Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Graf aránylag szép nem korszakalkoto meg mindent földbedöngölö de szép bár a motornak vannak hibái az tény.

Next PC upgrade: 2022

Azért meg kell vallani hogy ha valaki azt mondja a g3 motorjára hogy rakás sz@ar akkor nem áll távol annyira az igazságtól<#crazya><#zavart1><#vigyor2>

Azt szeretem, ha gobndolnak a jövõre is, igencsak igénytelen, ha egy játék a megjelenéshez számítva egy évvel korábbi és késõbbi hardvereken már rakoncátlankodik (pl. BG&E).

Legalábbis ezzel nyugtatom magam, és elhessegetem azt a cinikus gondolatot, hogy az "egy rakás sz@r" kijeletés egyúttal a gépigény terén lévõ távolságot is lefesti a két motor között 😊
rotator
Az egyik fejlesztõ a G3 motorját nemes egyszerûséggel "egy rakás sz@r" névvel illette a jelenlegihez viszonyítva. Mindenesetre a tervezett quad-core proci support valamennyit sejtet a majdani gépigénybõl...

rotator
A következõ artwork már lehet, hogy a logó lesz. 😊 Most egyeztetnek a Deep Silveres arcokkal.
A fejlesztõk szerint a játék *nagyon* olyan lesz, mint a Gothic 1. Rengeteg csavart és áll-leejtõs meglepetést tartogatnak a történetben.
A világ gyakorlatilag kész van, és a szereplõk többsége is. A kidolgozottság általánosan a G3 szintjénél nagyobb, az embereknél jóval. 😊

Hat ezaz eloszor meglattam aszitttem lefotoztak valami pafranyt ez a tuko
meg beszol itt xD

grebber
Crysisba is milyen szépek jók a pálmafák és a többi növényzet katasztrofálisan ocsmány.
Mindegy kiváncsian várom a végeredményt!

rotator
<#confused> A páfrány úgy néz ki, mintha fotó lenne, mit lehet ezen még javítani?

Nekem pont azért van elegem a - grafikát illetõen - túlzott elvárásokból, mert ennek köszönhetõen nagyon megnõ a fejlesztések költés- és idõigénye, így pedig annál inkább "mainstreamesíteni" kell a játékokat, hogy ne legyen bukás. Én egy jó RPG-t várok, s nem egy jó grafikájú RPG-t.
grebber
2008-ban szebbet szeretnék. De így is játszani fogok vele 😄

rotator
Átlagos? Mit szeretnél, lógjon ki a monitorból?

grebber
Akkor átlagos lesz a graf ahogy mondták!

rotator
Néhány apróság még:

- nehézségi szintek nem lesznek;
- megint lehet majd mászni (bár errõl volt szó);
- az elején (és végén?) renderelt mozi lesz, játék közben pedig ingame motorral megjelenített átvezetõk.

rotator
Nos hát valami ilyesmi lesz a növényzet a játékban:

<#buck>

annak a csigáházban élõ ráknak elvileg Nautilus a neve.
Valóságban a Nautilus egy amonita faj

Húsvéti conceptek, a hivatalos oldalon még nincsenek kinn.
rotator
4 új koncepciórajz

Megvan a név, nem Celtic lesz. Legkésõbb az E3-on (július közepe) árulják el, most éppen a logót rajzolják hozzá.

Celtic az egyik ismerõsömnek az MSNneve...
össze esküvést szimatolok<#wow3>

Kopiati
Ez teccik nem Gothic hanem Celtic....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

rotator
Ingame képeket legkésõbb a GC-n mutatnak be (khm, az augusztusban lesz).
Állítólag erõs kelta hatás lesz a játékban, mi több, egy lehetséges név is felmerült: Celtic.

rotator
Óóó, jeee, újabb megerõsítést nyert 2 nagyon fontos tény:

1. az inventory továbbra is végtelen marad,
2. nem szükséges egér a játékhoz á la G1/2!

<#vigyor><#vigyor>

rotator
Áááh, ez nagyon piskóta, alap Photoshop funkciók. 😊 Mindjárt beadom a jelentkezésem a PB-hoz grafikusnak. <#vigyor>

a jó öreg páfrányok 😊
nekem tetszet a gothicban a sok páfrány

"és a G3 mûvészi kidolgozottságával. 😊"

Különösen, ami a karaktereket illeti 😊

Mondjuk nekem a második részben hiányzott a városok hangulata is, Myrtanában is lehetett volna jobban keverni az építészeti stílusokat (okoskodom, pedig a mai napig be sem jártam az egészet), a G2 Fachwerkhausait szerintem kár volt teljesen elhagyni. A táj látványában viszont a mai napig az etalon nálam is.
rotator
"180 cm? én vagyok 182! (16 évesen)"

Nekem meg a 13(!) éves lány(!) unokatestvérem annyi! 😛

Én azt várom tõle, hogy legyen a G1-hez hasonló minõségû sztori a G2 részletdússágával, és a G3 mûvészi kidolgozottságával. 😊

"-180 cm? én vagyok 182! (16 évesen)"

Eleve fantasy világról van szó, tehát nem lesz itt gond, az egymáshoz való arányok számítanak - még ígyis magasabb bálam, ha csak minimálisan is 😊 Mellesleg az átlagos testmagasság még ma sincsen 180 cm a magyar férfiak körében, persze a fiatalok egyre magasabbak.

"amúgy ki mit vár el a játéktól?"

Szerintem nagyjából mindenki hasonlót, de szavakba önthetem.

- nyújtson akkora játékélményt, mint a G1/2
- érezzek némi fejlõdést is az elõdökhöz képest
- egy új világ megteremtését, mely jó táptalaj lesz a folytatásokhoz
- minimális mennyiségû és jelentõségû bugot
- gyönyörû, jól megpakolt CE
kemenntáljaim:
-Szörnyek nem léteznek. Maradjuk annyiban, hogy "lények". Sajátos harci stílus, hála égnek 😊 bár... ha a goblinokra és az orkokra gondol (vagy hasonlók) akkor a G1-2ben sajátos volt nekik.
-G1-2-3 keverék? hm. "öröm" hallani.
-végre lesznek, nõk és nem csak tölteléknek (g2ben is csak töltelékek voltak)
-180 cm? én vagyok 182! (16 évesen)
-hála égnek

amúgy "jó hírek" ezek. kösz az infót

amúgy ki mit vár el a játéktól?

rotator
Nem éppen egetrengetõ hírek, de hogy legyen valami, jöjjön pár apróság:

- a szörnyek többségének sajátos harci stílusa lesz,
- a grafika a G1/2 és G3 keveréke lesz, erõs mediterrán beütéssel
- az egyik fõszereplõ nõnemû,
- a fõhõs 180 cm magas /😊/,
- még mindig idõben vannak a fejlesztéssel.

rotator
Úgy tûnik, a fejlesztõk inkább a Witcher-jellegû dilemmatikus döntéseket preferálják a KotOR egyértelmûen jó/rossz választásaival szemben.

Dehogynem, ez csak az Imageshack specialitása. Ki kell másolni a címsorba, majd még egyszer frissíteni, és akkor behozza.
nem hozza be

rotator
Scan egy magazinból, 2 új képpel (nem ingame)

A cikk végén a tervezett megjelenés: 2008. karácsony! <#vigyor2>

Emellett van egy érdekes infó (vagy inkább elírás) is arról, hogy a terület mérete a G2-höz lesz hasonló, holott eddig mindenhol a G1-rõl volt szó.

nekem az egyé tetszet.

rotator
Amennyiben a G3 harcrendszerét jónak találtad, akkor igen.

"hogy pusztán az egérrel való eszetlen kattintgatással nem jutott elõbbre."
ezt hogy érted? azt hogy a harc rendszer ismét ramaty lesz?

rotator
Az egyik grafikus tesztelte a harcrendszert és igencsak meglepõdött az irányításon. Részletek nincsenek, csak annyi, hogy pusztán az egérrel való eszetlen kattintgatással nem jutott elõbbre.

Egy másik örvendetes hír, hogy állítólag még a korábban közöltnél is jobbam állnak a milestone-okkal.

rotator
A héten volt találkozó a PB és a Deep Silver között, egyelõre annyi van, hogy az elsõ negyedévben biztosan nem nyílik meg a hivatalos oldal.

rotator
Neeem...

elvileg ez lenne az... de akkor mégsem...

rotator
Nem mondod! Én a tutorialt várom, nem a tavaly adventi meglepetést. 😛

rotator
Én most KaiRo zenei tutorialját várom, mert a 3D Studiohoz nem sok lökésem van (objektumkészítés mindig a gyenge pontom volt).

Még mindig nem történt semmi elõrelépés konzolport ügyileg, amit csak azért említek meg, mert addig biztosan nem lesz megjelenési dátum, amíg nem döntenek ebben a kérdésben (remélem, a PC változat azért nem fog csúszni emiatt).

rotator
Korábban említve volt, hogy a környezetet nagyon élethûre tervezik megcsinálni, a karakterek viszont kicsit cartoonosabbak lesznek a könnyebb megkülönböztetés végett. No, ez utóbbit selejtezték, a karakterek is teljesen élethûen lesznek megvalósítva (legalábbis ez a cél).

akkor lehet hogy a csigaházastól félni kell... 😞 remélem azért lesznek békés állatok. mert a Gothic3 nagy pozitívuma volt hogy voltak vékés állatok. azokat én nem öltem meg.

rotator
Arra azt mondta Ralf, hogy addig nem lesz, amíg 100%-ig nem biztos, hogy amit látsz, az a véglegesben is úgy fog kinézni.

Néhány elcsepegtetett információ:

- ismét lesznek arénák;
- a kétkardos harc is visszatér;
- az a csigaházas lény térdig ér;
- tömeges harc nincs tervben;
- a vulkán nem fog mûködni, vagy ha igen, nem lesz kihatással a világra.

grebber
Engem inkább már friss ingame kép érdekelne !

rotator
Március-áprilisnál hamarabb nemigen várható a rendes hivatalos oldala a játéknak.

rotator
KaiRoval van egy új interjú, de sikerült egyetlen kérdést sem feltenni az RPB-vel kapcsolatban, így a fordítást is hanyagolnám. 😊

rotator
Egész pontosan egy concept-art-tutorial. 😊 Nem rossz, nem rossz, mélység és magasság ábrázolása mindig is erõssége volt a Piranha Bytes szakembereinek, bár ahogy olvasom, most saját maguknak is feladták a leckét vele ezen a vulkános szigeten.