4439
-
#918 http://kepfeltoltes.org/image.php?id=22762 -
#917 ide hogy lehet bemenni?
-
kelemenlajos #916 1.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne varázsolj, nyilazz :)
2.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a scroll mestertől akinél tanulni lehet
3.
passz. nekem más volt és kérdezgetni kellett mindenkit. Meg L-gomb és ott összefoglalva megtalálod eddig mi volt az ügyben... -
#915 -
#914 keressd a fény oltárában -
#913 kolostorból és a világító torony felső részének gerendáján van -
#912 Van 1 oldal, ahol esetleg találtok segítségeket, angol/német nyelvtudás előny
http://www.worldofrisen.de/english/ -
#911 sziasztok!
1., Már végeztem Harbour Townban minden questel, a fire keep többsége is megvan, megtaláltam az alkimistát a könyvtár rejtett részébe stb, de a lenti titkos könyvtárba van 1 szoba, ahol van 1 hatalmas zöld kristály, az egyik nehéz ajtó fölött van egy kapcsoló ( lásd képen ), de nem tom kinyitni/megnyomni, telekinesis nem jó mert a zöld kristály miatt anti magic éri a területet, nem lehet trükközni, manuálisan meg túl magasan van hogy elérjem! ötlet?
2., a scroll creating skill-t hol és kitől tudom elsajátítani?
3., a nautilus varázslat összetevőit kutató quest megoldásában egy kis help?
előre is köszi az ötleteket , tippeket -
#910 thx, meglesem -
peti1000 #909 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a kikötőben Cid-től tanultam meg! -
juhzo #908 és ott hol? :D mert én már keresztül kasul végigjártam az egészet remélem nemadtam el...:S -
Dns5000 #907 könyvtárban van -
kelemenlajos #906 Durvább mint az Ash? :) -
Dns5000 #905 kövtárban van -
Dns5000 #904 a broken bastard swordot valaki össze tudta rakni, hogy kell?
-
juhzo #903 Magic bulletet hogy tudom kitanulni, mert kaptam egy questet hogy csak akkor tanít a mestör ha elviszek neki valami magic bullet cristály rúnát csak azt nemtalálom a kolostorba, segítsetek :D -
Dns5000 #902 valaki fejlesztette az axe skillt kiket ad?
axet nem lehet kovácsolni? -
Dns5000 #901 nagyon egyszerű odamesz egy warrior of orderhez es hipp hopp bent is találod magad a kolostorban :P
ha mage akarsz lenne akkor a városba menjel először -
#900 Ez gyönyörű! -
juhzo #899 hoppá találtam démon kardot :D -
xido #898 Hagyod magad elfogni már a játék elején
Harbor city elágazásnál másfelé mentem,kis parasztház,nekem ugrottak,menekültem,belefutottam egy másik csókába,aztán a kolostorban ébredtem fel és már be is soroztak:) -
juhzo #897 rufo bugos??? :D a .... farkas aki segít megtalálni a druidát. Aki amúgy merre is van?:D -
tomiee85 #896 Lehet hülye kérdés de a monastery-be hogy jutok? :D
-
#895 Kár pedig a trailerbe láttam 1 vérfarkast=/ -
juhzo #894 lenyilazod. Na valaki talált már valami új várost szigetet:D érdekelne. :D -
#893 Eddig ő volt a legkeményebb ellenfél:
Hol tudom a zárfeltörést 3-as szintre fejleszteni?
-
#892 Sehogy. ;) Oda máshogy lehet bejutni...
Nagyon jók ezek a varázsgömbös, kapcsolós logikai részek benne, feldobja a játékot, nem gondoltam volna. -
kelemenlajos #891 ha valaki order oldalon tud valahol lickpicket tanulni vagy ilyen varázslatot talál az szóljon :) -
kelemenlajos #890 szintlépéssel -
landor00 #889 hello! learning pontot azt hogyan birok szerezni? -
sanyiiiii #888 Semmi különös, csak egys kétezes kard. Nem eszik lelket annak ellenére hogy rá van írva hogy azt beszélik róla:)
Egyébként ha már kardok, azért elég érdekes hogy emberünk egyik kezében pajzzsal másik kezében egy akkora karddal mint saját maga osztja szegény ellenfeleket:) -
kelemenlajos #887 srácok, a kolostorban a könyvtárban van egy energiamezős zárt ajtó, azt hogy kell kinyitni?
-
Dns5000 #886 talátam egy Daemon Bladeet csak használni nem tudom
valaki próbálta már?
-
MrAndree #885 A Gothic 1-2ben az oldalára voltak ragasztva az egykezes kardok nem a hátára. :) -
tomiee85 #884 Amúgy ha csatlakoztam Orderhez, és kaptam engedélyt hogy a monostorba menjek a Carlostól, érdemes minél elöbb menni vagy maradni még egy darabig a kikötőben?
thy -
torma1 #883 Szia! Ha nincsa házban akkor fent van a szentéjben a várázsló aki a gyógyitalos küldiket adta az üstnél jobbra fent! Ott ül a bent a padon! ahol a tanonc söpröget! -
torma1 #882 Azért azt még mindig nem értem hogy a fegyvereket miért kell csak igy megvalósítani hogyha elteszed olyan mintha a hátadra lenne ragasztva! Semmi kardhüvely stb valami tartó a nyilveszőknek.Ez már régóta igyvan sok játéknál (Gotic 1-2-3,Wicher) Nem hiszem hogy ez olyan nagy feladat lenne a programozóknak! Elégé illuzió romboló hatása van! -
torma1 #881 Szia! Ez ne teljesen igaz! Elég ha levered a lázadók vezetőjét a városban és elveszed a kulcsát vagy ellopod tőle! Azzal kitudsz menni a hátsó ajtón! És nem kell sehova sem csatlakoznod és csinálhatod mintkét fél feladatait! Mert ha csatlakozol valahová akkor a másik fél feladatai elvesznek! Ezért érdemes a város előtt még megcsinálni a többi feladatot a banditáknál ha az orderhez csatlakozol!!3-as zárnyítást és lopást hol lehet tanulni? Azt tudom ha csatlakozol Donhoz akkor lehet 3-as lopás tanulni a városban! De ha nem csatlakozom akkor kitől? -
Dns5000 #880 ja és lehet axe-t kovácsolni csak egykezes, bastard, meg kétkezes kard blank van ..
hogy lehet axe-t kovácsolni? -
Dns5000 #879 axe skillt nyomja valaki
vagy talátatok rolla leírást a neten?
5. szintű fireballan növekszik a hatósugara