395
-
digital #74 A Magyar Gárda meglakulásakor ott volt az a pimasz csávó a TV2-ből és senki sem nyilatkozott neki, mert megtiltották a gárdatagoknak. Végül is egy "főgárdistát" szórabírt, hogy miért nem nyilatkozhatnak. A főgárdista erre azzal válaszolt: "miért, a katonák sem kötelesek válaszolni ha kérdezik őket, a megfelelő szolgálati utat be kell tartani" Erre a TV2-ös csávó: "Hiszen maguk azt hangoztatják, hogy egyátalán semmi közük még a félkatonai rendszerhez sem." Erre a gárdafőnők: "ja, tényleg ahhoz nem is" és lehajtott fejjel elhúzott a mikrofon elől... -
#73 Ami hápog, úszik a vizen, úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy viselkedik, mint egy kacsa, AZ KACSA. Akkor is, ha vizilőnak hazudja magát.
Dante. -
Mint azt uniu 60-as hsz.-ben írta a korona az ugye egy régi a Magyarság születését látja, ebben én is egyet értek mint írtam a magya keresztény állam létrehozásakor kaptuk az akkori pápától.
Az viszont érdekes felvetés, hogy az ötágú vöröscsillagot miért nem tüntetik el, a szovjet hősként elesett katonák szobráról, vagy magát a szobrot.
A szovjet hatalom elnyomó hatalom volt, amely az olyan dolgokat, mint a sajtószabadság és a demokrácia eltörölte.
40 évig rettegésben tartották az egész országot. Persze volt aki nem félt mint "kedves" Gyurcsányunk, aki KISZ titkárként akkor is a fejesek közelében volt.
Ezekután egy elnyomó hatalom jelképe, mint a horogkereszt is volt ugyanúgy az ötágú vöröscsillag is el kellene, hogy tűnjön a közterületekről, és mindenhonnan. Ezt bezzeg nem említik Gyurcsánúrék. Ahogy azt sem említik, hogy a Horn Gyula miért nem bánta meg a tetteit 56-ban, igaz nem is kapott kitüntetést a Köztársasági Elnöktől.
Igaz Gyurcsány nem először jelölte Horn urat kitüntetésre. -
#70 semmi szükség a gárdára, most még parlagfüvet szednek, aztán kendert és szijják is. elég gyanús gyülekezet... usztics matykó nemtom mit keresett ott...
felszámolni őket, de az mszp és fideszt is... -
Inquisitor #69 "általában annyi gerinc van Árpádék ilyesfajta "keresztény" vérében, mint egy éti csigában,"
Alapból nem bírom a nácikat, de a régi (nem divat) Skinhead arcok legalább bevállalták, hogy azok amik. Elég gerinctelennek tűnik az egész. Mi meg elhiszzük, hogy csak árvízkor töltést építeni, meg az Üdvhadsereget megyszégyeníteni jöttek létre.
Koronához: Az oké, hogy az országalapítás okán fontos relikvia, de mai napig nem értem, hogy miért nem a Kossuth címer lett a köztársaság címere? Viszont így meg azt jelképezi, hogy itt kiskirályságok vagynak többszáz éve, és kb. meg is látszik a történelmönkön ... -
#68 Ez van, kitették a kirakatba, szokja a társadalom. Attól hogy az ember látja őket, nem lesz meleg, nem betegség, nem gyógyitható, nem ragályos. A társadalom tagjai. A kölyköknek meg ugyanúgy ismernie kell ezt a réteget, mitn a férfi nő szerepét. Én nem kifelyezetten kedvelem a melegeket, najó 2 leszbi csajt simán eltűrnék... de nem érdekelnek.
Ami nagyon, és sokkal jobban érdekel, a politikai elit tolvajlása / a "maffiózó" vállalkozók /, az ország helyzete, a lassú de biztos nyomor. -
remys44 #67 És Isten megteremtette Ádámot és Bélát.... -
#66 Mindenesetre érdekesen fogalmaznak, megnéztem a honlapjukat. Az újoncok kadétok, amúgy meg gárdisták elnevezéssel futnak, fizikai és szellemi kiképzésről írnak, honvédelemről beszélnek, ezek erősen a félkatonai szervezet felé húznak, persze nyilván nem fogják kimondani, általában annyi gerinc van Árpádék ilyesfajta "keresztény" vérében, mint egy éti csigában, face2face mondjuk egy interjúban sose tartják magukat fasisztáknak, rasszistáknak csak épp nagyobb tömegekben úgy viselkednek. Meg marha hívőknek hiszik magukat csak fingjuk nincs, hogy akkor el kéne fogadniuk a zsidókat, arabokat, sárgákat és feketéket, ugyanis például Krisztus épp arra (is) mutatott rá, hogy a legelutasítottabbak felé is közeledett. -
remys44 #65 A Magyar Gárda nem félkatonai szervezet, ezt először a Gyurcsány mondta annak, aztán átvette a többi napilap...( a Magyar Gárda beperelt elég sok lapot emiatt(nácizás...), és már a Gárda 1 éves müködéséhez szükséges pénz össze is perlték a megalapítás elött)
A Gyurcsánynak ezzel csak azt akrja elérni hogy az emberek és az EU is a Magyar Gárdára figyeljen, arra pedig ne hogy szétbassz.. az oktatást, egészségügyet, meg növekszik az államadóság...
Ha ügy szüntetik meg a magyar gárdát, hogy semmijen törvénytelen dolgot nem csinált, akkor az éppen a Gyurcsány hőnszeretett alkotmányába ütközik, és alkotmányellenes. Ennyierővel a Ferencvárosi Nyugdíjasotthon is félkatonai szervezet:D -
homeless #64 1. Nem fegyveres szervezet.
2. Ennek mi köze a topichoz? -
homeless #63 "és ha buzi, akkor mi van? legyél kicsit toleránsabb. nem követendő példa, de reklámozni se kellene.... "
Épp ez a baj, hogy reklámozzák. Nincs olyan nap, hogy a tv-ben ne szerepeljenek buzik, díjat adnak a buzi filmrendezőknek, amiért buzi filmet csinált, nappal olyan közérdekű közlemény megy, hogy a buzikat el kell fogadni, stb... A kedves államtitkárúrral se az a baj, hogy meleg, hanem az, hogy reklámozza és még meg is tapsolják érte miután elmondta könnyekkel átitatott beszédét. -
nattydread #62 Mert nem félkatonai szervezet! Kb ezért. Több helyről kéne informálódni.
"A világ másként is megítélhati azt, hogy a korona a parlamentben van, mondjuk úgy, hogy a MINDENKORI Magyar Miniszterelnök királynak képzeli magát.
Tehát a világ felé kissé fura üzenete LEHET."
He? -
#61 Azt olvastam valahol, hogy ez a Magyar Gárda ez valami félkatonai szervezet vagy valami ilyen. Ilyen hogy lehet egyáltalán Magyarországon? A Magyar Alkotmány a következőt mondja ki:
63. §
(2) Politikai célt szolgáló fegyveres szervezet az egyesülési jog alapján nem hozható létre.
Hogy maradhat akkor ez meg? -
#60 En a Szent Koronaban nem kiralysagot latok, hanem Magyarorszag szuleteset. Amugy a Voros csillagal nem volt baja a mult rendszerben ? -
#59 Én ALKOTMÁNYOS Monarchiáról beszéltem. Azaz, nálunk nincs Király(mő) ergó, miért van a korona ott, ahol az országot vezetik?
Azzal, hogy a Szent Korona a Magyarságot jelképezi, és nem a hatalmat, mint Magyar ember egyetértek. De ezt rajtunk kívül kevesen értik. A világ másként is megítélhati azt, hogy a korona a parlamentben van, mondjuk úgy, hogy a MINDENKORI Magyar Miniszterelnök királynak képzeli magát.
Tehát a világ felé kissé fura üzenete LEHET. Engem sokkal inkább a korona áthelyezése zavart, illetve a herce-hurca, ami ezt kisérte, mint az, hogy hol is van. Nekem ugyan azt jelképezi. Az ezer éves Magyarságot, és azt, hogy büszke vagyok, amiért Magyarnak születtem. Persze, tudom, ez nem érdem, "állapot".
Dante. -
digital #58 Szerintem, amolyan szittya-magyar-virtus módjára fel van fújva ez a korona téma, anit Gy.F írt abban van ráció, érdemes elolvasni szerintem. ( és nem vagyok sem gyf sem viki fan...)
Gyurcsány így ír erről ma internetes naplójában: "Fel nem foghatom, hogy mitől lenne a harmadik Magyar Köztársaság jelképe a Szent Korona. A köztársasági eszmerendszer egész lényege abból a hitből, meggyőződésből származik, hogy a demokratikus államhatalomban a közhatalom forrása a nép és a népakarat. Hogy a közhatalom nem természeti vagy isteni eredetű, hanem a demokratikus népakarat által meghatározott."
A miniszterelnök szerint: "Tisztelni és becsülni kell a nemzeti hagyományokat, a nemzet történelmét. Magunkénak kell vallani az államalapítás óta eltelt jó egy évezred hagyományát. Ám a hagyományok tisztelete nem jelenti szükségképpen azt is, hogy politikailag azonosulunk velük, azt meg végképp nem, hogy közjogi érvényességet tulajdonítunk azoknak."
"A német Reichstagban nem látom a német császárság jelképeit. Az osztrák parlamentben sem találkoztam az osztrák császárság idejére utaló jelképekkel. A Francia Köztársaság nem próbálja meg a köztársasági hagyományokat relativizálni azzal, hogy visszanyúl a Bonaparte-ék vagy a Lajosok világának jelképrendszeréhez. Büszke arra, hogy köztársaságot teremtett."
"A jobboldalon gyakorta megfogalmazódnak olyan törekvések, amelyek a Szent Koronának közvetve vagy közvetlenül közjogi szerepet tulajdonítanak. Ez a szándék nem támogatható, sőt, meg kell vele küzdeni." - írja Gyurcsány Ferenc. -
Inquisitor #57 Jelenleg esélyes rá, hogy kövesse elődje példáját, magyarul a pártja tagjai rúgják ki. Kérdés meg merik e tenni? Egyszer már megtették. -
bvalek2 #56 Gyurcsány monnyonle! (vagy elkergetjük ) -
Inquisitor #55 Ez nem egy karikatúra. És nem is vicces. Szerinted fasisztta logókkal és Auschwitz-zal poénkodik értelmes ember?
Viszont kérdéses, hogy ha ilyesmi karikatúráról lenne szó, akkor milyen reakciót váltott volna ki. -
#54 ha nem szavazol akkor arra szavazol akire a legtobben szavaztak. -
Inquisitor #51 "Nem is nagyon értem, hogy most kit is sértettek meg és mivel, és a rózsaszín háromszög vagy mi, mióta is a nácizmus jelképe, de nem is nagyon érdekel."
Nem is érted, nem is érdekel, pedig ez az egész hír lényege.
Másrészt bármilyen megdöbbentő, a szólásszabadság és a szabadság csak odáig terjed és terjedhet, amíg az a többi jogát nem sérti valakinek. A gyűlöletkeltést pedig akárhonnan nézzük valakinek a rovására "szokás" elkövetni. -
#50 és ha buzi, akkor mi van? legyél kicsit toleránsabb. nem követendő példa, de reklámozni se kellene.... buzi nemegyenlő pedofil, az ődolguk addik, amig nem a kirakatban tolják, és nem fogják meg a segged.
amúgy, az is undorító, ahogy a kis pártjaink szétlopják az országot, bocsánat, politikai elit és a csatlósaik.
bravó feri, f@sza lett a GSP, szuper az infláció, munkanélküliség alig nő.
a kép valóban nem kellett volna.... de mindig találnak valamit ha éppen nincs csirkevész... amivel elterelik a társadalom figyelmét a valós problémákról.
a legkotványabb EU ország lettünk. hurrá. ezen kellene csámcsogni. -
homeless #49 Bushról olyan kép van, hogy bin laden éppen seggberakja. Többtízmillióan látták, több oldalon fent volt/van a mai napig, és mégsem zengett tőle a világsajtó. MIÉRT? -
#48 Érdekes, hogy még nem kezdődött el a Gyurcsánymondjonle! duma... -
Inquisitor #47 Valami nemzetközi szervezet eddig is díjazott ilyen filmeket, meg azon TV csatornákat, akik a témában szerintük korrekt műsorokat adtak le.
Amúgy elgondolkodtam, hogy valaki nő, ifjúsági szövetségnél vezető beosztású és egyszere homfób és fasiszta is. Hogy a francba került ez oda?
Az meg a másik fele, hogy mindenki azt gondol a homokosokról amit akar, sőt azt is mond (persze itt már nem mindegy, hol, mikor és milyen minőségben avagy kinek a nevében), de az már egy másik dolog, hogy mondjuk csinál egy ilyen képet és újságban,, internetten vagy óriáslakáton terjeszti. -
homeless #46 Amit lentebb írtak az másik rész. A tolerancia haláltábora a címe és arról szól, hogy Mr Garrison bemutatja a gyerekeknek a meleg tanársegédét, akivel mindenféle perverz dolgokat művel az órán. Ezt a gyerekek szóvá teszik, és ezért elküldik őket a tolerancia haláltáborába ahová azok kerülnek akik nem tolerálják a másságot. Az egész rész kifigurázza auswiczot, mert úgy néz ki a haláltábor, mint a régi német halátáborok, és természetesen a buzik is kapják benne rendesen.
(Azt csak zárójelben, hogy a south park egyik készítője zsidó, és a zsidók is rendszeresen magkápják a magukét. Ő aztán biztos nagy antiszemita) -
#45 Én megkérdeznélek, hogy te mikor hallottál Gyurcsány úrtól olyat, hogy megbánt valamit. Egyik beszéde kapcsán a vállalkozóknak azt mondta, hogy lehet máshol is vállalkozni, "innen el lehet menni kérem".
Te mint kormányfő az alappilléreket nem rúgdosod ki az állam lába alól.
A koronáról annyit, hogy a korona nem a Monarchiát jelképezte soha, ha tanultál történelmet. Magyarországot jeképezte, mert a koronát Szent István kapta a Pápától, hogy keresztény király lehessen.
Ezáltal nem az Osztrák - Magyar Monarchiát jelképezi, hanem Magyarországot. Az utolsó magyar király a monarchiához, pontosan az osztrákokhoz tartozott az megint egy másik dolog.
Más részről zavar, hogy a parlamentben van? Ne mondd, hogy minden nap ott mész el mellette, és zavar hogy ott van. -
#44 Ezen csak nevetni lehet! Ha szépen csendben leszedetik gyorsan a képet szinte senki se tudna róla. Ehelyett sajtótájékoztatót tart, hogy az egész ország röhöghessen rajtuk. Szánalom -
homeless #43 Pár éve még lecsukták a melegeket, ma meg kirugják azt aki rossz szót szól rájuk. Tegnap hallottam, hogy valamelyik filmfesztiválon ettől az évtől kezdve valami melegoroszlán(?vagy mi?) díjat is adnak az olyan filmek rendezőinek akik meleg témában készítenek filmet.
Dante: Miért kért bocsánatot Gyurcsány? Max a csúnya beszédért, de amikor kiszivárgott az öszsödi beszéd akkor csak hebegett-habogott, hogy ő azt nem úgy gondolta, és az egész 16 évre értette, hogy nem csináltak semmit. A hazugságokért NEM kért bocsánatot, csak a csúnya beszédért, amit kb mindenki leszart, hogy hogy beszél.(Én meg Orbánfan nem vagyok és én se fogok szavazni) -
#42 Az igaz ami igaz, a Sounth Park valamelyik része pont erről szól lehet lentebb pont ezt írta valaki.
Divatos volt "gaynek" lenni, és az összes hapi meg kissrác buzisan öltözködött abban az epizódban, mert az volt a divat.
Ension-nal egyetértek abban, hogy a kissebbségnek (ezalatt értem az összeset nem csak egyet) sokkalta több jogot biztosítanak, mint az állampolgároknak.
Ha netán betörne egy meleg hozzám és én rendesen helybenhagynám, mér rám fognák, hogy rasszista vagyok, és azért vertem meg, és nem azért, mert nem akartam, hogy elvigye számítógépemet, meg a szép kis tv-met.
Ez igaz más kisebbségekre is. -
#41 A világ politikája ma olyan, hogy ha egy politikus meleg, az zsarolható. Gondolom, ez alól Magyaeoeszág sem kivétel, ezért meg tudom érteni, hogy nyilvánosságra hzta másságát. Azt viszont, hogy az Andrássy úton, mit reklámozzák magukat a buzik, nem értem. Mi közöm van hozzá, hogy buzi? Én sem reklámozom, hogy mit szeretek csinálni otthon, vagy másutt a kedvesemmel!
Ha ezt a fotót a humoros képek közt látom, lehülyézem azt aki csinálta, és továbblépek, magamban meg lessz róla a véleményem, márminthogy egy rasszista barom, de ennyi. De, ha valaki ezt a saját cége honlapjára teszi, közösséget vállal a kép készitőjével, és azt sugalja, hogy Ő és a cég aminek a honlapjára kitette, eggyetért azzal, hogy a buzikat Auswtz-ba kellene küldeni, agyondolgoztatni, és mikor teljesen haszontalan, gázkamrába küldeni, meggyilkolni, aztán elégetni, és a maradványait megsemmisíteni. Ezt egy politikus nem teheti meg. A Köztársasági Elnöknek, és a Miniszterelnöknek bizony fel kell lépnie az antiszemitizmus ellen, és biztositani minden kisebbséget, hogy -hiába akarják egyesk- ez mégegyszer nem történhet meg!
Az, hogy hányan haltak meg Auswitzban, vagy a második világháboruban, mindegy. Ha 1 embert is megöltek a származása, nemi hovatartozása miatt, az is több, mint a megengedhető! Én, csak sajnálni tudom azokat akik tagadják, vagy kisebbitik a holokausztot, mert nem értik a lényeget. Arról nem tehet a zsidó, hogy minek született, a Cigány sem, és a homokos sem. Meg kellene érteni, hogy minden ember, különbözik a többitől, valamiben. Kiválaszthatunk ezen az alapon bárkit, csak azért, mert 43-as lába, kampós orra, szőke haja van. Tökmindegy.
Gyurcsány időnként mond hülyeségeket, és tesz is. Orbán ugyanúgy. A kettő közt a különbség annyi, hogy Gyurcsány nem csak a többi párttag hülyeségeiért kér elnézést, hanem a sajátjaiért is. (Az öszödi beszédért is elnézést kért! Csaak az ellenfelei ezt szeretik elfelejteni.) A koronában speciel igaza van, ez Köztársaság, nem Alkotmányos Monarchia, furcsa, hogy a korona a Parlamentben van, ettől persze nem kelett volna kimondania... Leszögezem, nem vagyok Gyurcsányhivő, sőt, most ott tartok, hogy 2010-ben nem szavazok, mert nincs kire, de azért lássuk a különbségeket.
Bocsi ha hosszú lett.
Dante. -
interfleet #40 ension, bocs most vettem észre, hogy legalább te látod a lényeget. -
Cocogány #39 "A XX. kerületi Fidesz honlapja szerint a 26 éves volt képviselőnő korábban az önkormányzat médiabizottságának külsős szakértője."
Egy 26 éves pics*nak milyen komoly média tapasztalata lehet, hogy mint média szakértőt alkalmazzák bárhol is. Az a baj hogy nagyon sok helyen ekkora hozzáértéssel ülnek emberek. -
DukeHT #38 A legnagyobb antiszemita nép a zsido ezt szerintem mindenki rövid gondolkodás után letudja vonni.A németek meg még mindig kis miskák az amerikaik( indiánok,szinesbőrüek-ellen) Anglia (gyarmati népei ellen) Oroszrország (sajátnépeellen ideologiai allapon) elkövetet népirtás és rabszolgaság terén. Amugymeg legyen melleg ,csak ne hangoztasa mert azzal saját magát tesziki atrocitásoknak. -
interfleet #37 Ebben az egész cikkben számomra egyetlen dolog a szomorú. Hogy senki nem veszi észre, hogy ez a hír nem a különböző színű geometriai alakzatokról szól,hanem arról, hogy szépen lassan visszaszivárgott a cenzúra és a szólásszabadságot gyakorlatilag eltörölték. Nem is nagyon értem, hogy most kit is sértettek meg és mivel, és a rózsaszín háromszög vagy mi, mióta is a nácizmus jelképe, de nem is nagyon érdekel.
Számomra ennek a hírnak az üzente az, hogy most már hivatalosan, a jogvédők (onbudsman) állaspontja is az hogy nem mondhatsz semmit szabadon, ha az valakinek nem tetszik.
Tessék mondani nem ez volt az egyik alapköve a nácizmusnak, a kommunizmusnak és a többi totalitárius államberendezkedésnek? -
#36 Nekem csak egy apróság b.ssza a csőröm:
Ez a kép egy burkolt nácizás ha jól tévedek, és ez nem tetszik egyeseknek.
És azzal vajon mi van, amikor Gyurcsány náciz nyíltan (rádió+tv), vagy hogy Tomcatet majd minden média folyamatosan lenácizza, rasszistázza, ... meg még ami mocskot ki lehet találni az megy (megérdemli vagy sem, más dolog, elvekről van szó).
Szóval hogy is van ez? Az egyiknek burkoltan sem szabad, a másik meg nyíltan is teheti ??? Egyenlőség? Hol?
Persze inkább élek abszurdisztánba mint buzisztánba mellesleg -
vviktor1 #35 Talán nem véletlen az auschwitzi háttér, de odafért volna a képre még a többi jómadár is, ma Magyarországon is tudatos népirtás folyik. Lásd egészségügy szétverése + mérgezett ételek a boltokban, mi ez ha nem népirtás ???
A másságot meg lexarom, max lett (még)egy véleményem a kormányról, de ebbe még nem hal bele a nép... -
#34 Ez a kép valóban nem kellett volna, semmi értelme.
Én csak 1valamit szögeznék le: ha szovjet munkatábor előtt állna egy nem a kormánykoalíció holdudvarához tartozó személy, a kutyát sem érdekelné... -
#33 Teljesen egyet értek veled.
Az Sg.hu lassan egy búlvárlap színvonalát hozza.
Már írtam is nekik, hogy minek írni arról, hogy x hónapban milyen x tv nézettsége.
Semmi köze a tudományhoz.
Erre itt is meleg problémát felkaroló, az ellenzéket bíráló cikket ad ki.
Mint valamelyik hozzászólásban írva is volt az mno, hirtv és a lánchíd rádió is elnézést kért a történtekért.
Persze a lényeg a botrány, és az, hogy addig se arról van szó, hogy 2 nappal ezelőtt 30ft-al emelték a kenyér árát, és az életvitele az átlag állampolgárnak lassan a 0 alá fog esni.
IGEN ERRŐL BEZZEG NEM ÍR AZ SG.HU!!!
A BUZIK MEGSÉRTÉSÉRŐL IGEN!!!
EZEN ÉRDEMES ELGONDOLKOZNI!!!!!! -
bvalek2 #32 Horty Miklós kormányzó (aki megmentette a budapesti zsidóságot) fia is látott egyet és mást, amikor Dachauban tartották fogva, és vele zsarolták az apját. Igenis gázosítottak el zsidókat, méghozzá tömegesen, ifj. Horty Miklós szobája a krematórium mellett volt, mindennap azzal a tudattal kelt, hogy most őt viszik a gázkamrába.
Ha a Holokauszt kamu lenne, akkor miért kellett Radnótinak abban a halálmenetben meghalnia?
Mellesleg az iskolában még 4 millió holokauszt áldozatról tanultunk, meg otthon a nagy II. világháborús (szovjet szemszögből megírt) könyvünkben is annyi van. Hogy lett ebből 6 millió?