4439
-
csgj #958 De, attól még elindul szerintem... Csak kérdéses, hogy hogyan. :/ -
Yaken666 #957 Én nem tudok tőle semmit tanulni. Csak kulcsokat árul de más beszédlehetőség nincs vele. -
#956 Nálatok van hang? Nekem a játékban nincs semmi hang. Az elején amikor elindítom sípol egy bazinagyot és azon kívül semmi hang. -
#955 ja én is láttam 1 ládát a fire keep alatti swampba ami "too difficult" volt lock pick lvl 2 mellett is -
#954 cid feleségénél -
Yaken666 #953 Nem tudja valaki, hogy mikor tudom elsajátítani a 3. zárnyitást?
Mert idáig senkinél nem láttam, hogy a 3.kat eltanulhatnám.
Eléggé idegesítő, hogy egy rakás ládát nem tudok kinyitni így. -
nimretil #952 Azt írja:
VGA: Direct X 9.1; Pixel Shader 3.0; 256 MB (GeForce 7900 - ATI 1800)
Nekem pont GeForce 7800 van...
Viszont az is shader 3-mas és 256 megás. Biztos nem fog menni? -
juhzo #951 Továbbra is kérdezem hogy megtalálta e már valaki a druidát :D mert én még mindig nemtalálom. Szerintem kevés a vram vagy régi a káryta nézd meg hogy támogatja egyáltalán a játék a vga-d. -
nimretil #950 ok, kössz... én is próbálkozom -
ricsa008 #949 pontosan!!!
én próbálkozok driverekkel ha van valami írok -
nimretil #948 Na, ricsa008, ezek szerint már ketten vagyunk... nekem 7800-as kártyám van...
-
nimretil #947 Próbáltam állítani a grafikát. Alacsony és közepes beállításoknál semmi nem változik, ha magasra állítom akkor meg még szaggat is ráadásnak... -
nimretil #946 Hali!
Kéne egy kis segítség! Elindítom a játékot és a kezdeti résznél még viszonylag minden elfogadhatóan működik. Utána viszont egyre vacakabb a kép. A háttérben lévő dolgok iszonyat homályosak. A nem háttér megjelenítése király, egyetlen problémája, hogy ebbe a kategóriába mindössze a karakter egytizede tartozik bele. Szal, vhogy így néz ki:
Ennyire azért nem durva a helyzet, (egy picit talán túlbutítottam a képet) de azért nagyjából lehet látni a probléma mibenlétét.
Nincs vmi tippetek?
-
ricsa008 #945 másnak nem fordul elő hogy alig lehet látni olyan homályos?
tétszik valaki 7600os kártyával? -
Was #944 Már a kérdés is érdekes. Hát úgy, ahogy a többi játékot angolul.
De akkor hogy telepítetted, ha nem magyar a telepítője sem? :) -
csgj #943 Egy kis középfokú nyelvvizsgás angoltudás kell hozzá ;) -
Itsuki #942 A játék elején van 1 farm,pár neves npcvel,de megtámadnak alapból engem. Mindenkit megtámadnak? -
Yaken666 #941 Engem is érdekelne hol van a gyűrű... -
#940 chapter 1. nelson's ring? valami támpont, esetleg megoldás? THX -
xrm #939 Nem Win7-ed van esetleg ? Akkor a Risen.exe-vel indÍtsd. /bin mappa/ -
Fletley9 #938 Hát igen de néztem is 8tegnap játszottam vele), hogy nem igazán voltak graf beálítás lehetőségek csak pár darab(felbontás függőleges szinkron meg ilyenek de pl élsimitásra nem emlékszek) de megném holnap még1* ... -
cherubim06 #937 off: nem kieg és nem "forgotten"
hanem külön gamma és "forsaken"
on -
Yaken666 #936 Én most kaptam egy csomagot Scordotól amit Don-nak kell kézbesíteni. De még most sem engednek be hozzá. Akkor úgy látszik tényleg nem leszek ezekkel már jóban. -
#935 Nekem is olyan hogy elindítom és fekete képernyő de várok egy percet és bejön a főmenü. -
juhzo #934 :D hát először is angoltudás nemárt. másodszor meg állítsd a grafikát feljebb nekem maxon van full maxon annyi hogy amontorom csak 720 as hd-t bírja full hd-t nem szóval 1680"1050 be játszok 16x élsimítással meg minden maxon van :P grafika hihetettlen jó különösen a fény árnyék effektek. Én is a cristal disceknél járok aki megcsinálta írja le hol találhatóak én eddig kettőt találtam meg. -
D4v3 #933 Hi!
Az vajon mitől lehet, hogy indítás után egy fekete képernyő fogad és nem megy tovább? Most raktam újra a vga drivert, de így sem jó :( -
#932 Na, ilyen nekem az Forgotten Gods (Gothic3) kieggel volt. Érdekes. -
Fletley9 #931 egy kérdés mért van az, hogy nekem a játék nagyon csúnya..nem úgy mint itt sok képen látom.. beálítások meg nem igazán vannak pedig a gépen bőven bírná... -
#930 Ti hogyan játszotok vele ha nem magyar? Én egyszerűen így semmire se jutok még a demóban sem. -
Yaken666 #929 Én 15 -
Hefi66 #928 Helló, egy kis segítség kéne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 2. fejezetnél járok, de elakadtam. A feladat ugye az, hogy szerezzem meg a cristal diskeket. A Don azt mondja menjek a keleti templomhoz és akkor ott majd találok egyet. Nos, én már azt a templomot sem találom. Vagyis lenne egy tippem, hogy melyik az, de túl erős szörnyek vannak benne, hogy ezt a tippet ellenőrizhessem ("elit harcosok"). Aztán egy kristályt elloptak a gnomeok, és elvileg keletre mentek, de őket sem telálom sehol, pedig már végig henteltem a fél szigetet. És végül, de nem utolsó sorban Patty-t sem találom, pedig van egy olyan érzésem, hogy fontos lenne. Ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném. -
Dns5000 #927 hanyadik szintűek vagytok?
én 16 -
#926 próbáld a fullost :D -
#925 teleport stonet oda kell adni asszem és utána nyílik meg plusz akkor lehet sealt tanulni, de lehet rosszul tudom -
#924 Hát gyerekek ez a demó valami hihetetlenül rövid... :( -
juhzo #923 valaki átment már a második pályára:D mert tuti van. Ott a zöld:D kapu az inkvizítoroknál szerintem azt aki kinyítja megy a következő világba. kb mint a night of the ravenbe. -
Yaken666 #922 Hát akkor buktam azt a részt ez van. Valaki megtalálta már a 6 gyűrűt? Én az istenért sem találom a 6.kat. -
#921 Ha beálltál az orderbe ne csodálkozz, sőt én ki is nyírtam mindenkit, kiv. a blacksmmith és a don nője mert ő náluk god mode on, hiába vérzik, nem megy le a hp ja, meg a don guardjait sem tuttam legyűrni, de mindenki más már halott :D -
Yaken666 #920 Mit kell csinálnom, hogy valaki szóba álljon velem a Bandit Campnál?
Mert idáig ott egy küldetést nem sikerült felvennem..Alig tudok beszélgetni ott. Volt aki Don-t emlegette, netán az a baj, hogy az embere vagyok vagy mi? -
#919 upper monastry, rögtön balra, ahol a tanoncok írnak? csak mert szoba sem áll velem