449
Nokia 6120
  • sozs
    Megnyugtatlak, nálam is ez van, szerintem a memória kártyára telepített progik miatt van. Én mindig PC Suite módban használom, semmibe nem más mint a sima kábel...
  • Zsoltosz
    Sziasztok

Van egy kis gondom, remélem tud valaki segíteni. 6120c-m van és amikor pc-re kötöm Adatátvitel módban azt írja, hogy egy alkalmazás használja a kártyát. Mindenből kiléptem, a futó programoknál csak a Készenlét látszik. Ha kikapcs/bekapcs-ot csinálok, akkor jó. A másik két módban (Médialejátszó, PC Suite) csont nélkül megy mindig. Frissítettem, már a 4.21-es szoftver van rajta. Ritkán az is segít, ha kiveszem a kártyát és berakom újra, de ez sem mindig. Van ötlete valakinek? Van itt valami task manager jellegű dolog, ahol a futó folyamatok láthatóak és kilőhetők (mint Winodows-ban), mert tuti beragadt valami, csak nem írja ki.

Előre is köszi
  • awak3n
    Feltelepítettem, Kama sutrát:) hát hogy hova..eredetileg alkalmazások/saját mappába, de átraktam a játékokba.Most már ha rámegyek,h indítás,akkor elindít egy játékot, amit szintén úgy raktam rá.
  • sozs
    Kicsit részletesebben... Fel is telepítetted, hova, milyen jellegű progi?
  • awak3n
    Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem. Felraktam egy bizonyos programot, amit a telefon nem tud megnyitni, ezért le szeretném törölni, de nem engedi."Az eltávolítás sikertelen." Hogyan tudnám letörölni az alkalmazást? Kerestem eltávolító progikat, de nem jártma sikerrel

előre is közsönöm.
  • sozs
    Nem Magyar volt a teló! Product kódot kell átírni! Erről van egy fórum a nokiaprogramok.hu-n Product kód megváltoztatása topik!
  • sullerj
    Sziasztok!

Én is befrissítettem a netről a 6120c-met, most a 04.21 szoftver van rajta. A telefon előtte magyar volt, most meg angol lett. És nem is engedi a nyelvet átállítani. Mi lehet a gondd? Csak az angol és két keleti nyelv van benne.
  • tom110
    http://gportal.hu/portal/gwarez/ gyertek fel g portálos oldalamra ahol mobilos játékok vannak.ha a fórumba mész hát ott fil zen játék mobilos cuccok várnak.s
  • sozs
    Én nem bántam meg, előtte 3650-em volt!
    Ez volt az igazi 6120:

Rádió nem RDS-es, de kézzel, netről lehet kiíratni az állomás nevét. Állítólag ha másik fülest veszel azzal jobban szól, mint amit adnak hozzá. De rakhatsz fel bármilyen player-t, sokan a junkebox-ot használják!
    A gyengéje a kamera!
  • sozs
    Nem, felejtsd el. A javítások csak olyanok mint nekem a headsethez. De ezt a nokiaprogramok.hu-n is írtam!
  • Gixxer1000
    Nekem előtte 6230i volt, sztem az is nagyon jó kis telefon volt, de ez sokkal jobb!
  • kirol
    Nekem erre 2 jeggyel többet ír ki, mint ami az aksinál van, de azok megegyeznek. Tehát a Voda nem lopottat adott el elvileg.

Milyen ennek a 6120 nak a rádiója, mp3- lejátszója?

Meg mi a különbség a 6120 és a 6120 Classic között? Mert pannonnál sima 6120 van, de nekem ez úgy tűnik, hogy ugyan az.

Most már úgy néz ki, ilyet veszek.
    Közületek megbánta valaki a megvételét?
  • Gixxer1000
    Hello, nekem v03.70 szoftver van a telómon, érdemes-e frissíteni? Miben jobb az újabb verzió? Pl. a hangulatjeleket megjeleníti az smsbe?
  • sozs
    Egyszerű, ha a *#06# kiadott szám megegyezik az aksi alatt lévő címkén található IMEI számmal akkor nincs gond!
  • sozs
    Magyaránt nem lopott a készülék, nincs az IMEI szám átütve!
  • kirol
    Most 40, ebből jön le a 10.

De mit jelent az, hogy:
    "A kedvezmény további feltétele, hogy a leadott, használt készülék az IMEI-száma alapján azonosítható legyen, valamint a készüléket leadó ügyfél a készülék tulajdonjogáról nyilatkozzon."

Nekem függetlenítve lett a telóm, hogy tudom ezt megnézni, hogy beazonosítható e?
  • urbijoe
    én tavaly vettem 30.000 volt elöfizetéssel,de leadtam egy telefont(-10.000) meg kaptam kedvezményt és igy 18.000 volt
  • sozs
    Ja gari, Nokia alapból két év teljeskörű garit ad!
  • sozs
    Ez változó, mert én hűségprogram keretébe vettem a Pannonál! Sok kedvezményt adtak! 30000.- körül volt, 5 hónapja!
  • sozs
    Nem a megfelelő OS9.1-9.2 s60v3-ast telepítetted fel! (os9.1 nem minden megy!)
  • kirol
    Ti hol, mennyiért és mennyi garival vettétek a telefont?

Én is ilyet szeretnék, de elég drága is, meg a külalak miatt nem nagyon tetszik, de a tudása az jónak tűnik.
  • dixy
    Hello!

Vettem a napokban egy ilyen telefont,és nem engedi telepiteni a navigációs rendszert.
    A hiba üzenet: A FÁJLTÍPUSA NEM TÁMOGATOT
    iLYENKOR MI A TEENDŐ?
  • sozs
    Itt néz körül!
  • Padawan88
    Hali mindenkinek kellene egy program, pontosabban a partner tracker, amit a jamba is reklámoz.Ha valakinek megvan dobjom már egy üzenetet pm-ben vagy linket ahonnan ingyenesen le tudom tölteni.
    Előre is kösz, nagy égéstől mentenétek meg.
  • otto13
    Én is így gondoltam."nincs frissitve " na én ezt nem értm.
  • Pimpedli
    Nekem is ezt írja ki. Ez szerintem csak annyit jelent, hogy a 04.21-es verzió van feltéve alapból. A későbbiekben, ha majd frissítesz, akkor gondolom változik ez a kiírás.
  • otto13
    Nekem is a v04.21 van rajta.Eszközkezelö-frissitések :Készülék frissitse : nincs frissitve .Ezt írja ki.Következö menü -profilok.,NokiaFirmw...:Nincs konfig.Ezt valaki el mondaná PLS.Mert azt írja ki nincs frissítve.
  • Tecumsech
    Nekem a főpanel csere után hibátlanul működik egyelőre.
    Mondjuk azóta nem is telepítettem rá semmit.
  • Pimpedli
    Nekem is a v04.21-es van rajta.
  • Cefre
    Hello

Megszereztem a quick office 2.3 prémiumot de nem hagyja felrakni mert rajta van a régi ,de azdt nem hagyja kitorolni
  • sozs
    Nokiaprogramok.hu oldalon van erről szó, de tudtommal a neten még nincs fenn új sw, és tudtommal csak akkor megy az átírás ha új versio-ra frissíted fel!!
  • methodman
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni!
    A telefonon szeretném a szoftvert frissíteni a Nokia
    Software Updater segítségével. A telefon külföldi menüs,
    át szeretném rá tenni a magyar szoftvert. A gond az, hogy
    hiába írom át a régió kódot a telefonban (0546342 - Euro 3)
    nem engedi telepíteni a magyar szoftvert. Elvileg a régió
    kód változtatás után már működne a dolog, N70-esen csont
    nélkül ment!!! Attól tartok, a további értékeket is meg kell
    változtassam. Én a Nemesis Software Suit-ot használom (NSS),
    és VALAKI VOLNA KEDVES LEÍRNI A TELEFONJA ALÁBBI ÉRTÉKEIT:
    - product code - (ez elvileg 0546342)
    - hw version
    - manufacture month
    - product serial number
    Ha valaki nem tudja hogyan, akkor a legegyszerűbb letölteni az NSS-t
    (ingyenes) a netről, a jobb fenti sarokban a nagyítóra kattintani,
    majd fenti menüből PHONE INFO, végül pedig jobb középen a READ fülre
    kattintani.
    Nagyon megköszönöm előre is a segítségeteket!!!!!!!
  • Tecumsech
    Hétfőn kaptam vissza szervizből, és már a 4.21-et tették rá.
    Január végén is volt szervizben, akkor meg a 3.83-at.
  • urbijoe
    november vagy december körül
  • sozs
    Kicserélték a telóm kijelzőjét és a billentyűzetet is. Viszont a pixel hiba ugyan ott meg van...
  • sozs
    De mikor? Mert vissza vonta a Nokia!
  • urbijoe
    dehogynem ,nekem is a 4.21 van és én raktam rá
  • sozs
    Nem érhető el, csak valaki írta, hogy a szerviből úgy kapta vissza a telót, hogy 4.21 volt rajta.
  • Tecumsech
    Formázást még nem próbálom ki egyelőre. Elérhető már a honlapról ismét a 4.21-es verzió? Írtad hogy visszavonták, de nekem most ezt tették fel. Játszani meg nem igazán szoktam, csak pc-n, de majd egyszer megnézem.
    Ugyanazt a hét vagy mennyi témát visszarakták ami a pannonnál benne volt. az első újratelepítés után csak a három alap téma volt benne.
    Én is új IMEI számot kaptam, gyakorlatilag ez is új telefon.
  • sozs
    Nekem is ez van rajta, de volt akinek problémája volt vele, pl.: nem tudta leformázni a *#7370# kóddal, nem törölte a névjegyzéket sem, csak a gyári beállításokra állította a telót!
    Másnál belassult a gyári játék, ez nálam is volt, de formázás után minden OK lett! (igaz nálam mindent törölt formázáskor)