226
Sci-Fi / Cyber Punk MMORPG
-
lammaer #186 Mivel free 2 play, csináltok 1-2 töltelék accot és máris megvan a 10 :)
Én legalábbis igy csináltam egyedül klánt annó. Egy vmware-re feltéve egy mai erős géppel akár két kliens is futtatható egyszerre (de sztem a sandboxie nevű programmal is megoldható) és akkor szépen be tudsz venni annyi embert amennyi kell. -
Kisponyi #185 Clayton Fisher <-ez én lennék +1 -
#184 Wulf Bard
Fru Zsina
Buflak -
#183 Mindenki dobjon egy játékosnevet hogy tudjunk összehozni egy klánt 10 ember kell, én hármat tudok:
Pordy
Bpeter
Sterimo -
#182 Én mostanában néztem rá, régóta porosodott a steamemen, de eddig csak terveztem, hogy kipróbálom. Első tapasztalatim a játékkal kapcsolatban, hogy hasonló a legtöbb mmo játékhoz, ahol van lehetőség farmolni, craftolni és a karaktered fejleszteni. A karakterszerkesztő nem túl erőteljes benne, de azért nem vészes, maga a játék mechanikája erős közepes és az átvezető animációk elég jóra sikeredtek. Magával az irányítással voltak gondjaim, mert túl sok a felület és néha zavaró a funkciók közt váltogatni, de idővel beleszokik az ember. Hétvégi időtöltésnek a játék megteszi, de nem hiszem, hogy túl sokat fogok vele játszani, mert már sok játékot pihentettem. -
#181 Igen, van pár magyar aki játszik, de kéne több, hogy klánt tudjunk csinálni. -
ecio1999 #180 erik123 én még jácok a gémel vagy is inkb ma találtam és le fogom szedni és én szivesen megyek veled ha még akarsz jácani!!!!! :D :D :D -
erik123 #179 Sziasztok. Játszik még valaki a játékkal? Újra szeretném kezdeni és szeretnék 1-2 segítő társat találni. Ha valaki esetleg még játszik vele akkor kérem jelentkezzen. -
Gery Sniper #178 Bocs nem ide..:-) -
Gery Sniper #177 url=http://fallenearth.wikia.com/wiki/Main_Page/url -
BlackTreff #176 Én most kezdtem el a játékot és keresek magyarokat akik szívesen játszanának közösen!
Teljesen kezdő vagyok! :D -
Hexex #175 Üdv!Visszatérek néha eme világba!Megtaláltok Hexex Reynolt néven.Még csak lv8-as vagyok.Talán Odenville-be visszatérek!Sok szerencsét a túléléshez! -
#174 Oksa, rápróbálok, köszöntem. -
#173 frissítsd a directx-et, ha akkor sem megy akkor tedd fel újra -
#172 Akkor itt lesz még1x. :) -
#171 Még mindig: "This domain violates imageshack..." -
#170 Na most már elvileg jó a link amit linkeltem, nem tudom eddig miért nem működött. Biztos karbantartás volt a képfeltöltő oldalon. -
#169 Tedd fel máshova, letiltották a képet, vagy küld át pm-ben. -
#168 Értem, én tegnap akartam elkezdeni, de patchelés után mindig ezt a hibaüzenetet kapom ha indítom a játékot- -
#167 Én néha-néha szoktam játszani, viszont mostanában már nem gyakran. -
#166 Játssza még valaki? Még csak most "kezdtem el" és érdekelne valamilyen magyar csoportosulás. -
#165 Van még itt SG-ről aki játszik ezzel a játékkal?
Most találtam rá, és lehet majd kell segítség... -
lammaer #164 HunRaiders néven van egy kis családi klánocska, bár pontosan nem tudom most éppen mi a szitu vele, jó ideje nem léptem be a játékba.
Úgy tűnik hogy mindíg csak 1 max 2 hónapra tud intenzíven lekötni, aztán valahogy mindíg ráunok. -
KAmikaze1911 #163 van magyar klán a játékban? -
Horzsoló #162 Horzsolo -
lammaer #161 Játékbeli név? -
Horzsoló #160 Sziasztok!
+1 magyar túlélő a játékban. ;) Megkereslek majd titeket a kietlen pusztaság közepette. -
Szatesz #159 Biztos vagy benne hogy elindul a gépeden?
itt a játék gépigénye: http://gepigeny.hu/games.php?id=1002
ha mennie kéne akkor viszont mikor Launcher-be vagy ne lépj be hanem optionsba szabd testre video beállításaidat -
erik123 #158 Sziasztok lenne eggy kérdésem. Sikerült belépjek a játékba de nem a legjobb a kép minösége majdnem minden szürke szinü és nemlehet látni szinte semmit. Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném. -
Szatesz #157 köszönöm a részletes leírást , segítséget :) -
erik123 #156 Köszönöm szépen kicsit variáltam vele és sikerült belépnem. Köszönöm mégegyszer. -
lammaer #155 Van puskás meg közelharci karakterem is.
PvP-ben a puskásnak a távolságból adódóan van kezdeti előnye, és sajnos az szívás hogy puskát meg pisztolyt lehet használni lóhátról (combat mountok esetén) míg közelharci fegyvert nem. Aminek pont forítva kéne működnie, hiszen a távolsági fegyvereknek eleve megvan az előnye, és a melee meg nem használhat lovat harcra... nekem ez "fáj" a legjobban, ez teljesen hátrányba teszi a közelharcost a távolságiakkal szemben.
Azért nem teljesen reménytelen PVPben a melee sem ha az ellenfél gyalog van, ha rá tudsz mászni a sniperre a terepadottságok kihasználásával (pl házakban), mivel elméletileg a legjobb DPSe neki van. Volt nem 1 sniper killem közelharcossal, mert azt hitték 1-2 fejlövéssel csak úgy megállítanak. Sajnos egy lovassal viszont nincs mit tenni, bár van egy bola nevű cucc amivel le lehet szedni a lovaskat a nyeregből - már csináltam, de még nem tudtam kipróbálni.
PVE-ben gyűjtögetésre-vándorlásra én jobban szeretem a közelharci karaktert, nem kell a lőszerrel foglalkozni, nagyobb a teherbírása is (hiszen az erő az fontos tulajdonság), persze a rifle az kényelmesebb itt is, jobban lehet kontrollálni az ellenfeleket. Bár ha rádjön 3, akkor a melee jobban bírja a harcot.
De összességében jól látod, a pisztolyos/puskás egyértelműen jobb mint a közelharci karakter. PVE-ben és PVPben is.
(régen a melee volt a menő, mert voltak olyan mutációja - vagy skillje - amikkel tudott stunolni, a DPSe meg ugye a legjobb. Sajnos pár hónapja átgyúrták a harcrendszernek ezt a részét, plusz asszem kivették az legjobb magas szintű fegyvert, így kinyírták a közelharcot). -
lammaer #154 ...pedig akkor nem írod jól a jelszót meg a nevet....
Esetleg gépeld be notepadba a jelszót, és utána ctrl+c majd ctrl+V-vel másold be a jelszó mezőbe.
Ha mást ötleted nincs, használd az elfelejtett jelszó (forgot your password) opciót. -
erik123 #153 Valamire rájöttem beregisztráltam a játékba letöltöttem megerősítettem a regisztrációmat de most megpróbáltam bejelentkezni az internetes oldalra és nem enged be pedig jól irok be mindent a jelszót és a nevet is . Szóval most nem enged be de amikor megerősítettem a regisztrációmat akkor beengedett. Mit lehet ezzel tenni? Valaki segítsen kérem. -
erik123 #152 Valaki kérem segitsen nem tudom hogy mit kellene tennem. Beregisztráltam a játékba letöltöttem a játékot feltelepitettem de nem akar beengedni a felhasználommal és nem tudom mit csináljak.Valaki aki tud az kérem segitsen . Köszönöm elöreis a segitséget. -
Szatesz #151 szerintetek mire éri meg rágyúrni? én azt észre vettem hogy fejlődésre , pve -re mindenképp puska kéne mert mire elér hozzám a mob meghalt , viszont a meelének mi értelme van így vagy az pvp re jó? mert a mobok fél hp-m lehúzzák mire lecsapom őket puskával meg gyerekjáték -
lammaer #150 1. Papíron a régi P2P Xpnek a 75%-át kapod meg. Speciel az XP gyűjtés nekem sose volt gond, ha XPt akarsz akkor beállsz vmi helyre ahol sok a MOB azt ömlik az XP :)
Az emberek ott rontják el, hogy tolják a questeket ezerrel, pedig az a leglassabb formája az XP szerzésnek. Azokata receptekért meg esetenként a hasznos rewardélt toljuk, szóval persze érdemes, csak olyankor nem jön jól az XP.
2. Passzolom, nem teljesen vágom mire gondolsz. Olyan már van hogy városokat lehet foglalni meg erődöket tartani (mostmár van automata nyersanyagjűrő cucc is, amit a factionod által tartott területen lerakni vagy mi a szösz).
-
#149 2 kérdés :
1.: prémium nélkül csak úgy ingyé' játszva mennyire lassul be az xp szerzés ( nekem régen még p2p idején is lassú volt :D )
2.:territory control nem tudod kb mikor jön ? -
lammaer #148 Azért ha gondosabban megnézed a hozzászólást közvetlenül előtted, direkt odaírtam :)
"(parancssorba a /friend add név paranncsal bárkit be lehet rakni friend listába, még ha offline is)" -
Szatesz #147 köszi :)