449
Nokia 6120
-
gezsu #169 Urbijoe!
Köszönöm szépen a gyors választ!!Még csak most barátkozom a telcsivel,de még biztos lesz 1-2 kérdéem ,remélem segítesz!:-)
Pl.hangulatjelek nincsenek az üzinél? -
csoola #168 sms-t fel tudom olvastatni vele? vagy mivel nincs magyar nem elhet? vagy csak bejövöt lehet? -
beállitások/telefonbeállitások/álltalános/testreszabás/készenléti állapot/aktiv készenlét -
gezsu #166 Sziasztok!
Légyszi valaki írja meg,hogy hogyan lehet a háttérből kiiktatni a vízszintes ikonokat!Láttam háttérképeket és azokon nincsenek rajta,ezért gondolom el lehet tüntetni de én akárhogy nyomkodom nem jövök rá...:-((
Köszi! -
Csak sms felolvasó van, Magyarul még nem tud. Hanghívás esetén olvassa vissza a kiválasztott találatot, más felolvasó nincs! -
csoola #164 6120-bol h lehet kicsalni a beszédhangot? ugy értem, van benne olyasféle cucc mitn a windowsban h van a beszédhang és lehet irni valamit és elolvassa... azt hogyan tudom elöszedni? (pannonosbol) -
csoola #163 rosszabb a hangzása egy tizezres motorolánál, ha hangzás a fontos akkor NE vegyél 6670-et! (torzit, nem is valami hangos, recseg-ropog az egész...) -
tiger006 #162 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a 6670-ben stereo MP3 lejátszó van? Szép a hangzása? -
6670 s7.0, az új telókon meg már s9.1-9.2 van, és arra írják a progikat, témákat, és a java-ja is régebbi, az újabbakra írt progik esetleg nem futnak! -
csoola #160 kúl:D 6670-en az istennek se akartak mükszeni:P -
Természetesen, és a jar kiterjesztést kell a telóra rakni! -
csoola #158 java program is fut rajta? -
csoola #157 kiprobálom:D köszi, meglássuk:D -
A dátumot vissza kell állítani, álltalában arra az időre, mikor feltöltötték a progit! -
csoola #155 megvan de alig müködik valami:S szinte nem találok semmit, fele cuccnál "lejárt tanusitvány" hibaüzi... -
Mivel én ilyeneket nem használok, csak egy linket tudok adni: ITT! -
csoola #153 nekem is kellene ami sok formátumot ismer
smartmovie-bol nem találtam müködöt -
Passz, én mást nem használok, de a Smartmovie-t mondják, hogy az jó. Van hozzá konvertáló is! -
melyik a jo videolejátszo progi a beépitetten kivül? -
A Nokia visszavonta a frissítést! Talán nemsokára kijavítják a hibát, mert volt benne. -
Passz! A progi amit én használok, nem írja ki, csak azt, hogy 600 kbsec a sebessége. -
Mp4 videokat hány fps-el játsza?
-
csoola #147 asszem volt már h mitöl zöldes árnaylatuak az árnyékok, de felhomályoswitana valaki? legalábbis ezt vettem észre kamnál sötétebb helyen, ezen lehet segiteni, vagy a sötét miatt csinálja? -
Hm ., nekem 03.83-ast dobja ki a leg-frissebbnek:)nekem ez van a telon.Van még frissebb? -
Innen a Nokia oldaláról a "számítógépen keresztüli frissítés"-re katt, letőltődik a progi, telepíted, adatkábellel összedugod a telót a géppel és kész. Ugyan ez meg van a a PC Suite is! -
Helló Sozs!
Hol találtad meg a frissítést, mert a nokia.hu oldalon én csak a v3.83-mal találkoztam?! -
Sanctus72 #143 Nem veszíti el a garit, hisz az újabb típusú készülékeket felhasználói szinten el lehet végezni. Ehhez a Nokis biztosítja a firmware elérését, illetve a hivatalos programokat. ;) -
csoola #142 megvettem!:) nagyopn tetszik, zsir, már csak egy memokari hiányzik... -
Tök mindegy mit ír a Panni, hisz úgy is Nokia szervizbe küldik!
Holnap megyek be a helyi Nokia szervizbe, megtudom mi van! -
Sanctus72 #140 Bocs! Az 1 GB-s Kingston az Aqua Computernél 3.800 Ft Ez bruttó ár. :)
Győződj meg róla: http://aqua.hu/index.php?id=termekek&kat1_id=207&kat2_id=222&kat3_id=76&kat4_id=228&
:) -
Hi!
A NOKIA oldalon azt írják nem jár garancia vesztéssel.Ennek ellenére a Pannonnál + azt,hogy igen akko kinek higgyek? -
csoola #138 hivatalos helyröl van? mert akkor nem értem miért jár garivesztéssel... -
mindegy már én is lefrissitettem -
Mitől? -
állitolag veszti a garanciát -
Van új szoft a készülékhez v4.21! Javította a hibát, a bluetooth-om müxik!
Nem tudom mit javítottak még, de ajánlom mindenkinek, hogy frissítse a telót neten keresztül adatkábelen! -
Én 2GB-s Kingstont vettem 6000.-t! -
csoola #132 multkor mikor voltam a pannonban (két napja) gyári nokia volt 5k, kingston talán olcsobb volt... max párszázas különbség -
én pl kingston 1gb 5k ért vettem sztem nem drága -
csoola #130 akkor majd megkinzom öket:P mindegy, 5k körül van a gyári kari bele, 1 gigás, talán netröl oclson is tudok szerezni...