748
I want that girl.
-
#708 na jóó..de most gondolj bele..egy olyan csajtol mit lehet várni aki még jár valakivel de közben még bekavar mással? -
Jacky #707 Persze, alapesetben tényleg hagyd. HA úgy néz ki, hogy nagyon szereti a párját és lehetetlen elcsábítani tőle.
De ha egy sz@r kapcsolatban van? Na itt a lehetőség.
Vagy éppen egy olyan távkapcsolatban van, aminek nincs jövője? Itt is a lehetőség.
Sokféle kapcsolat létezik, aminél fennáll a lehetősége szerintem. -
#706 Hagyd a picsába.. x-D vagy ha kurva akkor d*gd meg és aztán hagyd a picsába -
Jacky #705 Lehetséges. -
hologram35 #704 Valakinek van olyan tapasztalata amikor olyan csajt szerzett meg akinek van barátja?
Egyáltalán lehetséges?
-
Jacky #703 7 év múlva beszélünk róla újra!
A 7. év a vízválasztó, ha komoly kapcsolatról van szó. -
#702 hazudni emberi dolog -
ecneb #701 nekem szép rendes és még okos is erre mitmondasz? -
Jacky #700 Itt dögöljek meg ha nem!
Istenbizony vannak, csak rejtőzködnek mint a lappantyúk -
Rundstedt17 #699 aha persze a mesékben nem hiszek -
Jacky #698 Pedig létezik, tegnapelőtt találkoztam vele! Pont neked való volt , hozzám kissé már túlságosan bulizós. -
Rundstedt17 #697 lol.álomvilágba élnék ha azt hinném hogy létezik rendes aki szép és szabad is -
Jacky #696 Hát ja, dugni jó. De azért egy idő után jelentkezik az a szándék, hogy ne kelljen már megint újabbat fogni és inkább keresni kéne egy rendesebbet, nem? -
Rundstedt17 #695 Csak jött osztani az észt -
Jacky #694 Ki sír? -
Rundstedt17 #693 végülis jó az dugom miután meguntam dobom:D -
Rundstedt17 #692 nem újdonság -
eLiXir #691 mert csúnyák vagytok -
#690 mégis itt sírtok h nincs csajotok -
Jacky #689 Run, nem tudom újdonságot mondok-e neked ezzel, de a lányok kb. fele megkapható 1 hét alatt. -
Rundstedt17 #688 aranyközépút.a kézfogás már túlzás de az 1 hét alatt kapható csaj meg borzasztó. -
Jacky #687 Azt ugye tudod, hogy részegen olyan dolgokat is megcselekszenek a lányok, amit józanon nem tennének? Vagy legalábbis ráfogják az alkoholra! -
#686 gameplusz válasza megerősítve! nem rontottál el semmit, csak folytasd, amit elkezdtél. -
#685 Ilyenkor a nők általában arra várnak, hogy mit fogsz reagállni (hirtelen összejövetelek után, másnap). Ha ott folytatod, ahol abbamaradt, az a legjobb :P -
#684 nah egy kis helpet...
most g.táborba megismerkedtem egy csajjal. harmadik nap elmondtam neki hogy bejön nekem, éjjel smároltunk is. na de a gond az hogy ő meg elég részeg volt szinte minden nap (de azért emlékszik rá), szóval másnap nem akartam semmi hülyeséget csinálni, így vártam az alkalomra hogy beszélhessünk, ami végül nem jött össze,csak pár percet tudtunk erről dumálni, és aszondja: ahogy alakul... és utána már jönnöm kellett haza. ma írtam neki sms-t, aminek a lényege az volt, hogy majd jövő héten üljünk be valahova dumálni (r betűs szót rühellem, le sem írom), szóval írjon vissza hogy ok-e. ez volt délbe. de azóta dumáltunk egyszer telón, de csak suliügybe, ez szóba sem került.
na a kérdésem, hogy mit hol kúrtam el.... vagy mit kéne még tennem
ha még kell info a dologról, hogy véleményt tudjatok mondani, leírom ha tudom :) -
#683 Nem tudom miért raktam a második mondatom végére kérdőjelet. -
#682 Teljesen egyetértek veled, miszerint olcsó húsnak híg a leve. De azt azért nem várhatod el az egyik féltől sem, hogy az egyházi esküvőig (szóval a korombeli tinik még több évet is) várhatnak, arra, hogy legalább megfoghassa a másik kezét? Kinek van ekkora türelme? Utána meg kiderül nem is illenek egymáshoz és végig szopják az egész életüket, mivel el nem válhatnak. -
Rundstedt17 #681 Talán egy kissé.De van benne igazság én azt a nőt akit 5 másodperc alatt meglehet hódítani nem sokra becsülöm...az olyat pár nap alatt megunom vagyis az biztos nem tudnék vele sokáig lenni...lehet hogy te nem így vagy vele...szóval nem hülyeség amit írnak.szerintem egy lánynak legyen tartása -
#680 És a leszel a feleségem? :D -
Jacky #679 Azt nem is szabad kimondani, hogy: Járnál velem? Tiszta bukásszaga van.
-
#678 am meg elhívod valahova és ha elmegy veled akkor félsiker, ha lesz 2. randi is akkor nyertél
az ilyen "járnál velem?" szövegek, elég "dedósak", nem középiskolába valóak :) -
#677 nem keresztény suli, sőőt :D -
#676 Nekem mondod? Ismerek egy igen magas beosztású papot. Lehetne ám róla regélni. -
#675 Meg a kisfiúkat... -
#674 kicsit azért is durva,mert a papokat sem kell félteni...ők se vetik meg a nőket ám,sőt. -
#673 Enyhe off:
Keresztény suli volt?
Az iskolánkba volt egy felvilágosítás. Osztogattak egy papirost, amin különböző tanácsok voltak a lányoknak, hogy hogyan, ne dőljenek be a fiúknak és ne engedjék át a testüket. Persze mindezt katolikus keresztény stílusban. Aztán az író javasolt módszere szerint, ne létesítsen semmi testi kapcsolatot a lány a szerelmével. Vagyis még a kezét se fogja meg, mert akkor majd nem fog megállni a szekér... Ez egy pindurkát durva nem?
Persze itt nem a vallást akarom elítélni. -
#672 Ok, köszi, szerintem majd lazán rákérdezek h nem e meelhetnénk kapcsolatunkat magasabb szinter valamikor aztán, ha jó akkor ok ha nem akkor meg szopi kész.:D -
Jacky #671 18 alatt úgyse lesz komoly a kapcsolat. Kicsi az esély rá.
Ha meg nem komoly, a vége se lesz dráma.
Gyakorlatilag próbáld meg, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
Félig rajtad múlik. -
#670 A 6. pontot nemkicsit túlzásnak érzem...Azért álljon már meg a menet...
Nálunk is volt már 2-3 pár, de sose volt nagyjelenet, az nem oda tartozik, és senkisincs olyan haragban a másikkal azótasem, hogy gond lenne belőle...Pár hétig, hónapig kerülik egymást, lenyugszik a dolog úgyis. Ennyi. -
#669 6. pont f*szság szerintem..no mind1 :D amugy osztályunkban volt egy csak meg egy srác akik jártak..aztén szakítottak és nem volt semmi veszekedés meg semmi..