I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyom
rájöttem
Minek foglalkozol olyan csajjal aki agyba-fõbe szivat? Értelmetlen, csak magadat szopatod.
Ha van baratja, akkor hagyd. Ne legyel eszkoz egy bosszura vagy feltekenysegi dramara.
most hagyom mert egyértelmû hogy van barátja érzem ahogy vele beszélek😄.kb 3-4 hónap múlva léphetek ha minden jól megy barátja dobja ha nem akkor vesztettem😄.90-10 hogy vesztek de kitudja😄.és ahogy mondták van másik ha ez nem😊
ezt feladom érzem hogy egyszerûen nem akar<#vigyor>#vigyor>.szerintem valaki már behálozta de ismerve a természetét idõ kérdése hogy meddig tart ki melette az a valaki és akkor lecsaphatok.villámgyorsan😄
jóh igen csak sikerülne elkapni😄
hülye vagy,beültetted magad a hintába.
egyszer kapd el,baszd meg úgy,hogy lábraállni ne tudjon,és játszd el te is a sértõdõst 😊 lehet,hogy kb õ fog esedezni utánad...😊
egyszer kapd el,baszd meg úgy,hogy lábraállni ne tudjon,és játszd el te is a sértõdõst 😊 lehet,hogy kb õ fog esedezni utánad...😊
ReaL MaDRid x siempre
érdekelt pont azért tudott de én feladom.
Ha nem erdekelne nem tudott volna felhuzni 😊
mit nem hiszel?hinni meg amúgy is a templomban kell de ott is csak az elsõ sorban...<#eplus2>#eplus2>..és nem vagyok bunkó nem mutatom<#ejnye1>#ejnye1>
bocsánat igazad volt elviselhetetlen😊..az elõbb felhúzott az pedig nagy szó
En meg ezt nem hiszem 😄
ah nem.de amúgy inkább hagyom msnen olyan mértékben felhúzott ezt még istennek sem nézném el😄
Akkor muti 😊
látnád megértenél<#ravasz1>#ravasz1>
hát talán majd egyszer hátha bejön nekem is<#vigyor>#vigyor>
kell lennie megoldásnak<#eplus2>#eplus2>
Ok ok persze nem baj😊
Amugy én nekem is van h huu dejolenne ha összetudnék jönni azzal a csajjal vagy valami, aztan tök szar, de csak eccerkell elmennem szorakozni és már abszolult nem hiányzik 😄
Amugy én nekem is van h huu dejolenne ha összetudnék jönni azzal a csajjal vagy valami, aztan tök szar, de csak eccerkell elmennem szorakozni és már abszolult nem hiányzik 😄
Tudod hanyszor ereztem en ezt? Ez ilyen. Aztan jott masik. Akit igazan szeretel szerintem soha nem felejted el, de mindig okkal van vege vagy okkal nem kezdodik el valami. Azon ragodni hogy mit, hogyan, miert nem sok ertelme van meg akkor is ha ezt mindenki tesz egy ideig 😊
de én nem akarok másikat<#ejnye1>#ejnye1>
A megoldas az hogy van masik.
megoldást akarok
hát na van türöképességem<#idiota>#idiota>
koptassam le?de ez a megoldás nem megoldás én akarom õt<#vigyor>#vigyor>
van,de tudod nem illendõ felrakni<#ravasz1>#ravasz1>
bosszú nem az én stílusom legalábbis jó csajokkal szemben nem<#idiota>#idiota>
ne akard megbosszulni, azzal lesullyedsz a szintjere. ha van eszed lekoptatod, akkor talan meg az is leesik neki hogy mindent nem tehet meg, elobb utobb ugyis megtanulja
En egy ilyen utan tudod mikor hivtam volna fel...
pfffffffff 😄 😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Szivasd vissza valahogy.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Én kérdésem meg az lenne mit lehet kezdeni egy olyan lánnyal aki nagyon beképzelt(ami azért nem teljesen igaz mert reális alapja van) és azt hiszi bármit megtehet meg neki mindent szabad?Mert például megbeszéltük hogy ekkor meg ott találkozunk beszélgetünk mint elõzö héten erre nem jön el aztán én erre felteszem a kérdést telefonon hogy miért nem jött el?Erre õ mert én bármit megtehetek úgyse fogsz haragudni rám ahogy senki sem...Hogy lehetne észhez téríteni és "megfogni"?
Mit akarsz egy 14 eves lanytol??? Nevetseges.
Komolytalan még a lány, pár év múlva talán. De azért beszélj vele.
én is ezt gondoltam csak nem mondtam
pedo vagy
jól van bõvebben..5 év még nem lenne sok..DE TE 19 õ 14...szerinted ez hosszú távon müködne?14 évesen ahogy az elõttem szóló mondta aligha akarnak komoly kapcsikat.meg te elkerülsz tovább tanulsz?teljesen más próblémák stb...tehát rövid távon ok...kérdezzd meg magadtól mit szeretsz benne?Fellángolás vagy magát a személyt szereted?mert nagyon nem mindegy!
huh ez nem könnyû eset.. 14 éves.. mondjuk áállitolag a nõk hamarabb "érnek". 14 évesen meg szerintem nem nagyon jellemzõ az emberekre hogy komoly kapcsolat lenne egy masik valakivel. hát nemtudom, ilen esettel még nem naon talakoztam én sem, de végülis ha ismered, és tudod hogy akar akor várj vele, meg probálkozz elöbb utobb csak beadja a derekát.
hagyd túl fiatal...
Hi!
Vki aki érti h miért bolondok a nõk segítsen :s
Tehát arról van szó h barátnõmmel szakítottunk...azaz õ velem...minden szép volt jó volt és szeret is..csak hogy elege lett h sokat veszekedünk és h õ el akar felejteni és nem akarja fojtatni stb.. :s amugy tudom h mi a probléma..az hogy õ 14 éves én 19..és mindig vele voltam és talán tul sokat is és talán tul gyorsan folytam bele az életébe (3hónap) és hát elég sokat veszekedtünk de csak aproságokon de tényleg sok volt...szal már 2 hete nem járunk..de ismerem és tudom hogy még szeret, mindig néz meg ien fejekete bevág :/ ha esetleg odamegyek hozzá beszélni suliba akkor 2 percnél tovább nem birja és azt mondja h bemegy mert nemakar sírni..vagy egyszerüen csak tök lekezelõ... osztálytársai mondták h tökre megváltozott miota szakitottunk mindenkivel lekezelõ meg bolond...meg nem jár senkivel csak hülyit pár srácot, de semmi komoly nemvolt köztük.. és állítolag ezt is direkt csinálja h engem idegesítsen.. msnen beszélünk néha tök jól elbeszélgetünk és mikor már majdnem olyan szinten vagyunk mint régen akkor átvált bunkora :s...telefonon viszont ojan az egész mintha hiányoznék neki.... és hiába mondok neki bármit csinálok bármit nemtudom hogy csináljam vissza az egészet:s de tudom h õ is akarja csak még magának sem vallja be és ezt nemértem meg h miért :S tudom h 14 éves és még kislány de nekem csak õ kell....
Amugy ez egy elég régi kapcsolat mert tavaly belémszeretett én is belé de nemvolt semmi meg igazábol nemis nagyon akartam mert tényleg még fiatal volt..aztán egy balhé után õ nembeszélt velem meg teljesen mintha utálna..kb mint most és rá fél évre derült ki h szeretett egész végig, barátnõi mondták el..közbe én összejöttem másokkal (nem 14éves xd) és akkor mégjobban berágott..aztán most vhogy öszejöttünk.. és ez lett belõle :s ugyanaz miint tavaly.
Annyira makacs :s és a legszarabb h nekem már csak 3 nap van a suliból utána csak ugy öszefutás szintjén nem fogunk találkozni nagyon gyakran és szerntem akkor jön rá hogy hibát követtünk el vagy pedig tényleg elfelejt végleg..de ezt kétlem..
Szoval..nem tudom mit tegyek..persze várni mást nem is tudnék, csak megjön az esze :s csak az a baj h amien makacs és ha hiányzom neki akkor sem fog szólni.. lehet h várnom kellet volna még pár évet vele de igy jöt ki...
Az utolsó amit még megprobálok tenni..csak olyan helyzetben kell lennünk h tényleg kettesben.. hogy csak ugy lekapom xd akkor tuti h nemfog eküldeni max azt mondja h ezt nemkéne és még mindig nemakar ujra öszejönni velem :s... de nem adom fel megprobálom pár év mulva is xd mert nekem õ kell :/
Vki aki érti h miért bolondok a nõk segítsen :s
Tehát arról van szó h barátnõmmel szakítottunk...azaz õ velem...minden szép volt jó volt és szeret is..csak hogy elege lett h sokat veszekedünk és h õ el akar felejteni és nem akarja fojtatni stb.. :s amugy tudom h mi a probléma..az hogy õ 14 éves én 19..és mindig vele voltam és talán tul sokat is és talán tul gyorsan folytam bele az életébe (3hónap) és hát elég sokat veszekedtünk de csak aproságokon de tényleg sok volt...szal már 2 hete nem járunk..de ismerem és tudom hogy még szeret, mindig néz meg ien fejekete bevág :/ ha esetleg odamegyek hozzá beszélni suliba akkor 2 percnél tovább nem birja és azt mondja h bemegy mert nemakar sírni..vagy egyszerüen csak tök lekezelõ... osztálytársai mondták h tökre megváltozott miota szakitottunk mindenkivel lekezelõ meg bolond...meg nem jár senkivel csak hülyit pár srácot, de semmi komoly nemvolt köztük.. és állítolag ezt is direkt csinálja h engem idegesítsen.. msnen beszélünk néha tök jól elbeszélgetünk és mikor már majdnem olyan szinten vagyunk mint régen akkor átvált bunkora :s...telefonon viszont ojan az egész mintha hiányoznék neki.... és hiába mondok neki bármit csinálok bármit nemtudom hogy csináljam vissza az egészet:s de tudom h õ is akarja csak még magának sem vallja be és ezt nemértem meg h miért :S tudom h 14 éves és még kislány de nekem csak õ kell....
Amugy ez egy elég régi kapcsolat mert tavaly belémszeretett én is belé de nemvolt semmi meg igazábol nemis nagyon akartam mert tényleg még fiatal volt..aztán egy balhé után õ nembeszélt velem meg teljesen mintha utálna..kb mint most és rá fél évre derült ki h szeretett egész végig, barátnõi mondták el..közbe én összejöttem másokkal (nem 14éves xd) és akkor mégjobban berágott..aztán most vhogy öszejöttünk.. és ez lett belõle :s ugyanaz miint tavaly.
Annyira makacs :s és a legszarabb h nekem már csak 3 nap van a suliból utána csak ugy öszefutás szintjén nem fogunk találkozni nagyon gyakran és szerntem akkor jön rá hogy hibát követtünk el vagy pedig tényleg elfelejt végleg..de ezt kétlem..
Szoval..nem tudom mit tegyek..persze várni mást nem is tudnék, csak megjön az esze :s csak az a baj h amien makacs és ha hiányzom neki akkor sem fog szólni.. lehet h várnom kellet volna még pár évet vele de igy jöt ki...
Az utolsó amit még megprobálok tenni..csak olyan helyzetben kell lennünk h tényleg kettesben.. hogy csak ugy lekapom xd akkor tuti h nemfog eküldeni max azt mondja h ezt nemkéne és még mindig nemakar ujra öszejönni velem :s... de nem adom fel megprobálom pár év mulva is xd mert nekem õ kell :/
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Keress egy másik, csinos, normális, rendes lányt. Tele van velük az egész ország, csak meg kell találni.