I want that girl.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Nos, a vonat elment.

De jött közben egy új, ugyanazzal a lánnyal. És úgyérzem a barátságunk szorosabb lett, elfogadtam amit mondott, és túl tudok lépni ezen, a másik srácnak ott a lehetõség, egyedül maradt.

Legyenek boldogok, én is az leszek hamarosan😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

Danman
max azé balfasz me ezen rágod magad. Ha már késõ, akkor nem tök mindegy? majd legközelebb😉 velem is sokszor volt ilyen. éés mondjuk nincs is most csajom😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

zolo
Balfasz vagy nem balfasz?

Elhívott hozzájuk még a héten, hogy Photoshopot mutassam meg neki. Mondom megyek ofkorsz. Ma (is) beszéltünk, hogy akkor mikor menjek, de mondta hogy anyukája egyik ismerõssel(oktató) leszervezte, hogy vezessenek,nézze meg mi a hiba,mert már kétszer elhasalt a forgalmin. Mondta, hogy majd jövõhéten menjek ki, holnap megbeszéljük melyik nap.

Eddig egyszerû. De most azon rágom magam, hogy mért nem kérdeztem meg tõle, hogy van-e kedve vezetés után bejönni a városba. Most már késõ, és nem is tudom hogy reagálná le. Tiszta hülye vagyok<#falbav>(?)

Sas6
Esetleg te is hivd el majd valahova, hátha elmegy majd veled.

Puhatolózz, aztán hajts rá szerintem is!
Picar77
tudom mirõl beszélsz
velem is ugyan ez volt, és és eddig is szerettem õt de most <#szeret><#rolleyes>
Mondjuk õ kezdemélnyezett én feltételezni se mertem volna hogy tetszem neki....

()() (^^)

zolo
Az a baj a lány a barátom. Ha nem úgy sül el ahogy szeretném akkor még többet veszítek😞

Rohadt egy kör ez:S

Picar77
hát szerintem hajts rá mert elmegy a vonat...

()() (^^)

zolo
Fogalmam sincs mitévõ legyek...
Van egy lány, aki régóta tetszik.Nemcsak nekem.Hét elején szakított barátjával, aki mellesleg az osztálytársam és jóbarátom. A lány szintén jóbarátom.Már a barátja ideje alatt is sokat volt a lány az egyik barátjával, évfolyamtársával, akit ismerünk mindannyian.Eddig is nagyon nyomult, de most aztán rákapcsolt.
A lány nem jön le hozzánk a volt barátja miatt, én napi egyszer felmegyek az egyik szünetben, de néha akkor is ott van az évfolyamtársam.

Szeretnék sokat lenni a lánynak, de mivel nem tudom pontosan mit gondol rólam, miként néz rám, nem akarok vele túl sokat lenni, nehogy elszúrjak valamit. De eközben a másik srác mindig vele van, van cégeskocsi amivel suliba jár, ráadásul egy utcában laknak, és így rengeteget vannak együtt, a srác kinyalja a seggét a fuvarozással, az esténként kimennek a parkba, stb. Ez ellen nem tudok versenyre kelni. A lány azt mondja testvérként tekint rá, de lehet összejönne valamikor vele, csakmert annyit foglalkozik vele. Nekem ez nem tûnik szerelemnek, mint ami a régi barátjával volt, de zavar már a gondolat is.

Múltkor discoban túl sok jelét adtam szerinte a tetszésnek, de ezt megbeszéltük. Viszont akkor még együtt voltak barátjával, nem akartam beleszólni. Van barátom, aki azt tanácsolja, hogy várjak még, ne nyomuljak, még túl kell lépnie az elõzõn.

De így, hogy a konurencia nyomul nagyon, nemtudom mitévõ legyek😞

Ötlet,tipp, valami?

Csak azt tudom, hogy I want that girl.

jah úgy értem...

Évek alatt elõfordul, hogy már nem kívánod meg a nõt annyira mint rég. És olyankor már nem élvezed annyira a szexet..
szar szex ki olyan szerencsétlen hogy nem képes rá jól?😄DDDD.Viszont hogy ne unatkozzon hosszú idõn keresztül nehéz

unalom = kapcsolat halala
szar szex = kapcsolat halala

Sokan elrontjak azzal hogy hirtelen osszekoltoznek es utana meg mar nem mernek lepni csak nyavognak hogy szar.

igen unalom=kapcsolat halála alap tétel<#nezze>.Sajna én nem nagyon szeretek elg komoly dolog így számomra hogy folyamatosan szórakoztassak általában pedig pont olyan aki sokat igényel😄

Az tuti, hogy kell a hülyülés. Embere válogatja, hogy mennyi és mikor, de erre rájön az ember magától. Kinek-kinek mennyi az igénye. Az külön jó dolog, ha nagyjából ugyanannyit szeretnétek bolondozni.
Ha nincs bolondozás, hülyülés, elõbb-utóbb unalom lesz. Mindig kell valami ami feldobja a kapcsolatot és nem fullad unalomba. Az a halál, a kapcsolat vége.
amúgy tényleg kell már rájöttem,mert uncsi a legtöbbnek ha nem hülyülünk igen sokat...

Ööö, bocs, ez lehet durva volt.
Majd megtudod, ha elhagy a kedvesed, mert vmit hiányol.
oldódás minek az?<#idiota>

Az a baj, hogy egy csepp alkoholt nem iszik.
Talán mostmár kezd éledezni egy pici láng. A megbecsülés meg a tisztelet már megvan felé. Próbálom szítani a lángot 😊
Közös ebéd meg ilyenek.
grizzly21
korrekt dolog! remelem a sors meghalalja a tisztesseged.
az oldodashoz: alkohollal probaltad mar? csodakra kepes😊
de ha nem erzel semmit akkor tokmindegy..

Hat az nekem se megy. Inkabb bevallalom a 2. verziot. Az tisztesseges.
Bar egy baratom azt mondja hogy elvek nelkul kell csajozni. Probaltam tenyeleg mukodik de nem ereztem jol magam tole 😊

Erre ket valasz van.
1. Tartsd meg addig a merev csajt mig ossze nem jon a masik. Ezzel csak annyi a gaz hogy paraszt lennel. Mindkettovel. Foleg azzal akinel nincs szikra

2. Ha nincs szikra 3 het utan akkor hagyd. Nem fog jonni. Nok kovetik el azt a hibat hogy honapokig huzzak a dolgot mig vegul rajonnek hogy mas kell aztan szettapossak azt aki addigra beleszeretett 😊 Mondd meg a csajnak hogy ennyi es indulj a masikra. Itt a problema az hogy a pad ala eshetsz, de legalabb tisztesseges.

Adjatok tanácsot mit csináljak. Barátnõm van kb. 3 hete. A szex jó, viszont más téren eléggé határozott, mondhatni merev. Nagyon nehezen oldódik, nem meri vagy nem akarja elengedni magát, bolondozni. És az a legnagyobb gond, hogy nem érzem a szikrát, a lángot kettõnk között. Pedig mindent megpróbáltam. Elvittem vacsizni, moziba, hosszú séták, nagy beszélgetések.

Egy másik lánnyal msn-en tartom a kapcsolatot, szinte mindennap beszélgetünk, pikáns témákról is. Rájöttem, hogy rá vágyom. Õ félig még egy szakítás utáni állapotban van, eléggé lelkis. Próbálom vigasztalni, ápolni a lelkét, már jó úton halad afelé, hogy kiheverje.

Mit csináljak szerintetek?
Sas6
hát majd eccer lehet utanna nézek 😊 köszike !!

Nohab
Jaja. 16 éves fejemnek sokat segítettek már ezek. Van is egy könyv Testbeszéd enciklopédiája, ezt ajánlom, sokat tudtam meg belõle.
Sas6
hm köszöönm az infokat 😊 Ezeket jo ilyen fiatalon megtudni még soxor hasznos lehet még 😄 Majd igyexem megfigyelni ezeket a dolgokat 😊 Köszii!!

Nohab
Még egy kicsit én is had segítsek !😊
A szeméhez: Ha tág a pupilla az jót jelent.
Ha utánozza finoman a testtartásod, mozdulataidat, akkor is elég sanszos, hogy bejösz neki.
Illetve figyeld mennyire kínálja fel magát a testbeszédével.
Sas6
Köszike majd eccer felhasználom 😊 Amugy ugylatom h a csaj naon nem érdeklodik.. szal haggyom. ugyis msotmegyunk majd korizni 😊 és ksözi szépen mkinek az infokat 😊

damondesign
A mozijegyes nagyon jó ötlet, csak egy kicsit átdologozva.
Tehát kinézel egy filmet, majd összefutsz a csajjal, elõadod a dumát, hogy a haver nem tud eljönni, megvannak a jegyek stb..., mint eredetileg.
Ezekután ha igent mond, fogod a telódat, rögtön ott felhívod a mozit, rendelsz rá két jegyet, leteszed, majd mosolyogsz egyet a csajra...
Randi elintézve...

enigmasanyi

gameplusz
Mondjuk helyesen írni is meg lehetne tanulni, kész katasztrófa az, amit itt mûveltek...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hunbasser
mondjuk msnen is lehet belõle szavakat kifacsarni,csak olyanokat mondj neki,amik felkeltik az érdeklõdését.

ReaL MaDRid x siempre

Sas6
hát okés köszi szpen az infokat 😄 majd meglátom h lesz 😊

tudom hogy szar.rájöttem eddig nem is voltam szerelmes csak mindig az fájt ha visszautasított egy helyes csaj vagy talált jobbat nálam,áh jaj az önbecsülésem<#idiota>

Jah sose van,bírom hogy pont azoknak jövök be akik nem,és azoknak a csajoknak nem akik nekem igen😄DD.lol<#idiota>

Sas6
hát nemtom.. elhivam majd aztan ha nem nem. de akor is oylanszar :S tok helyes csaj. most van sok helyes csaj de az a baj h mindig ezt mondom 😄 sose van h egy csajnal bejonne minden...

jah szar érzés én is érzem ha leszar a csaj tehát csak én erõltettem a beszélgetést msnen,egyértelmû hogy jelen helyzetben nem érdeklõdik utánad.Egyetlen megoldás hogy elhívod valahova,minél hamarabb ha nemet mond akkor talán feladhatod😄.

Sas6
hát nemtudom. igazabol lean irva lejjeb az egész sztori😊 de nemtudom igy h most is beszelek vele. csak akor ir ha kérdezek. mag elig beszélünk de elkéne már hivni valahova,de igy h elig dumalunk.. nemtudom. és ha msot neked mond? Akor msot mindg menjek h jösz, jösz ,jösz?? Hm..

akkor mija a megoldás szerinted?

Sas6
És figyi! Sztem ha msn en dumélünk probálok vele ugyahogy ismerkedni😄 És alig ir a csaj, szinte beszélni sem lehet vele akkor h hivjam el bárhová is?😄 Mert tudod ez nem jelent semmit h msn-en nem ir de dumalni is alud tudunk 😄

Sas6
Na honlap még akkor beszélünk köszi szépen minden infót 😊 Bye jo8

Sas6
*de

Sas6
xDDDD na na télleg én ugyláttam h kivolt ám nyitva szép nagyra 😊

hunbasser
óóóó bazdmeg,jobbat nem tudtál találni? 😄DDdd

ReaL MaDRid x siempre

Sas6
hát én ugyvettem észre hogy amikor nézett akkor nagyon kivolt nyitva. És csillogott is aszem. Bááár lehet közrejátszott a fekete smink mivel a lany ska,emo féle 😊

hunbasser
hát,akkor most vedd meg elõre a jegyeket 😉 de nehogy vmi akciófilmre...😄

szeménél meg ne azt nézd,hogy mikor néz téged,hanem hogy hogyan.mennyire nyitja ki a szemét,mikor hozzád beszél,meg hogy csillog-e neki,meg ilyenek.a szemek kurva sokat elárulnak

ReaL MaDRid x siempre

Sas6
a szemét figyeltem igen 😊 Ugyvolt h rámnézett mereven aztan el, aztan megint rám mereven 😊 Kb ez ment végig ha joláttam 😊 hát amugy ez a mozis ötlet azert rosz csak mert a jegyeket sosem elõre veszük meg 😊 De tény h jolenne már vele megint dumálni 😊 Télleg anyira helyes lány, áá amikor tudod vele vagyok akkor .. a za 6 megállo is olan hamnar elment bazz áá 😄
Ezt a féle szemkontaktust most igy mire véljem amugy?😊 tapasztalatok mit mondanak?

hunbasser
inkább fuss vele össze véletlenül a megállóban,és közöld vele,hogy elmentél volna egyik haveroddal moziba,meg is vannak a jegyek,de õ sajna megbetegedett,és hogy nem lenne-e kedve elmenni 😉

amúgy ha beszélsz vele személyesen,akkor figyeld a szemét,mert ha odavan érted,akkor azt a szemén (is) nagyon jól fogod látni.ja,és szünet sose legyen,a kínos hallgatásnál rosszabb sincsen...😊 mert érted,mit gondol akkor a csaj...egybõl kezd járni olyankor az agya

ReaL MaDRid x siempre