I want that girl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ha megkérdezem valamelyik ismerõsét egybõl kiderülne a dolog amit nemnbagyon akarok.
marad az a lehetõség hogy majd megint talizunk vmelyik buliban
nem egy helyen lakunk. én csak abba a városba tanulok...
egyik bulin dumáltunk egy kicsikét, utána valahogy eltünt. elég ritkán van abba a partiba ahová én is szoktam menni... mind1.
meg amikor kószálok városban, majdnem mindíg látom cangán. néha köszönök neki, néha meg csak mosolygunk egymásra XD
van egy csaj aki nekem nagggyon bejön, és mintha én is bejönnék neki (nem 100%), csak barátja van. :)
félek, hogy ha most benyomulok és leráz, akkor végképp esélytelen leszek ha otthagyja a mostani barátját.
kezdeményezzek vagy inkább várjak? pedig elég egyértelmû jelek voltak amikor leültem mellé beszélgetni :S
:D:D:D:D
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
mizu vidéki vagy?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://bf2s.com/player/swy/
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Ez van.
Akik meg rinyálnak hogy jajj ne hajts már foglalt csajra azoktól valószinû már elvették a csajt.
Ez meg szar ügy.
De végülis jobb hogy most derült ki nem akkor amikor jön az elsõ gyerek.
Live for nothing or die for something.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
ReaL MaDRid x siempre
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Lenne egy problémám,és remélem tudtok segíteni,egy másik topicban már leírtam,de nem adtak "kielégítõ" tanácsot :D Mielõtt írok 1 ilyen topicba,meg szoktam nézni az 1. hozzászólást h mért nyitotta meg az illetõ,hátha ez a megfelelõ hely a problémám megoldására,és nekem is hasonló gondom van mint az 1. hozzászólónak.Nekem is tetszik 1 lány a suliban,de nagyon:),(és asszem tudja is),de egyszerûen nemtok a közelébe kerülni,mintha 1 "fal" lenne köztünk.de nem csak azért mert én nem merek lépni,hanem mert jelenleg barátja van,de most nem ez lenne a probléma,mert tudok várni(egy darabig :D,egyébként elég rég várok már...)hanem h addig is hogyan tudnék a közelébe kerülni?
már volt 1-2 ötletem amik nem jöttek össze,és aztán tegnap kitaláltam valamit,ami jó ötletnek tûnt,de minél többet gondolkozok rajta annál bénábbnak tûnik(fõleg h tudná h miatta tenném),de mielõtt leírnám várom a tanácsaitokat háta jobbak mint az enyém:P
Na de ez már kicsit off.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Közben még el is veszi feleségül a lányt. A lány meg hozzámegy!!
És akkor lép le, amikor már biztos a 3.
Pfüjjjj
MNK
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Két öregember beszélget az öregedésrõl.
- Figyelj, a legrosszabb a feleségeinknek. Õk ráadásul sosem hajlandók beismerni, hogy öregszenek, és mindenféle módon megpróbálják eltitkolni a bajaikat.
- De még mennyire. Teljesen igazad van.
- Kitaláltam egy jó trükköt, amivel játékosan ráébreszthetjük õket a fogyatékosságaikra. Ha tudni akarod, hogy a nejed kezd-e megsüketülni, állj 10 méterre tõle és kérdezz valamit. Ha azt látod, hogy nem válaszol, kérdezd 5 méterrel közelebbrõl. Majd 2 méterrõl, végül 1 méterrõl. Ha ekkor sem válaszol, kénytelen lesz beismerni, hogy nagyot hall.
A másik öreg jónak találja az ötletet, és amikor hazaér, 10 méterre a feleségétõl emelt hangon így szól hozzá:
- Drágám, mi van vacsorára?
Nincs válasz. Közelebb megy 5 méterrel és újból megkérdezi:
- Drágám, mi van vacsorára?
Nem kap választ, ezért 2 méterrõl megismétli a kérdést:
- Édesem, mit eszünk vacsorára?
Semmi reakció. Odalép hozzá és 1 méterrõl kérdezi:
- Életem, mit eszünk vacsorára?
Mire az asszony dühösen:
- Vén marha, már háromszor mondtam, hogy csirkét sült krumplival!!!
Már ha akarja ugye.
Ha pedig egy csajt el tudsz szakítani a jelenlegi barátjától, akkor számolj azzal, hogy majd egy újabb barrát is el fogja tudni szakítani tõled...
Mert attól hogy épp hozzád került csaj még nem változott meg.
/szerintem
de ha direkt próbálod elszedni az nagy tukóság, és könnyen megeshet h. a végén hoppon madacc
És ha esetleg engem választana a barátja helyett akkor mi lesz ha már nem kiván?
Amugy itt volt olyan aki már eltudott szedni olyan csajt akinek volt barátja?
És azután a kapcsolatuk meddig tartott?
Nem fogja megállni, hogy ne kezdjen kapcsolatba.
Leszarja/nem érdekli, hogy mit gondolsz.
És ha azt nézzük amit mondasz, akkor az olyan ember ne beszéljen aki nem tud mindenkor higgadt maradni....
Mert nem érett rá. Max. egy laza szexkapcsolatra. Ahhoz nem kell szellemi érettség, elég a testi.
Szimplán esendõ ember, aki még nem nyerte el a vágyai feletti irányítást.
És valószínû nem is következõ "áldozatánál" fogja...
Na de ez teljesen személy- és kapcsolatfüggõ, hogy éppen milyen is az a kapcsolat, amibõl ki akar lépni, ill. kikacsingat.
És ha veri a fickó? Vagy éppen nem akar gyereket, a csaj meg igen?
Bármi lehet.
o_O -,-\'
De ha egy sz@r kapcsolatban van? Na itt a lehetõség.
Vagy éppen egy olyan távkapcsolatban van, aminek nincs jövõje? Itt is a lehetõség.
Sokféle kapcsolat létezik, aminél fennáll a lehetõsége szerintem.
o_O -,-\'
Egyáltalán lehetséges?
A 7. év a vízválasztó, ha komoly kapcsolatról van szó.
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Istenbizony vannak, csak rejtõzködnek mint a lappantyúk <#hehe>#hehe>