97
Blazing Angels: Secret Missions of WWII
  • lassuspendragon
    #97
    Sziasztok! lenne egy kérdeésem
    Valaki nem tudná megmondani hogy Vista-n h lehetne játszani ezzel. Anno XPn gyönyörűen ment, most újra játszanám, meg lanoznánk is vele. Elindítom a gémet és kifagy az Ubisoft AutoPatch után...
  • Davcell
    #96
    Sziasztok! Lenne egy kérésem. Persze a Vörös teres pályával. Nah én már megvettem azt a rakétás valamit, jobban is megy sokkal, de mire mindenkit kinyírok, nagyon lemegyek a tér élete. És mikor mindenkit kinyírok, bejön valami X-es szar, meg valami csík a job alsó sarokba, és kb van még 1 percem h kitaláljam mi az, mire teljesen lemegy az élete a térnek.
    Meg igazából azt sem értem, miért megy folyamatosan le a tér élete, mikor a repülőket, amik bombáznak, lelövöm. Mi az isten köze van a tankoknak amik több kilométerre vannak a tér életétől?

    Kérlek segítsetek, mert állítira bírom ezeket a játékokat, de ezen nem jutok túl :(:S köszi
  • TomDantes
    #95
    Az miért van, hogy az egér érzékenységén nem lehet állítani? Leljebb veszem, és....vissza áll. Hát ez hülye, vagy micsoda?
    A hülye piros csík...hiába állítok rajt,a elfogadom accepct...és vissza álíltja. Hát ilyen egy...áh..de feé húzott!
  • BiG G
    #94
    na hát elég gyorsan sikerült kivégezni :) nem nagy ördöngősség, gyakorlatilag ugyanaz mint az első rész, csak képzeletbeli csatákkal, jobb grafikával és egy laza, de egészen jó történeti szállal. mondjuk nem voltam kibékülve a nagyon durva kamu küldetésekkel, például a san francisco-i egyenesen vicc kategória volt :) tetszett még a már említett sztorihoz tartozó néhány átvezető mozi, ami igazából csak egy igényesen megkreált képregény volt - amolyan Max Payne-esen (és szerintem túl sokat Max Payne-eztek a készítők, mert a párizsi jelenet a dialógusban nagyon hasonlított a Max és Mona egyik párbeszédére :D kis kikacsintás soha sem árt)

    szóval összességében megérte a rá kiadott pénzt, remek szórakozás volt, bár kicsit rövidke.
  • El Deloro
    #93
    =) Nem kell újrakezdenie az egészet, csak néhány küldit kiválaszt és jobban csinálja meg :D
  • El Deloro
    #92
    Hali vki tudna adni vmi hamachis csatornát v mit?
    Mert nem nagyon tudok játszani onlineban. Van 2 szerver(hamachis) az egyik halott a másik mindig tele van .
  • catacom
    #91
    bAguziB2 én nem csak úgy találtam egy mentést hanem végigtoltam a já
    tékot:-) És úgy értettem, hogy azt a mentést találtam meg a gépemen. Mert ugye nem mindig a játék telepített könyvtárába teszi a mentéseket hanem csinál egy új könyvtárat néha:-)Szóval sok sikert:-) Tomi
  • bAguziB2
    #90
    sziasztok! Kössz catacom, de ez már mind megvan és amúgy már 2-szer elkezdtem előröl hátha valami gáz van, meg reinstalloztam is, de akkor sem
    sikerül!! Na mind 1. Légyszi küldd el azt a mentést amit találtál!!ja és légyszi írdd le hogy honnan van!!
    köszi: Balázs
  • catacom
    #89
    Hali! Ha nincs pénzed fegyvert vásárolni akkor csak két módon tudod megcsinálni:-) 1: rohadt nagy mázlival és kb egy napi görcsöléssel
    2:újrakezded az egész játékot és olyan rakétát veszel aminek nem kell olyan pontosnak lenni és ha a gép közelében robban akkor tarol. Nekem a második jött be:-) Újrakezdtem de legalább sikerült is átvészelni a vörös teret. De egyébként lesz még keményebb pálya is annál. Külön mentést nem találtam csak egy mentés van ami tartalmazza az egészet. De ha azt elküldöm akkor nem lesz semmi izgalom, mert mivel végigcsináltam nekem minden fegyver megvan és minden küldetés elérhető:-) Szóval sok sikert és irány rakétát vásárolni:-)
  • bAguziB2
    #88
    Sziasztok!! Légyszi segítsetek!!! Direkt számoltam.. már 36-szor próbáltam megvédeni a Red Squaret de mindig delrobbantják azt a sz**t!!!!
    Úgyhogy ha valaki tudja hogy kell végigvinni az írja meg vagy küldjetek egy mentést erre a címre: [email protected]!! előre is kössz Balázs
  • jango fett
    #87
    Sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni nem indul el vista alatt a második rész az elsö résszel minden fond nélkül játszom vista alatt de a második résznél egy winfos hiba miatt el sem inditja a szöveg a következö a windows hibát talált ezért leállitja a programot amit megtalálja a megoldást tájékoztat uj drivert is feltettem már de ugyan az a probléma pedig a telepitést is ugy csináltam ahogy kell ha valakinek van ötlete az kérem segitsen köszönettel Norbi
  • dwzoli
    #86
    Sziasztok! Segítsetek már létszi ha valaki játsza ezt a gamet joy-al irja már meg legyen szives a pontos tipusát. Ez a játék nem akarja érzékelni ott ahol be kellene állítani teljesen érzéketlen. Idáig még minden repülős játékkal ment de ezek most nem haverok. Köszi!
  • Hmuda
    #85
    Kijött egy patch (1.01 asszem) és nagyjából annyit ért mint a sz*rnak egy pofon. Az egér még mindig beakad élesebb fordulóknál és kín szenvedés életet pofozni utána az irányításba (de előtte általában lezuhaok), és a beszédhangok még mindig hallgatnak mint a sír.

    SZERK: ok, hanghiba kijavítva. Hihetetlen, hogy van olyan játék amiben nem én határozom meg, hogy milyen séma alapján legyen a hang elosztva, hanem a default windows beállítást veszi alapul. Nem tudom miért volt 5.1-re állítva (én tuti nem nyúltam hozzá reinstall óta), de átraktam asztali sztereóra és mostmár megy a hang...
  • Hmuda
    #84
    Én is sokat szenvedtem vele. De aztán vettem a rakétákra egy olyan fejlesztést amitől nem kell olyan pontosan célozni (messzebb is felrobban, de ugyanúgy sebez). Utána csak rakétákkal nevetségesen könnyű leszedni bármelyik ellent, és már második próbálkozásra meglett.
  • KisDeák
    #83
    VALAKI!!!!!! Könyörgöm áruljátok már el hogy lehet megvédeni a vörösteret????? Mert ha százszor kezdek neki századszor is elbukom... Ennyire balf...sz nem lehetek!!!???
  • Balumann
    #82
    Hát jah, mondjuk nekem végülis egyikkel sincs problémám. Irányítás gamepaddal teljesen jó (ugyan olyan mint első részbe), introval nekem nem volt ilyen problémám (nem fagyott még le a játék se). Nekem a beállításokkal van problémám akárcsak az első részbe, hangbeállítás az 2 hangerő csuszka (közbe meg nagyon jó 5.1 -es hangok vannak benne), másrészt az irányítás. Az első rész irányításának beállításával többet szarakodtam mint az IL-2 -ével... Vagy 30x újra kellett indítanom mire sikerült beállítani. Ebben a részben már 8.-jára sikerült.
  • Hmuda
    #81
    Ez már a harmadik dolog amit látványosan elkúrtak ennél a résznél (első az egeres irányítás, a második az, hogy néha ahelyett, hogy elkezdené a küldetést, mégegyszer bejátsza a briefing videót, majd crash, mostmeg ez...).
  • Balumann
    #80
    Én is azthittem először, hogy nincsenek, de aztán rájöttem a problémára (az 1-et is szinte csomó ideig játszottam úgy, hogy nem volt beszéd). 5.1-es hangrendszerem van, hangkártyában is 5.1 volt beállítva, de az első és hátsó hangszórókra csak 5.1 hang esetén adok hangot (na most ennél a játéknál semmi ilyen beállítást nem találtam). Na hát szóval 5.1 -es a hang, és a beszéd az első hangszóróból jön (ha hangkártyában 5.1-be van állítva). (magyarul a szöveg a center hangszóróba megy 5.1 esetén).
  • Hmuda
    #79
    Aakrtam már kérdezni: csak nekem nincsenek beszédhangok küldetések közben? A mappák tartalma alapján lennie kellene, de nekem csak a filmekben beszélnek.
  • tototto
    #78
    én gamepaddal tolom , irányitás ugyanaz mint első részben, nekem tetszik, egy gondom azonban mégis van, mig az első részben jól működött, ebben hiába kapcsolom be a vibrálást az optionsben a játék alatt nem remeg lópikulát sem, logitech rumblepad 2m van
    maga az irányitás teljesen jol megy vele, kivéve hogy nincs rezgés, másnál hogy van ez, esetleg ugyanilyen gamepaddal próbálta valaki?
  • tototto
    #77
    próbáld meg hogy csökkented az élsimitást, nekem 4*esen ugyanezt csinálta, de 2*esen vagy kikapcsolva nem lép ki
  • KisDeák
    #76
    Valakinek sikerült már megvédeni a vörös teret? Mert nekem sehogy nem megy!!! Már napok óta próbálom...!
  • Hmuda
    #75
    Amint kijavítják az egeres irányírást, én vevő vagyok rá.
  • Balumann
    #74
    Akkor itt mégse lehet az a probléma. Próbáld meg a vga drivert is újratelepíteni, dx frissítés, stb... mennie kell.
  • gyuri12
    #73
    nekem megy azon:O
  • Thadius #72
    radeon 9600 esetleg?:D
  • KlinikaHUN
    #71
    6800GT 128MB,P4 2.8,2GB ram.Majd megpróbálom a tipped,de újra fel kell tennem,mert már leszedtem.
  • Balumann
    #70
    Milyen videókártyád van?
    Ha Ati x800 és Nvidia 6200 feletti akkor esetleg próbáld meg csökkentenö a windows asztal felbontását. Ha alatti akkor nem fog elindulni vszínűleg.
  • KlinikaHUN
    #69
    Üdv.Feltettem ,de a játék indításakor a köv. üzenetet dobja fel: Can not initialize 3D engine.Mit tegyek,hogy menjen? Az nfo-ban van key,de azt sem kéri
  • gyuri12
    #68
    jah:D

    amúgy,cvsak én vagyok a hülye és nem taláűlom az első részben annyira szeretett plusz dolgokat? amikor pl: te és egy másik repcsi van csak a pályán,és a feladat az,hogy kinyírjátok egymást,meg ilyeneke. ebben nincs,ugye?:(
  • Balumann
    #67
    Nekem sincs, Hamachin gondoltam lan módba.
  • gyuri12
    #66
    nincs meg eredetiben.nem is lesz
  • Balumann
    #65
    Senki se akarja kipróbálni a játék multiplayerjét, meg COOP-ját (single küldetések többen)?
  • gyuri12
    #64
    pedig aztat írja,hogy mittomén milyen ati x fölött vagy valami ilyesmit írt:D
  • Balumann
    #63
    Ati x800-at és Nvidia 6xxx -et írja minimumnak, de nincs sm3 követelménye.
  • Balumann
    #62
    ennek nem kell shadermodel 3-as kártya... az csak az unreal3 motoros játékok hülyesége.
  • gyuri12
    #61
    ennek a minimum géigénye egy vicc:)
    sm3-as kártya köll nekije,erre meg elmegy az én alsókategóriás sm2-es kártyámon:O
  • Balumann
    #60
    Valakinek nincs kedve kipróbálni a játék multiját Hamachin? Állítólag a COOP módja nagyon jó!
  • Firerock
    #59
    csőttök
    felrakom a játékot elindítom és az első küldetést ahogy tölti be vagy 10percen keresztül forog az óra és aztán hibaüzivel kidob.
    már nyomtam reinstalt restartot midnent de ugyanazt csinálja vki help
  • gyuri12
    #58
    jeszír