Túlélték a porviharokat a marsjárók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Irónia... mond valamit?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Garrett
messze nem ilyen élettartamra tervezték ezeket a jármûveket, nem gondolták elõre hogy évekig mûködõképesek lesznek, ezért nem terveztek gondolom por eltávolító módszereket rá. ( meg hát az se csak ugy magától mûködne, hanem árammal 😛 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

LOL te ezt most komolyan gondolod?
nem, a dícséretet a tervezõk érdemlik, akik megtervezték õket 😄 persze a hiányosságok miatt is õket lehet okolni 😊

Lehetett volna a napelemekre egy olyan borítást rakni, ami mint egy gyárszalag körbemozog, s ennek a görgõje megtisztítja a portól. Olyasmi, mint a Tescoban a pénztáraknál az a szalag, amire a cuccot ki kell rakni. Persze fényáteresztõ változatban. Így nem kellene heteket várni megfelelõ széllökésekre.

Tudom, tudom, a NASA-nál nálam jóval okosabb emberek dolgoznak.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

ez csak egy makett
Az milyen energiamértékegység, hogy watt/óra? Esetleg watt*óra, vagyis wattóra. Mondjuk késõbb kiderül, hogy errõl van szó, de mennyi idõ alatt jutnak hozzá ennyihez? Egy marsi nap?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Mo.Organ
Gratula te egy okos ember vagy. Mindjárt itt az iskola azt majd kérdezd meg a tesi tanárod.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

A dicséretet az építõk érdemlik. akik összerakták a két robotot.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Végre egy jó hír, le a kalappal elõttük <#worship>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Támadt egy szenzációs ötletem, ill. kérdésem:

Ezek a bunkó nasa mérnökök miért nem egymás közelében tették le a kér járókát, mert most egymást kölcsönösen le tudnák pucolni, pld. egy mágikus portalanítóval. He?

Kara kánként folytatom tanításom.

AnarchoiD
tudnak a nasa-nal 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Tinman
Elképesztõ <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

← ElőzőOldal 2 / 2