Okosabb vagy, mint egy 5.-es?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ezt mindenki tudja
péntek 21:00
kedvenc mûsor😄 csináljuk itt neki a nézettséget xD<#idiota>#idiota>
leszarom a konfigod...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Luca pedig Gauss 2, végül is úgy pár másodperc alatt ki lehet számolni, csak egy ötödikesnek hol jut ez eszébe? Gauss hanyadikos anyag amúgy?
SZÁNALOM AZ EGÉSZ
De nem ez a lényeg..egy felnõtt se hülyébb mint egy 5.-es csak azok akik ezt a mûsort kitalálták<#nevetes1>#nevetes1>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
amikor az volt a megfejtés hogy 1+2+3+4+5...stb.
luca volt kinnt.. és miután a csávó megmondta a megoldásmenetet és szenvedett míg összeadta fejben.. luca leírta hogy 36 minden fajta erõlködés nélkül...
nem mintha nehéz lenne öszeadni.. de fura azért
leszarom a konfigod...
felolvassa a kérdést tilla és már nyomja a választ a kölyök...pedig 1 oldalas volt...
leszarom a konfigod...
Persze lehet, hogy csak annyit tanulnak meg adás elõtt, hogy: verses kérdés, Nemes Nagy Ágnes 😛
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Mondjuk a csillagászat még a földrajba talán elmegy (oda is igencsak nehezen...), igaz azt is max olyan mélységig, hogy sorba elmondod a bolygókat... A rajz kérdés meg felsõs, de inkébb középiskolás mûvészettörténet témából volt...
De persze az az 5 taknyos mindenre tdja a választ, soha, egyetlen hibát sem vétenek. Na persze. Hülyének nézik az embert. De hát mit is várunk a TV2-tõl... SZÁNALOM!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
jaja kombiatorika alsoban :S jó suli lehetett..😊
leszarom a konfigod...
ÉS télleg, a 3. os matematika kérdés: kombinatorika... igen, mi 5. ben még azt se tudtuk, mi az a töri, mítológia, mert 6, tól van a tantervben a történelem tanulása... (vagy 5, nem emléxem😄)
Tehát egy nagy kalap szar, Till Attila pedig tajtrészeg-féle kinézetével a sírba kerget...
Az a változat, amit te írsz jó lenne pl. a "7-es" szónál, ahol is mondjuk a 7-es villamost jelenti, ha van ilyen.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
és kis betûvel van írva az okosabb
szal alapból 3 hiba.... jó mûsor nem?😄
leszarom a konfigod...
meg az is igaz hogy egy 5.es kb 30 perce tanulta az az anyagot miközbe egy 25-45 éves ember nemhiszem hogy azzal foglalkozik hogy tudja ezeket hogy milyen a répa termése meg mittom én még mi hülyeség az egész... lehet hogy ez a saját szegénységi bizonyítványom de egyik kérdésre se tuttam a választ biztosan sõt néha sehogysem kivéve a matek...
No meg a mûsörba az 5-ös után nincs pont... (ott így van: Okosabb vagy mint egy 5-es helyesen: Okosabb vagy mint egy 5.-es)
Ez az én saját véleményem na mindeggy.
ha nem is minden, de volt olyan kérdés, amit istentutibiztos nem tanulhattak, Hunyadi hány nyelven beszélt ne röhögtessenek már, másodéves töriszakos vagyok és nem tudtam, de egy negyedikes, aki még történelmet sem tanul nyilván tudja. Hunyadi hatodikos anyag és ott még az sem volt benne, hogy román származású 10-es könyvben igen ott benne van, de csak ez, plusz a magyart kikövetkezteti, de a szerbet Botond meg a másik három "átlagos" 12 éves tudja, hagyjanak már békén vele, de oké aláírom okosabbak, mint én, jöhetnek egyetemre és meglátjuk mi lesz. Vagy ami a valószínûbb Lucából prosti lesz, Botond öngyilkos lesz és az okostojást meg agyonverik a középiskolában, mert olyan beképzelt.
Értem én, biztos tudják erre is a választ, de mind az 5 gyerek tudta, mutatták is, aláírom valaki tudja, de mind az 5 12 éves gyerek, teljesen hülyébe veszik az embert komolyan.
leszarom a konfigod...
szvsz nagyon elcseszték...
fõleg a matekot.. amugy akárhogy is nézzük.. jó logikai kérdés volt az egyik ( asszem a nyakkendõs ) de azért eléggé kombinatorika szerûen volt fogalmazva.. ( "legkevesebb hány nyakkendõt kell " ) 😄
értem én hogy könnyû, de akkor is 😛
leszarom a konfigod...
cikk
kéne <#idiota>#idiota>
jelenleg ennyit tudok:
(a képen sorban)---,andris,luca,---,---
elõre is htx <#vigyor3>#vigyor3>
Alsós rajz kérdések, amik egyébként a felsõs mûvészettörténet tananyagai, már azokban az iskolálban, ahol tanítják, mert nem kötelezõ, csak középiskolában.
don't give a fuck
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szeressük a zacskós tejet