Amerikai közösségi portál kémeknek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

My name is Pong. Ping-Pong

Amúgy, ha már annyira titkos szolgálat, milyen azonosítóval lépnek fel rá?
Avatarnak feltöltik a saját fényképüket, kitöltik a reg lapot...Aztán valaki meghackeli és xopik az összes szolgálat.
"-Uram lebukott egy emberünk...
- Kár érte jó ember volt..."

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

ez egy vicc.. a titkosszolgálatok ha akarnak is ilyen oldalt csinálni miért vernék nagydobra meg mi a fenének kellene ehhez a myspace meg facebook? ilyen szoftvert bármikor ír az ember, ezek az oldalak is inkább a kritikus felhasználói tömeg miatt azok amik.. a titkosszolgálatokat max. emiatt érdekelhetik az említett siteok
Vorpal
Bementem volna Mike McConnellhez és pofánröhögöm - elégtétel, fasiszta állat mind.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

mibõl gondoljátok hogy ez nyílt hálózat lesz? Nyilván csak munkatársak használhatják, és inkább szerintem egy vállalati intranetes oldalra hasonlít majd, mint a myspacere.

NEXUS6
Szerintem igazán zaftos összeesküvés elméleteket csak ott lehet majd hallani!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Requiem88
élmény lesz betörni oda<#vigyor4>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

És ki az a reménytelenül naív, aki egy ilyen fórumon akár csak egy kötõszóban megbízik.

A kémek hivatalból paranoidak, és mániákus hazudozók.

Nevetséges.