395
  • PíszLávJuniti
    #395
    Szeteynek nem volt mersze kiállni a pódiumra?
  • OliApa
    #394
    THX! Viszont! A kitett polfórumon tettem ajánlatot egy fórumos találkára, de új az xp és megköszönném, ha elküldenéd a linket emilben , mert nem tudom fejből, így nem látom a reakciókat . . .

    Bocs az OFF-ért . . .
  • OliApa
    #393

  • Mike at home
    #392
    emberiség kipusztulásáért aggódók, ébredjetek már fel, és nézzetek már kicsit körbe! szerintetek éppen kipusztulóban van az emberiség, mert nem szaporodik eléggé? szándékosan csináljátok ezt, vagy csak simán vagytok ááá nemis illetek már senkit jelzővel, beleféradtam.
    hagymázas marhaságaitok olvasgatásából most lett elegem, sry

    üdv Oli, örülök hogy láttalak

    -fav
  • Mike at home
    #391
    jajaj Oli, ismersz, most miért baromságokon elfilózgatnod
    szerinted lesz ilyen? értelmes ember vagy, akkor miért csinálod ezt?
  • Mike at home
    #390
    a mozaikkészítő 5 sört kér
  • heszky
    #389
    (oliapa-nak igaza van) szerintem a kép több mindent is jelenthet de egyszer láttam a national geographikon egy műsort a föld legveszélyesebb bandájáról név szerint az "Msz13" és azoknak volt ilyen jelük például.... a pontos jelentését kevesen tudják......(én se)
  • OliApa
    #388
    Megtudná valaki szakértő mondani, mit jelent az alábbi kézjel? A szín az átjön.

  • OliApa
    #387
    Mégsem . . .
  • OliApa
    #386
    Azért újra emlékeztessük a nyájas olvasókat, hogy az ominózus kép hónapokig egy blogger blogjában volt, a Lánchíd Rádió
    (PR rulez!) "csak" átvette . . .
  • OliApa
    #385
    Jézusom!
  • Atisz #384
    Az a baj a fajtátokkal, hogy túl sűrűn alkalmazza a kettős mércét...

    Azt elfelejted megemlíteni, hogy miért volt szükség a Bokros csomagra. Mert a Horn kormány annak ellenére hogy szétprivatizálta majdnem a teljes állami vagyont, mindent elherdált/átjátszott az mszp-közeli haveroknak. Tudom, szerintetek Gyurcsány és Kóka sikeres üzletember. Nálam, azok akik bagóért megveszik az állami vagyont majd visszaadják bérbe többszörös haszonnal, csalók.

    Az autópályáról le lehetne már szállni, attól hogy autópálya épül, te még éhenhalhatsz. Egyébként sem igaz amit írtál, azért mert Medgyessy adta át az autópályát még nem igaz hgy ő építtette volna.

    Az SZDSZ támogatja az abnormalitásokat (drogok legalizálása, homoszexualitás), liberális létére neki van a legtöbb gondja (megmondja ki/mi szélsőséges, egyházellenes), nyílt nemzetromboló (kórház leépítések, gyógyszeráremelés, mindent leprivatizálna). Csak ennyi.
  • OliApa
    #383
    Egyébként igen beszédes ez a kép:



    A két ősszoci enerváltan áll a hiperaktív borderline mögött, hátul a pszichés kancellária(haver) miniszterrel, a Kóka pedig, akit a suliban csak bottal piszkáltunk meg, nézi a magyar beteget . . .
  • OliApa
    #382
    Aztán, ha kicsit jobban belemerülünk mindkét témába, egyszerűen eltűnik a topik. Az eredeti sg politikai fórum egy kommunista újságíró Népszabadságbeli cikke miatt szűnt meg, mert számára szélsőséges hozzászólásokat talált. Azért meg kell jegyezni, hogy senki megölésére nem szólítottak fel (én moderáltam a topikot) ellenben a Tilos Rádióval, amely ma is működik. Hát ez a mai nagy magyar demokrácia. . .
  • OliApa
    #381
    MTI hír. Engedélyezték a melegházasságot egy újabb amerikai szövetségi államban. Viszont a demokrácia világbajnoka, valami Bush elnök azt nyilatkozta, Texasban soha nem engedik meg, mert a texasi polgárok értékrendjébe nem fér bele. Kíváncsi lennék, ha Israel államot nem Palesztínában, hanem Texasban nyomták volna ki, hogy' állna a derék texasiak szája. . .
  • OliApa
    #380
    Ezzel az állásponttal azért vigyázz! A holokauszt tagadása sok országban büntetendő, neves politológus ül jelenleg emiatt börtönben a demokrácia és a véleménynyilvánítás legnagyobb dicsőségére, arculköpve a kommunizmus 150 millió áldozatát. Azt ugyanis lehet tagadni ezerrel. . . Az még odébb lesz, amikor nem diszkriminálják az embert származása miatt, azaz nem számolhatsz semmilyen előnnyel, ha zsidó vagy . . .
  • OliApa
    #379
    Mé' nem lesz? Egy idő után megtiltjátok a melegeknek a párkapcsolatot? He-He! Hol' itt a tolerancia, a pozitív diszkrimináció, a másság idol? He?

    Maradjunk a matematikánál: ha a melegkapcsolat elvárás lesz, kihal az emberiség. Ha ezt el akarjuk kerülni, akkor korlátozni kell! Azaz marad annak, ami: kisebbségi deviancia. Természetesen annyi joggal, mint amennyi egy kisebbségnek jár, és amely nem sérti a többség érdekét. Képletesen: a nagymama tegye el a lekvárt . . .
  • Yurij
    #378
    Birom ezt a felháborodást,arra azért kiváncsi lennék hogy a kommonizmus áldozatai napján hol is volt ez a féreg miniszter elnökünk.
    Mindig csak az 1.1millio ember halálárol beszélnek ha a holocaust kerül szóba.
    Arrol miért nem szol a fáma hogy a háború után az amerikaiak közel 2 millio németet mészároltak le.A szovjetek közel 30 millio(magyar,német,orosz,olasz,stb) embert végeztek ki.
    Ajánlom mindenkinek a figyelmébe egy izraeli filmet:holocaust legenda.Aki tudja szereze be,ja a tudost aki benne szerepel kivégezték.
    A Történet annyi hogy egy izraeli tudos utána jár a haláltábor borzalmainak.
    De hamar rá jön hogy a fele sem igaz annak amitt állitanak a világban.
    A Másik film meg amitt ajánlok minden keresztény testvéremnek,mielöt sajnálni kezdik a zsidokat.A film cime:A Másik Izrael ez egy amerikai film mind a 2 filmet a Turul Video forgalmaza:Érdekes ugye hogy ezt nem adja le a tv.
  • globint
    #377
    Szóval, meleg, hideg....
    Nem olvastam végig a vitát, így akár ismételhetem is az előttem hozzászólókat...
    A "természet", mármint a Darvini, a kiválasztódás útján fejti ki hatását.
    A vallásos törvények meg a vallásos téziseik leírtjai alapján.....
    Na, mármost.
    Ha egy egyed mondjuk vérzékeny, elpusztulnak a gyerekei, miközben mi "más"-nak nevezzük, azaz másságnak mondjuk.
    Ha egy egyed mondjuk leszbikus, vagy homoszekszuális, akkor nem lesznek gyermekei, miközben mi "más"-nak nevezzük, azaz másságnak mondjuk.
    Na, mármost.
    Ha egy társadalomban a "polgárok" 10%-a "más", akkor a szaporodási rátát gyakorlatilag lenullázzák, és ezzel az adott popullációt kiírtják, hiszen ha a szaporodás 0%, bármi hiba bejön, egy kis elhízás, emiatt rövidebb élet, egy kis sugárnövekedés, emiatt több rákos, egy kis háború, emiat......., stb......
    Tehát lehet tolerálni a homoszekszualitást, mint ahogyan lehet tolerálni a közlekedésben a záróvonal átlépést is, meg a piros lámpán áthaladást is.
    Csak az adott közösség kipusztulásával jár végső soron.
    Lehetnek persze ezek a másmilyenek akármilyen okosak is. Lehetnek ezek akármilyen szépek is!
    De az adott populációra veszélyt jelentenek, -->
    A KIPUSZTULÁS VESZÉLYÉT JELENTIK AZ ADOTT POPULÁCIÓRA.
    Nem gondolom, hogy meg kéne ölni őket, mint ahogyan élni, és gyógyítani kell a vérzékenyeket, vagy a debileket is....
    De nem tartom normálisnak, hogy egészségesnek, csupán másnak titulálják őket.
    Ez a dolog nem egy balkezesség. Ez egyrészt elkapható, másrészt a társadalom szaporodáscsökkentője. Nem szabad egészségesnek nevezni őket, hanem egy higgadt, káros, de nem kórházi kezelést igénylő, de mindenképpen betegségtudattal együtt járó képet kell kialakítani bennük, róluk.
    Amúgy, a Tóra parancsolataival értek egyet, de a Darvini megközelítésben sem látom életképesnek, sőt a társadalomra nézve ugyanolyan veszélyesnek látom, mint az alkoholizmust.
  • braeburn
    #376
    A mi Francink ezek szerint annyit konyít a fasizmushoz is, mint a felvállalt politikai oriemtációjához. A fasizmus olasz eredetű és nem ragasztgattatott senki mellére semmilyen három, vagy hatszögű csillagokat. Nem is építtetett a foglyokkal Lengyelországban és máshol sem haláltáborokat. Amit mások és máshol elkövettek (románok, horvátok, szlovákok, lengyelek, litvánok, lettek, ukránok), még azok sem német vezérlettel tették, mint nekünk adatott meg ez a "dicsőség", hanem önszántukból, a totális elmeelmentség jegyében. De az említett Gy.F. brugyogás, az az NSDAP németesen precíz alkalmazása volt és nem fasizmusnak hívták, hanem nemzeti-szocializmusnak. Mint ma ők is hasonlóképpen magukat, mindössze lekapva a nemzetit az elejéről. Még mielőtt valaki azt hinné, hogy pártkatona vagyok a másik oldalról, megnyugtatok mindenkit: ha már valami, akkor anarhista. :)
  • Brainpumper
    #375
    Alapból undorodom a buziktól (nem tehetek róla hogy forog a gyomrom) de véletlenül ismerek egy meleg párt és torkig vannak vele hogy ennyire téma lett az ő bajuk meg azzal hogy a liberálisok úgy állítják be magukat mint az egyetlen védelmezőjüket, az egyetlen utat a számukra. Érdekes, ők nem kérnek belőle. Akkor legyen legközeleb téma amikor majd melegek heterokra akarnak nyomulni de abból szerintem bunyó lesz :D
    Sokkal szarabb ha egy gyönyörű csinos lány szereti csak a lányokat. Az fájdalmas érzés...
  • feamatar
    #374
    ok, egyetértek
  • Zóanagyvarázsló
    #373
    Valóban sokat lehetne erről beszélni, és nem ez a legmegfelelőbb fórum erre.

    Csak még annyit, hogy Öszödöt nem elsősorban, mint "hazaárulós tettet", hanem mint ráadásként további támadási felületet nyújtó cselekedetet értettem, ha korrektebb retorikához választ (illetve nem kerül ki a szöveg), talán kevésbé főtt volna utólag a feje. Mellesleg attól függetlenül, hogy kinek mi a véleménye a beszédről, a történtek után egyértelműen súlyos hiba volt abban a formában.
  • Brainpumper
    #372
    Ezen a montázson semmi poén nincs, inkább szánalmas de fogalmam nincs hogy ki rendelte meg vagy hogy maguktól csinálták -e azok a szerkesztők. Én inkább sajnálom azt aki buzi, épp elég baj az neki. A kép a célját elérte mégpedig hogy erről beszélünk és nem a kórházaink tönkretételéről, a maradék közvagyonunk eladásáról, az adósságcsapdába került családokról, a reménytelen államadósságról és arról a végtelen erkölcsi és gazdasági pusztításról ami kis országunkban végbemegy :(((
  • InfectedMann
    #371
    Úristen... ennyi komment egy ilyen jelentéktelen szarhoz... jájjj hol tartunk istenem
  • feamatar
    #370
    csak annyit kérdeznék, öszöd az mért volt hazaárulós tett? az egyik legjobban csűrt-csavart beszéd...
    egyébként amit említesz abban igazadvan(bár a Bokros csomagról alkotott véleményeddel nem 100%ban értek egyet), most itt egy hosszú politikai részt gondoltam, de az offtopic lett volna. A lényeg, hogy 2010 rejtély még valóban. Én nem ásom el az MSZPt, még ők is hozhatnak elő dolgokat, de a FIDESZ számára előny lesz, hogy előttük 8 évig MSZP volt...
    no de vége az offnak, köszönöm a korrekciókat amiket hozzáfűztél...

  • Zóanagyvarázsló
    #369
    Nem, nem akarok kötözködni, de pár megjegyzést hozzáfűznék.

    "a Bokros csomag volt az egyik első lépés az államkassza rendbetételéhez," - A Bokros-csomag egy nagyon egyszerű sablont követett: ha csökkentjük a kiadást (és közben még privatizálunk is), akkor több pénz marad. Ezzel ugyan elértek bizonyos eredményeket, de a gazdaság élínkétésére a kelleténél jóval kevesebb energiát fordítottak, és olyan dolgokon spóroltak, ami később megbosszulta magát (a tiszai gátrendszer cserbenhagyása, áron aluli privatizáció érdekköröknek stb). Ettől persze egy járható út volt a Bokros-csomag, de az is csak egy olyan magyar gazdasági kiigazítás volt, mellyel nem az átlagemberek jártak a legjobban, túlmisztifikálni pozitív értelemben tehát fölösleges.

    "egyébként pedig Orbánék voltak akik kisajátították a hazafiságot, és ebből volt a bonyodalom." - Természetes, hogy a poltikai pártok megpróbálják magukat elkötelezni bizonyos értékek mentén, így emellett folytatnak szimbolikus vagy gyakorlatiasabb poltikát. Az MSZP és az SZDSZ saját maga hagyta elúszni a hazafiasság látszatát, lehetne sorolni bőven: a rendszerváltás után több, mitn 10 évvel is Internacionálé ment a pártrendezvényeken a Himnusz helyett, a Fiatal Baloldal a mai napig Che Guevera kultuszt hirdet, szembefordulás bizonyos nemzeti jelképekkel, a határontúli magyarokkal való kapcsolatok elhanyagolása, majd a kettősállapolgárságról folyó népszavazásban a 'NEM' támogatása. Miután ezek mellett rossz poltikai érzékről tanulságot téve, retorikailag sem igazán sikerült ezt ellensúlyozni. Ha valamiért sokan hazaárulózák őket, az a felsoroltak, illetve a múlt - na meg persze Öszöd - miatt van, erről azonban nem csak a jobboldal tehet, ez a baloldal saját hibája.

    "ő azért valamelyest gatyába rázta MSZPt..." - Igen, ezt szokták Orbán esetében diktatúrának, Gyurcsány esetében pedig remek vezetői képességeknek titulálni. (Ez nem ellenvélemény, csak lábjegyzet:)

    2010 pedig még messze van, nem láthatjuk előre, hogy ki lesz akkor a nyeregben.
  • Ronny
    #368
    egyszerűen csak népszerűsíteni kellene az adoptálást mivel nagyon sok párnak nem lehet gyereke.
  • feamatar
    #367
    általában 1 l, mert tudom itt néhányan háklisak a helyesírásra hogy sose gépelnek el, és mindig minden betűt átvizsgálnaka commentjeikbe(hát én nem teszem ezt is csak véletlen vettem észre)
  • feamatar
    #366
    egyébként örökbe adnak csonnka családba is, csak bizonyos körülményeknek meg kell felelnie(itt első sorban tud-e elég időt fordítani a gyerekre), ráadásul álltalában középkor+ kategóiájúak szoktak egyedülálóan örökbefogadni(általában)
  • Mike at home
    #365
    olyan úgysem lesz
    te maradj meg a tankoknál, Oliapus :)
  • who am I 7
    #364
    didzsédanótó ne várjá sokat
  • who am I 7
    #363
    "A lényeg szerintem, hogy mindnekinek meg van a joga kiélni a saját devianciáit, egészen addig amíg azt nem akarja embertársaira is ráeröltetni, vagy embertársait ezzel nem zavarja."

    Ezt mondanám már én is mióta....De egyébként, nem csak azzal hat ki, hogy hirdetik..Azért ez a homokos gyereknevelés sem piskóta... LOL
  • feamatar
    #362
    nem tom, jártál-e már intézetbe, ez a "sérül" nem arra gondolok, hogy majd felnőve ilyen-olyan lelki betegsége lesz... általában intézetiseknek nem lelki betegek, csak egyszerűen nem törődnek velük rendesen(ez logikus egyszerűen figyelembe véve a gyermek/nevelő arányt)
    lelki sérülés... eddig egy tömeggyilkosról se hallottam aki meleg lett volna... az pedig inkább a környezetét minősíti mint a gyermeket, ha bántják. Szinte mindenütt van akit kifognak, én ezt mindig is rühelltem, de azokból is normális ember lesz, míg a suli sztárjából is lehet nemnormális állat...

    egy meleg család jobb a gyermeknek mint egy intézet, sokkal, ehhez csak intézetis kölykök közt kell lenni, meg(bár ez csak szvsz) valószínűleg könnyebben elfogad egy más egy mást(itt gondolok arra hogy egy meleg könnyebben elfogad egy roma gyermeket), amivel szintén probláma szokott lenni itt magyarban... intézet és nevelt gyermekek ügyében van némi tapasztalatom. Hogy felnőve a gyerek milyen lesz? Hát itt van rá Terry Black, majd Danika kapcsán meglátjuk. Persze egy eset semmilyen statisztikában nem mérvadó.
  • feamatar
    #361
    nem heszkynek ment...
  • feamatar
    #360
    tehát ha jól értem, ha valaki titkolja hogy meleg, az munkavégzésén javít... miért baj az hogy meleg? mert gondolom azért vállalja büszkén ha nem érzi nagy dolognak...
    Orbán kormányról annyit, hogy ha jól emlékszem a Bokros csomag volt az egyik első lépés az államkassza rendbetételéhez, és olyan 2000-ig sikerült is csökkenteni a hiányt, majd innentől kezdve indultunk lefele a lejtőn, a legnagyobb ballépés pedig Medggyesi idején bekövetkező ügynökbotrány volt amikor úgy próbálták korrigálni a csökkentett népszerűséget, hogy eszetlen emelésekbe kezdtek...
    egyébként pedig Orbánék voltak akik kisajátították a hazafiságot, és ebből volt a bonyodalom.
    Valójában egy nagyon kétoldalú játszmába kezdtek, a Fidesz egy nagyon jól szervezett,központosított párt, engem már meglepett párszor milyen fegyelemmel, és szervezettséggel dolgoznak, sokáig a baloldalon hiányzott egy hasonló képességekkel rendelkező alak. Ez lenne Gyurcsány... ő azért valamelyest gatyába rázta MSZPt... és még van pár évük hogy felkészüljenek következő választásra(mondjuk ezúttal a FIDESZnek nem kell aggódnia, tuti nyernek, bár a taktikájukon még lenne mit finomítani... de nem a népharag miatt távozik majd a Gyurcsány kormány... egyszerűen ritka az hogy 8 évnél tovább legyen ugyanaz az oldal)
  • Ronny
    #359
    Az azért kemény ha elhiszed amit leírtál.
  • Zóanagyvarázsló
    #358
    * nem alattuk adták át
  • heszky
    #357
    Nemrég voltam Auschwitzban (megjegyezném h. keresztény katolikus vagyok )
    nézzük meg pontosan a dolgot: egy jobboldai személy kitett egy bal oldali homokos politikusról egy olyan képet amelyen az illető Auschwitzban áll és a ruháján van egy rózsaszín háromszög
    -az első gondolat: okos ember tudja h. Auschwitzban minden ember kapott vmilyn színű 3szöget, ez a szín jelezte h. az illető zsidó v. cigány v. meleg ....
    -második gondolat: vagy ezt az embert akrjá(k) kivégzőtáborba küldeni vagy az egész bal oldalt ( ha vicces akarok lenni a kép inkább úgy néz ki mint egy idegen vezető a tábor előtt aki jelzi büszkén h. maga is meleg....)
    -harmadik.. : úgy írnak egyesek mintha gabika nem is lenne meleg
    -negyedik.. : ha már ott tart a mai Magyarország , h. a parlementben egy bal oldali politikus büszkén vállalja h. meleg akkor igen nagy gondok vannak.
    a bal oldali gondolkozású embereknek azt üzenem h. menjenek oda az elnökhöz adjanak neki egy MELEG kézfogást és mondják neki h. gyerünk csináld tovább az ország süllyeztését.... (ha meleg lennék én kérnék bocsánatot és nagyon is égnék ha ilyen képeket tennének ki rólam mert igazuk van..)
  • Zóanagyvarázsló
    #356
    Annyi csúsztatás van ebbena hozzászólásban, hogy muszáj korrigálnom.

    "országimázs központ" - jelenleg is milliárdokat költenek erre

    "Száchenyi terv kizárolag a klientúrának" - a kizárólagosság egyszerűen nem igaz (vagy legalább megpróbálhatnád alátámasztani valamivel), másrészt pedig havernak lenni mindig is előny volt

    "0 km autópálya" - építkezés volt, de nem alattuk át, továbbá bekötő utak is épültek

    "szinte semmilyen szociális juttatást nem emeltek" - ez különösen figyelemre méltó csúsztatás, ugyanis a személyes tapasztalataim éppen emlésről tanúskodnak, egyedül az alanyi jogon járó családi pótlékot tartották fix szinten, de akkor az a családtámogatásoknak töredékét tette ki

    "A megtakarított pénz Orbán szórta el..."

    Érdekes ilyet kijelenteni, főleg, miután a jelenlegi minsizterelnök már bevallotta a pénzszórásban mind az ő, mind a Meggyessy-kormány résztvett. Egyébként z Orbán-kormány alatt csökkent utoljára az államdósság, azóta megint sikerült a fejünkre nőnie.