4439
-
speedy8710 #1078 Lészives valaki küldje már el a müködő crack-jét a freemailomra sokat segítene,előre is köszi [email protected] -
kelemenlajos #1077 Ha jól olvastam végigtoltad.
Kb. mennyi lehet még hátra ha az utolsó főszál az volt, hogy kimentettem a druidát.
Furcsa, nem értem hogy miért csak 3 teleportom van amikor 14 a max, és már a térkép jobb oldalát szinte tejlesen bejártam...
-
sirdond #1076 igen don-nál kezdtem,akkor már sehogy nem lehet mágiám?
amúgy a swamp-ban van elég sok gold,meg iron ore -
tomiee85 #1075 Szóval prospect-el játszadozott vki? kéne iron meg gold ore de sehol se találok -
tomiee85 #1074 érdekes nekem minden könyv +3 wisdomot ad:D Gondolom Donnál kezdtél és igy nem lesz semmi mágiád, így nem kell wisdom se
-
sanyiiiii #1073 Van egy csomó bookstand ami wisdomot ad, monasteryben például rengeteg ilyen van, illetve lehet találni stone plateket. -
#1072 Bűncselekménynek csak az számít ha fizetsz az illegális tartalomért,pl sms warez.
A torrent meg nemXD.Bűncselekmény de te nem vagy büntethető. -
sanyiiiii #1071 lopás xD -
sirdond #1070 a lopás :D
amúgy a wisdomot hogyan tudom növelni,mert amikor odamegyek egy bookstands-hez,akkor csak xp-t ad -
tomiee85 #1069 Amúgy prospect-et mikor lehet használni? chapter2 elején vagyok -
tomiee85 #1068 Amit mindenképpen tanulj meg az a nyúzás.D -
#1067 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a hentest hogyan szarattad be? xD tényleg az ogre...nem lehet lefizetni sülttel mint amikor infót vásároltam tőle? remélem a tehenet le kell mészárolni és a fejét bevinni a kereskedőnek :D
kösz a választ..baszki oylan csóró vagyok, még nem tudtam megvenni a vadászpáncélt sem :( melyik szakma jövedelmez jobban? alkímia vagy a kovácskodás? -
sirdond #1066 én éjszaka be tudtam sneakelni a warehouseba,nem azon az ajtón ahol az őr áll,hanem a másik nagyobbikon,amúgy ahogy előttem is írták,a tetőről is be lehet jutni simán -
#1065 beszélj Weasellel, aki alapból a kereskedőfingató questet adja, majd ő elmondja, mit csinálj vele (gyönyörű meló lesz, előre szólok xD)
a raktárba meg csak simán rohanj be az ogre mellett, fel az emeletre, ott ki lehet menni a tetőre, át a másik padlásra, és ott lesz, amit keresel. full élettel menj, mert valahogy vissza is kell jönni, méghozzá ugrálással.
nekem ugyan fegyvert rántott, de szartam rá, elfutottam előre, a tetőre nem jött utánam. ha mégis elkapna, verd le. úgysem kell egyik questhez sem. -
#1064 kérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Romanov ládáját fen őrzik a raktár emeletén, el kéne mennem érte 'tiszta ingekért'...de az az őr folyamatosan ott strázsál, amint belépek már fegyvert is ránt, és lopakodva sem lehet elsurranni mellette (még éjjel sem)...erre kéne egy megoldás, illetve van a két kereskedő akiket jól ki kell fosztani....a fegyverkereskedő megvolt, de a másikat (akinek Tilda söpröget a boltja előtt) nem tudom hogyan lehetne 'megfingatni' egy kicsit...megvan az infó a teheneiről, meg is találtam őket, beszéltem a paraszttal is, megtudtam hogy az egyik tehén nagyon jól tejel :D de mit kezdjek ezzel? megpróbáltam hogy dumálok a hentessel hogy csapja le a tehenet, de nincs ilyen opció...tényleg, a hentest hogyan kell megfélemlíteni (ha megverem akkor mission cancelled)
köszönöm :D -
tomiee85 #1063 Inkább csórtam egyet az egyik hálóteremből:D -
#1062 egyik teremben van ahhoz is kristály :) át kell oda repülni :) -
tomiee85 #1061 És ha a nautilust elhasználtam már? akkor mit tehetek? Lehet vhonnan újat keríteni?:D -
#1060 [spoiler] amint lemész a pincébe jobbre van egy ajtó ami a nagy hallba vezet. /balra a kristályos teremét találod/ ha azt kinyitod szembe van egy másik ajtó amit csak Lock varázslattal tudsz kinyitni.//lenti teremben kristály.// Kinyitod és jobb oldali falon bal alul van egy rés amin nautilusként át lehet menni :) -
tomiee85 #1059 Ezt a master ABRAX-ot hol találom? végignéztem a pincét ahol a nagy zöld kristály van kinyitottam mindent amit lehet de nincs sehol. Gondolom nélküle nem megy a Illumar tesztje:D -
#1058 Megjött a cucc 3 nap alatt, pedig az Amazon.de 7-21 napot jósolt. :D Sokat javult mostanában a posta színvonala, Európán belül legalábbis 2-3 nap alatt újabban minden megérkezik. -
#1057 Ti az ogrekkal el tudtok bánni, lvl14 nem sikerül nekem! :( -
Dns5000 #1056 párszor már leírtam L betű quest map és megkeresed a küldit amit akarsz és bejelőli hol vannak a diskek meg a druida -
tomiee85 #1055 Ja azt kifelejtetted hogy csak akkor jön a gyilkos ha eladod mind a 10csomagot:D 500 gold plusz profit -
tomiee85 #1054 pliz valaki segítsen a 6spelles küldikben. 3 megvan (gold, wing dust, healing herb) a másik 3at elvileg enzo és erlan mondaná el.Próbáltam hogyha megcsinálom a pulykás q-et hátha segítenek de úgyse:S
Szóval itt állok és nem tudok tovább menni amiatt a 3 izé miatt ami a scrollos masternak kell.
Thy -
juhzo #1053 Dns5000 lécci meséld már el hogy hol találtad meg a kristály disceket és a druidát :D mert én még mindig azzal szarozok. -
#1052 maga a Torrent nem illegális...
Legális mint fájlmegosztó rendszer. Az illegális, hogy miket töltenek fel. -
#1051 meg kellett keresni a közvetítőt, átvenni a weed csomagokat, kivárni amíg a pihenőszobáknál szembe a mosdóban eljön érted a gyilkos -
tomiee85 #1050 Erlan és Enzo segít ugye 3 spellben. Nos nem óhajtanak velem beszélni, így nem tudom a nautilus,jest és magic light spell alapanyagját.
Honnan lehet ezeket megtudni?
Pliz help -
tomiee85 #1049 temetős csóka említi hogy az ember a felső részbe ment, vagyis marad a listáról az aki felmehet (ash aszem) -
tomiee85 #1048 lenn a temetőben a kriptában? -
tomiee85 #1047 A monostorban? Yep:D most végeztem ha arra gondolsz -
Dns5000 #1046 Alric mester?
hmm, és hogy jöttél rá?
én addig jutottam, hogy a szakács elmondta, hogy a temetőben talákozott a dealerjével de nem tudtam senkivel sem beszélni rólla többet
-
#1045 OFF
Csak ő helytelen szóhasználatot alkalmazott. A torrent legális. Jogvédett tartalom feltöltése továbbra sem. A torrent használat pedig azzal is jár.
ON
-
#1044 alric , kato haverja -
#1043 tévedsz a torrent nem egyenlő warez, csak lehet arra is használni, fájlmegosztó program, az meg más kérdés hogy sokan illegális tevékenységre használják -
Dns5000 #1042 na meghalt a boss, nem is volt olyan nehez csak gyakorolni kell
gyönyörű a játék, nagyon durva ahogy a pajzson, sisakon tükrözödik a nap
meg a deep of fild is nagyon jó
A gyilkosságot sikerült valakinek kinyomozni? -
#1041 pedig ott kell keresni a temetőben, yogi enged át dialogus utan -
MrAndree #1040 Pajzsot is érdemes hamar szerezni, az állatok támadásait is lehet vele hárítani simán. -
sirdond #1039 hát pedig az elég könnyű,kevesebb a hp-juk mint a sima wolfoknak
próbáld meg elcsalni az őket egyenként és úgy legyűrni őket
amúgy archery skill-t megéri fejleszteni,magas szinten mennyivel lesz jobb?
ja,és a sneak ér valamit? mert eddig nem sok hasznát látom,még az íjat sem lehet használni sneak közben