449
Nokia 6120
-
#369 persze hogy nem volt -
#368 Remélem elégedett leszel vele! -
#367 ilyet akarok venni hétfőn, remélem lesz:D -
#366 Gondolom a Symbiansigned oldalon, de elárulom a Landscape-t amúgy sem fogja!
Vagy rompacheled a telót, vagy a Kínai oldalról szerzel szignózáshoz file-t.
A Nokiaprogramok oldalán mindenről találsz leírást! De ha kell segíthetek! -
#365 Sziasztok!
Az miért van h ákármit akarok signozni ezt írja mailben:
Your application (LandscapePro_6110_6120.sis) signing has failed. This may be because it has been flagged as a potential virus by our scanning or because the format of your sis file is incorrect or corrupt. Please try re-building your .sis file and re-submitting.
És nem signozza,,de semmit mi lehet a gond ksözi -
#364 Van, nálunk a T-nél volt (van ), elő kell fizetni rá, és a T nem adta a szolgáltatást olcsón, azt hiszem ezért nincs nálunk. -
uzsidoboz #363 csááá
azt akarom kérdezni ha ebben a telóban van adó vevő funkció? tudom nálunk nem működik de ki sok országban igen! -
#362 Én bőr tokot használok, nem látszik, hogy be porosodna.... -
#361 Sikerült gond nélkül szétszedni. De a port hiába töröltem ki, újra poros lett. -
#360 és így nagyon jó ..csak éppen 58 percet csinált csak meg az 1:58 filmből..
igaz h 560 mb lett de király.csk valahogy a másik végét nem lehette megcsinálni? -
#359 3gp converter 2008..de mindent nagy minöségre állítottam:
Bitrate:1500
Frame/sec:29.976
audio:
Bitrate:128
audio codec:aac
Sample rate:48000 -
#358 Mivel konvertálsz?? -
#357 50%-NÁL MEGÁLL ÉS és csak a film egy részét konvertálja. -
#356 Sziasztok!!
Az miért van ha konvertálni akarok egy programmal egy avis filmet 3gp-be..1.38gb. akkor miért csak 58 percetcsináál meg?? a másik felét nem konvertálja..mi leheta gond,?köszi más konvertálos prgi is ezt csinálta.. -
#355 Csak a teló telefonkönyvében lévő számot tudja hozzárendelni, sim-ről nem. -
ramala #354 itt többe zer témát találsz a telora,mer minden fajta játékot,programot és naponta frissül többször is.
http://gallery.mobile9.com
simről másold át teloba a neveket,sztm az lesz a gond. -
#353 kösz,leszedni nem is,de átállátani át tudtam. viszont lenne egy másik problémám,nemértem mért csak telefonszámot ir ki ha hivnak meg smsnél is,vmiért nem ismeri föl a telefonkönyvben lévő neveket.:S vagy vmi beállítás kell bütykölni? kösz az eddigi segítséget -
#352 www.nokiaprogramok.hu itt van sok téma egyéb dolog!
Nem értem az asztal jobb alsó sarkát, mert az ugyebár a jobb felső gomb beállítása, tehát eltüntetni nem lehet, maximum átállítani! -
#351 ma énis a tulajok népes táborát szélesítem,egész pofás első ránézésre,most próbálom kicsit tuningolni,vki tud vmi jó oldalt,ahol direkt erre a mobilra készített témákból lehetne válogatni? mert a többit -képek-hang- tudok szerkeztgetni itthon is,de vmi stílusos megoldás érdekelne.
másik: ki tudom szedni az "asztal" jobbalsó sarokból a live gombot? megszokásból sokszor megnyomom,és zavar:S -
#350 Sikerült gond nélkül? -
#349 Köszi a segítséget! -
#348 Kipróbáltam, bankkártya is jó, a teló fényképező gombjánál kezdve (videón is ez van) kicsit mozgatva, könnyedén megy! -
#347 ITT a videó! -
#346 Pl: gitárpengetővel, pattintós, de vigyázz, mert könnyen törik a rögzítő fül! Én nem csináltam, de volt hozzá video azt hiszem youtube-on! -
#345 Valahogyan por került az előlap belső felére és az LCD-re. Mit tudtok, hogyan lehet levenni az előlapot? -
#344 Fel tettem a telóra az ingyen lötőlthetö térképet :)igaz az elején adat kapcsolt kell hozzá, de utánna már müxik .( csak Bp. -et probáltam).Valaki -tapasztalat? -
#343 Még nincs emu ilyenre, de ki tudja... -
#342 játékra gondoltam..de mind1 -
#341 Sehogy, az Windows mobile rendszerre írt program. Csak nem Skype??? -
#340 a gba kiterjesztésű fájlokat viszi a telo..vagy ha nem .mivel lehettne átkonvertálni symbianra vagy javara? -
ramala #339 itt többen is írják,h 4 gigával megy nekik.
http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6120.htm -
#338 Gyárilag 2 gigáig biztos, de 4 gigás is megy benne állítólag! -
ramala #337 hallooooooo.:D
kinek mekkora kari van a teloba?
mert nekem 2 gigás van benne és állítolag ez a max amit bír.moto v3x-embe gigás volt és az elvileg csak 512mb bírt.
egy 4 gigásat akarok belepakolni.
vkinek vmi tapasztalat? -
#336 köszi sikerült -
#335 Hello!
Valaki tudna egy olyan progit h videoval mikor veszek föl belehet rakni alá zenét? Köszi -
#334 az imei kódodat kell beírni névnek.és már jó lis lessz.! nekem is ez volt a gond! -
#333 mi a kod a jukebox-hoz mert nem fogad el semmit?
milyen nevet kell beirni? -
#332 Kösz i megtudtm csinálni.ahogy mondtad! Köszi -
#331 Jobb egérgomb az ikonra, tulajdonságok, kompatibilitás, ott van a kompatibilitás beállítás! De küld el a mail címemre!(adatlapomon megtalálod a címet) -
#330 nem jukebox hanem hanem alon mp3-hoz kéne keyy,mert lejár 8 nap mulva ,amit leszedtem keyt fájlt nem nyitja meg a gép