A konzol játékoknak leáldozott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 360 nem egy tökéletes konstrukcio az biztos,de nem 3 óra folyamatos játéktól fog tönkremenni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha van türelmed majd a javíttatásra, akkor nem probléma 😊
de az Xbox360 semmiképp sem stabil...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem kell nekem a legújabb kütyü a gépbe, szerintem felesleges félévente cserélgetni benne a VGA-t vagy a procit.
De konzolhoz eredeti játékot kell venni, sõt játékon kívül sok mindenre nem tudod használni.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
én nem fejlesztenék most gépet. inkább vennék 1 konzolt, 1-2 játékot és kész. fog a franc cirkuszolni a pc alkatrészekkel, meg félévente ujítgatni. meg sirjak hogy nincs dx10, sm3.0, vista xy játékhoz hogy fusson.
és egy box-al tudsz játszani 3 órát egyfolytában, mert majd' az összes game kiüti 3 óra után, mert "felforrósodik", gép meg mehet akár egész nappal...
Sobb graf-jobb fizika..
Am én is voltam ilyen, volt, hogy akkorát ütöttem az asztalra, hogy 5 perc alatt néhol bevérzett és belilult a kezem...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(én tisztába vagyok a konzol árakkal)
XBOX 360 prémium 87k
LCD TV : ha ez nincs nem is érdemes konzolt venni a legszebb képminõség érdekében : ~ 150k
összesen = ~237k
nézzük a PC -t:
PC : mai átlagos komplett konfig = ~200K + 17" TFT monitor = ~40K
összesen = ~240K
tények...
(konzolárakkal nem vok tisztában mert vhogy. nem érdekel...)
XBOX 360 : alapcsomag + hûtéskieg + 2. joy = ~130K
LCD TV : ha ez nincs nem is érdemes konzolt venni a legszebb képminõség érdekében : ~ 300K
egyetlen játék : ~15K (ha nem több, ugye warez a live miatt nem javallt)
összesen = ~450K
- és akkor még nem említem az olyan kiegeket mint bill-egér átalakító stb.
PC : mai átlagos komplett konfig = ~200K + 17" TFT monitor = ~40K
összesen = ~240K
és ha félévente veszel új alkatrészt úgy ~50K értékben régebbi alkatrészek beszámításával bõven utoléred az átlagszínvonalat (ez bõven kevesebb mint amit konzolon elköltesz fél év alatt csak játékra 5-6 játékkal számolva / fél év = 75-100 ropi)
a költségekrõl, fenntartásról ennyit
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
De ahogy minél több dolgot pakolnak bele viszatérünk az indulási pontra.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(igaz van PC-s is valami noob 10-12 éves német kisgyerek idegrohamot kap UT-zés közben, de annak nem találtam meg az URL-jét)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- nincs pénzem konzolra
- nincs pénzem TV-re amin élvezhetném
- nincs pénzem konzolos játékokat venni
<#smile>#smile>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
wehehheeeee
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ott is már évek óta folyamatosan leáldozik a PC... 😊
Aztán majd 50 év múlva büszkén mondhatjuk: "Ugye, mi megmondtuk elõre!" 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amint lesz 1 okos embert egy konzolos cégnél és az alapgépmellé adnak billt meg egeret és terveznek rá játékokat onnantól konzoluralom lesz xD
ne higgyetek nekem de majd 5 év múlva nézzétek meg milessz xD
MGS4 PC átiratról meg talán azután beszélhetünk ha a 3 is lesz PC-re
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Pl:
Starcraft
Diablo
Total War sorozat
C&C
Civilization
Korai NFS-ek
Fallout sorozat
Az igaz, hogy mostanában kicsit pang a dolog, de majd lesz ez még ígyse.. Konzolra nem tudok most mondani olyan dolgot ami érdekelne.. (Ja de, a Dead Rising 😄)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"találtam 1 cikk végén egy pár sort"
amúgy dmc4 nek nagyon jó irányítása meg grafikája volt PCn xD rosszulvoltam tõle...mgs4?metal gear solid 4?naja tény h állat 1 game de pc re is kiadták régebbi részeket...igaz jókis idõtolódással...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én nem vitázok ilyeneken nekem van PS2-tõm és PC-m is igaz utóbbival jobban elvagyok (igaz még nincs sok PS2 játékom). Van ami konzolon jó és van ami PC-n. PL.: Az Formula One 06 az konzolon (PS2) sokkal jobban tetszik. De mondjuk egy StarCraft csak PC-n jó. Szerintem elférnek egymás mellet...
Bye all!
PS3 ID: SDani456
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
találtam 1 cikk végén egy pár sort:
X360: HALO 3, Advent Trilógia következõ epizódjai, Project Gotham racing;
PS3: Final Fantasy, GTA 4, Devil May Cry 4, Tekken…;
Nintendo: Zelda, Pokémon, Metroid Prime, és persze az interaktivitás😉
PC oldalról pedig a negnagyobb húzóérv pedig továbbra is az MMO játékélmény.
nemmondom hogy most jobbak a konzolok hiszen énis a PC elött ülök xD de sztem a következõ generációs konzolok odafogják verni a PCket