Jönnek az illatozó e-könyvek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rigidus
> Jönnek az illatozó e-könyvek

Az emberi hulyesegnek nincsenek hatarai.

De a szagos e-könyvben lehet utalás arra, hogy:
- most vegye elõ a budi szagú matricát
- most vegye elõ a lõpor szagú matricát
- stb...
Elõbb-utóbb odáig fajul a dolog, hogy kakaóval leöntött szagú matricákat is osztogatak majd.

scs17
Ne rontsd el a játékát! 😛 😊

Bocs, hogy lerombolom nagyszerû ötletedet, de az e-könyvekben nincsenek lapok...
Úgy kéne hogy minden lap más illatú... egy háborús könyvben a háború közepén vér-és hullaszag, egy oldallal odébb, mikor a gyõztes katona megcsókolja a hercegnõt, rózsaillat stb...........
amúgy LOL....

mikloss
Dejó most ingyen küldenek mellé egy dohos szagot árasztó matricát. ikszdé

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Jönnek az illatozó könyvek-e

A nyomdai szag, a "szakmai" szag az más. de az, hogy pl. a frissen megvett jegyzetem szomorú fûzfa vagy éppenséggel tulipán szagú legyen, az több a soknál. Max. lefingom a könyvet, és lehet szagolgatni.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Kábszeres banda.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

hát nem tom, én nekem egy könyv értékelése a szagánál kezdõdik... nincs is jobb mint a friss könyv szaga, amikor még a sütõ melegét érzed rajta 😄

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Ez egyértelmûen sokkal inkább reklámfogás mint tényleges kutatásokon alapuló "hiánypótló eszköz".
Requiem88
LoooooooooooL deszar 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Egy "papírnak" van jó illata, az pedig a dollár 😊
Azt hittem már rég benne vannk, ezért is vonakodtam az ilyesmitöl 😊

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Gerygrey
ROTFLOL <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
Ekkora baromságot!