4439
  • gfreak
    Olf, a hármasikrek egyike tanítja a prospectinget...lvl 10en toporgok, egy sima 30at sebző egykezes karddal vagdalkozom, meg egy war shieldet szorongatok a balomban...lesz még egykezes kard aminek van normális sebzése? különben hagyoma kardot lvl5-ön, és inkább nekiesek a fejszegyúrásnak ;)
  • obligat
    © Scythe1985
    2009. okt. 07. 23:06 | privát | válasz erre | #1243
    © Calver

3 kaszt van:
    Harcos: (Bandita) semmi mágia használat.
    Inkvizítor: (Order) Seal-t kivéve mindent tanulhat.
    Mágus: (Order) Seal-t is tanulhat.

nem tudom, én abszolút harcos vagyok, mégis tolom a scrollokat állandóan, alkímia és kovácsmesterség is 3 pontos, csinálok gyűrűt, amulettet, kb. 50 erő, és 50 dexterity is a varázslöttyökből jött össze, amiket kotyvasztottam, épp csak seal-t nem tanulhatok. (amin persze röhögtem kicsit, alapból nekem nem derült ki, hogy pecsét, nem fóka.
  • obligat
    prospect ore hol szerezhető meg? 16. szinten járok, Don oldalán, már 2 kardot összehegesztettem, az ősi bastard+rune shield-del verekszem, néha a kétkezessel is, teljesen maxos az íjászat és a tolvajlás, de ez még hiányzik, egy gramm ércet sem bányásztam, pedig obszidiánra lenne szükség épp :)
  • Calver
    vannak ketten is Harbour City-ben. egyik Cutter névre hallgat, másik... nem ugrik be a neve, de ő a város régi őrkapitánya, a parton áll valahol, és épp a kardját köszörüli.
  • Gideon Wieth
    Am ha meg beszéltél mindenkivel, akkor gondolom már ki is osztogattad a drogot, megvan a névlista, és már csak a kádba kéne beülnöd várni a gyilkost.
  • Gideon Wieth
    Elmondom öreg, hogy nekem azt simán minden gond nélkül csinálta. Nem értem mi bajod van
  • Szega87
    Én most egy sword/crossbow val tolom újra történetet a Don oldalán, eddig bejött. Level 10 en 50 et tol a kard/csapás , a nyílpuska meg 75/lövedék. Mire a közelembe érnek akár többen is csak meg kell suhintanom őket :)
  • Szega87
    kard szvsz
  • Szega87
    természetes szelekció, nem mindenkinek fekszik a játék, türelem is kell hozzá bőven
  • Dns5000
    Én felnyomtam 10re a fireballt meg 8re a fejszét 2 gyűrűvel,
    csináltam 16 erő itallat, meg talátam is párat épen felment az erő 100ra.
    Titan axe 120 sebzés és 2-3 expert fighterellen semmi sély egyedül. Fredel, meg pár fireballal az elején már könnyebb.
    A don oldolon kapott valaki jó páncélt?
    Jobb mint a Mester mage robe?
    Sima varázslóval 1-2 helyen reménytelen átmenni ahol nem lehet elfutni.
    Ashbest scroll jól jön ilyenkor.
  • gfreak
    fejsze vagy kard? (esetleg bot? ) :DDD
  • Shep
    Valaki aki már kipróbálta a hotfix megoldotta az Nvidiás fps ugrálást?
  • scott280
    Illetve még az, hogy Order mellé álltam (kissé bánom néha:S) ; de most nem találok olyat aki sword-ot tanit, van olyan valahol, tudja valaki esetleg?
  • scott280
    Sziasztok!

Valaki tudja, hogy hol Patty, miután eltünt a Harbourból, a chapter 2 be kérdezem, mert ugy hallotam nála kell érdeklődni az uccsó disc-ért. A többit szerencsére megszereztem, így csak az övé hiányzik. Köszi előre is!
  • sanyiiiii
    Hát én a végén két ütésből kaptam szét ashbeasteket, elite warriorokat , talán csak ogrékba kellett 3:)
  • torma1
    Szia! A 2-dik chapter elején Pattytól lehet tanulni 3-as zárnyítást az Order oldalán is!
  • torma1
    Szia! Menj tovább vissza ahová a kalóz kísért a temetőből a romokhoz! Ott lesz egy ajtó amit a kalóztól szerzett kulccsal tudod kinyitni! Ott lesz Patty!
  • torma1
    Sziasztok! Aki a mágiát szídta az még nem játszott mágusként akkor soha! 10-szintű fireball könnyű szinten 3-4 lövés leszed egy Ashbeast-tot 3- egy skorpiót 2-lövés egy Ghoul stb!Hamar fel lehet fejleszteni és van csomó gyűrű,amulett ami növeli a manát! Azért kíváncsi lennék egy harcos mennyi idő alatt tépnek szét míg én vígan mészárlok. Csak ennyit a varázslásról!
  • yesname #1300
    Ok, akkkor újra: mindenhova el tudok menni és mindenkivel tudok beszélni. Tehát ha én hagytam ki valamit, akkor nem a beszélgetésben keresendő.
  • Gideon Wieth
    Nem tudom kinek mi baja a mágiával. Szerintem kurvaszép és nagyon eltalálták. Én most a Titán páncélokat keresem :S de hogy miért kell ide oda küldözgetni az embert folyton :S
  • Szivacs25
    Egész jó kis játék. Kellemesen csalódtam benne. A mágiát szídták elég sokan, nem tudom, nekem nagyon bejött. :)

Hemlar gyilkosának keresése 'érdekes' egy küldi. Fel tudsz menni már a templomhoz? Ott is találhatsz infókat a küldihez. (Enzo meg a másik npc neve nem jut eszembe. Ott sepreget a hálótermeknél.)Ha nem engednek még fel, akkor nem tudsz a nyomozásban továbblépni.
  • yesname #1297
    Természetesen beszéltem mindenkivel és éppen az a baj, hogy senki sem mond már semmit.
  • yesname #1296
    Adjam a linkeket ahol a PB által is elismert bugokról tárgyalnak? Amik miatt nem lehet questeket megcsinálni? Az egyiket a patchben javították, amelyikbe belefutottam.
  • ricsa008
    1277
  • Calver
    Don oldalán is tudsz tekercskészítést tanulni, és azokból varázsolni?
    nem tudom eldönteni melyik oldalra álljak, igazándiból mindkettő hasonlóan unszimpatikus kardokat mindkettőn fel lehet húzni (jó, Order-nél gyűrűvel), viszont gőzöm sincs mennyire táp fagyasztó spell. megéri azért Order-hez állni?
  • xido
    Beszéltél a szakáccsal?..tagadni fog...a kováccsal?..felismeri majd a kést..igaz én is elakadtam benne..sőt az edzésekben is,hiába mentem át erőn és technikán..Kato-val mikor küzdöttem,véletlenül eltaláltam valaki mást,nekem jött mind..azóta szarik rám Kato...de feljutottam felülre engedély nélkül,azóta meg már ki is engedtek és a városban vagyok
  • Fbn Lx
    egyébként az mindenképp érdekes, hogy kardra, strengthre gyúrok, de a wisdom a legmagasabb, már 159 :D kicsit túlzásba vitték ezeket a kőtáblákat meg könyveket.
    lehet, hogy újrakezdem majd mage-el ha végigtoltam, érdekel az inkvizíciós oldal is. De nem hiszem, hogy annyira élvezetes lesz, mint a Don :]
  • Fbn Lx
    a PB soha nem gyártott egyszerű játékokat, ezekhez kell egy kis ész és egy kis türelem. sőt, néha egy kis szerencse sem árt.
    Ha más meg tudta csinálni a küldetést, te pedig nem, akkor bizots nem bugról van szó.
  • Calver
    random hasznos infó: Harbour Town-ban az alkimista házában az egyik emeleti ládában lapul egy perma +5 strength potion.

valamint az erődítménynél ahol Carlos sunnyog, ha jobbra elmentek a kapunál ki lehet ásni egy ring of sneak-et.
  • Csokis
    Kijött egy 1.01-es verziójú patch (hotfix) a játékhoz.

"A 'hotfix' for Risen (PC) to fix display problems with Nvidia Geforce 6/7 graphic cards."
  • yesname #1288
    Én ezt tudom és mindent megcsináltam, de ismétlem: senki sem mond semmit, semmit sem tudok már megtalálni sem. Vagy nagyon-nagyon el van dugva.
  • tomiee85
    Nem könnyű de simán kinyomozható hogy ki a gyilkos. Csak figyeld a mondatokat meg hogy ki mehet fel a felső részbe és a temetőbe is (ott is lesz dolgod).
  • yesname #1286
    Na most van végleg elegem a Risenből. Már 2 igen dühítő bugba futottam bele és ez most betett. Nem tudom bug-e,de a többi után valószínű: Hemlar gyilkosának megtalálásában nem tudok továbblépni. Beszélek CCasparral és azt mondja a végén, hogy "What about clues? Have you searched his room?" Igen, Te f..!!! Mindent összeszedtem amit találtam.
    Na és inenntől kezdve semmi továbblépési lehetőség az ügyben. Mindenkivel beszéltem már, senki sem mond semmi újat, csak train és trade lehetőség van...

A véleményem a következő: A Piranha Bytes inkább menjen el kapálni, mert még ennyi év után sem képesek olyan játékot csinálni, ami ahelyett hogy kikészíteni a zembert, szórakoztatná.. Uff!
  • Pirattm
    Ez engem is érdekelne, le kell engedni a hidat és kinyitni a kaput, de sehol semmi...
  • tomiee85
    Patty sérthetetlen mindenhol.:D
    Amúgy velem se beszélt addig amig el nem hoztam a paprt a faterja házából utána már igen.
  • Gary
    Hálás köszönet a megosztást és az infót! Most már vannak élénk színek is a játékban!
  • Action
    Köszi srácok!:)
  • sanyiiiii
    Ezek majd a főszálhoz tartoznak.

Egyébként akikkel Patty nem beszél próbálták már leverni és elvenni tőle a kulcsot? Vagy a városban is sérthetetlen?
  • rotator
    Pontosan. ;)
  • ricsa008
    sorstársak örömmel jelentem hogy a homályos ködös képnek vége !!!!
    hotfix telepít!!!!