482
-
hapi #161 köszi, király vagy! -
#160 már tölthető az S04E04
meg a felirat is...
hát, nem gondoltam volna, h a rockercsajbanda létezik... erre De! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chunkle karakterét eddig sem néztem sokba, de úgy veszem észre , hogy így a 4-dik évadra már nagyon elkurvult...mindent elcsesz... szánalmas...
& az epizód végén a zene iszonyatosan jó volt!
-
Solt #159 Rühellem a sorozatokat, de ez valami fenomenális... :D -
#158 Most kezdtem el nézni a sorozatot, nagyon jó!! :DD -
tomzoo #157 Ja az öreg Zakk befigyelt ott, én is nagyot néztem...:D Amúgy eddig kibaxottul jó, alig várom már a kövi részt:D -
Solt #156 Zseniális ez a sorozat! IMÁDOM!!!
( szinte csak emiatt nézek tv-t! :D ) -
bcrics #155 Hát ez kurvajó volt mind2 rész,..2.rász vége,epic:)..monnyuk van benne pici house is,asszem ott is vlt vmi iesmi szito,csak ott pont évad végén,,itttmeg mingyá az elején:P
Meghát Vad zakk-et is szerepeltetni mint gitáreladó..ááh,,,Isten,nyilván ő játszotta a kislány gitárbetéteit. -
#154 Megnéztem,és már várom a többit. Amúgy is most pangás van nálam sorozatokban.hihetetlen jó lett az új évad eddig.És kíváncsi vagyok az új részre!aki látta az újat az tudja mire gondolok;) -
#153 meg a másodikhoz is -
#152 thx -
#151 első részhez már van! -
#150 sikerült már feliratot kreálni hozzá? -
hapi #149 Imádom ezt a sorozatot! -
#148 legyetek gyorsak... hamar törlik! :(
S04E01
S04E02 -
#147 hoppá és már a 2.ik rész is:D -
#146 torrent oldalakon fent van már -
#145 baazz atom brutál durva volt a 4. évadnyitó :D -
#144 hol kaptad le? -
#143 Kemény nyitás volt ez az évadnak:DD -
#142 nem talalok torrentet, csak ilyen rapidshare szeru oldalakon van az meg hát.. -
#141 neba? -
#140 Californication.S04E01.PREAiR-NoGRP -
#139 Finom lesz! -
#138 ooo ez jól fog kezdődni:D -
#137 Új képek a Kaliforgia 4. évadából
-
#136 Engem ez a rész érdekel a legkevésbé nem is bánnám ha karen-t kiírnák a sorozatból... -
#135 ezt most elcelláztam véletlenül:) nem ide akartam -
#134 Merthogy? -
#133 MEGINT nincs szerencsénk:S -
#132 :D -
masoma #131 ez a helyzet a hedonista művészekkel. karen tudja jól, hogy mire vállalkozott, és próbálja megváltoztatni hanket, persze sikertelenül, de ezért lesz folytatás. ha megváltoztatná a főszereplőt, egy unalmas sorozat lenne:) egyébként nagybátyám hasonló életet él (zenész, festő) 20 évig bírta a felesége és elváltak, így lőttek az ültetvénynek is a kert hátsó részében:D -
#130 Engem egy dolog idegesít, hogy Hank csaja MINDENT megbocsát, elnéz a pasasnak... Ez már kicsit "uncsi"! :) -
#129 Mint mindannyian! -
#128 Végeztem a harmadik évaddal, már várom én is a negyediket! -
#127 Én most kezdtem el nézni, most tartok a második évad elején... Érdekes sorozat, nem olyan rossz... -
#126 Áhh ez finom lesz! -
#125 köszi, ez jónak ígérkezik, MEGINT -
#124 Californication Season Four
-
#123 De még mennyire!
Példakép a személyiség, akit játszik David Duchovny, ha egy cseppnyi lazaság átcsöppenne belém, boldog lennék. :)
Nem felejtem, mikor az új Porsche-t ellopják, az új irományával (ami ugye...) együtt, akkor reagáláskép csak rágyújt egy cigarettára és szép lassan elsétál. :D
Na meg hogy az első részben szétütik a lámpáját és a 3. évad végére is ugyanolyan. :) -
#122 várós