482
-
bcrics #121 a fene..kösz:) -
winnie #120 nem- jövőre folytatódik. -
#119 Csak ne felejtsük el hogy a főszerelő egy író és olyan dumája van hogy azt még a legjobb fordítással se lehet 100% visszaadni:) -
bcrics #118 a 4. évad az akkor most fog indulni összel? -
#117 hát vannak kivételek, de sztem ez jobb eredetiben, mondjuk a nekem a Rescue Me pl sokkal jobb magyarul. -
bcrics #116 mint szinte minden,,de az ien komédiák általában nem annyira elvetemulten otvarok a szinkronnal sem,.. -
masoma #115 amugy feliratosan tényleg jobb... -
#114 szinkron? brrrrrr...
várom már én is a 4-est! sztem előtte ledarálom még1x, h mindenre emlékezzek! :D -
masoma #113 nem. mind a 3 az. -
bcrics #112 okéé..szóval 1 Láma vagyok,csak az első 2 évad szinkronos? -
bcrics #111 Üdv..ebből mennyi évad van-elsőt msot pörgettem ki szinkronosban...van méég?:D -
#110 Csak eljön az a nap is. -
#109 jah amikor én irtam akkor még nemvolt kihírezve a "csúszás" -
#108 imdb-ről szedtem, sztem ott azért tudják az ilyet. -
#107 Nagyon ütősnek kell lennie, ha ennyit késik. :) -
#106 Hát ha nem Én szeptemberre vártam! -
#105 Season 4, Episode 1: Episode #4.1
Original Air Date—10 January 2011
komoly? -
#104 őszre tippelnék kb. -
#103 Mikor folytatják amcsiban? -
#102 :D jah de az gáz lett volna, jo h nem használta -
#101 végülis 1x megoldotta... vett egy újat :D LOL -
#100 Akkor nem értetted meg az életérzést amit Moody képvisel!
Egy hedonista whiskey ivó író sosem fogja kicserélni az izzóját a kocsiján, amit meg sosem fog lemosni:) -
#99 so...
3 nap alatt daráltam le a sorozatot /meló miatt, amúgy láncként néztem volna/
van pár dolog, ami nem tetszik!
Becca -> 2 ilyen embernek hogy születhet ekkora undorító lánya!
Mia -> vmi szebb nőt is választhattak volna erre a szerepre!
Epres Attila -> vhogy nekem Mulder ügynökhöz csak a Karcsi hangja illik... ezért néztem felirattal mind 3 évadot!
Charlei Runkle -> a 3 évad alatt olyan szintű bóvli emberré redukálódott, h
idegesít, h a porsche mindig retkes, és hogy azt a lámpát nem lehet kicserélni.
egyébként a legdurvábban jó sorozat, amit mostanában láttam! (és tényleg jó, h eddig nem kezdtem bele, mert így legalább nem 12 részenként vártam volna hónapokig az új évad érkezését!)
egyébként tegnap S308 nekem is betette a kaput! :D
so... remélem lesz folytatás!!!
Happy Fuckin' Nu Yea' All! -
#98 az a szar ebbe a sorozatba h nem elég h kiszúrják a szemünk 12 résszel egy évbe, még rövidebb is egy rész mint mas sorozatnál,röpke 30 perc nem elég ebből :P -
#97 Ütős befejezés volt.
Mondjuk értem, hogy Karen kiakadt, de Moody tényleg nem tudta, hogy 16 éves a csaj, most minden muffnak le kéne ellenőriznie a személyijét, hogy biztos elmúlt -e 18 éves? Btw Amcsiban hogy vannak a törvények? Ott 18 év alattit nem dughatsz meg vagy mi? -
#96 muszaj folytatni, vhogy:)
És Hanknek is muszáj még Karen en kívűl más nőket is kettyingetni,h tovább folyjon a sorozat.. persze én is szomorú voltam, érdekes lenne, ha egy ideig NY ban zajlódott volna a sorozat, de gondolom ez nem lehet, mert brutális költségekbe kerülne. -
masoma #95 jaaaj. hát igen aki szeretné tudni miről szól nagyrészt a kaliforgia, annak S03 E08, beszarás:D -
hapi #94 Ennek az évadnak a 8. rész volt a csúcspontja nálam.
Sajnos személyesen tudom igazolni hogy ha kapcsolatba kerülsz egy rosszindulatú de kimondottan csinos nővel, akkor kur.. nagy szarban vagy.És nincs szükség rá hogy bármi rosszat tegyél, a baj utolér így vagy úgy... -
#93 Igaz de Én még azon is meglepődtem, hogy Marcy ott hagyta Charlyet. Azt hittem, hogy ők is rendbe jöttek. -
masoma #92 mondjuk ha az én feleségem lefeküdne a volt feleségem 16 éves fiával valahogy átgondolnám, hogy nekem való e a csaj...meg azért Karen tűrt elég sok mindent ez lehet már neki is sok volt...amugy vártalan befejezés annyi szent és akkor most várunk:D -
#91 Az kár!
De amúgy nem értem miért akadt ki Karen a végén? Már mint gondolom, hogy mit mondott neki Hank de nem értem azt a veszekedést a végén! -
masoma #90 így van:( -
#89 Csak akkor jön a következő évad? -
#88 nah ne vege...es most ezzel birjuk ki 2010 oszig? -
newtrep #87 persze hogy lesz.még ősszel berendelte a 4. évadot a showtime -
#86 azt hiszem sajnos, hogy nem:( -
#85 Lesz következő évad? -
masoma #84 nemsokára vége az évadnak :( :( :( -
MasterB #83 Sziasztok! Valaki nem tud esetleg feliratot a 3.évad első két részéhez?
-
#82 igen az annyira nem lenne meglepő:)) viszont hiányoltam Maya-t, nem mintha annyira bírnám csak fura,h nem volt eddig vásznon, mert hát ő az egyik "főmellékszereplő"