229
Okosabb vagy, mint egy 5.-es?
  • csgery
    MIndíg is kíváncsi voltam, milyen lehet, hozza hozzám jár a tanár.
    Nem akarok offolni, de nem unalmas egy kicsit egy idő után?
  • Pepsi Twist
    aha értem :S
  • mama2
    magán tanúló vok (értsd: jár hozzám a tanár), de most nem volt.(Azért vagyok magán tanúló, mert szívbeteg vok).
  • Pepsi Twist
    te miért nem vagy iskolában?
  • mama2
    Jaaa. Így már rémlik. Láttam. Télleg LOL volt:D.
  • Pepsi Twist
    nem csak olyan részletességel monta el a szonda fellövését mintha ott dolgozna a nasa-nal...
  • mama2
    Én azt a részt, amiben ez volt nem láttam. Mi volt a kérdés? Honnan tudta a NASA(!!!) azonosítóját? Hekker vagy mi?:D.
  • Pepsi Twist
    te tanultál 3.-ba történelmet? nem... én a NASA-s kérdésen akattam ki! #107 ezt nézd meg!
  • mama2
    Na én is hozzá szólok. Ugye azt mondjátok, hogy amikor ti voltatok Ált. Iskolások, akkor nem tanultatok ilyet. De honnan tudjátok hogy a mai gyerekek nem?
    Na viccet félre téve. Én 6.-os vagyok és én se tanultam olyat 5.-be, hogy Hány nyelvet beszélt Hunyadi. Pedig annyira beleéltem magam. Első adás volt gondolom magamba: "fúú 5.-es elmultam úgy hogy nem lesz olyan kérdés, amire nem tudnám a választ". Erre olyan kérdés volt hogy fingom nem volt róla:S. Meg télleg. A kis pisis honnan tudja az ilyen kérdéseket? Csilagászat. Én még nem nagyon hallottam hogy a sulimba lenne csillagászat(ezt azért mondom, mert magán tanuló vok). Meg télleg történelmet én is csak tavaly kezdtem el. Meg télleg olyan kérdések szoktak lenni, hogy csodálkozok hogy tudja egy 5.-es.
    Komolyan elhívom a Reginát, vagy valamelyiket és az lesz a tanárom, mer a mostani tanárom nem oyan okos mint ők
  • vadmotoros
    Értesülésünk szerint a TV2 a sok negatív kritika miatt lecseréli az okosabb vagy, mint egy 5.-es műsort. Helyette az erősebb vagy, mint egy 5.-es műsor lesz látható. Műsorvezető: Fekete László!
  • Pepsi Twist
    nem véletlenül írtam hejtelent....
  • zmeor
    Ez is helytelen, mert nem "( hejtelen )" .
    Mellesleg a "mert" előtt, vessző van! :)
  • Pepsi Twist
    hejtelen mert duplavéduplavéduplavé....
  • adamboro
    wéwéwépontmagyarnyelvtanpontsorszámnevekponthu
  • blackgamer
    linket pls
  • Daza500
    Komolyan...ennyi analfabéta embert hol szednek össze...
    Ki lesz a következő játékos ?

Talán rendőr ? Taxis ? De az is lehet, hogy egy fogorvos.
  • ancsie18
    Mi az, hogy dátumnál "elvileg", "hivatalosan" nincs? Dátumnál egyáltalán nincs. Mindenhol máshol viszont van. 5.-es, 5.-en, 5.-kel, stb. Szerintem ezt nem olyan nehéz megjegyezni. Nem kell, hogy mindenki helyesírási zseni legyen, de azért ilyen dolgok megjegyzése, bízom benne, mindenki idejébe és energiájába belefér. (ÉS EZZEL SENKIT NEM AKARTAM MEGBÁNTANI, ELNÉZÉST ÉRTE, HA MÉGIS SIKERÜLT)
  • CsepeLee fiú #132
    >Kell pont, vagy nem kell pont?
    Ebben az esetben kell. Dátumnál elvileg, hivatalosan nincs, de az kiolvasva baromira nem jó. XD Mindenki írja úgy, ahogy akarja, le van tojva. :D
  • Pepsi Twist
    biztos kell pont mert 1ik rokonom magyar tanár :D
  • matrix666
    Ez valami új Adam Sandler vígjáték?
  • karajjj
    dátumnál tuti, hogy nem kell pont, de asszem, hogy itt kell
  • Pepsi Twist
    de kell pont mert az nem jó hogy okosabb vagy mint egy ötes...
  • blackgamer
    ha kötőjel van, akkor nem kell pont
    szal hibás a topik címe
  • zyppy
    képt!
  • zmeor
    jaja
  • Pepsi Twist
    az aki tegnap sapkában volt? Ha arra gondolsz akkor igen az télleg jó csaj lesz...
  • zmeor
    reginából azért jó csaj lesz ha felnő
  • Pepsi Twist
    jah havonta lehetne cserélgetni...
  • noral
    Én ma kezdtem örülni hogy lecserélődtek, ej mondom, valami barna hajú lejányka ül az első sorban erre mikor közelít a kamera látom hogy az bezony fijú.
  • noral
    Fú de utálom, fú de utálom fú de utálom! Ha mellettem vágna valamelyik kis pöcsös ilyen pofát agyonütném a szarost, ááááá de nagyon utálom! Ez a mai csaj sem volt semmi, Gutenberg előtt Magyarország találta fel a nyomtatást. Eh. Ja. Vagy kifejlesztette vagy bánom is én. Ez a hülye Tilla gyerek meg minden válasz után: "És tudod miért?" Csaj: "Nem." Tilla meg teszi fel a következő kérdést, persze nem ám elnyögné a rohadt választ. Mér'? Mer' annak sincs lövése sem. Azért fura volt mennyire látszik hogy ki van találva, mikor megkérték az egyik pöcsöst hogy adjon a csajnak segítséget mondott valamit, de annyira látszik hogy előre megvolt a szövege, mert fejemet rá hogy valami sokkal konkrétabbat mondott volna, annál a nyomtatás-feltalálós kérdésnél. Aki látta talán megérti mit is akarok ezzel.
  • zyppy
    én mind
  • csgery
    Én a Tillát
  • Pepsi Twist
    én a botondot vagy kit tudnám addig ütni míg meleg
  • cucmalajmc
    de megütném őket,mindet.(a gyerekeket)nem tudnak szart se...
    a postás az szánalom volt, főleg a matek 2. osztályos kérdésnél: ?:3=54:9
    ezt nem tudta.
    a szőke ribi meg kívül világos, de belül sötét. -.-
  • Pepsi Twist
    jaaaaaaaaaaa....
  • akyyy
    nemtom hol volt, az egyik gyerek már régebben is "tv-s volt", a gyerekszájban vlt benne... szvsz apuci kurva drága.
  • Pepsi Twist
    ja azt a postást én ismerem... az elitta az agyát is :D
  • adamboro
    Azért szánalom, hogy milyen emberek jelentkeznek játszani: postás csávó és az a szőke tyúk. Ilyen alap dolgokat nem tudtak.
  • Pepsi Twist
    ugyláccik nem cserélik a gyerekeket... amúgymeg a tag okosabb volt mint 1 szaros mert megált az 5mFT-nál...
  • Pepsi Twist
    jaja az is jólenne legalább havonta kéne cserélni habár most októbervan szóval lehet pénteken új szarosoklesznek...