449
Nokia 6120
  • tom110
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltőkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk.minden van
  • Tecumsech
    Úgy néz ki eddig, hogy megoldotta az újratelepítés a dátumgondot, 4.-ét mutat a naptár, és nincs bekapcsolva, az idő automatikus frissítése.
  • Cefre
    quickoffice honnan lehet letölteni úgy hogy ne keljen érte fizetni?
  • Cefre
    Köszi
  • urbijoe
    azt hogy lehet megcsinállni,hogy ha felrakok egy hátteret akkor a téma ne takarja ki a tetejét meg az alját?
    legyen teljes képernyö
  • sozs
    Opciók>Átváltás szerk.módba! De csak a teljes verzió megvétele után müxik. (teló megvételekor működött trialba)
  • Cefre
    Hello van 1 kérdésem ha excelt megnyitok látni látom de nem tudok irni bele.Hogy tudok irni bele ?
  • sozs
    Nem. Suny Ericcson, Samsung.
  • urbijoe
    csak a nokiának van symbian-os telefonja?
  • sozs
    Nekem egyszer elő jött a V04.21 szoftnál, tehát szerintem az újra telepítés nem fogja megoldani, bár ki tudja... (legyen úgy)
  • Tecumsech
    Megoldódott a dátumváltási probléma? Nekem kétszer volt eddig, legutoljára, hétfőn vettem észre, 28.-án, hogy 26.-át mutat a naptár, az óra persze a pontos időt mutatta. Sikerült is elaludnom reggel, mert az ébresztő csak munkanapokon jelez(-ne) nekem. Bevittem hétfőn a nokia szervízve, azt mondták a debreceni szervízben, hogy ők még nem találkoztak ilyen problémával, és nem is tudják mi okozhatta. Gariban újratelepítették a telefont,V03.83, elvileg ez megoldja. Kíváncsian várom a hétvégét. :)
    Attis256, az sms beállításoknál a karaktertámogatás, vagy valami ilyesmi, ha nekem teljes támogatáson volt, akkor ugyanez volt a gond, csőkkentettben rendesen számol. :)
    http://www.zedge.net/themes/1478/nokia-6120-classic-themes/13-5-3/
    Ezt az oldalt ajánlanám még, aki esetleg nem ismeri, ingyenes, csak regisztrálni kell.
  • sozs
    Te adod a tanúsítványt a gyártó helyett, így a gyártó nem vállal felelőséget érte. Van rá külön topik, illetve a letöltések között van egy signis_update_2008_01_14.zip file, ez részletes leírás a szignózáshoz. Nem kell megilyedni, elsőre bonyolultnak tűnik, de nem az!
  • dbdadi
    mi az h szignózni kell???:):(
  • sozs
    Az ékezetes betűk miatt van. Ékezet nélkül írj! (í,ű,ő, ezeket biztosan kerülni kell!)
  • sozs
    Alapban nincs, ez minden telón külön progival megoldható! (pl.: ITT!)
  • Attis256
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nekem bár 6300-som van, de nem tudom miért csak 70 karaktert írhatok sms-ben és átvált a 2. sms-re. Ilyenkor mit kell tennem? Hogy lehet 160 karakteres az sms-em úgy, hogy 1 üzenetként küldöm el? Előre is köszönöm! Att
  • dbdadi
    hy
    hogy kell pl.sms mappát lezárni koddal mert a telefon könyvében nem találtam és a telefon-ban sem sehol,vagy nincs ilyen a telefonban
    thx
  • sozs
    Nekem is ez van fenn, de ilyennel nem találkoztam...Csak a szerviz marad megint....
  • Pimpedli
    Én már voltam vele szervízben, V04.21-esre frissítették. Ez lassan egy hónapja volt, azóta három alkalommal 'elfelejtett' dátumot váltani.

Azt vettem észre, hogy bekapcsoláskor, ha néhány másodpercre elsötétedik a kijelző, akkor nem váltja a dátumot, s a Nokia animációt sem játsza le. Ez lehet, hogy valami olyasmi, mint ha a PC-n a BIOS-ban lenne gond. Vagy tévedek?
  • Zotya67
    Sziasztok!
    Az én 6120-asom is elfelejt néha hétvégén dátumot váltani!
    Találtatok vmi megoldást rá?
  • sozs
    Innen! Alapbeállításokra katt, popup ablakban jönnek a kérdések, és sms-ben elküldi a beállításokat!
  • dbdadi
    nincs régebbi emlékeztető,szal nem lett jó
    meg még annyit hogy a netet hogy kell beállítani(sms-t kell küldeni vagy nem)mert a régi telefonomnál igy kellett???
  • sozs
    Ezt akkor szokta kiírni ha van régi bejegyzés, és éppen belépsz a naptárba. Nem találtam gyógymódot, csak a dátum előtti bejegyzések törlése, de átmeneti, míg lesz egy új lejárt....
  • dbdadi
    annyi gondom van még hogy beállítom a naptárban hogy mikor van pl találkozó és amikor jeleznie kellene ahelyett azt irja hogy vmi időváltozás miatt elmaradt,ez hogy kell megcsinálni h jó legyen(jelezzen)????
  • dbdadi
    hy
  • LuckyXX
    Próbáld meg viszállítani a dátumot vagy nézd meg, hogy biztos erre a telóra van-e a program. Nekem a témákkal volt ilyen gondom és a dátumviszállítás segített.
  • otto13
    v9.2 támogatja. Vagy ha ezt írják mellé: S60v3
  • dbdadi
    hy
    vki megmondaná hogy miért nem telepiti a symbian alkalmazásokat a telefonra(Nokia PC Suite)mindig azt irja ki a telefon hogy "nem támogatott"
    mit kell vele csinálni hogy telepitse???
    thx
  • sozs
    Na ja... Nincs meg adva nyilvános mail cím a profilodban!
  • otto13
    Hi!
    ok de hova?
  • hanscastorp
    Szia! Küldd el nekem is légy szíves a stopperprogramot.
  • sozs
    BUÉK!
  • sozs
  • otto13
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • sozs
    Gari nem veszik el, de nincs frissítés. A jelenlegit is csak szakszervizben (gariba) kérheted a dátumváltás miatt! Ez jó ok, hogy frissítsék!
  • Pimpedli
    Sozs!

Mi hír frissítés ügyben? Nagyon kellene, mert a dátumváltási probléma egyre gyakrabban fordul elő, s fogalmam sincs mi váltja ki. Olyan lehetőség nincs, hogy a jelenlegi verziót újratelepíthetném?
    A szervíz mit mondott, ugye nem veszítesz garanciát frissítés miatt?

• sozs
    SMS-t fel lehet olvastatni alapban Angolul, de a Nokia oldaláról lehet letölteni Olasz, Német nyelveket, női férfi hanggal! (SMS írást nem lehet, csak beérkezőt)
    Ikonokat nem ismeri, betü méretet, típust azt hiszem lehet valami progival variálni, de a színt nem biztos!
  • otto13
    Hi!
    1x nekem sikerült az sms-t fel olvastatni, hát lol volt ahogy fel olvasta.englisül és érthetetlen mivel nem érti a magyart :DD ja és női hang.Viszont ha hív valaki akkor ki mondja a hívo fél nevét érthetően de azt már 1 férfi hang.akko ez ,hogy is van?
  • gezsu
    még valami eszembe jutott ,ahogy ma is nyomkodtam..:-)
    a betűszínt sem lehet állítani?merthogy letöltöttem egy hátteet hozzá és elég fekete a kép a szürke betük pedig nemigazán látszanak rajta..
  • urbijoe
    asszem az nincs