748
I want that girl.
-
Rundstedt17 #508 Ja ismerős gyűjtés max:).Nekem is annyi jött öxe -
#507 Én is ismertem meg neten csajokat de nem lett semi sem pedig akartam, de nem lett semmi csak annyi h lett egy csaj ismerősőm :D Ami tok jo sztem :P
Igazabol neten nem nagy esélye van h osszejössz egy csajjal aki tényleg szeret is, de azért gyakorlasnak jó ez :D -
#506 Ezt teszem, le voltam kicsit törve, de reggel úgy ébredtem hogy rájöttem, semmi értelme..hisz annyi csaj van még..
Ebben az egészben az a szar h van egy csaj és már elképzeled h jártok meg minden, meg minden szép és jó..aztán szopás. még jó hogy nem lettem belé szerelmes.. -
Rundstedt17 #505 Egyszer én is úgy jártam ahogy te... -
#504 Tovább kell lépni, ezer és ezer csaj van még a világon :) Ha lesz egy másik úgyis arra fogsz koncentrálni, az előzőt meg elfelejted majd;)
A netes ismerkedés tényleg nem a legjobb dolog, ha közel laktok egymáshoz akkor jó, mert nem fontos első alkalommal odamenni hozzá, megismeritek egymást aztán, ha minden jól megy akkor találkoztok. -
n3whous3 #503 Nekem meg általában neten tetszik meg csaj :D Itt beleolvasol abba, amiket ír, amit gondol... Előbb kiderül, mint a valóságban. De nagyon megjártam vele, ajánlom nektek, hogy ha ilyenre vetemedtek, akkor nagyon vigyázzatok. Engem lelkileg tönkretett egy büdös ribanc. Belebetegedtem a dologba és mikor rájöttem, hogy csak játszott velem végig, akkor nagyon berágtam. Remélem rohad a pokolban majd egy hosszú és fájdalmas halál után. És most nem túlzok, nem részletezem, de ez a minimum, amit érdemel, higyjétek el... -
#502 Sziasztok!
Na mi a nagy harci helyzet?
Nekem nem jött össze az a csaj akiröl írtam..na mind1. szar az egész -
n3whous3 #501 Örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel -
Rundstedt17 #500 én sem tudnék ilyet csinálni..a lelkiismeret... -
pilboy #499 én is azt hittem, h nem tudnék ilyet csinálni... -
#498 :D -
n3whous3 #497 Én nemtudom :) Nem tudnék ilyet csinálni, biztos. Van lelkiismeretem. Az visz majd a sírba is :D -
pilboy #496 hülyeség :P
hiszen még nem is tud róla :) (nem is tervezem, h elmondom)
és a csajok között is vannak ilyenek. annak is van barátja, akivel csalom. mindekettőnknek gondjai voltak, és összeszűrtük a levet. most mindkettőnknek jó ;) -
#495 érdekes figyelni h mások is kibuknak ilyen szar problémákon.... Amúgy ha nem lenne a suli, szerintem abba se tudnám hagyni a csajozást, de ez mindenkire igaz lenne... -
Rundstedt17 #494 így már jó:) -
n3whous3 #493 Miattuk IS, ha így jobban tetszik :) -
Rundstedt17 #492 Nemcsak miatta rengeteg a szemét állat,rengetegről hallottam már. -
n3whous3 #491 Tudod miattatok hiszik a csajok MINDEN férfiról, hogy szemét állatok -
#490 omg :P -
pilboy #489 tudom, de izgalmas -
Rundstedt17 #488 nem szép dolog ám... -
Rundstedt17 #487 Ne örülj állandó feladat vele foglalkozni. -
pilboy #486 elég jól sikerült az 1. közös hét... :P
de a köv. hét még jobb lesz sztem -
pilboy #485 eddig elég uncsi volt az életem (nem a bnőm miatt mondom ezt), és most végre érzem, h kicsit elindult vmi. olykor - emiatt a helyzet miatt - az adrenailn szint is felmegy :)
most a csajjal dolgozok 1 hónapot vidéken (csak 7végén járunk haza) és 1 szobában leszünk elszállásolva. azon gondolkozunk, h hogyan tudjuk majd abbahagyni. amíg jó, addig csináljuk... -
#484 lol :DDDD -
#483 vidd el a kutyát :DDDDdddddd -
#482 Jaja ez sokszor nagyon jo h nincs senkid mert nem kell mással törödni stb de azért mégiscsak jolenne elmenni vkivel sétélni vagy mittomén :D egyutt tölteni is időt :) -
#481 olykor én is, de viszont élvezem azt is, hogy szabad vagyok :)
és nem függök senkitől, bár néha valóban jó lenne valakivel megosztani a bennem lévő dolgokat, de eljön ennek is az ideje -
#480 Én is :) -
#479 Hat jah van benne igasság. amugy én még csak 16 vok de baromira örülnék egy b.nőnek :) -
#478 mi az égő egyáltalán.....?:)
ha mindenkinek a véleményére adsz állandóan, akkor nem leszel soha a magad ura, neked kell érezni ;)
Én 19 vagyok, de jól érzem magam egyedül...egyelőre -
#477 ez igy igaz . -
#476 reality game :)
sokkal jobb,mintha pc-n játszanál,itt legalább nem tudsz visszatöltögetni.
bár ha valamit elrontasz,utána bánhatod egész életben.és pedig ha van egy kis lelkiismereted/öntudatot,akkor elég szar lesz. -
pilboy #475 "én nyomi vagyok a magánéletem szervezésében"
én is azt hittem magamról 18 éves koromig, aztán összejöttem a jelenlegi bnőmmel (24 vok most), bár most megcsaltam. (de tök izgalmas és sztem azért is csinálom) -
#474 ne aggódj, biztos nem vagy egyedül ezzel... -
#473 jobb később mint soha:D én is annyi wok és nem volt ám sok bnőm... sőt tartós egysem volt! de én nyomi vagyok a magánéletem szervezésében.. szal sok sikert -
#472 nah tom a csaj nevét... :-D haladás -
#471 Nem hiszem,magánügy -
csgj #470 Az nagyon égő, ha egy 17 éves fiúnak még egyszer sem volt barátnője? Ha igen, akkor nem rólam van szó xD -
#469 ismertük már egymást 2 éve de akkor is... áhh érthetetlen. én sem értem a csajt... de sajnálom :S