I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
most g.táborba megismerkedtem egy csajjal. harmadik nap elmondtam neki hogy bejön nekem, éjjel smároltunk is. na de a gond az hogy õ meg elég részeg volt szinte minden nap (de azért emlékszik rá), szóval másnap nem akartam semmi hülyeséget csinálni, így vártam az alkalomra hogy beszélhessünk, ami végül nem jött össze,csak pár percet tudtunk errõl dumálni, és aszondja: ahogy alakul... és utána már jönnöm kellett haza. ma írtam neki sms-t, aminek a lényege az volt, hogy majd jövõ héten üljünk be valahova dumálni (r betûs szót rühellem, le sem írom), szóval írjon vissza hogy ok-e. ez volt délbe. de azóta dumáltunk egyszer telón, de csak suliügybe, ez szóba sem került.
na a kérdésem, hogy mit hol kúrtam el.... vagy mit kéne még tennem
ha még kell info a dologról, hogy véleményt tudjatok mondani, leírom ha tudom 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
az ilyen "járnál velem?" szövegek, elég "dedósak", nem középiskolába valóak 😊
ReaL MaDRid x siempre
Keresztény suli volt?
Az iskolánkba volt egy felvilágosítás. Osztogattak egy papirost, amin különbözõ tanácsok voltak a lányoknak, hogy hogyan, ne dõljenek be a fiúknak és ne engedjék át a testüket. Persze mindezt katolikus keresztény stílusban. Aztán az író javasolt módszere szerint, ne létesítsen semmi testi kapcsolatot a lány a szerelmével. Vagyis még a kezét se fogja meg, mert akkor majd nem fog megállni a szekér... Ez egy pindurkát durva nem?
Persze itt nem a vallást akarom elítélni.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha meg nem komoly, a vége se lesz dráma.
Gyakorlatilag próbáld meg, aztán vagy lesz belõle valami, vagy nem.
Félig rajtad múlik.
Nálunk is volt már 2-3 pár, de sose volt nagyjelenet, az nem oda tartozik, és senkisincs olyan haragban a másikkal azótasem, hogy gond lenne belõle...Pár hétig, hónapig kerülik egymást, lenyugszik a dolog úgyis. Ennyi.
http://flickr.com/photos/zolika90/
o_O -,-\'
mondjuk az is igaz, hogy ha csúnya a vége, akkor rosszul is végzõdhet a dolog. A döntés a te kezedben van 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
1. mindig együtt vagytok (ami 1 idõ után unalmas lesz (megunjátok 1mást))
2. sok konfliktushoz fog vezetni (összeveszik a csaj az 1ik bnõjével, és szted a bnõjének van igaza...)
3. nem lesz "szabad életed" (egész nap látni, hogy mit csinál a másik...ez gyilkos)
4. féltékeny leszel rá, ha már csak 1 picit is többet beszélget az 1ik sráccal (ahelyett, hogy veled lenne)
5. el fogod hanyagolni a sulis haverjaidat (mivel a csajszi el fogja várni h vele legyél (és ha te erre nem-et mondasz...)
6. a mi sulinkban már betiltották a párok közötti kapcsolatokat (egyszer kapják rajta az adott pár csókolózáson és már röpül az osztályfõnöki)
.
.
.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ReaL MaDRid x siempre
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Marhára tetszik egy csaj, viszont én pont most megyek egyetemre pestre, õ meg még legalább 3 évig tbányára jár abba a gimibe, ahova én is jártam. Az a baj, hogy nyár végén ismertem meg, így igazából nincs idõm jobban megismerni. Szerintetek próbálkozzak nála, vagy a távolság miatt esélytelen lenne?
Dumálnék olyan csávóval aki könnyen szerez csajt.