449
Nokia 6120
  • otto13
    Ne má!! az LOOOL ! kíváncsi lennék kinek kel ennyiért :DDD
  • ForzaInter
    akcoval 48 ezer t mobilnál
  • ForzaInter
    lol most nézem kártyásan vodafonál 70 ezer a teló, t mobilenál meg 60 vmennyi:D
  • sozs
    Boldog Miklós napot!
  • sozs
    Néz körül a Nokiaprogramok.hu oldalon.
  • tudatlanka
    Szeretnék netrádiót hallgatni utközben milyen progi kell hozzá valaki próbálta már?
  • urbijoe
    csak az a gáz ha kitörlöm a telefonbol a számokat és csak a kártyárol használom akkor nem irja ki a nevét a hivo félne hiába van a kártyán,
    csak akkor irja ki ha a telefonba is benne van
  • ForzaInter
    hát ez amit nem tudok:D egyszer csak felajánlotta, asszem akkor volt mikor elejtettem telót, és elmozdult sim kártya, és visszaraktam, és utána:D előtte én is kínlódtam vele, de sehogy se sikerült.
  • urbijoe
    azt meg hogy ajánlotta fel?
    beállitani sem lehet
  • ForzaInter
    nekem a kártyáé az alapértelmezett, elején nekem is telefonmemója volt az, aztán egyszer felajánlotta hogy legyen-e alapértelmezett a kártyáé:D
  • urbijoe
    azt még nem oldotta meg senki hogy ne a telefon memoriájában levö telefonkönyv legyen az alapméretezett,hanem a kártya?
  • sozs
    Okés, csak melóban nem tudok, tiltva az msn, otthon se mindig kapcsolom be, de holnap fenn leszek!
  • sozs
    Mint a topik elején is ki lett vesézve a telefonra a csak a S60v3 vagy v9.1 (ezek közül nem mindegyik) v9.2 verziós programok futnak. Ugyan csak az elején tisztázva lett, hogy a lejárt tanúsítvány hibánál vissza kell állítani az időt, illetve a menü>beállítások>tel.beáll.>alkalmazások>alkalmazáskezelő itt szoftvertelepítés mindre, online tan. ki-re kell állítani!
  • megalodon
    Igen van elég hely.Azt írja ki,hogy nem támogatott,vagy hasonlót.
  • clizer
    Van elég helyed?
  • megalodon
    Sziasztok. Segítsetek. Töltöttem a nokia oldalról témákat 6120-asra, és nem akarja a telefon föltelepíteni azokat. Miért?
  • clizer
    sozs: nem gond ha felveszlek msn-re?mivel lenne 1-2 kérdésem,és minden apró dolgot inkább egyszerűbb lenne ott megbeszélni mint itt:D
  • sozs
    Ne foglalkozz a PCSuite-val, egyszerűen copy-d rá a telefonra.
    Gépen kijelölöd ami kell, jobb egér klikk, másolás, sajátgép, itt a csatlakoztatott Nokia, és a memóriakarira oda rakod ahova akarod.
    PCSuite meg konvertál, ezért lehet igen lassú sok szám esetén.
  • sozs
    Talán más a zene, mp3, wav, ogg, stb file-t kezeli, de esetenként másképpen!
  • ForzaInter
    na már jó, vhogy csak bekerült az a 3 szám lejátszóba is:d
  • ForzaInter
    kár:(
  • clizer
    hát ezt sry nemtom megmondani :D
  • ForzaInter
    köszi, sikerült.

az miért van hogy először felraktam telóra, 246 számot, other mappába, erre most még 3-at hozzáraktam, de csak galériáknál lehet megnyitni, lejátszóba multimédiánál nincs benne, msot megcsináltam azt hogy letörlök minden zenét és egyszerre rakom fel azzal a 3-al együtt, de így is multimédiánál lejátszóba azt a 3 uj számot nem jeleníti meg, csak galériánál, ez miért van?
  • clizer
    Forzainter: ha összevan a teló a géppel kötve kábellel,akk pcsuite módban egyszerűen rákattintasz a .sis-re a gépen,és akk kijön egy ablak h fel akarod e rakni a telóra,ott igen,és onnantól a telón kezeled a telepítést...
    (de ha már felraktad vmilyen amppába akk fájlkezelővel(menü>beállítások>adatkezelő) el tudod indítani,ha megkeresed h a mem.kártyán v a tel.memóriára raktad vmelyik mappába.
  • clizer
    Loboncz: adatátvitellel próbáld meg pc suite helyett,és akk olyan mintha egy háttértár lenne,vagy pedig pc suite módban,menny a sajátgépbe és ott lesz olyan h Nokia Phone Browser,ott lesz a 6120c,abban a Tel.mem. és a Memkártya(ha van).és ott egyértelmű hova rakod...
  • Loboncz
    Sziasztok!
    Segítsetek lécci! A héten vettem ezt a 6120-ast és nem tudok rá zenét tölteni a PC Suite-al. Amikor ráakarom másolni a telóra mindig azt írja ki a szám mellett hogy függőben. Nem tudjátok ez miért van?

Előre is köszi
  • ForzaInter
    rámásoltam, beraktam egy mappába de nem találom:S .sis kiterjesztésű...
  • ForzaInter
    mostmár csak azt mondjátok hogy kell felrakni:dd

rámásolom telóra aztán?
  • ForzaInter
    köszi:)
  • clizer
    egy kis google...és tessék...--->http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6120-themes/
    http://www.mobileheart.com/cell-phone-themes/1239-Nokia-6120-classic-Themes.aspx
  • ForzaInter
    ténylg témákat honnét tudnák letölteni? nokiaprogramok.hura nem tudok regelni:S
  • clizer
    Köszi,működik (K) xD
    Valami téma krejátort' nem tud valaki?:D
  • ForzaInter
    ok, akkor nem is olyan rossz, de amugy meddig kell tölteni, én elsőnek 3-4 órát töltöttem csutkára, pénteken meg vagy 6-7 órát, én azt olvastam nem kell kisütetni.
  • sozs
    Én a nokiaprogramok.hu oldalról szedtem le, oda link csak akkor müxik ha regisztrált tag vagy.
    Mi a baj a sis kiterjesztéssel? A sis, jar kiterjesztések futnak a telón, ha maga a verzió kompatibilis a telóval.
  • sozs
    8 óra zene hallgatás után ne csodálkozz, le fog mindig ennyire merülni, ez nem rossz!
  • clizer
    sozs: linket tudnál adni, mert leszedtem egyet, de nem engedi... (.sis kiterjesztés)
  • ForzaInter
    nektek mennyit bír aksija? én tegnap vettem meg, feltöltöttem csutkára, kb 3-4 órát töltöttem, ma pedig kb reggel 7-től délután 3-ig zenét hallgattam rajta, +játszottam vele is:d és csak 1 csík maradt... nem tudom ez jó e vagy rossz, ki kell amugy sütettni?
  • sozs
    Csak bluetoth-on keresztül, és csak file kezelővel, pl.: x-plore! A teló alapban nem mindent tud küldeni!
  • clizer
    Sziasztok! Az lenne a gondom h azt hogy tudom megoldani hogyha egy .jar formátumú fájlt el akarok küldeni vkinek(persze telón), akk el is tudjam küldeni?Mert nem engedi jelenpillanatban, mert "védett objektum"...Előre is köszi! :)
  • ForzaInter
    na, ma megvettem:D