34
-
#34 Nem is kell semmilyen újítás, foltozgassák csak szépen a meglevő dolgokat! -
BiroAndras #33 "mert nekem a vista is ugyanúgy belassult eg yidő után mint az xp szóval semmivel sem jobb sem rosszabb..."
Akkor lehet, hogy nem a win a hibás, hanem valami más progi, amit használsz. Én már az XP-él sem tapasztaltam semmiféle lassulást (hacsak nem volt agyon telepítve minden szarral). -
Kaadi #32 A javitocsomag integralasa miatt nem kell aggodni: majd csinalnak egy mappat a telepito CDn es beleteszik az osszes frissitest, a telepitorutint meg beallitjak, hogy az elso futtataskor telepitsen. Ezzel a modszerrel az XP-be is be lehet "integralni" a SP2 utani frissiteseket (csak maceras).
Amugy tudtommal az Office 2007 alapbol igy kezeli a frissitest vallalati kornyezetben: a halora felteszi az admin a telepitot, az updates mappaba belerakja a mar megjelent frissiteseket es amikor az Active Directory-val egy uj gepre megy fel a csomag mar minden belekerul.
Windows XP SP3: varhatoan 2008 elso fele, vagyis marcius-junius (ha marcius elott lenne, akkor elso negyedevet irt volna az MS)
- valoszinuleg lesz benne WMP11, .NET 3.0 es IE7 -
Wittgen #31 Megszűnteti a letöltő oldalakat...és imigyen lészen az Internetnek egyetlen uralkodója, kinek neve M$... -
#30 Hát mutass egy céget aki úgy reklámoz valamit, hogy azt mondja róla, hogy szar.
-
Su0my #29 az a helyzet, hogy az MS kampányaiban nem egyszer előfordul az éppen aktuális Windows tulajdonságainak jellemzésében a tökéletes szó. Igen érdekes melléknév a Windows tulajdonságainak leírására, szó-szó...
-
virs lee #28 a szervízcsomagot - jelenlegi állás szerint - nem tudjuk beleintegrálni a meglévő telepítőlemezekbe
Kamu. Nyilván azért mondják hogy vedd meg most, ne várj későbbre, hogy majd SP1-el integrálva megveszed. Én inkább várok. Úgyis "véletlenül" sikerül megoldaniuk. -
moonman #27 Nagyon érdekes hitvilágod lehet, ha azt gondolod, hogy egy extrém komplexitású rendszert hiba nélkül lehet elkészíteni.
A cikkhez:Vajon a cikkíró látta-e a MS által most kiadott whitepaper-t?
-
ppista #26 Javítócsomag???
Én eddig azt hittem hogy a Microsoft csak tökéletes termékeket dob piacra.
-
AbyssLord #25 Hogy miért nincs még "megoldva" az integrációja az sp1-nek a telepítőlemezbe? Mert megvárják, amíg elfogy a polcokról az alap cd nagy része, és csak utánna "tudják megoldani". A sok legyártott alap visztát ki venné meg, ha van már sp1-es viszta is a polcokon? Azért ők sem hülyék. Nem fogják hirtelen kidobálni a cd-ket, mert van egy új frissítés. Csak kár, hogy minket néznek hülyének, és nem mondják ki, hogy emberek, addig nem lesz sp1-es viszta, amíg a polcokon kint van a legyártottak 90%-a. -
Chriss745 #24 Június -
eto demerzel #23 azert ilyen hoszu a test idoszak hogy legyen utanna bukta belole. mi lenne ha most kiadnak es kiderulne hogy ezentul nm mukodik az X nyomtatod mert a hoza rendelt szoftot viruskent kezeli, vagy oszeakad a videokartjad meghajto progijaval es az tobbet csak 800*680 modvan indulna el 60 hz alatt. megprobaljak a legjobbat kihozni belole.ez nm csoda a sok rosz velemenyi utan. -
#22 ha az eddig elérhető frissítéseket tartalmazza az sp1, akkor minek azt tesztelni jövő év elejéig? -
braeburn #21 Semmi bajom a Windows céggel és sok sikert kívánok nekik, komolyan, ez most ne viccelődés akar lenni.
Ami miatt leszoktam róluk, az pontosan ez a magatartás, hogy kiadnak valamit, aztán a foltozás foltozásának a foltozása is reklámkampánnyá silányul és ami jót sikerült szerencsétlen programozóknak tenniük, azt a bulvár típusú "üzletemberek" fél év alatt lerombolják. Ha azt irdatlan mennyiségű energiát és pénzt, amit az ügyvéd bagázsra és a dcsillagos üzletembereikre költenek, arra fordítanák, hogy tisztességesen létezzenek a piacon, mert az van és lesz, akkor nem lenne támadási felületük sem a rajongói, sem az ellentábori oldalról. Valóban őszinte részvétem azoknak, akik mindent beleadva dolgoznak egy ügyön és a sok selejtes, Tajgetoszt megúszott barom miatt ők szívnak, kritikátkat kapnak és ők mardnak szégyenben. -
Artus58 #20 "jelenlegi állás szerint - nem tudjuk beleintegrálni a MEGLÉVŐ telepítőlemezekbe", de ahogy egy másik helyen olvastam, az sp1 megjelenése után sp1 integrált vistás lemezeket lehet majd csak kapni. tehát max letöltöd azt a változatot, és akkor nem kell új telepítés után vacakolni. -
UnnameD #19 Még szerencse, hogy még egy jó hoszúúúúúúú ideig nem lesz a gépemen vista. -
#18 idővel úgyis muszáj lesz. 2006-ban pl nem olyan XP-t adtak ki a boltok polcaira amelyekbe ne lett volna SP1-Sp2 integrálva. Úgyis hamar integrálni fogják az SP1-t, mert nagyon jelentős frissítések vannak benne. -
#17 "nem tudjuk beleintegrálni a meglévő telepítőlemezekbe"
ha nem tudjátok, hát nem tudjátok.... más majd tudja:D -
#16 hát én sem. mert nekem a vista is ugyanúgy belassult eg yidő után mint az xp szóval semmivel sem jobb sem rosszabb... -
oneman #15 "A szoftvercég problémamentes átmenetet ígér, és bár számos részletet módosítanak az operációs rendszeren belül, állításuk szerint ez nem okoz majd kompatibilitási gondokat."
Lassan már azt sem hiszem el, ha kérdeznek... -
Charybdis #14 "a béta már most szeptemberben elérhető lesz mintegy 10-15 ezer szerencsés tesztelő számára" - Hát nagyon szerencsések, irigylem őket :)
Mikor lesz XP SP3, tudja vki? -
#13 Törlésnél viszont pont fordítva van! Total Commanderrel nagyon sokáig tart egy sok kis fájlból álló könyvtár törlése, a Vista fájlkezelőjéből pillanatok alatt törölhető.... érdekes -
janus391 #12 én maradok az XP-nél, majd egyszer talán 2030-ban -
tompka #11 a total nekem is hasít azzal nincs gond. de ha a vista saját másolójával nyomom az káosz. -
Anotino #10 ez benne van a legfontosabb fixek kozott. viszont en nem tapasztaltam meg ilyet egyaltalan.. mondjuk csak total commanderrel -el masolok. -
#9 very derkün -
tompka #8 azért mert az Ms létre hozott egy fizetős nemzetközi warez ódalt ahol rajta van -
Polemius #7 Miért van olyan érzésem, hogy ezekkel a húzásokkal nem hogy ösztönözné a vista terjedését a Ms., hanem csak akadályozza. :-\ -
Coolfox #6 mikor lesz SP2?
"nem tudjuk beleintegrálni a meglévő telepítőlemezekbe, vagyis mindenképpen utólag kell telepíteni, még ha újra is rakjuk a teljes rendszert."
ez meg egy vicc. -
tompka #5 Az SP1-ben orvosolva lessz a fájl másolás? 1MB-os fájl 15-20másodpercig másol mert számolja a hátralévő időt. 60megással meg 3másodperc alatt végez. kicsid idegesítő. -
#4 meg lesz az oldva nyugi -
#3 Gondolom ezzel is szeretnék biztatni az embereket hogy vegyék meg. -
#2 "nem tudjuk beleintegrálni a meglévő telepítőlemezekbe, vagyis mindenképpen utólag kell telepíteni, még ha újra is rakjuk a teljes rendszert."
LOL-e? -
Polllen #1 A javító csomagnak örülök, bár a 2 korábban kikerült javítás minden kompatibilitási gondom megoldotta és a teljes Legacy of Kain sorozat végre fut vista alatt is (még a carmageddon 2 is)
Az viszont elég zavaró, és kicsit érthetetlen is a számomra, hogy a minden nyelvhez, verzióhoz tartozó frissítés 1 gigaés 7 giga kell az installáláshoz
A patchek terjesztésének leállítása meg elég nagy butaság, mert a krekkelt verziók is simán frissítenek a hivatalos oldalról így ezzel a lépésükkel is csak az irántuk érzet ellenszenvet nővelik...Más értelmes okot meg nem látok erre...