Nokia 6120

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
azt még nem oldotta meg senki hogy ne a telefon memoriájában levö telefonkönyv legyen az alapméretezett,hanem a kártya?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

sozs
Okés, csak melóban nem tudok, tiltva az msn, otthon se mindig kapcsolom be, de holnap fenn leszek!<#vigyor2>

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

sozs
Mint a topik elején is ki lett vesézve a telefonra a csak a S60v3 vagy v9.1 (ezek közül nem mindegyik) v9.2 verziós programok futnak. Ugyan csak az elején tisztázva lett, hogy a lejárt tanúsítvány hibánál vissza kell állítani az idõt, illetve a menü>beállítások>tel.beáll.>alkalmazások>alkalmazáskezelõ itt szoftvertelepítés mindre, online tan. ki-re kell állítani!

Igen van elég hely.Azt írja ki,hogy nem támogatott,vagy hasonlót.
Van elég helyed?

Sziasztok. Segítsetek. Töltöttem a nokia oldalról témákat 6120-asra, és nem akarja a telefon föltelepíteni azokat. Miért?
sozs: nem gond ha felveszlek msn-re?mivel lenne 1-2 kérdésem,és minden apró dolgot inkább egyszerûbb lenne ott megbeszélni mint itt:D

sozs
Ne foglalkozz a PCSuite-val, egyszerûen copy-d rá a telefonra.
Gépen kijelölöd ami kell, jobb egér klikk, másolás, sajátgép, itt a csatlakoztatott Nokia, és a memóriakarira oda rakod ahova akarod.
PCSuite meg konvertál, ezért lehet igen lassú sok szám esetén.

sozs
Talán más a zene, mp3, wav, ogg, stb file-t kezeli, de esetenként másképpen!

ForzaInter
na már jó, vhogy csak bekerült az a 3 szám lejátszóba is:d

Yo, Bitch!

ForzaInter
kár:(

Yo, Bitch!

hát ezt sry nemtom megmondani :D

ForzaInter
köszi, sikerült.

az miért van hogy elõször felraktam telóra, 246 számot, other mappába, erre most még 3-at hozzáraktam, de csak galériáknál lehet megnyitni, lejátszóba multimédiánál nincs benne, msot megcsináltam azt hogy letörlök minden zenét és egyszerre rakom fel azzal a 3-al együtt, de így is multimédiánál lejátszóba azt a 3 uj számot nem jeleníti meg, csak galériánál, ez miért van?<#confused><#szomoru1>

Yo, Bitch!

Forzainter: ha összevan a teló a géppel kötve kábellel,akk pcsuite módban egyszerûen rákattintasz a .sis-re a gépen,és akk kijön egy ablak h fel akarod e rakni a telóra,ott igen,és onnantól a telón kezeled a telepítést...
(de ha már felraktad vmilyen amppába akk fájlkezelõvel(menü>beállítások>adatkezelõ) el tudod indítani,ha megkeresed h a mem.kártyán v a tel.memóriára raktad vmelyik mappába.

Loboncz: adatátvitellel próbáld meg pc suite helyett,és akk olyan mintha egy háttértár lenne,vagy pedig pc suite módban,menny a sajátgépbe és ott lesz olyan h Nokia Phone Browser,ott lesz a 6120c,abban a Tel.mem. és a Memkártya(ha van).és ott egyértelmû hova rakod...

Sziasztok!
Segítsetek lécci! A héten vettem ezt a 6120-ast és nem tudok rá zenét tölteni a PC Suite-al. Amikor ráakarom másolni a telóra mindig azt írja ki a szám mellett hogy függõben. Nem tudjátok ez miért van?

Elõre is köszi
ForzaInter
rámásoltam, beraktam egy mappába de nem találom:S .sis kiterjesztésû...

Yo, Bitch!

ForzaInter
mostmár csak azt mondjátok hogy kell felrakni:dd

rámásolom telóra aztán?

Yo, Bitch!

ForzaInter
köszi:)

Yo, Bitch!

egy kis google...és tessék...--->http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6120-themes/
http://www.mobileheart.com/cell-phone-themes/1239-Nokia-6120-classic-Themes.aspx

ForzaInter
ténylg témákat honnét tudnák letölteni? nokiaprogramok.hura nem tudok regelni:S

Yo, Bitch!

Köszi,mûködik (K) xD
Valami téma krejátort' nem tud valaki?:D

ForzaInter
ok, akkor nem is olyan rossz, de amugy meddig kell tölteni, én elsõnek 3-4 órát töltöttem csutkára, pénteken meg vagy 6-7 órát, én azt olvastam nem kell kisütetni.

Yo, Bitch!

sozs
Én a nokiaprogramok.hu oldalról szedtem le, oda link csak akkor müxik ha regisztrált tag vagy.
Mi a baj a sis kiterjesztéssel? A sis, jar kiterjesztések futnak a telón, ha maga a verzió kompatibilis a telóval.

sozs
8 óra zene hallgatás után ne csodálkozz, le fog mindig ennyire merülni, ez nem rossz!

sozs: linket tudnál adni, mert leszedtem egyet, de nem engedi... (.sis kiterjesztés)

ForzaInter
nektek mennyit bír aksija? én tegnap vettem meg, feltöltöttem csutkára, kb 3-4 órát töltöttem, ma pedig kb reggel 7-tõl délután 3-ig zenét hallgattam rajta, +játszottam vele is:d és csak 1 csík maradt... nem tudom ez jó e vagy rossz, ki kell amugy sütettni?

Yo, Bitch!

sozs
Csak bluetoth-on keresztül, és csak file kezelõvel, pl.: x-plore! A teló alapban nem mindent tud küldeni!

Sziasztok! Az lenne a gondom h azt hogy tudom megoldani hogyha egy .jar formátumú fájlt el akarok küldeni vkinek(persze telón), akk el is tudjam küldeni?Mert nem engedi jelenpillanatban, mert "védett objektum"...Elõre is köszi! :)

ForzaInter
na, ma megvettem:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
persze hogy nem volt

Yo, Bitch!

sozs
Remélem elégedett leszel vele!<#eljen>

ForzaInter
ilyet akarok venni hétfõn, remélem lesz:D

Yo, Bitch!

sozs
Gondolom a Symbiansigned oldalon, de elárulom a Landscape-t amúgy sem fogja!
Vagy rompacheled a telót, vagy a Kínai oldalról szerzel szignózáshoz file-t.
A Nokiaprogramok oldalán mindenrõl találsz leírást! De ha kell segíthetek!

Gyovai
Sziasztok!
Az miért van h ákármit akarok signozni ezt írja mailben:
Your application (LandscapePro_6110_6120.sis) signing has failed. This may be because it has been flagged as a potential virus by our scanning or because the format of your sis file is incorrect or corrupt. Please try re-building your .sis file and re-submitting.

És nem signozza,,de semmit mi lehet a gond ksözi

sozs
Van, nálunk a T-nél volt (van <#fejvakaras>), elõ kell fizetni rá, és a T nem adta a szolgáltatást olcsón, azt hiszem ezért nincs nálunk.

csááá

azt akarom kérdezni ha ebben a telóban van adó vevõ funkció? tudom nálunk nem mûködik de ki sok országban igen!

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

sozs
Én bõr tokot használok, nem látszik, hogy be porosodna....

Pimpedli
Sikerült gond nélkül szétszedni. De a port hiába töröltem ki, újra poros lett.

Sony KDL-32W4000 Sony RDR-HX750

Gyovai
és így nagyon jó ..csak éppen 58 percet csinált csak meg az 1:58 filmbõl..
igaz h 560 mb lett de király.csk valahogy a másik végét nem lehette megcsinálni?

Gyovai
3gp converter 2008..de mindent nagy minöségre állítottam:
Bitrate:1500
Frame/sec:29.976
audio:
Bitrate:128
audio codec:aac
Sample rate:48000

sozs
Mivel konvertálsz?? <#confused>

Gyovai
50%-NÁL MEGÁLL ÉS és csak a film egy részét konvertálja.

Gyovai
Sziasztok!!

Az miért van ha konvertálni akarok egy programmal egy avis filmet 3gp-be..1.38gb. akkor miért csak 58 percetcsináál meg?? a másik felét nem konvertálja..mi leheta gond,?köszi más konvertálos prgi is ezt csinálta..

sozs
Csak a teló telefonkönyvében lévõ számot tudja hozzárendelni, sim-rõl nem.

itt többe zer témát találsz a telora,mer minden fajta játékot,programot és naponta frissül többször is.
http://gallery.mobile9.com

simrõl másold át teloba a neveket,sztm az lesz a gond.
Vanek
kösz,leszedni nem is,de átállátani át tudtam. viszont lenne egy másik problémám,nemértem mért csak telefonszámot ir ki ha hivnak meg smsnél is,vmiért nem ismeri föl a telefonkönyvben lévõ neveket.:S vagy vmi beállítás kell bütykölni? kösz az eddigi segítséget

R U Ready?!?!? ...broken soul...

sozs
www.nokiaprogramok.hu itt van sok téma egyéb dolog!
Nem értem az asztal jobb alsó sarkát, mert az ugyebár a jobb felsõ gomb beállítása, tehát eltüntetni nem lehet, maximum átállítani!

Vanek
ma énis a tulajok népes táborát szélesítem,egész pofás elsõ ránézésre,most próbálom kicsit tuningolni,vki tud vmi jó oldalt,ahol direkt erre a mobilra készített témákból lehetne válogatni? mert a többit -képek-hang- tudok szerkeztgetni itthon is,de vmi stílusos megoldás érdekelne.
másik: ki tudom szedni az "asztal" jobbalsó sarokból a live gombot? megszokásból sokszor megnyomom,és zavar:S

R U Ready?!?!? ...broken soul...

sozs
Sikerült gond nélkül?