449
Nokia 6120
  • ForzaInter
    persze hogy nem volt
  • sozs
    Remélem elégedett leszel vele!
  • ForzaInter
    ilyet akarok venni hétfőn, remélem lesz:D
  • sozs
    Gondolom a Symbiansigned oldalon, de elárulom a Landscape-t amúgy sem fogja!
    Vagy rompacheled a telót, vagy a Kínai oldalról szerzel szignózáshoz file-t.
    A Nokiaprogramok oldalán mindenről találsz leírást! De ha kell segíthetek!
  • Gyovai
    Sziasztok!
    Az miért van h ákármit akarok signozni ezt írja mailben:
    Your application (LandscapePro_6110_6120.sis) signing has failed. This may be because it has been flagged as a potential virus by our scanning or because the format of your sis file is incorrect or corrupt. Please try re-building your .sis file and re-submitting.

És nem signozza,,de semmit mi lehet a gond ksözi
  • sozs
    Van, nálunk a T-nél volt (van ), elő kell fizetni rá, és a T nem adta a szolgáltatást olcsón, azt hiszem ezért nincs nálunk.
  • uzsidoboz
    csááá

azt akarom kérdezni ha ebben a telóban van adó vevő funkció? tudom nálunk nem működik de ki sok országban igen!
  • sozs
    Én bőr tokot használok, nem látszik, hogy be porosodna....
  • Pimpedli
    Sikerült gond nélkül szétszedni. De a port hiába töröltem ki, újra poros lett.
  • Gyovai
    és így nagyon jó ..csak éppen 58 percet csinált csak meg az 1:58 filmből..
    igaz h 560 mb lett de király.csk valahogy a másik végét nem lehette megcsinálni?
  • Gyovai
    3gp converter 2008..de mindent nagy minöségre állítottam:
    Bitrate:1500
    Frame/sec:29.976
    audio:
    Bitrate:128
    audio codec:aac
    Sample rate:48000
  • sozs
    Mivel konvertálsz??
  • Gyovai
    50%-NÁL MEGÁLL ÉS és csak a film egy részét konvertálja.
  • Gyovai
    Sziasztok!!

Az miért van ha konvertálni akarok egy programmal egy avis filmet 3gp-be..1.38gb. akkor miért csak 58 percetcsináál meg?? a másik felét nem konvertálja..mi leheta gond,?köszi más konvertálos prgi is ezt csinálta..
  • sozs
    Csak a teló telefonkönyvében lévő számot tudja hozzárendelni, sim-ről nem.
  • ramala
    itt többe zer témát találsz a telora,mer minden fajta játékot,programot és naponta frissül többször is.
    http://gallery.mobile9.com

simről másold át teloba a neveket,sztm az lesz a gond.
  • Vanek
    kösz,leszedni nem is,de átállátani át tudtam. viszont lenne egy másik problémám,nemértem mért csak telefonszámot ir ki ha hivnak meg smsnél is,vmiért nem ismeri föl a telefonkönyvben lévő neveket.:S vagy vmi beállítás kell bütykölni? kösz az eddigi segítséget
  • sozs
    www.nokiaprogramok.hu itt van sok téma egyéb dolog!
    Nem értem az asztal jobb alsó sarkát, mert az ugyebár a jobb felső gomb beállítása, tehát eltüntetni nem lehet, maximum átállítani!
  • Vanek
    ma énis a tulajok népes táborát szélesítem,egész pofás első ránézésre,most próbálom kicsit tuningolni,vki tud vmi jó oldalt,ahol direkt erre a mobilra készített témákból lehetne válogatni? mert a többit -képek-hang- tudok szerkeztgetni itthon is,de vmi stílusos megoldás érdekelne.
    másik: ki tudom szedni az "asztal" jobbalsó sarokból a live gombot? megszokásból sokszor megnyomom,és zavar:S
  • sozs
    Sikerült gond nélkül?
  • Pimpedli
    Köszi a segítséget!
  • sozs
    Kipróbáltam, bankkártya is jó, a teló fényképező gombjánál kezdve (videón is ez van) kicsit mozgatva, könnyedén megy!
  • sozs
    ITT a videó!
  • sozs
    Pl: gitárpengetővel, pattintós, de vigyázz, mert könnyen törik a rögzítő fül! Én nem csináltam, de volt hozzá video azt hiszem youtube-on!
  • Pimpedli
    Valahogyan por került az előlap belső felére és az LCD-re. Mit tudtok, hogyan lehet levenni az előlapot?
  • otto13
    Fel tettem a telóra az ingyen lötőlthetö térképet :)igaz az elején adat kapcsolt kell hozzá, de utánna már müxik .( csak Bp. -et probáltam).Valaki -tapasztalat?
  • sozs
    Még nincs emu ilyenre, de ki tudja...
  • Gyovai
    játékra gondoltam..de mind1
  • sozs
    Sehogy, az Windows mobile rendszerre írt program. Csak nem Skype???
  • Gyovai
    a gba kiterjesztésű fájlokat viszi a telo..vagy ha nem .mivel lehettne átkonvertálni symbianra vagy javara?
  • ramala
    itt többen is írják,h 4 gigával megy nekik.
    http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6120.htm
  • sozs
    Gyárilag 2 gigáig biztos, de 4 gigás is megy benne állítólag!
  • ramala
    hallooooooo.:D
    kinek mekkora kari van a teloba?
    mert nekem 2 gigás van benne és állítolag ez a max amit bír.moto v3x-embe gigás volt és az elvileg csak 512mb bírt.
    egy 4 gigásat akarok belepakolni.
    vkinek vmi tapasztalat?
  • urbijoe
    köszi sikerült
  • Gyovai
    Hello!

Valaki tudna egy olyan progit h videoval mikor veszek föl belehet rakni alá zenét? Köszi
  • Gyovai
    az imei kódodat kell beírni névnek.és már jó lis lessz.! nekem is ez volt a gond!
  • urbijoe
    mi a kod a jukebox-hoz mert nem fogad el semmit?
    milyen nevet kell beirni?
  • Gyovai
    Kösz i megtudtm csinálni.ahogy mondtad! Köszi
  • sozs
    Jobb egérgomb az ikonra, tulajdonságok, kompatibilitás, ott van a kompatibilitás beállítás! De küld el a mail címemre!(adatlapomon megtalálod a címet)
  • Gyovai
    nem jukebox hanem hanem alon mp3-hoz kéne keyy,mert lejár 8 nap mulva ,amit leszedtem keyt fájlt nem nyitja meg a gép