mondjuk nem a bk-s csaj irányába hanem egy másik leányka felé. diáknap volt ma nálunk, utána meg fizika szakkör (:]). diáknap után persze el kell pakolni a cuccokat és hát ki mások csinálnák mint a dökösök. persze a legtöbb már ellógott, de páran maradtak, ofkorsz csajok. meguntam aztán lementem, segítettem nekik behordani székeket, padokat, aztán ott taliztam egyik csajszival, leszólítottam wasn't any problem:) nemtudom még mi lesz belõle, haverság, barátság, v összejövés, de stílileg bejön az 100%:)

ja és HBD Sas6

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sas6
Köszikeee! :D

jaja majd ezd bedobjuk :) eccer csak lesz rá alakalom :D

ja... Hap 3.14 Birthdae! ezt el is felejtettem!

hey! attól még ezt a szülinapi dumát bedobhatod máskor is! :D 1 év múlva Pl! :D

Sas6
kösszi töök rendes vagy :))) 16 lettem :D

háát jaja ez télleg jóötlet lett volna :D de most sem találkoztunk :( pedig ugy jöttem mint amikor Õ szokott :(

hunbasser
boldog szülinapot! :)

ma pl odamehettél volna a csajhoz,és mondhattad volna,hogy "szia,figyi ma van a szülinapom,nincs kedved egy kicsit dumálni?szeretnék veled megismerkedni"

kapóra jött volna :D

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Én mst 2vel, mind2 csaj szinte ugyanolyan mint a másik, csak 1 év korkülönbség van köztük és az érezhetõ is... full nemtom meikkel kezjdek...

Xreactor
Ismerik egymást a csajok?

o_O -,-\'

Xreactor
Meg könnyeztetsz.. :-D

o_O -,-\'