Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Érdekes kezdeményezés. Kár, hogy amit már letöltött, azt késõbb nem cache-eli, így biztosan nem fogok minden kombinációt végigzongorázni.

Nem, ez a gothic folytatása csak más néven.

KaszaN
A de az hogy olyan, vagyis túlságosan gothic szerû a játék. Ez egy másik játék, nem a gothic. Két játék nelegyen egyforma csak mert a játék fejlesztõje ugyanaz.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

rotator

A hangulat egész jó de túlságosan gothicos.

Mi az, hogy DE?!?

igazából gothic fanok szerintem itt várják a folytatást ,nem a gothic talesba vagy mi a rák lesz a neve...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

KaszaN
Van itt pár gameplay. Meg itt is egy. A hangulat egész jó de túlságosan gothicos. Nekem a harcrendszer nemtetszik.

turkálja az orrát, fingik... és mellesleg lop.
jó fej kis lény...

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Én grafbuzi vagyok de nem mindenhol ez számit.
Hangulat az a lényeg és a gothicokban eddig nem csalódtam!

KaszaN
Hát nemtudom...én a pc guruban jókat olvastam a játékról de szerintem ez még rosszabbul is néz ki mint a gothic 3. Ezek nemtudnak újat kitalálni?

tegnap játszottam a Gothic3-mal... ogre átjött a falon. szóval ebben semmi új nem lesz akkor :)

Falak mögül? Dehogy, falkból, padlóból mindanehonnan:D

valamint egy nehezített azoknak, akik Piranha Bytes termékeken nõttek fel

Falak mögül támadó banditák? Jöhet! :)
végtelen hátitáska:jó
új harc rendszer: gõrcsöl a hasam
Ja... végül is Piranha játékokon nõttem fel...

rotator
Az inventory még mindig végtelen, és talán már az is marad (hurrá!).
A harcrendszer jelen állapotában állítólag nem hasonlít egyik Gothic harcrendszerére sem, merõben újszerû (jaj!).
Egyelõre egy közepes nehézségi fokot lõttek be, de tervben van, hogy lesz egy butított easy fokozat (nulla kihívással - szó szerint idéztem), valamint egy nehezített azoknak, akik Piranha Bytes termékeken nõttek fel (hmm...).

gfreak
ha a G3nak kevés a vasad, akkor sajnos errõl is le kell mondanod tutira :(

Racism is a weapon of mass destruction!

Randal
Képeket meg videót láttam róla, de játszani nem játszottam vele. Kellene ahhoz vas:D

rotator
Mi az, hogy még nem láttad? :D A G3-ban nemigen van Khorinisnál nagyobb város, a Risenben meg végképp nem lesz, mivel kb. akkora a terület, mint a G2 elsõ térképe.

Randal
Nagyon hangulatos képek. Az eddigi játékokhoz hasonlóan viszont itt se látni nagyobb várost vagy nagy létszámú embert. G3-at még nem láttam, úgy mondom.

mintha a gothic részeket össze kevertük volna...
Gothic 3 mozgás és beállások, viszont minden más G1-G2 csak felturbózva.

rotator
19 új kép!

Igen erõs Gothic 2 feeling, csak ezúttal csillogó DirectX 9 grafikával. Engem egyre kevésbé emlékeztet a Gothic 3-ra (fõleg a karaktereket szemlélve közelrõl).

grebber
Eh sehogy nem tudom elvonatkoztatni a Gothictól majd az ikonjának a Gothic 4 cimet adom.<#banplz>

gfreak
itt is ittvannak azok a kurva disznók!!! hûû d egyûlöltem amikor egy ork várost kiirtott az ember, aztán az erdõben meg megölte három röfi <#mf1>

Tisztára Gothic3. Annyira nem csillognak a dolgok. De a be állások ahogy a kardot fogja, a pajzsot tartja az szinte ugyan az.

eredetileg ez lett volna a Gothic 4

KaszaN
Csak én vettem észre vagy télleg iszonyatosan hasonlít a gothic3ra?

Ártani viszont nagyon nem ártott volna, történetvezetésben és -elágazásokban szerintem igenis elõre kellene lépni a Gothic szériához képest.
rotator
De eddig se nagyon volt ilyen, úgyhogy nem vesztünk vele semmit.

gfreak
ez azért nem olyan jó hír, nekem teszett a witcherben ez a választósdi :D:D:D

rotator
Megint van pár infó az új német PC Gamesben. Az egyik: mégsem lesznek Witcher-jellegû, rejtett hosszútávú döntések a játékban, amikor órákkal késõbb derül ki, hogy egy bizonyos ponton lehet, hogy inkább máshogy kellett volna. Minden fontosabb kimenetelû döntésnél szépen le lesz írva, milyen következményekkel jár.

és eredetileg a gothic a piranyásoké :p

Prince23
Habár sok hasonlóság van a két gamma között...

nagyon férre :p majdnem jó helyre írtam...

grebber
De az csak félre ment!

Prince23
?
ez nem a Gothic Arcania tales készülõ játéka vagy mi

ne az már döfi :p

Vissza tér a Gothic2 hangulat, talán

Ez inkább valami WoW lenne... leszámítva a kardot, ami egy érc kétkezes mi a G2ben lovaggal az alap fegyverünk lett. Szupi fegyver kétszeri felszentelés után...
és megmodo õszintén, tetszik a honlapjuk. Az a lovag, olyan mint a G2 lovagjai, remélem a G1-G2 hangulata lessz

rotator
Egyszerre jelennek meg.

lwb
Hát, ha sikerül azt a feelinget visszaadni, amit a Gothic 1 adott, akkor miattam akár ugyanazzal a régi engine-nel is csinálhatják, én biztos megveszem.

Ahogy láttam még a voice over nem volt meg (és a lipsynch sem). Ez gondolom az angol verzió esetében biztos jelent majd +pár hónap csúszást a némethez képest. :(

gfreak
igen, pont azok...mintha "döcögõs" lenne az animáció (nem, nem a nettel van baj ;) ) meg van pár modell ami nagyon fasza, majd hirtelen egy szinte háromszögekbõl összetákolt faág...nemár..remélem csak nagyon korai képek keveredtek a többi közé ;)

már mint a harci mozgások?

gfreak
távol álljon tõlem hogy akadékoskodjak, de nem szögletes ez egy kicsit? <#ravasz1>

de legalább a fegyverrel nem simogatja az ellenfelet mint a G3-ban.

grebber
Ingame jelenetek

Hehe nagyon fura full Gothic 3.Nem tudnak elszakadni tõle!

Prince23
Képek

Háát a hardwireden elég fura volt eza cikk :S

grebber

grebber

Alapvetõen más elképzelésen nyugszik a Gothic széria és Witcher harcrendszere, így nem érdemes összemérni õket. Magyaráznom remélhetõleg nem kell, hogy a Risennél miért a Gothicot veszem kiindulási alapnak.