17
-
#17 Jah, ha szörnyek lesznek benne akkor engem nem érdekel a játék. -
Librarian #16 Csak mutánsok ne legyenek benne! Egyedül az nem tetszett az egyben, egyébként tök jó volt. -
Inquisitor #15 Első képek? Lol. Ezek kb. valahol a harmincadik képen túlról vannak, és akkor a videokról nem beszéltünk. Viszont ha csak a fele igaz amit ígérnek, az is jó lesz. :) -
#14 Jó kis promóciós szöveg, és milyen jó is lenne, ha minden meg is valósulna, de sajnos számos esetben hallottunk, olvastunk más hasonlókat beharangozott játékokról, de a végeredmény sajnos lehangoló volt. Reméljük most nem így lesz.
Egyébként a Cry Engine 1 is tudta a dinamikus napszak és időjárásváltozást, de nem tudom miért nem került bele a játékba, továbbá az AI is tudott meglepetéseket okozni, időnként jókat is nevettem rajtuk. -
NiGG3R #13 lokko te egy állat vagy XD inkább mafla -
Gyusz #12 OK, én mást olvastam, úgy látszik tévesen -
#11 Nem tudom mi köze a crysis-hoz... Teljesen más fejlesztés, más csapat is dolgozik rajta. Még a sztori meg a helyszín is más... De ez igaz akkor is, ha a FarCry-al hasonlítod össze. Ez legalább nem lesz sziruposan élénkszínes. Kicsit közelebb áll talán a valósághoz. Mellesleg nézz még meg néhány képet, ne csak ezeket a game-ról, mielőtt nem túl bölcs fikapöcögtetésbe kezdesz. Jah, és még a Crysis se jött ki, szal nem tudom honnan veszed, hogy ott olyan überokos, nem kiismerhetően scriptelt AI lesz...? LoL
-
kow83 #10 Lécccci mondd meg a lottószámokat is, mert te a jövőbe látsz. Mindig is irígyeltem az olyan embereket, akik egy állóképből következtetni tudnak az ellenfelek viselkedésére, játékmenetre, hangokra... -
#9 egyetértek az öszes singleplayer kecseg -
gyuri12 #8 kemény szavak...kár,hogy semmisem igazolja... -
#7 van egy olyan érzésem hogy ez ütni fogja a Crysist hangulatban...remélem az idő engem fog igazolni..és butaságokat nem fogsz mondani. -
lokko #6 Ránézésre ócskább mint a crysis, ami magában égés, de abból, hogy az MI okossággal hozakodnak elő, ma már a váj fülüek megérzik, hogy ez a játék egy üres hulladék lesz, nagyon ostoba ellenfelekkel ... -
#5 e-e!
Dunia nevű motort használ! A hivatalos F2 oldalon többet lehet róla olvasni, de azért becopyzom a nényeget:
DUNIA ENGINE
The Dunia Engine was built specifically for Far Cry® 2 by the award-winning Ubisoft Montréal development team. It delivers the most realistic destructible environments, amazing special effects such as dynamic fire propagation and storm effects, real-time night-and-day cycle, dynamic music system, non-scripted enemy A.I. and so much more…
Egyébként sztem fasza játék lehet belőle. És nagyon jó ötletnek tartom azt is, hogy Afrika a helyszín, eredeti. Mellesleg ebből nagyon sok mindent ki lehet kerekíteni sztori szinten is. Gerillaharcok, polgálháború, afrikai terrorizmus és egyébb korupt szervezet által irányított ténykedés. Igazából sztem olyan nagy a lehetőségek tárháza, hogy nem kell elrontani majd holmi mutánsokkal vagy szörnyekkel...stb.
A minden éghető - csináljunk szavanna tüzet, ill. a néha beragadó fegyverekkel kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok. Bár az utóbbi volt a Stalkerban is és nem volt rossz dolog, csak igazából nem volt meghatározó, mert mindig volt elegendő fegyver...
Várjuk! -
heyman8909 #4 Mikorra várható eme remekmű? -
googlekereso #3 Hát lehet hogy kell majd ehhez egy atomerőmű, de azért reméljük a legjobbakat. -
Gyusz #2 Nomad nevű, saját fejlesztés. -
gyuri12 #1 ez milyen motort használ?