4439
-
juhzo #998 Én megtaláltam az összes gyűrűt hát az is igazság hogy minden szörnyet már szinte megöltem :D de a druidát meg a disceket még mindig nemtalálom remélem nem valami bug lesz de sajna gothic3. ba is abból sok volt alap játékot ki se lehetett akasztani..... csak ha fentvolt egy patch sajna itt is ez a baj mert egy két emberrel nem lehet beszélni. lásd farkas: oda kellene neki adni egy kis nyers húst hogy elvezessen a druidához de nem lehet vele beszélni. Másik bug hogy a bullet cristályt nemtalálom lehet csak én vagyok nyomi:D de nemtalálom :D:D könytárba mondtátok hogy van de ott ugyan nincs hacsak nem valami extrém helyre rakták a készítők... -
sandros #997 Don kardjanak 5. darabja kinel van? Craig, Luis, Brogar, foldbol kell kiasni a mocsar kozepen, es az 5. merre talalom? -
Yaken666 #996 Nekem is megvan már 5db, de nem emlékszem, hogy ott lenne Vassel ring. Én sehol sem találom a 6.ikat. -
torma1 #995 Sziasztok! 3-as zárnyítást akkor nem lehet tanulni ha az Order-hez csatlakozol? Nem lehet sehogyan sem tanulni? -
landor00 #994 amúgy ti gyilkolva fejlődtök vagy küldiket csináltok? ja és valaki tudja hogy lehetek guard? -
Haversrác #993 Köszönöm
-
Varga998 #992 Ott valahol abban a teremben van a falon egy ijen vaskarika és ha azt meghúzod akkor eltolódik a szekrény es be lehet jutni ha jól emlékszem. -
sanyiiiii #991 Egy karikát kell meghúzni a falon. -
Haversrác #990 Szasztok van a küldetés, hogy a térképen jelölt romoknál 6db "Vassel ring"-et kel összegyűjteni csontváz lordoktól. 5db meg is van, a hatodik annál a romnál van ahol kinyírtam a gnómok főnökét valami "Gyrger"-t. De a csontikhoz vezető ajtót eltorlaszolja egy szekrény. Nem lehet szétverni a szekrényt,nem találok titkos ajtót stb.
Mit kell itt csinálni, hogy meg tudjam szerezni a 6. gyűrűt. -
Varga998 #989 Sziasztok, egy kis segítséget kérnék, az egyik küldetésben(Patty apja után nyomozunk) eljutottan egy ojan részhez ahol sirokat kéne kiásnom, de sehogy nem sikerul. Vissza olvastam és azt irta valaki hogy csak ásó kell hozzá hát nállam van 5 darab is de hiába kattintok rá nem csinál semmit:( Hogy kell pontosan pls valaki segítsen már vagy 1 órát szenvedtem vele. Segítségeteket előre is köszi. -
#988 Azt nem tudjátok hogy miért van a játék nálam felgyorsulva? Olyan mintha 3-4X-es sebességgel néznék egy filmet! Ati 4870 9.9-es driverrel és felraktam a lemezen lévő DX-et! XP32bit, mindenféle felbontásban, minőséggel. -
nimretil #987 Aha, akkor biztos hogy a videó kártyával van a gond. Félreteszem a játékot, aztán majd ha lesz új videókártyám, akkor újra előveszem. Azért elég nagy szívás, hogy éppen egyel vagyok lemaradva... -
xido #986 ha hivatalos,akkor még oké..ha rajongói,akkor ne 1 éven belül kár reklámozni:) -
sanyiiiii #985 Látható minden a képeken... -
#984 Mit nem látsz? -
juhzo #983 onnan hogy most csinálják a magyarosítást :D -
xido #982 a magyart honnan veszed?? -
#981 legközelebb képszerkesztőbe színkorrekciót és brightnesst, contrasst tegyél rá, akkor talán lehet belőle vlmit látni is -
#980 érdekes ez a dolog, gondolom akkor te a martalócokkal vagy mert én a Rend tagjai közé léptem be és velük toltam végig a küldetéseket és nekem pl Cid et le kellett buktatnom a lopásoknál és elűzni a faluból. Végén ki is kellett nyírnom a mocsárban és Commandante Carlos meg is dicsért :D Akkor az ordernek nincs lvl 3 as lockpick?:d -
#979 Sürgősen meg kell tanulnom használni a Paypal-t. -
juhzo #978 van németül, oroszul, franciául, magyarul :D minden nagyobb ország nyelvére levan fordítva. -
steweee #977 na képeket nézve szín gothic. harc is ugyanolyan, vagy javították már? és télleg csak németül van még-? -
juhzo #976 Hát nem mutatja.... Harcrendszer igen jó csak ügyeskedni kell. -
#975 Ejjj próbálom megszeretni ezt a játékot, de ez a harcrendszer akkora szopatás hogy nem hiszem el.... -
Yaken666 #974 Na sikerült végül a 3. zárnyitást megtanulni. Tényleg Cid-től lehet megtanulni, de szerintem csak a küldetései után, mert eddig tőle csak a 2.ig lehetett fejleszteni.
Hol találtok ti ilyen disceket? Én keményen 1-et találtam idáig.
-
#973 Pár kép színesíteni a topicot:
-
Dns5000 #972 L betű quest map kiválsasztod a druida küldit és megutaja hol a druida -
Dns5000 #971 régen -
peti1000 #970 Írok pár sort a problémák megoldására, amiket itt az utolsó oldalon olvastam. A lvl 3 zárnyitást a kikötőben lehet megtanulni Cid-től, de lehet csak a küldetései után(nem tudom, mert csak akkor tanultam meg tőle, amikor már kész volt minden küldetése, addig nem is kellett még a lockpick 3). Azt pedig, hogy melyik küldinél hova kell menni, úgy tudjátok megnézni, hogy megnyomjátok az L gombot, majd a küldetés nevére ráállva rákattintatok jobb oldalt a quest map-re. Ott a térképen jelöli, hova kell menni. -
#969 Nekem is ez a gondom 7600gt-vel. Olykor ha jól fordulok kap egy két dolog szint amúgy minden ilyen "szürkés ködös". -
#968 7600gt-vel is megy. Ne aggódj menni fog. -
juhzo #967 Te megtaláltad már a druidát és az 5 kulcsot a kapuhoz? discet. -
juhzo #966 lol:D itt nem orkok vannak hanem gyíkemberek -
#965 RELOADED crack van már?? -
Dns5000 #964 lvl10es fireball elég hatásos -
Dns5000 #963 valaki mentet képet win7 alatt?
print screen csak fekete képet csinál -
Dns5000 #962 Cryus mester ad majd tekercset hozza sokkal később -
#961 Hi ALL!A varosban ki tanit lock picket?Es hogy lehet kijutni a varosbol?
THX a valaszokat! -
juhzo #960 monsteryban a könytárban van egy ajtó amit egy mágikus pajzs véd azt hogylehet feltörni? -
sirdond #959 sziasztok
bandit campnél az arénában legyőztem lorenzot,ricardot és domingot,de utána nem tudom kihívni se craiget se brogart. valaki megcsinálta már ezeket? lehet,hogy az a baj,hogy feldobtam craiget rachelnél?