4439
  • tomiee85
    Sziasztok egy kis helpre szorulnék. Szóval monostorban ignatiusnál csinálom a q-eket. Az volt az utolsó hogy a barlangból a pórul járt csávó kövét elhozzam. Nos innen nem ad új q-et. mit tegyek?
    A másik ilyen könyv hogy wisdom in combat (rufusnak kell) hol van? Voltam lenn a pincében meg minden fele de nincs meg.

THX
  • Dns5000
    ne menj arra :)
  • Molnibalage
    torrent = warez

A torrent meg vissza is oszt, szóval az sem igaz ami írsz. Mert nem csak letöltesz...
  • Kongy
    Na, most tartok ott, hogy a farkasokat kell kinyírnom a barlangban. Szóval, én megcsináltam a feladatot az egyik srácnak, kigyomláltam a gazt, és adott egy healing varázsitalt, aztán megyek a kondászhoz (disznós testvér), aki mondja, hogy irtsam ki a farkasokat a barlangban. De azok körbevesznek és egyszerűen megölnek! A Healinges cuccal se megy. Mit javasoltok??
  • Dns5000
    gz én meg befejezte a játékot ...
    majdnem az utolsó fight kicsit nehéz ...
  • Dns5000
    szerintem te képzavarban vagy torrentezni legális a warezoló meg bolond?:P
    a két dolog ugyanaz
  • Gideon Wieth
    Nah sikerült Seal-t szereznem. Tényleg hogyha soroznak nem lehet :)
  • Haversrác
    Szasztok, a DON-hoz tartozom és a vége fele járhatok, van 3 aktív küldetésem,de még mindíg a HUNTER ruhám(páncélom) van, a Donnál ennél jobb ruci nem is lesz már?
  • juhzo
    Torrent legális Magyarországon... Aki warezol meg bolond... sokkal jobb gyorsabb a torrent már ha reggelve vagy egy normális torrent honlapon.
  • Szega87
    Ha jól olvastam a hivatalos fórumon az xbox360 kapni fog egy "graphic boost update" -t
  • Szega87
    csak ha nem megfelelő helyen nem megfelelően kérdez, nem csak ő, nem csak te, hanem az egész gamer közösség megszívja, mert felfigyelnek a warezra az illetékes hatósági szerverek és gyorsan becsukják az oldalt. Tehát mindenki érdeke, hogy ujrek, vérpistike, mr. warez, tudatlan és társai betartsák azt a kevés szabályt amit nem nehéz
  • Molnibalage
    Csak nem azt kérdezi, hogy hol lehet letöleni. Aki warezol oldja meg privátban vagy legyen okos és tanulja meg a google-t és más keresőket használni. Ha pofátlan, akkor legalább esze legyen.
  • KaszaN
    Ja, itt egyellőre mindenki a demo-val tolja. Gondolom.
  • The Protector
    Természetes dolog ez az sg-n.Warez topikban kezdik.Ott mindenre megkapják a választ.Majd idejönnek "eredetikén" és osztanak mindenkit.Ez van.
  • willike
    Uraim,mi ez a nagy flegma??? 90-96%-kotok kalóz modra tolja, de ha jön egy kezdő kérdez valamit azt le kell tolni ugye???? Bár neki csak annyit, hogy a goooogliban a névvel és filemegjelöléssel + a rapid szócskával megtoldva annyi eredményt kap hogy 1 hétig válogathat...
  • Dns5000
    nem találom ursegor armour 5. részét :(
    az középen északon lévő kék magic barrieres bejáratot nem találom
  • dezsolti78
    Hi,all!
    Most néztem pc-s értékeléseket, mindenhol 80-90% között kapott.
    Meg is érdemli a hibái ellenére is.
  • steweee
    angolul ? ? ? ??
  • The Protector
    Bocs.Van neki off topikja csak ide nincs belinkelve.Ha van warez topikja evidens h ott van a banner alatt.Itt viszont nincs.Szal sztem mehetne banner alá és elkerülhetők az olyan kérdések mint az enyém:)
  • KaszaN
    Ezekszerint csak nekem volt ilyen gondom a hangal? :S
  • xido
    Amint egyáltalán fel is kerül a honi polcokra,mert még előjegyzésben sincs
  • Molnibalage
    Nekem meg sincs, csak demót próbáltam és igen, eredeti lesz.

Talán a banner alá ki lehetne írni.
  • juhzo
    :F írd be valamelyik torrent oldalra biztos kiad egy csomót.
  • Szega87
    Attól még: A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ.
  • The Protector
    neked talán eredeti?
  • Molnibalage
    Még mindig nem wareztopik.
  • The Protector
    Hy.Vki feltenné vhova a game mdf-jét vagy vmi no cd bizbaszt.Véletlenül letöröltem a képfájlt és csak akkor indul ha mountolom.Előre is köszi.
  • KaszaN
    Nekem angol. nemvolt semmilyen orosz izé.
  • Szega87
    én konkrétan bementem a házba, utánam jött, mert azt hitte lopni akarok, ugye a férjét korábban lebuktattam, majd megvertem az utca közepén, kiüldöztettem a városból, végül a mocsárba kinyírtam Carlos nagy örömére, de visszakanyarodva a nőhöz, mikor belépett a házba, két suhintásból padlót fogott, kifosztottam, és nála volt a Nelzontól lopott gyűrű, visszaadtam a tulajnak és happy end!
  • xido
    Az orosz verziót angolosítottad?
  • Szega87
    is-is! Guard alatt mit értesz? :)
  • KaszaN
    Másnak nemvolt ilyen gondja mint nekem? #956
  • Yaken666
    Én megnéztem azt a helyet most ahol megöltem a Gnomok vezérét, de sehol nem találok ott csontvázakat egy szekrény mögött. Viszont az dereng, hogy volt ilyen hely csak nem ott.. Sebaj, bejárok mindent mégegyszer.X)
  • juhzo
    egyik barlangban találod halott.
  • dante3
    Nem kell invertoryban turkálni, látható lataza talajnál balclickés ás, legalábbis nálam!
  • Yaken666
    Én idáig 1xer ástam ki egy sírt, lett is egy ládám de nem tudtam kinyitni, de már nem tudom hol volt. Szerintem csak pár darab van amit ki lehet ásni. Csak ásó kell semmi más, de biztos nem az a baj, hogy több van nálad, hanem az , hogy rossz sírnál próbálkozol.
  • Dns5000
    automatikusan ás csak ott ás ahol olyan a füld ahol nemrég ástak, és bal click, nem kell ásóra kattitani a Don táborában és a mocsárban sok ilyen van
  • Varga998
    Senki tem tud segiteni ebben az ásás témában? Sikerült már valakinek ásnia egyáltalán? Én ha oda állok ahol a sir van bemegyek az invertoryba hiába kattintok az ásóra semmit nem csinal..... mit csinálhatok rosszul? Az baj ha több ásó van nállam? Nincs ötletem segítsetek
  • rotator
    Még mindig nem rendelted meg?
  • MrAndree
    Dorgan. Őt meg amúgy is meg kell keresned, az az egyik küldetés.