A konzol játékoknak leáldozott

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Le bizony.

[/cserf][/fülünyúl]

Ekkora hülyeséget rég halottam már...
A 360 nem egy tökéletes konstrukcio az biztos,de nem 3 óra folyamatos játéktól fog tönkremenni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
havonta megemeli egy ezressel na tücc, már harakirit követek el

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
nem kell eredeti, bár ha még is, a PC -vel ellentétbe a konzol játékoknak van értéke, amit el lehet adni

Kandurex
tele vagyok türelemmel 😊 bár még nem volt bajom...😊

SötétBarom
Ez a félévente upgrade szöveg egy akkora fasság, hogy :CCCC

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Az általam említett átlagkonfigba már simán belefér a DX10 + SM3.0 -t támogató videókari... (Inno GF 8800 GTS 320 DDR3 1.1 ns 63.000,- ár forrását nem említem mert nem itt van a reklám helye 😛)
bertino
fantasztikus
ha van türelmed majd a javíttatásra, akkor nem probléma 😊
de az Xbox360 semmiképp sem stabil...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

whiskeyman
Na igen...237e Ft. Én 150-bõl kijöttem géppel és 17-es TFT-vel együtt.
Nem kell nekem a legújabb kütyü a gépbe, szerintem felesleges félévente cserélgetni benne a VGA-t vagy a procit.
De konzolhoz eredeti játékot kell venni, sõt játékon kívül sok mindenre nem tudod használni.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Kandurex
aham, kölkök (tesóm gyerekei) itt voltak 8 órába nyomatták a gears of wart 2 napig, meg se zizzent...bár fújta forró levegõt <#hehe>

0Fritz0
Ott (is) a pont. <#eljen>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

tigeroo
csak xboxnál van elõzifetés, ugytudom PS3-nál ingyenes a multi
tigeroo
nekem van egy kb. 80 centis samsung tv-nk, hidd el nekem azis elég lenne. azért még mindig jobb képet adna, mint egy monitor.
én nem fejlesztenék most gépet. inkább vennék 1 konzolt, 1-2 játékot és kész. fog a franc cirkuszolni a pc alkatrészekkel, meg félévente ujítgatni. meg sirjak hogy nincs dx10, sm3.0, vista xy játékhoz hogy fusson.
bertino
hát persze

és egy box-al tudsz játszani 3 órát egyfolytában, mert majd' az összes game kiüti 3 óra után, mert "felforrósodik", gép meg mehet akár egész nappal...

Bizony, és azért a pénzért amibõl az ember gépet vesz abból már kicsit ütösebb masinát tudhat magáénak mint a konzolok.
Sobb graf-jobb fizika..

Ez jobb.Ennyit ér a fos-zol
Am én is voltam ilyen, volt, hogy akkorát ütöttem az asztalra, hogy 5 perc alatt néhol bevérzett és belilult a kezem...

Sadist
Plusz konzoloknál úgy tudom ott vannak a netes elõfizetések, amikért neten játszhatsz. Úgyhogy a júzert duplán oboáztatják, mert egyszer meg kell vennie az eredeti játékot, aztán még fizetnie is kell, hogy neten játszhasson vele. És akkor még a net elõfizetésrõl nem is beszéltünk, amit ha nincs PC-d, nem fogsz kihasználni. Csak játékra a net elõfizetése elég drága.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kandurex
akkor nézzük a reál példát:

(én tisztába vagyok a konzol árakkal)

XBOX 360 prémium 87k
LCD TV : ha ez nincs nem is érdemes konzolt venni a legszebb képminõség érdekében : ~ 150k
összesen = ~237k

nézzük a PC -t:

PC : mai átlagos komplett konfig = ~200K + 17" TFT monitor = ~40K
összesen = ~240K

tények...

Ja 1x veszed meg, példa :

(konzolárakkal nem vok tisztában mert vhogy. nem érdekel...)

XBOX 360 : alapcsomag + hûtéskieg + 2. joy = ~130K
LCD TV : ha ez nincs nem is érdemes konzolt venni a legszebb képminõség érdekében : ~ 300K
egyetlen játék : ~15K (ha nem több, ugye warez a live miatt nem javallt)
összesen = ~450K

- és akkor még nem említem az olyan kiegeket mint bill-egér átalakító stb.

PC : mai átlagos komplett konfig = ~200K + 17" TFT monitor = ~40K
összesen = ~240K

és ha félévente veszel új alkatrészt úgy ~50K értékben régebbi alkatrészek beszámításával bõven utoléred az átlagszínvonalat (ez bõven kevesebb mint amit konzolon elköltesz fél év alatt csak játékra 5-6 játékkal számolva / fél év = 75-100 ropi)

a költségekrõl, fenntartásról ennyit
scorpeeon
Ez mondjuk nagy butaság, egyrészt azt nem értem h megy rajta minden. Hogy ne menne rajta minden PS2 játék ha egyszer az egy PS2, és erre van kitalálva, hogy menjenek rajta a PS2 játékok? A másik meg: én elismerem h a PS2 egy nagyon jó konzol, de ne hasonlítsd már a PS2-t egy 7600GT-hez. Mikor fogsz azon BioShock-ozni? Van PS2 re is sok jó játék de azt a 40k-t nem a kukába b@sztam ki, csak erre akartam utalni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

csgery
Játékgépek alatt a kocsmákban, szórakozóhelyeken, plázákban található kólautomatákra hasonló bizgeréket értem😄
csgery
Ez így van.. a konzol játékgép... Ez ugyanaz, mint anno a játéktermekben lévõ, meg az otthoin PC-k... a PC-k azért terjedtek el, mert használhatóak voltak szövegszerkesztésre pl. Addig mellettük voltak a játékgépek... Utána megjelent PC re a PacMan teszem azt, és egy idõ után a PC vált otthoni szórakoztató központtá... most uganígy vagyunk a PC - konzol párossal.
erõltetett majom😊)..a német CS-zõ srác ezerszer jobb volt a pc elõtt😊)
wedge31
Itt van a kutya elásva azért találták ki a konzolt hogy leválaszák a többi funkciot és csak egy játszásra valo gépet csináljanak.
De ahogy minél több dolgot pakolnak bele viszatérünk az indulási pontra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez kéne hogy legyen a konzol platform reklámvideója <#vigyor> : Idegbeteg konzol játékos

(igaz van PC-s is valami noob 10-12 éves német kisgyerek idegrohamot kap UT-zés közben, de annak nem találtam meg az URL-jét)
😊)..annyi különbséggel,hogy nem kell/nem tudnak belenyúlni a gépükbe,hogy valamit lecseréljenek és mindig KELL melléjük egy egyszerûbb PC is,hogy azért minden mást csináljon játszáson kívül
PC-s vagyok évek óta...de elõtte PS1-es voltam..és azért az NFS sorozat ott volt azon is az 5.részig bezárólag...és még jópár ott klasszikus cím,ami meg sajnos PC-re lett rakás...a felbontása miatt fõleg😞(
Sadist
Aha, és onnantól kezdve miért neveznéd konzolnak? Ez a legszebb, hogy bepalizzák az összes konzol usert, hogy neki kell már billentyûzet, egér, webkamera, meg minden PC-n megszokott cucc, és közben észre sem veszik, hogy már nem is konzol, hanem PC elõtt játszanak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DJ Skyline
ha rajtam múlik elõbb fog a konzolos játékoknak leáldozni, mert ott kezdõdik az egész, hogy:
- nincs pénzem konzolra
- nincs pénzem TV-re amin élvezhetném
- nincs pénzem konzolos játékokat venni
<#smile>

Sadist
FPS és stratégia konzolosoknak való? Ne nevettesd már ki magad :| Inkább a konzolos fajta az, aki CSAK játszani akar. Pont egy MMO-val lehetne a legtöbb konzolost fogva tartani egy 2x2-es sötét szobában.

csgery
Viszont azt mindenki elfelejti, hogy a konzolos játékokat is kell valamin fejleszteni... úgyh a PC ugyanúgy élni fog, legalább is a fejlesztõk körében. A modellezõ programok se nagyon fognak megjelenni X360 ra... és még sorolhtnám, msn ezni nehéz lenne ps3 mal... midnenesetre, a konzoloknak, és PC-knem sem áldozott még le, úgyh tökmindegy...
énmeg vettem 40-ért(chippel) 1 PS2-t 2 éve és 0Ft kelett rá költenem azóta és megy rajta minden

scorpeeon
PC-n sincs szaggatás, csak ha hülye beállításokkal játszol vagy sz@r a géped. 3 éves a gépem, egy új videókari lett bele véve 40k-ért közel egy éve, és az elmúlt évek összes játékával tudtam közel maximum beállításokkal játszani.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

úristn😄😄😄😄:😄hiperlama😄😄😄😄 én is áttértem PC-rõl PS2-re mert 1000-szer jobb

bodesz
najó megyek át a "A PC-s játékoknak leáldozott vol2." topicba és elkezdek gyûjteni egy ps3ra bb all xD
wehehheeeee

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

0Fritz0
Ennek a topicnak is van annyi értelme, mint a másiknak.
Ott is már évek óta folyamatosan leáldozik a PC... 😊
Aztán majd 50 év múlva büszkén mondhatjuk: "Ugye, mi megmondtuk elõre!" 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bodesz
naja ezek már történelmek :o
amint lesz 1 okos embert egy konzolos cégnél és az alapgépmellé adnak billt meg egeret és terveznek rá játékokat onnantól konzoluralom lesz xD
ne higgyetek nekem de majd 5 év múlva nézzétek meg milessz xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

NEOreg3
DMC4 irányítása bõven szokható, ha meg gamepad-od is volt, akkor nem tom mirõl beszélünk😊 a grafika meg hát...PS2 átirat, mit vártál?

MGS4 PC átiratról meg talán azután beszélhetünk ha a 3 is lesz PC-re

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bertino
Flémtopic, ezaz <#szeret>

bodesz
leírnám hogy ps en meg xboxon nincs szagattás(jó van de ritka én úgyemléxem).pc-n kell venned nemtomhányszor új videókarit mert sm3 meg minden lófasz...sztem már mindnki kivan rá kicsit...konzolt meg 1szer kell venni sztem.nemmondom hogy megjelenéskor mert az faszásg...inkább várni fél évet kb mire kiadnak egy javított verziót meg mittomén.

SötétBarom
Játéktörténelmi alapvetések ugyanúgy vannak PC-n is meg konzolon is. Más jellegûek nyilván.. Az én kedvenceim pl szinte kivétel nélkül PCs játékok.

Pl:

Starcraft
Diablo
Total War sorozat
C&C
Civilization
Korai NFS-ek
Fallout sorozat

Az igaz, hogy mostanában kicsit pang a dolog, de majd lesz ez még ígyse.. Konzolra nem tudok most mondani olyan dolgot ami érdekelne.. (Ja de, a Dead Rising 😄)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bodesz
belegondoltok mmorpg-t is csak bill miatt tolja mindenki PCn meg mert konzolra nemképesek megírni a WoWot azzal a kifogással hogy egy joy ra nehézlenne megtervezni hát adjanak hozzá billt...

bodesz
olvass!!!
"találtam 1 cikk végén egy pár sort"
amúgy dmc4 nek nagyon jó irányítása meg grafikája volt PCn xD rosszulvoltam tõle...mgs4?metal gear solid 4?naja tény h állat 1 game de pc re is kiadták régebbi részeket...igaz jókis idõtolódással...

bodesz
WTB bill egér xD

NEOreg3
PS3-hoz miért a multiplatform DMC4-et írtad, ami még PC-re is kijön, szerintem így már egyáltalán nem húzónév a PS3 mellett, MGS4 már inkább😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bodesz
mert miért?bill és egér van konzolhoz sztem itt az fps és a stratégia felhozása semleges kb...igen vannak játékok amik nemjelentek konzolra de van ami meg nemjelenet PC re...

SD456
Hy all!

Én nem vitázok ilyeneken nekem van PS2-tõm és PC-m is igaz utóbbival jobban elvagyok (igaz még nincs sok PS2 játékom). Van ami konzolon jó és van ami PC-n. PL.: Az Formula One 06 az konzolon (PS2) sokkal jobban tetszik. De mondjuk egy StarCraft csak PC-n jó. Szerintem elférnek egymás mellet...

Bye all!

PS3 ID: SDani456

scorpeeon
Nekem a PC elengedhetetlen, mert nem csak játékra használom egyrészt, másrészt konzolon én nem fogok komolyan FPS-ezni soha (tudom, sok fanboy azt mondja h nagyon is lehet meg jobban is mint egér+billentyûzettel-lol, de hát ez elég messze jár az igazságtól), ráadásul több kihagyhatat FPS nem is jön konzolra (S.T.A.L.K.E.R., Crysis), ami meg jön az PC-n szebb és irányíthatóbb és kevésbé butított (GRAW 2 esete). Az FPS mellett mondhatnám még a stratégiai játékokat amiket sohasem lehet konzolon rendesen játszani), Starcraft 2-t nem hagynám ki semmiért. Sztem jelenleg a konzolexkluzív címek az egyetlen, amiért vmennyire érdemes konzolt venni.

wedge31
Mindenben egyetértek kivéve hogy az fps konzolra való mert szerintem meg pont az a egy müfaj ami soha nem lesz igazi konzolos cucc.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bodesz
végülis attól függ ki mivel szeret játszani...mmorpg-s gamerek sztem kisem mozdulnak a székbõl maradjanak csak a pc elött,stratégia,rpg,...autós game,sport,és sztem már fps ek is már inkább konzolosoknak valók graf miatt is.ami még pc elõnye(de már nemsokáig)a modolás sok játékot 1szerûbb alakítgatni és ez sok embert megra
találtam 1 cikk végén egy pár sort:
X360: HALO 3, Advent Trilógia következõ epizódjai, Project Gotham racing;
PS3: Final Fantasy, GTA 4, Devil May Cry 4, Tekken…;
Nintendo: Zelda, Pokémon, Metroid Prime, és persze az interaktivitás😉
PC oldalról pedig a negnagyobb húzóérv pedig továbbra is az MMO játékélmény.

nemmondom hogy most jobbak a konzolok hiszen énis a PC elött ülök xD de sztem a következõ generációs konzolok odafogják verni a PCket

Oldal 1 / 3Következő →