482
  • tpeterr
    #482
    Wow, nem számítottam ennyi hozzászólásra. :-D
  • mikike
    #481
    jutottatok valamire?
  • dez
    #480
    A hírtopikoknak ez a sorsa, jönnek az újabb hírek. Sokan meg azt sem tudják, hogy van itt egy fórum is, ahol követni lehet, ha új hsz érkezik.
  • Epikurosz
    #479
    Te ugye nem vagy madár? :-)
  • tpeterr
    #478
    Már csak én járok erre. :-)
  • tpeterr
    #477
    De leült ez a topic. :-)
  • tpeterr
    #476
    Elég találóak lehettek. :-D
  • Epikurosz
    #475
    Á, semmi, Gaillard szokásos dúlását toroltam meg pár találó beszólással. :-)
  • tpeterr
    #474
    Valaki nagyon felidegelhetett Epi bácsi a büntetőpontokból ítélve. :-D
  • tpeterr
    #473
    Sajnos az nem úgy megy, hogy fogom magam, aztán csak úgy előidézek egy TKÉ-t, aztán az asztrális testemmel felszállok a buszra és meglátogatlak. Ezt inkább telepátiával kéne, de az más tészta. :-) Lehet, hogy több ilyen élményt nem sikerül elérnem. Mint már említettem, nem vagyok jártas a témában.
  • Epikurosz
    #472
    petike!
    Akartam ide írni valamit, de inkább látogass meg az asztrális testeddel, és elmondom élőszóban, úgy rövidebb.
  • tpeterr
    #471
    fenntartására pardon :-D
  • tpeterr
    #470
    Talán van összefüggés (bár nemigazán hiszem), hogy az élmény után álmodtam. :-)
  • tpeterr
    #469
    Szerintem ha kinyitom a szememet akkor is megszűnt volna ez az állapot, mert elveszítettem volna a kencentrációt (mondjuk így is elvesztettem :-)), mert az élmény (sokk :-))hatása kerít hatalmába, így oda az állapot fentartására irányuló koncentráció. :-)
  • tpeterr
    #468
    Még a végén TKÉ-függő leszek. :-)
  • dez
    #467
    Talán igen, talán nem.
    Adódik a gondolat: vajon mi történt volna, ha kinyitod a szemed? :) De persze még akkor is lehetett volna egy illúzió, ha rendesen látod a szobád (mint ahogy vannak nagyon reális álmok is). Ha idáig eljutnál, köv. lépés lehetne valamilyen okos teszt. (Bár ha ez túl korán történik, elronthatja az egészet.)
  • tpeterr
    #466
    Szerintem is ez a helyzet. Nem vagyok jártas a témában, én csak azt írom amit tapasztalok. Biztos jó ez másra is. Próbálkozni meg fogok még, mert az is nagy élmény volt, pláne akkor egy klasszikus TKÉ mekkora lenne. ;)
  • dez
    #465
    Nos végülis ez tényleg egyfajta TKÉ, csak persze nem biztos, hogy az a bizonyos klasszikus.
    Az a bizonyos alvás közeli állapot egy mélyebb relaxált állapot volt. Legtöbbeknek szándékosan elérni sok gyakorlás után sikerül. Szal "szerencséd volt". De lehet, hogy amúgy is van rá érzéked. Hasznos lenne nem csak erre a TKÉ-re koncentrálni, hanem a relaxáció egyéb előnyös hatásaiért gyakorolni...
  • tpeterr
    #464
    Hát, ha már nem nézné senki sem ezt a topicot akkor nem írtam volna le feleslegesen, de mivel nézi valaki (akár egy ember is) persze, hogy leírom. :-)
  • tpeterr
    #463
    Az "asztrális testemmel".
  • Epikurosz
    #462
    Amúgy, meg biztos voltam, hogy ugyis el fogod mondani, nem kell téged erőltetni. :-)
  • Epikurosz
    #461
    Óh, fityisz. Ilyen élményeim nekem is voltak már. De ez lenne a TKÉ?

    Írod:
    "Aztán megpróbáltam felkelni az ágyból, és sikerült is. Éreztem, hogy ott álltam az ágyam mellett közvetlenül. Mozdulni aztán már nem tudtam."

    Most akkor a fizikai testeddel álltál-e fel, vagy a testenkívüli ("asztrális") testeddel? Mert nem világos?
  • tpeterr
    #460
    Nem volt azért ez olyan nagyobb szintű TKÉ.
    Nos, én nem tudatos álmodás útján értem el a TKÉ-t. Hajnalban valamikor (két óra után valamivel) csörgött a telefonom, jelezvén, hogy merül. Felkeltem, felraktam töltőre, visszafeküdtem. NEXUS6 tanácsát megfogadván -mivel nem aludtam el azonnal- elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne ha most álmodnék stb... stb... . Nem is tudom, hogy írhatnám le ezt a legjobban, de éreztem, hogy alszok, de továbbra is gondolkodok, ilyen félig alvás félig ébrenlét álltapotban lehettem. Szintén kissé furább megfogalmazás, de éreztem, hogy a testem az alvás állapotában van, de továbbra is gondolkodtam. Aztán már tényleg nem éreztem a testem határait, jött az a medence-szerű érzés amit írt már NEXUS6,meg azok a fura hangok (kissé meg is voltam mondjuk úgy ijedve, mivel ilyet még sosem tapasztaltam). Aztán megpróbáltam felkelni az ágyból, és sikerült is. Éreztem, hogy ott álltam az ágyam mellett közvetlenül. Mozdulni aztán már nem tudtam. A szememet, nem is tudom, nem tudtam -a koncentrálás miatt vagy mert nem mertem- kinyitni. Ez az állapot nem tartott valami sokáig, pár másodpercig. De nagyon nagy élmény volt, mert mint márt említettem, ilyet azelőtt sosem tapasztaltam. Nem tudom, hány hete megy már ez a topic, de két hete már biztosan megy, ennyi idő alatt el lehet érni eredményt, NEXUS6 is írta. A tudatos álmodásra meg rá kell gyúrni, mert azon keresztül szerintem nehezebben megy a dolog.
  • tpeterr
    #459
    Ne haragudj, de engem nem érdekel, hogy mit hiszel el és mit nem. :-)
  • Epikurosz
    #458
    Mi ez a faszság?
    Így akar beteteni minket a nexus, egy kamunickel?
    Írd le, de előre szólok, úgysem fogom elhinni. :-))
  • dez
    #457
    Leírhatod (akár priviben is, ha gondolod), bár nem tudom, mi sikerülhetett ilyen gyorsan.
  • tpeterr
    #456
    De leült ez a topic...
  • tpeterr
    #455
    Nos, TKÉ igen is létezik, ezt immárom magam is tapasztaltam. Örök hálám NEXUS6, hatalmas élmény volt. Ha érdekel valakit, szívesen leírom majd részletesebben. Mégegyszer kössz NEXUS6!!! ;)
  • dez
    #454
    Na ne mondd már, hogy minden orvos azt csinálhat, amit akar. Az orvosok tevékenységi körét szigorú, központilag meghatározott szabályok kötik, amik erősen figyelembe veszik a gazdasági szempontokat is. No és nem feltétlenül csak az illető országét, mert nehezen hihető, hogy szívesen tolják a társadalombiztosítók és egészségügyi pénztárak a zsé nagy részét a gyógyszergyártók zsebébe, de mégis ez történik (érdekes módon főleg az amcsikéba). És milyen érdekes, hogy közben sok amúgy bizonyított nem-gyógyszeres gyógymód nem támogatott, és amik igen, azok sem túl könnyen harcolták ezt ki.
  • Epikurosz
    #453
    Erről a "nyugati orvosok"-at kellene megkérdezned, és meglepve tapasztalnád, hogy nincs olyan, hogy "nyugati orvos", hanem mindneki más.

    A hipnózis szerintem azért nem az igazi - amúgy hivatalosan elfogadott gyógymód itt Magyarországon is! kérdezd meg pld. Buda Bélát, meg még vannak nevek, de nem jutnak szembe - mert nagyon egyénfüggő. Jó vicc: mondhatnád, a kemikáliák hatása is egyénfüggő.
    Az igazi gond vele az, hogy nem mindenkinél müxik. Nálam például nem, mert ahhoz elég határozott személyiség vagyok, nem lehet csak úgy manipulálni engem.

    Hopp! Jut eszembe, a hitgyüli vezető lelkésze, Mr. Németh be szokta vetni ezt a mágiát. Nos, velem nem lenne sikere, mert nem rogynék össze a nézésétől. Persze, ezzel meg is pecsételtem a sorsom: engem a könnyen manipulálható alanyokat kereső mágusok soha nem kedveltek, így be sem vennének az ilyen gyülekezetekbe.
  • HUmanEmber41st
    #452
    Már megint feltalálta valaki a spanyolviaszt...
    Azt nem értem, h pl a hypnozis miért nem terjedt el a nyugati orvoslásban?
    A nyugati orvosok csak gyógyszerekben, meg injekciókban tudnak gondolkodni?
  • Epikurosz
    #451
    lehet, hogy tévedtem, de elég hasonlóan hangzik. :-)
  • dez
    #450
    Mi köze a scientológiának a kineziológiához?
  • Epikurosz
    #449
    Nagy a gyanúm, hogy ez a szcientológia egyház rejtett próbálkozása...
    Bár ne legyen igazam, és inkább csak egy pitiáner szélhámos legyen megette.
  • dez
    #448
    Amúgy sok hasznos ismeretet lehet szerezni ilyen tanfolyamokon - ha valaki hajlandó pártízezret kiadni némi gyűjtőmunkáért, amit maga is megtehet, csak sokkal olcsóbban (feltéve, ha nem lusta hozzá).
  • dez
    #447
    1. A "pozitív gondolkodás" jó, de önmagában kevés, ha nem alapozza meg igazi kiegyensúlyozottság, nem agyonstresszeltség, stb.
    2. Ne ítélkezz a csakrákról, amíg fogalmad sincs az egészről.
  • szivar
    #446
    Ha jól emlékszem, akkor az már bizonyított ténynek tekinthető hogy az agy befolyásolja az immunrendszert és vice versa. Tehát némely esetben a gyógyulási folyamatot elősegítheti a pozitív gondolkodás.

    Feltéve ha eltekintünk a csakráktól és társaiktól, meg a belinkelt oldalon található áltudományos blablától, meg attól hogy ez 95%-os eséllyel átbaszásos-lenyúlós dolog...
  • Epikurosz
    #445
    Ez szerintetek mi a lófasz?
  • Wampire1
    #444
    A fórum 3/4 ét olvastam csak végig többre nem volt türelmem ;) A tudatos álomhoz annyit hogy tényleg létezik, többször is kipróbáltam. gyakorlatilag olyan mintha az agyad teremtene egy saját kis univerzumot ahol te vagy az Isten és bármit megtehetsz amit elképzelsz.Sztem k***va jó érzés. ezt innentől kezdve használhatod tanulásra (korcsolya,kosárlabda,gördeszka) vagy szórakozásra (leverek mindenkit vagy megszexelek mindenkit:)

    Nexus 6 tké élménye sztem ehez kapcsolódik.Az élmény részletességén nem kételkedem de sztem csak halucináció az egész. Vagy álom. Olvastam egy tudatos álom könyvet abban is leírták hogy gyakran párosul a tudatos álom tké vel de ez is csak álom.nem valódi.


    Waneket végigolvasva: hát rettenetes egy alak lehetsz a valóságban.Rendben, nem mondasz hülyeséget, de nagyon hamar lefikázod az embereket,sértegeted őket.Sztem felesleges mindenkit megbántanod.Ha meg neked mondanak valami rosszat...hát hagyjuk. Megdobnak kővel dobd vissza kettővel.:)
    A relativitás elméletet meg meg tudnád mondani miért nem fogadod el? (nem bántás.Tényleg érdekel.) Én még csak a speciálist tanultam, arra egész elfogadható bizonyítékok vannak. (Müon megjelenése a földfelszin közelében. Műholdak idejét mindennap be kell állítani földi ídőhöz mert a sebbességük miatt azért változik az idejük.)
    De érdekelne mi szól ellene.(azt nem tanítják.természetesen.:)

    Az általános relativitáshoz bárki tudd (hugaryul:) könyvet pdf-et, linket ajánlani megköszönném.
  • Epikurosz
    #443
    Éltem is a gyanúperrel, hogy a te tékáéidnek köze van a szeszhez, így vagy úgy. :-)