Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

új kép
Úgy bírom hogy minden játékban a valódi Hold van... azért picit fura

Lehet úszni... a víz alatti úszásra értjük mi.

Randal
A hangulat megvan a képekben. De mi az, hogy nem lehet úszni? Miért? Akkor ha belemegyek a vízbe megfulladok? Vagy bele se tudok majd menni?
Oké, gondolom kitalálják, hogy a karakter nem tud úszni vagy ilyesmi.

Gamestaros képeket nézegetve, egy az egyben átjön a G1-G2 fíling (G3-mal nem játszottam). 16-os képen még ércek is vannak a sziklákban😊
A térkép meg a kereskedés is ugyanolyan ahogy elnézem.
Hiába, jó lesz ez😊

rotator
Egy teljes dialógus (németül)

Megjelenéskor 2 évvel leszünk a Mass Effect után, de úgy látszik, másoknak csak nem akar összejönni az a fajta moziélményû párbeszéd, ami abban volt.

rotator
Legfeljebb megint a németek bétatesztelnek, mint az elsõ 2 Gothicnál. Nem is volt velük különösebb probléma, mire eljutott hozzám. 😛

KaszaN
Hihetetlen ott már van megjelenési dátum itt meg reménykedünk hogy kijön idén.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

németeknél október 2 a megjelenés...

KaszaN
Ja, de vajon mikor lesz az? Idén már semmikép szerintem.

rotator
Lesz, még megjelenés elõtt.

valami demónak örülnék azért...

gfreak
igaz, kicsinek is kell örülni 😄

amúgy megnéztem a mai képet is, pofás,pofás...csak nagyon soványan csorog az infó 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

rotator
Már a fejlesztések kezdetén megmondták, hogy nem lesz benne búvárkodás. Egyszerûen így tervezték meg a játékot. De legalább ismét lehet mászni. 😄

gfreak
egyszerûen nem fér a fejembe hogy a manapság már ilyen elterjed mozgáselemeket miért nem tudják egy ilyen játékba integrálni...

víz alatti úszás ismételten nem lesz. ezt el mondták. (pedig a romoknál, hogy ki lehetne használni...)

gfreak
<#taps><#taps><#taps>haladás van kéremszépen 😛

rotator
rotator
Igen. Már csak a létrán mászás és úszás hiányzik, és lassan elérjük a 8 éves Gothic 1 lehetõségeit. 😛

KaszaN
Jee beletették a gothic 1-2s felhúzóckodást! :p

rotator
Egyelõre úgy néz ki, a kopász csávóval leszünk. Neve biztos nem lesz, és a kinézetét se valószínû, hogy lehet bármilyen szinten is állítani, már csak reménykedhetünk, hogy egy kicsit markánsabb fejet kap októberig.

watto
értem, akkor bocsa hüyle kérdését: D

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

akkor pl. nézd vissza a Gothic3 régi képeit. észre veszed hogy a végsõ model elõtt, volt vagy három játékos model.

watto
Bocs, akkor félreértettelek... De a képeket néztem, és ott volt olyan ahol kopasz csávóval voltak, olyan is ahol szakállas hosszúhajúval :S

nem úgy!
ugyan úgy egy adott névtelen karakter. arra értettem

watto
hát szerintem nem, mert ez 1 teljesen más történet 😄

hülye kérdés. ugyan az lesz, mint a Gothicban.

gfreak
ehh...a gyilkos malacok is visszatérnek <#szomoru1>

watto
Amugy arról van már valami, hogy a fõhösünk kinézetét/nemét mi választjuk vagy megvan adva mint a gothicokban? + névtelen lesz , vagy mi nevezzük el?😊 bocs ha már le lett írva 😛

watto
Mikor megnéztem az Arcania videót , kicsit kétségbe estem... De ez legalább jó 😄 sokkal szebbnek, és élvezetesebbnek tûnik mint a másik :S

rotator
Újabb gameplay videó

Ebben látszik a karakterképernyõ is.

rotator
Azokat már kiszedték azóta, ez is egy régi buildbõl készült.

grebber
Hm nem rossz az a levitációs dolog nagyon frankó!Egyvalami nem tetszik a harcnál az a JÁ-CSÁ üvöltések <#levele><#wilting>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Remélem a ez vagy a Gothic 4 magyar felirattal jön majd.

szablya
Ebbõl a videóból árad a Gothic 1,2 hangulat. Ráadásul az általam kedvelt zárnyitás is visszatér<#vigyor2>

!!!Gothic forever!!!

egyre jobban néz ki a játék.
Azt hiszem el is felejtettem hogy lesz gothic 4.... ez sokkal jobb.

rotator
7 perces jó minõségû gameplay videó

Az október 2. egyelõre csak a német megjelenés.

Nagy gothic rajongo vagyok, barmilyen lesz ez a jatek nyomni fogom bar a kepek alapjan nem gothic 4-nek inkabb gothic 3.5 -nek neveznem😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Új képek

Risen, is targeted at a mature audience, is currently in development on Xbox 360 and PC, and is expected to on Oct. 2, 2009.

Randal
Ijesztõ kis dög😊

KaszaN
Én is kezdem jobban várni a Risent mint a gothic4-et áh az nem is a 4-rész. Szerintem legaláb is nemérdemli meg ezt a nevet. Az én szememben ez lesz a gothic 4 :p.

rotator
Alkotókhoz kell ragaszkodni, nem címekhez vagy kiadókhoz.
😊

Remélem, a Spellbound összekapja azért magát, nemcsak a név miatt.

Hát, hiába vagyok Gothic fan ezt akkor is jobban várom mint a Gothic 4-et. Abból a videó nem egészen gyõzött meg.
rotator
Egy új kép

Ez bizony átjön!

KaszaN
Félre érted. Én a gothic3 hangulatára céloztam. Szerintem egy az egyben ugyanaz a hangulat a grafika a harcrendszer meg valami borzalom. Tiszta gothic 3 csak annyi hogy más hejen van.

rotator
*mondanák

rotator
Én meg azért nem értem, mivel úgy hangzik, mintha ez egy negatívum lenne. Kb. mintha azt mondanád egy filmre, hogy "jó, csak olyan, mint a régi Star Warsok". 😄

De leginkább az 1ét.

szablya
Igazából a Piranha Bytes-nál még a játék készítésének a legelején kijelentették, hogy a Gothic 1 és a Gothic 2 hangulatát szeretnék újraéleszteni az új játékukban. Ezért nem nagyon értem, hogy miért vagy azon felháborodva, hogy "túlságosan gothicos".

!!!Gothic forever!!!

KaszaN
Épp az elõzõ hónapi pc guruban írtak róla és csak annyi hogy a gothic fejlesztési johát elvesztették és álatták az Arcania-nak a folytatás lehetõségét. A piranha bytes meg belekezdett új projectjébe a Risenbe amihez szabad kezet kaptak és egyellõre nem határídõre dolgoznak (egyellõre). Szóval ne értsd férre ez nem a gothic 4 más néven.

KaszaN
akkor eléggé rosszul értelmeztél valamit...