229
Okosabb vagy, mint egy 5.-es?
-
#109 legalább cserlnék le őket x adás után -
#108 Lehet csak hadovált vmit, és pont úgy van, ahogy nyögdécselte:)
Hát szánalom az egész :D
-
#107 igen de bakker az még haggyán hogy a gyerek tutta hogy a voyager (én is a Pioneer-re gondoltam) na de hogy még a nasa 16 számjegyű azonositóját és a jelszavát is tutta meg hogy percre pontoson mikor töltötték bele az üzemanyagot és ezredmásodpercre tutta hogy mikor indult fel... -
#106 LOL, én a Pioneerre gondoltam. Most nézem, hogy igazam is volt 1998. február 17-ig. -
karajjj #105 a kérdést láttam, de a választ már nem, viszont ha a Voyager rá a helyes válasz, akkor nem nehéz a kérdés... -
Larvin #104 Múltkor ez volt a kérdés: Hogy hívják azt az űrszondát amely a legmesszebbre jutott a világűrben? (vagy valami hasonló)
Hát bazz ezt egy egyetemi tanár se biztos, hogy tudná. A kölkökkel betanultatják a válaszokat ez egyértelmű és szerintem gyalázatos dolog egy gyereket arra nevelni, hogy becsapjon egy egész országot és még büszke is legyen rá. -
karajjj #103 sima falusi általánosba jártam... -
#102 nyolcosztályos gimnázium sux... -
#101 lehet tudja mi az az alaplap csak épp elmagyarázni nem tudja szaknyelven :D -
noral #100 Szintén, tanultam, de nem emlékszem belőle semmire pedig ötösöm volt. Csillagászat viszont nem volt. Húgom most nyolcadikas, dettó, neki sincs. Érdekes, kitűnő tanuló de ezek mellett a kölkök mellett úgy látszik ő is hülye szegény. Ha viszont a gyerkőcök ezeket tényleg tudják és nem kamu, akkor ők a legbetegebb emberek a bolygón mert ez nem normális.
Adamboro: szerencsére nem láttam de ez alapabb kérdés mint az űrszonda. Ezzel a ténnyel kezdődik az informatika oktatás. Jah, lehet remekel a pöcsös informatikából ha bekapcsolja a gépét meg elindít valami kretén játékot - bár ezt már minden kölök tudja, érdekes hogy fel tudnak telepíteni mindenféle progit de nem tudják mi az az alaplap. -
adamboro #99 Véééééééégre az egyik kölök nem tudott 1 kérdésre válaszolni.
Alap informatika: ~Ki a modernkori sz.technika magyar megteremtője?~
-Neumann János
Ezt nem tudta a gyerek, pedig aszonta informatikából is remekel.
Ez nagy bukta volt. -
#98 Ma nektek melyik kérdés volt az ami kiakasztott?
Nekem: Melyik ürszonda jutott a legmesszebb a naprendszerbe? (a gyerek percre vagy másodpercre tutta az időpontot hogy mikor lőtték fel a nevét is tutta meg a nasa jelszavat meg a mittom én még mi ja meg a kódját a szondának meg hogy másikat löttek fel de az beszart)
Na erről ennyit.... -
#97 lehet én abszolúte nem emléxek.... -
#96 De tanulják, és a 282 is benne van csak szerintem apróbetűsben. -
karajjj #95 érdekes, én tanultam ötödikben... -
#94 jó persze de akkorsem tanulják a hamurappit :D -
#93 Na jó ez azért így nem igaz. 5.-es anyag az őskor, India, görögök, punok, kínaiak, rómaiak. A 6. osztályt már a Karolingokkal kezdik + utána a honfoglalás. -
#92 Hamurappi? unokatesóm most 9.-es és a történelem könyvébe van benne de elötte sosem tanulta és ebben sincs leírva hogy hány törvénye volt hamurappinak csak idéznek belőle párat.... (és még 5.-es történelem, asszem 5.-be még az őskorba vannak) -
noral #91 Úpécé honlapján. -
n3whous3 #90 Ha már ide írogattam... Nem akarok új topicot nyitni a problémámmal, de nem is találtam hasonlót sem. Tudja valaki, hogy honnan lehetne megszerezni a Szőke kapitányos REKLÁMOKAT? Mert a neten csak fos remixeket, meg egyéb hulladékot találok, de azt, ami a TV-ben megy... Nos azt nem.
Bocs az OFFért. -
n3whous3 #89 Naná, hogy okosabb vagyok, mint egy ötödikes! Mondja már meg az ötödikes, hogy hogyan kell mondjuk parciális integrálást elvégezni -
n3whous3 #88 Jó isten, hát herótot kapok a kis gennyektől. Undormány ez a műsor. Engem is már a főcím kikészít. Mindig kitalálnak valamilyen szart.
-
#87 hammurapi
najó!
azért ez már túlzás volt! -
Daza500 #86 Engem már a betétdal is irritál, nemhogy a műsor... -
#85 Mekkora lenne már, ha valamelyik versenyző a játék után előhúzna a zsebéből egy pár valóban ötödikes tankönyvekből vett kérdést, és feltenné a kölköknek. Szerintem csak néznének. Nagy kamu az egész műsor. -
kikki52 #84 az egyik srác szerepelt a múltheti adásban!!
http://www.youtube.com/watch?v=9x7eXUrAu8w -
#83 igaz,valóban igy van.sztem is vagyis én is tapasztaltam hogy van olyan kérdés amit elvileg lehet hogy az ötödikeseknek tanitanak,de aki bemegy pl 50 éves csóka annaak lehet hogy csak 8ban tanitották,vagy nem is tanitották még akkor.... -
WartHogSon #82 am meg vannak olyan kérdések, amikről se 5.ben, de még általánosban se találkoztam vele :D Volt olyan pl. amelyiket 11ben tanultam
-
adamboro #81 Ezt az égést, fiata egyetemista csaj nemtudta ki az a Mátyás király. -
#80 láttátok a mai adást? én lemaradtam :D
-
STurmGewehr #79 ez így van -
#78 Szerintem is. -
#77 persze AIM, WH, LAMBERT, NORECOIL, SPEEDHACK, BUNNYHOPP, WIREFRAMES... meg mittom én még mi -
STurmGewehr #76 kamuuuu kamu kamu kamu a kis taknyosok csalnak
ezt mindenki tudja -
#75 :D
péntek 21:00
kedvenc műsor:D csináljuk itt neki a nézettséget xD -
#74 Rossz a cím.
Okosabb vagy, mint egy 5-es? ... -
#73 Szerintem a kis táblájukra le van írva a helyes válasz és csak lemásolják. Vagy nem is ők írják le hanem a gép írja le a választ ésa csak simán kiteszi a képernyőre ha arra kerül a sor. -
#72 mikor lesz a köv. adás?? Mert még én egyet se láttam, de megakarom nézni hogy azt tudjam ide írni hogy:SZAR!!!:D. -
#71 én azért végigjátszatnám a gyerekeket... milliomosok lennének ....:S -
#70 asszem talán 7-8 de amikor igazán használod is az 11.