449
Nokia 6120
-
tom110 #209 http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltőkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk.minden van -
Tecumsech #208 Úgy néz ki eddig, hogy megoldotta az újratelepítés a dátumgondot, 4.-ét mutat a naptár, és nincs bekapcsolva, az idő automatikus frissítése. -
Cefre #207 quickoffice honnan lehet letölteni úgy hogy ne keljen érte fizetni? -
Cefre #206 Köszi -
azt hogy lehet megcsinállni,hogy ha felrakok egy hátteret akkor a téma ne takarja ki a tetejét meg az alját?
legyen teljes képernyö -
Opciók>Átváltás szerk.módba! De csak a teljes verzió megvétele után müxik. (teló megvételekor működött trialba) -
Cefre #203 Hello van 1 kérdésem ha excelt megnyitok látni látom de nem tudok irni bele.Hogy tudok irni bele ? -
Nem. Suny Ericcson, Samsung. -
csak a nokiának van symbian-os telefonja? -
Nekem egyszer elő jött a V04.21 szoftnál, tehát szerintem az újra telepítés nem fogja megoldani, bár ki tudja... (legyen úgy) -
Tecumsech #199 Megoldódott a dátumváltási probléma? Nekem kétszer volt eddig, legutoljára, hétfőn vettem észre, 28.-án, hogy 26.-át mutat a naptár, az óra persze a pontos időt mutatta. Sikerült is elaludnom reggel, mert az ébresztő csak munkanapokon jelez(-ne) nekem. Bevittem hétfőn a nokia szervízve, azt mondták a debreceni szervízben, hogy ők még nem találkoztak ilyen problémával, és nem is tudják mi okozhatta. Gariban újratelepítették a telefont,V03.83, elvileg ez megoldja. Kíváncsian várom a hétvégét. :)
Attis256, az sms beállításoknál a karaktertámogatás, vagy valami ilyesmi, ha nekem teljes támogatáson volt, akkor ugyanez volt a gond, csőkkentettben rendesen számol. :)
http://www.zedge.net/themes/1478/nokia-6120-classic-themes/13-5-3/
Ezt az oldalt ajánlanám még, aki esetleg nem ismeri, ingyenes, csak regisztrálni kell. -
Te adod a tanúsítványt a gyártó helyett, így a gyártó nem vállal felelőséget érte. Van rá külön topik, illetve a letöltések között van egy signis_update_2008_01_14.zip file, ez részletes leírás a szignózáshoz. Nem kell megilyedni, elsőre bonyolultnak tűnik, de nem az! -
dbdadi #197 mi az h szignózni kell???:):( -
Az ékezetes betűk miatt van. Ékezet nélkül írj! (í,ű,ő, ezeket biztosan kerülni kell!) -
Alapban nincs, ez minden telón külön progival megoldható! (pl.: ITT!) -
Attis256 #194 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nekem bár 6300-som van, de nem tudom miért csak 70 karaktert írhatok sms-ben és átvált a 2. sms-re. Ilyenkor mit kell tennem? Hogy lehet 160 karakteres az sms-em úgy, hogy 1 üzenetként küldöm el? Előre is köszönöm! Att -
dbdadi #193 hy
hogy kell pl.sms mappát lezárni koddal mert a telefon könyvében nem találtam és a telefon-ban sem sehol,vagy nincs ilyen a telefonban
thx -
Nekem is ez van fenn, de ilyennel nem találkoztam...
Csak a szerviz marad megint....
-
Én már voltam vele szervízben, V04.21-esre frissítették. Ez lassan egy hónapja volt, azóta három alkalommal 'elfelejtett' dátumot váltani.
Azt vettem észre, hogy bekapcsoláskor, ha néhány másodpercre elsötétedik a kijelző, akkor nem váltja a dátumot, s a Nokia animációt sem játsza le. Ez lehet, hogy valami olyasmi, mint ha a PC-n a BIOS-ban lenne gond. Vagy tévedek? -
Zotya67 #190 Sziasztok!
Az én 6120-asom is elfelejt néha hétvégén dátumot váltani!
Találtatok vmi megoldást rá? -
Innen! Alapbeállításokra katt, popup ablakban jönnek a kérdések, és sms-ben elküldi a beállításokat! -
dbdadi #188 nincs régebbi emlékeztető,szal nem lett jó
meg még annyit hogy a netet hogy kell beállítani(sms-t kell küldeni vagy nem)mert a régi telefonomnál igy kellett???
-
Ezt akkor szokta kiírni ha van régi bejegyzés, és éppen belépsz a naptárba. Nem találtam gyógymódot, csak a dátum előtti bejegyzések törlése, de átmeneti, míg lesz egy új lejárt.... -
dbdadi #186 annyi gondom van még hogy beállítom a naptárban hogy mikor van pl találkozó és amikor jeleznie kellene ahelyett azt irja hogy vmi időváltozás miatt elmaradt,ez hogy kell megcsinálni h jó legyen(jelezzen)???? -
dbdadi #185 hy -
LuckyXX #184 Próbáld meg viszállítani a dátumot vagy nézd meg, hogy biztos erre a telóra van-e a program. Nekem a témákkal volt ilyen gondom és a dátumviszállítás segített. -
v9.2 támogatja. Vagy ha ezt írják mellé: S60v3 -
dbdadi #182 hy
vki megmondaná hogy miért nem telepiti a symbian alkalmazásokat a telefonra(Nokia PC Suite)mindig azt irja ki a telefon hogy "nem támogatott"
mit kell vele csinálni hogy telepitse???
thx -
Na ja... Nincs meg adva nyilvános mail cím a profilodban! -
Hi!
ok de hova? -
hanscastorp #179 Szia! Küldd el nekem is légy szíves a stopperprogramot. -
BUÉK!
-
-
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
Gari nem veszik el, de nincs frissítés. A jelenlegit is csak szakszervizben (gariba) kérheted a dátumváltás miatt! Ez jó ok, hogy frissítsék! -
Sozs!
Mi hír frissítés ügyben? Nagyon kellene, mert a dátumváltási probléma egyre gyakrabban fordul elő, s fogalmam sincs mi váltja ki. Olyan lehetőség nincs, hogy a jelenlegi verziót újratelepíthetném?
A szervíz mit mondott, ugye nem veszítesz garanciát frissítés miatt?
-
SMS-t fel lehet olvastatni alapban Angolul, de a Nokia oldaláról lehet letölteni Olasz, Német nyelveket, női férfi hanggal! (SMS írást nem lehet, csak beérkezőt)
Ikonokat nem ismeri, betü méretet, típust azt hiszem lehet valami progival variálni, de a színt nem biztos! -
Hi!
1x nekem sikerült az sms-t fel olvastatni, hát lol volt ahogy fel olvasta.englisül és érthetetlen mivel nem érti a magyart :DD ja és női hang.Viszont ha hív valaki akkor ki mondja a hívo fél nevét érthetően de azt már 1 férfi hang.akko ez ,hogy is van? -
gezsu #171 még valami eszembe jutott ,ahogy ma is nyomkodtam..:-)
a betűszínt sem lehet állítani?merthogy letöltöttem egy hátteet hozzá és elég fekete a kép a szürke betük pedig nemigazán látszanak rajta..
-
asszem az nincs