4439
  • cbr600f
    Joshal kell beszélni a kocsmárossal, ő mondja meg hogy hol a kulcs helye, a halárusnál jobbra, majd fel addig amíg nem találkozol cutter-rrel, melette a kocsma
  • mike01010101
    Banyaszathoz meg kell szerezne a "az erc kitermelo" kepesseget es kell egy csakany es ahol erc van (vas, arany) ott eloveszi a csakanyt es kiszedi az ercet.
    Asashoz lapat kell.
  • cbr600f
    bocsesz, de tudja valaki hogy kell Ásni meg Bányászni???

dánke
  • cbr600f
    ha mész kifele a táborból, ne a sörfözde felé fordulj, hanem Luis fele, mert abban a sarokba van a barlang ahol dorgan van. Egyébként az arénába ha levered az ellenfeleket akkor beszerezheted a többit, Luisnál 2 sört kell adni a kardért, + a barlangba van még, mert csak így engednek be Don gáttóhoz
  • Blondy
    pls help. elakadtam. Kb 4 órája keresem az 5. darabját a kardnak ami donnak kell. Dorgant kéne megtalálnom de sehol sincs. 5 órája keringek mint gólyafos a levegőben. valaki azt írta valami barlangban van és halott. Hát nem tudom hol van ez a balang. Egy halottat találtam ÉK-re a camptöl egy barlangban ahol azok a pókeszrüségek vannak annál volt egy volcano térkép de semmi egyébb. hol van ez a Dorgan?

ty
  • tomiee85
    Elég értekes cucc lehet mert csak a felének az értéke 1000gold
  • tomiee85
    Találtam egy kard blankjének a felét. Egy ládában volt a parton északon ahol egy csónak is van. Más is találta már meg? Hol a második fele?

THY
  • tomiee85
    Arra az útra gondolsz amit egy Ashbeast áll el? Mert az 14esen kb nem tudom megölni
  • sirdond
    azt észrevettétek már,hogy a parton,a játék elején,ahol felkelsz a vihar után, egy titánnak a pajzsa van? :D
  • sanyiiiii
    Van valaki más is aki keresi azt a bizonyos kincset, próbálkozz nála.
  • Szega87
    német fórumon olvastam, hogy már készül a második rész
  • colbeny
    köszi sirdond, megtaláltam! :) Jól elbújt a "szellemekkel suttogó"... :)
  • tomiee85
    Nah a gyürüt az megtaláltam ott:D Akkor visszasétálok:D
  • sirdond
    köszi, azóta megtaláltam olfot :D
    ott van a két a testvérével ahol régen enrico volt lol -.-

tomiee85:
    úgy nem tudom,hogy lehet megoldani. én segítettem neki kijutni, onnantól jöttek a küldetések
    egyébként ÉK-en van egy rom,a fentebb lévő, (egy vassal ring is van ott) attól kicsit északabbra van egy barlang és ott van elásva az egyik sírban
    de próbáld meg romanov-ot is,hátha tud segíteni
  • Csokis
    Pedig a teljes verzióhoz van ez egyébként, KATT!
  • tomiee85
    Patty-s leginkább tekintve hogy patty nem beszél velem mióta csatlakoztam az orderhez
  • sirdond
    nyomtam,de semmi
    lehet,hogy azért működött nálad,mert csak demo

tomiee85:
    az még mindig csak kettő
    egy van a patty féle küldetés sorozat végén,egy az eastern ruins-nál, egy pedig a don-nál
    melyik érdekel komolyabban?
  • tomiee85
    Egy amit a gnomok fönöke dob az a Gryger meg amit a nagyfönök ad javítani. (Severintől lopták el azt amit a gryger dobott)
  • Csokis
    ENTER-t is nyomtál, miután beírtad a "minsky"-t? Ha beírod, akkor ki is kell írnia, hogy "test mode activated". Nekem csak a demó van meg, így nálam ezt írja ki. Lásd a képet! Utána lehet lehozni a konzolt.

• sirdond
    ezt a konzolt nekem nem sikerül előcsalnom,hiába írom be,hogy "minsky"
    biztos ez kell? szükségem van rá mert nem találom sehol olf-ot
  • sirdond
    köszi :)

colbeny:
    enrico a swamp alsó részén van. legkönnyebben úgy találod meg, ha luis-tól elindulsz a gát felé, majd tovább a fal mellett. lesz egy két worm, meg stingrat, és egy dombos rész fenti részén lesz enrico

tomiee85:
    az attól függ,hogy melyikek vannak már meg neked :)
  • Pirattm
    Sziasztok!

A kék magic barrielen (varázs fal, barikád vagy mi a rák), hogy lehet átmenni? A pirosat nyitja a Cyrustól kapott tekercs, de a kéken nem tudok átjutni... Köszönöm!
  • tomiee85
    Irja már le valaki pliz nekem az 5 disk lelőhelyét SPOILERBEN..
    Köszi
  • colbeny
    Tudja valaki, merre találom Enricot a mocsárban? Sehol sincs a kis szemétláda, pedig körbejártam az egészet :S Köszi előre is!
  • Kopiati
    A Vassal ringes küldit Leon adja, Tilda farmjától nem messze az erdőben egy kunyhónál, a térkép jelöli a kunyhót, már ha Nelson elkészült vele....
  • Kopiati
    Aki nem talál valamit szokta használni a játék egyik érdekes funkcióját a Quest Map-ot? Amikor L gombbal előjön az áttekintő akkor válaszd ki a problémás küldit, majd kattints a térkép fölött a megfelelő gombra...Quest map, nem minden van rajta, de nagy segítség. Főlega gyűrű, sír és hasonló dolgok keresésében, meg a MEGTALÁLT teleport köveket jelöli tehát könnyebb kideríteni hogy, hova vezet a kő, már ha nem világos az égtáj alapján....
  • Hefi66

Chapter 3. eleje. A diskekkel kinyílt a kapu, lenn van egy másik kapu, amit ki kéne nyitnom. Körül néztem mindenhol, és csak ezt találtam:

Két oltár, de nekem csak egy "old bustom" van, pedig kettő kéne. Pls valaki segítsen.
  • sirdond
    ez sem működött. az volt a gond,hogy még nem vert meg az embere :)

a vassal ringes küldetést ki adja? 4 megvan már
    és olf-ot hol találom meg miután vége az eastern temple-s küldetésnek? se a templom előtt nincs, se harbor cityben
  • Itsuki
    Harbor városba hol találom Jack kulcsát hogy kinyissam a ládikóját?
  • Hefi66
    Nem, az a neve, hogy Eastern temple. Ez is egy küldetés. A Don adta. De szerintem neked is beszélned kell a Donnal, függetlenül attól, hogy nem vele vagy.
  • gfreak
    senki más nem járt így mint én ezzel a táborkiírtós küldetéssel aki a Donnal van??? vagy meg lehet még csinálni miután elmegyek ékémkedni meg követeskedni a fehércsuhásokhoz????
  • tomiee85
    Aha nelson a térképész csinált nekem. Keleti templom alatt azt érted ahol az a fő gnóm van?
  • Hefi66
    Háát, én a Donnal vagyok, ezek szerint neked kicsit máshogy kell, mert én Patty-t kimenekítettem a városból, és az apja kincseit kellett keresni, amik között végül ott volt az egyik kristály lemez. De a keleti templomba biztosan el kell menned, csak térkép nélkül nehéz rátalálni. Ja, mondjuk azt hiszem szerezned kell rendes térképet, amin rajta van minden út, és a teljes sziget. (Nekem azt Patty adta, de a városban is árul valaki térképet)
  • tomiee85
    Ennél például nincs:D
    Patty-t feladtam anno Carlosnál:D order tag vagyok. Don-t meg ki kell nyírni?
  • Hefi66
    Hát meg kell csinálnod a Patty-s küldetést, és még el kell látogatnod a keleti templomba és az utolsó meg a Donnál van.
    Amúgy, ha a küldetések menüben rákattintasz az egyik küldetésre és benyomod, hogy "Quest map" akkor azon a térképen többnyire ott van, hogy hova is kéne menned.
  • tomiee85
    Én a monastery-ben tanultam rank 3-ig a gyerek egyből tanitotta
  • tomiee85
    1 valamit nem mondtam. Mendoza adta a q-et, nem a Don:D
  • gfreak
    ha nem beszél veled, mondj el neki egy viccet (joke scroll)
  • tomiee85
    Leírná nekem valaki hogy az 5 kristálylemezt hol találom? (spoilerben:D)
    Eddig 2 van a törött meg a Gryger-es

THX
  • sirdond
    smithing-et kinél tanulhatok? oscar nem beszél velem,harbour towni és a monasterys kovács pedig nem tanul. van még akinél lehetne?
    a stormwindet újrakovácsolta már valaki? milyen?