I want that girl.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig létezik, tegnapelõtt találkoztam vele! Pont neked való volt <#vigyor3>, hozzám kissé már túlságosan bulizós.
lol.álomvilágba élnék ha azt hinném hogy létezik rendes aki szép és szabad is<#ejnye1>

Hát ja, dugni jó. De azért egy idõ után jelentkezik az a szándék, hogy ne kelljen már megint újabbat fogni és inkább keresni kéne egy rendesebbet, nem?
Csak jött osztani az észt<#ravasz1>

Ki sír?
végülis jó az dugom miután meguntam dobom😄

nem újdonság

mert csúnyák vagytok

sapkafej
mégis itt sírtok h nincs csajotok

György

Run, nem tudom újdonságot mondok-e neked ezzel, de a lányok kb. fele megkapható 1 hét alatt.
aranyközépút.a kézfogás már túlzás de az 1 hét alatt kapható csaj meg borzasztó.

Azt ugye tudod, hogy részegen olyan dolgokat is megcselekszenek a lányok, amit józanon nem tennének? Vagy legalábbis ráfogják az alkoholra! <#hehe>
chhaya
gameplusz válasza megerõsítve! nem rontottál el semmit, csak folytasd, amit elkezdtél.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

gameplusz
Ilyenkor a nõk általában arra várnak, hogy mit fogsz reagállni (hirtelen összejövetelek után, másnap). Ha ott folytatod, ahol abbamaradt, az a legjobb 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

stargatelost
nah egy kis helpet...
most g.táborba megismerkedtem egy csajjal. harmadik nap elmondtam neki hogy bejön nekem, éjjel smároltunk is. na de a gond az hogy õ meg elég részeg volt szinte minden nap (de azért emlékszik rá), szóval másnap nem akartam semmi hülyeséget csinálni, így vártam az alkalomra hogy beszélhessünk, ami végül nem jött össze,csak pár percet tudtunk errõl dumálni, és aszondja: ahogy alakul... és utána már jönnöm kellett haza. ma írtam neki sms-t, aminek a lényege az volt, hogy majd jövõ héten üljünk be valahova dumálni (r betûs szót rühellem, le sem írom), szóval írjon vissza hogy ok-e. ez volt délbe. de azóta dumáltunk egyszer telón, de csak suliügybe, ez szóba sem került.
na a kérdésem, hogy mit hol kúrtam el.... vagy mit kéne még tennem
ha még kell info a dologról, hogy véleményt tudjatok mondani, leírom ha tudom 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nohab
Nem tudom miért raktam a második mondatom végére kérdõjelet.
Nohab
Teljesen egyetértek veled, miszerint olcsó húsnak híg a leve. De azt azért nem várhatod el az egyik féltõl sem, hogy az egyházi esküvõig (szóval a korombeli tinik még több évet is) várhatnak, arra, hogy legalább megfoghassa a másik kezét? Kinek van ekkora türelme? Utána meg kiderül nem is illenek egymáshoz és végig szopják az egész életüket, mivel el nem válhatnak.
Talán egy kissé.De van benne igazság én azt a nõt akit 5 másodperc alatt meglehet hódítani nem sokra becsülöm...az olyat pár nap alatt megunom vagyis az biztos nem tudnék vele sokáig lenni...lehet hogy te nem így vagy vele...szóval nem hülyeség amit írnak.szerintem egy lánynak legyen tartása

gameplusz
És a leszel a feleségem? 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Azt nem is szabad kimondani, hogy: Járnál velem? Tiszta bukásszaga van.
kas123
am meg elhívod valahova és ha elmegy veled akkor félsiker, ha lesz 2. randi is akkor nyertél
az ilyen "járnál velem?" szövegek, elég "dedósak", nem középiskolába valóak 😊

kas123
nem keresztény suli, sõõt 😄

Nohab
Nekem mondod? Ismerek egy igen magas beosztású papot. Lehetne ám róla regélni.
gameplusz
Meg a kisfiúkat... <#eplus2>

hunbasser
kicsit azért is durva,mert a papokat sem kell félteni...õk se vetik meg a nõket ám,sõt.

ReaL MaDRid x siempre

Nohab
Enyhe off:
Keresztény suli volt?
Az iskolánkba volt egy felvilágosítás. Osztogattak egy papirost, amin különbözõ tanácsok voltak a lányoknak, hogy hogyan, ne dõljenek be a fiúknak és ne engedjék át a testüket. Persze mindezt katolikus keresztény stílusban. Aztán az író javasolt módszere szerint, ne létesítsen semmi testi kapcsolatot a lány a szerelmével. Vagyis még a kezét se fogja meg, mert akkor majd nem fog megállni a szekér... Ez egy pindurkát durva nem?
Persze itt nem a vallást akarom elítélni.
ChuckyHUN
Ok, köszi, szerintem majd lazán rákérdezek h nem e meelhetnénk kapcsolatunkat magasabb szinter valamikor aztán, ha jó akkor ok ha nem akkor meg szopi kész.😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

18 alatt úgyse lesz komoly a kapcsolat. Kicsi az esély rá.
Ha meg nem komoly, a vége se lesz dráma.
Gyakorlatilag próbáld meg, aztán vagy lesz belõle valami, vagy nem.
Félig rajtad múlik.
zolo
A 6. pontot nemkicsit túlzásnak érzem...Azért álljon már meg a menet...

Nálunk is volt már 2-3 pár, de sose volt nagyjelenet, az nem oda tartozik, és senkisincs olyan haragban a másikkal azótasem, hogy gond lenne belõle...Pár hétig, hónapig kerülik egymást, lenyugszik a dolog úgyis. Ennyi.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Xreactor
6. pont f*szság szerintem..no mind1 😄 amugy osztályunkban volt egy csak meg egy srác akik jártak..aztén szakítottak és nem volt semmi veszekedés meg semmi..

o_O -,-\'

nearo
Hát nemtom, mi osztályunkban egész jól mûködtek a kapcsolatok...a négy év során volt vagy 6-7 pár, bár nem mindegyik tartós. Viszont szakítás után nem voltak problémák, legalábbis én úgy láttam (volt olyan, hogy úgy szóltak nekem, hogy már hetek óta nem járnak, csak én nem vettem észre 😊)
mondjuk az is igaz, hogy ha csúnya a vége, akkor rosszul is végzõdhet a dolog. A döntés a te kezedben van 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kas123
a mester megmondta a "legtutibb" ellenérvet, ami az osztálytársak közötti kapcsolatok ellen szól 😊 <#worship>

kas123
osztálytárssal miért nem jo kezdeni:
1. mindig együtt vagytok (ami 1 idõ után unalmas lesz (megunjátok 1mást))
2. sok konfliktushoz fog vezetni (összeveszik a csaj az 1ik bnõjével, és szted a bnõjének van igaza...)
3. nem lesz "szabad életed" (egész nap látni, hogy mit csinál a másik...ez gyilkos)
4. féltékeny leszel rá, ha már csak 1 picit is többet beszélget az 1ik sráccal (ahelyett, hogy veled lenne)
5. el fogod hanyagolni a sulis haverjaidat (mivel a csajszi el fogja várni h vele legyél (és ha te erre nem-et mondasz...)
6. a mi sulinkban már betiltották a párok közötti kapcsolatokat (egyszer kapják rajta az adott pár csókolózáson és már röpül az osztályfõnöki)
.
.
.

ChuckyHUN
Uhh:S holnap meglátjuk mit tudok összekalapálni

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hunbasser
mert ha szakítotok,akkor nem fogtok tudni egymásra nézni,nagyon rossz lesz majd nap mint nap azt a lányt látni,akiben csalódtál.

ReaL MaDRid x siempre

ChuckyHUN
Miért ne kezdjek osztálytárssal?

nearo
Mondjuk eddig úgy volt, hogy bejárós leszek, de most utolsó utáni pillanatban sikerült egy albit szereznem... ha bejárós lennék még talán megoldható lenne, de így... az albit meg nem akarom lemondani, fõleg hogy nem biztos hogy lesz a dologból vmi. Meg most még nem is ismerjük egymást annyira, hogy esélyes legyen egy alapból távkapcsolatnak induló dolog. Lehet, hogy nyárig összebarátkozok vele, aztán ha addig nem szed össze magának valakit, akkor lesz egy jó nyaram 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

hunbasser
de hát hetente egyszer(vizsgaidõszakban még lehet,hogy annyiszor sem) szintén gyilkos dolog.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jaa,most nézem HAVI 4-5k 😄 azt hittem ennyi lenne az utazás,azért hittem azt,hogy olyan messze laksz.amúgy nekem kimaradt,hogy tatabányán van a csaj,sry 😄

ReaL MaDRid x siempre

gameplusz
Simán belefér. Legalább nem lógtok egymás arcában egész nap. Az is gyilkos dolog.

nearo
tbánya-bp csak 60 km 😊

hunbasser
áhhh,hagyjad...még néha 20-30 km is sok,nem hogy több száz.fõleg hogy tanulsz mint a gép.inkább keress egy lányt bp-n,akihez minden nap tudsz menni legalább 1-2 órára

ReaL MaDRid x siempre

nearo
mondjuk azt meg tudnám oldani, hogy hétvégékre hazajövök, ami havi 4-5 ezer huf lenne, csakhát vizsgaidõszakban valsz tanulni fogok ezerrel és nem biztos hogy lenne idõm... :S mindegy, ezt még át kell gondolnom

Hagyjad távolság az gyilkos

hunbasser
ha közben nem lesz más/jobb kiszemelt,csak akkor.a távolság hihetetlenül tönkre tudja tenni a kapcsolatokat :\

ReaL MaDRid x siempre

nearo
Hmm... tanácsot kérnék 😊
Marhára tetszik egy csaj, viszont én pont most megyek egyetemre pestre, õ meg még legalább 3 évig tbányára jár abba a gimibe, ahova én is jártam. Az a baj, hogy nyár végén ismertem meg, így igazából nincs idõm jobban megismerni. Szerintetek próbálkozzak nála, vagy a távolság miatt esélytelen lenne?

randivonal.hu meg love.hu
Eleg tag a tema. Meselj valamit a helyzetrol es talan tud barki segiteni.

grizzly21
valamit bizniszelnel?😄 barmit is tervezel nem jo otlet szerintem, "csajt" konnyu szerezni, jo csaj-t nehezebb, ertekes, kedves oszinte lanyt a legnehezebb, de olyat eleg egyszer. tobbet nem is irok mert kozhelyek puffogtatasa lenne csak

Szevasztok!

Dumálnék olyan csávóval aki könnyen szerez csajt.