449
Nokia 6120
  • sozs
    Szerintem tűrhető!
  • Firerock
    azé' jó ez
  • Tecumsech
    Most hoztam haza a telót, főpanel csere volt, és a V04.21 van rajta.
    Remélem már nem lesz gond...
    Neked a főpanelcsere után melyik verziót tették rá?
  • Tecumsech
    Nem tudom, az újratelepítés után csak pár témát, meg vagy 2 játékot tettem rá. Szerintem nem ezek okozhatják a hibát. Amikor előtte vittem a szervízbe, január közepén, akkor meg kb novemberben telepítettem rá utoljára szoftvert. És egészen januárig hibátlan volt.
    Arra gondolsz hogy a V03.83 lenne a gond?
  • sozs
    Mert szerintem nem hardware, hanem szofware hiba!
  • sozs

• Tecumsech
    Érdekes, hogy főpanel csere után is megmaradt a hiba.
    Elvileg holnap lesz kész a telefonom, elküldték a budapesti szervizbe, hogy hardwer hibás, kíváncsi leszek hogy marad-e a hiba nekem is.
    Ezt leszámítva nagyon meg lennék elégedve a telóval.
    Ha marad a hiba kicseréltetem arra, amit Sozs linkelt be a 233-asban. :)
  • Firerock
    "Nincs jogosultságod megnézni, vagy letölteni a csatolmányokat"
  • sozs
    1. kép
    2. kép
    3. kép
  • sozs
    Nem tette be a képet, ismét:
  • sozs
    Nincs autó fókusz benne, meg a fehér egyensúllyal vannak gondok!
    Ilyen képeket csináltam vele szabadban:

• Firerock
    az mit jelent hogy gyenge a fótózásban?Sok oldalt láttam ahol az n95-höz hasonlították és ahoz képest nagy szar a kamerája...ja igen csak van köztük 100k-külömbség
    nekem most Motorola V360v-van és ahhoz képest gondolom jobb 1 csöppet:)
  • sozs
    Nos én csak a saját véleményemet tudom elmondani, de a Nokiaprogramokoldalán is van topik a 6120c-ről, általános vélekedés az, hogy nagyon jó kis telcsi!
    Fotózásban gyenge, de talán az eddigi leggyorsabb symbian oprendszerű telefon, kezeli a 4 gb mini sd kártyát, gyorsan, probléma mentesen.
    DVD nézegetésre is alkalmas, viszont az akumlátor kapacitásával pár embernek gondja van, mert ők általában órákig zenét, videót nezegetnek, és ez nagyon eszi az energiát!
    Ha van konkrét kérdés, kivele!
  • sozs
    Egyszer velem is megtörtént, nem is ébresztett, de azóta akár mit csinálok nem jelentkezik a hiba.
    Eléggé régen visszavonták az utolsó frissítést, mindenki várja, hát ha.
    Másnak is van ilyen gondja, de a többségnek nincs vele gondja, vagy mint nekem csak egyszer fordult elő. Persze nekem a V4.21 szoft van fenn amit vissza vontak, és ami sok embernél problémát okozott, bár nálam nem. (érdekes)
  • Pimpedli
    Rég voltam erre, csak most olvastam el, amit írtál és sajnos, én is pontosan ugyanúgy jártam. 16-án hajnali 1 óra után kapcsoltam ki a telót, s reggel 6-kor vissza. Meg is jelent a dátum: 2008. 02. 15. p
    Az is nagyon fura, hogy nem váltja a dátumot, de hogy most már vissza is lép: ez szinte hihetetlen!
    Tulajdonképpen ez a második 6120 amit használok - főpanel csere után, új IMEI számmal -, s újból ez a bosszantó hiba.
    Másoknál ez a gond miért nem jelentkezik?
    Nem ajánlottak fel készülékcserét, de ha legközelebb elviszem szervízbe, rákérdezek. Melyik készülék hasonló ehhez? (Főleg a zenelejátszóra, mem. kártya bővíthetőségre gondolok.)
  • Firerock
    sztetek megéri venni?
    iylet tervezek majd nyáron venni de kíváncsi elnnék a véleményetekre
  • sozs
    Egy érdekesség: ITT!
  • Tecumsech
    Velem még nem történt ilyen,de a helyedben inkább vinném Nokia szervízbe.
    Bár ezt valószínű nem garanciában cserélik, de tudnak árat mondani, és utána eldöntheted megfelel-e. Másrészt meg ha valami gsm boltos megbontja a telót, szereli cseréli, akkor ha észreveszik egy esetleges későbbi hibánál, akkor ugrott a garancia.
  • dbdadi
    hy all!
    van egy kis gondom a telefonnal,az a problémám h kicsit megkarcolódott a kijelző és a kamera kijelzője megrepedt,na most,ezt a boltba kell visszavinnem vagy valami használt kereskedésbe kérdezzem meg hogy kicserélik-e,ja és ha valakivel történt már ilye mennyiért csinálják meg?
    A válasz előre is köszönöm!
  • Tecumsech
    Ma én is megváltam tőle egy hétre.
    Addig egy 6610-es van nálam cserébe. :)
  • sozs
    Újra küldöm!
  • urbijoe
    köszi
    a progi megvan de a file kezelö nem jött
  • sozs
    Mail ment!
  • urbijoe
    oké ,meg azt a filekezelöt is légyszi
  • sozs
    Nekem a fexpoler van fenn, és műxik!
  • sozs
    Carbide_ui_Theme, ha kell privibe dobj egy mail címet, elküldöm!
  • Tecumsech
    Hali!
    Nekem 2 hete volt szervízben a dátumváltás miatt a teló. Múlt hétvégén rendben váltott dátumot.
    Ma kb hajnal 1-ig fent voltam, de a telefont este 8 körül kikapcsoltam.
    Éjfél után eszembe jutott a dátum, bekapcsoltam, hogy megnézem. Rendesen 2008.02.10.-ét mutatott. Amikor elaludtam, nyugodt szívvel kikapcsoltam, gondoltam minden rendben van. Most amikor felkeltem, akkor 2008.02-09 szo, volt a dátum...Azért ez érdekes....Holnap megint szervíz....Pimpedli nem ajánlottak fel készülékcserét? Ha jól emlékszem neked is többször előfordult. Azért én szeretném éjszakára is nyugodtan kikapcsolni a készüléket....
  • urbijoe
    programban meg ezt irja
  • urbijoe
    mért van az hogy egy filekezelöt sem enged feltelepiteni?
  • Zotya67
    hali
    Nekem úgy néz ki, ha nem kapcsolom ki éccakára a telót akkor rendesen váltja a dátumot. Ez már a 3. hétvége -és müxik!!
    Más:Múlt pénteken jól +tréfált a Pannon:(( Asszittem téleg ki kell dobni a telcsit, mert nem lehetett telefonálni vele. Aztán kiderült, h csak a 3G-s hálózatot babrálták!! :(( És persze a környezetemben lévőknek(aki nem használt 3G-t)minden rendben volt. Bár nekem kettös hálózat használat van beállítva, mégse ment. Na mind1
  • urbijoe
    hát nem találok olyat mi müködne
  • sozs
    OS 9.1 vagy OS 9.2 s60v3, de 9.1 OS-ból nem mindegyik megy!
    Sorry, de mivel nincs otthon netem, mindig elfelejtem a témaszerkesztőt. Ha más nem vasárnap már lesz net akkor....
    Sorry, restelem...
  • urbijoe
    utána néztem és a SeleQ progival lehet megnyitni, de egyik verzioját sem engedi feltelepiteni
    miért?
    azt irja a telepités nem támogatott
  • urbijoe
    "C:\system\Apps\phone\oplogo"
    ezt a mappát hogy tudom megnyitni?
  • Pimpedli
    Nem akarlak elkeseríteni, de a szoftver frissítés nem biztos, hogy megoldja a problémát. (Nálam nem oldotta meg.) A frissítés után kb. két hét elteltével újból elfelejtett dátumot váltani.
    Én egy hétre megváltam tőle: beadtam szervízbe. Most egy főpanel csere után van a teló, egyelőre hibátlan. De minden reggel félek bekapcsolni, nehogy ismét jelentkezzen ez a bosszantó és piti kis hiba.
  • urbijoe
    oké köszi
  • sozs
    A probléma az, hogy fejből nem tudom, otthon viszont átmenetileg nincs netem, de holnapra megmondom, legkésőbb!
  • urbijoe
    légyszi mondj egy progit
  • sozs
    Nem tudom....
  • sozs
    Ha a képet témaként rakod fel, egy témaszerkesztő progival.