4439
-
nimretil #1598 Az-az, én is azt mondtam. De hiába beszéltem Sonja-val, mert annyit lehetett vele beszélni, hogy sikerült levernem azt az e-betűs fickót, meg hogy mit ajánlana, ha igénybe szeretném venni a szolgáltatásait. Vagy ez a fizetős részből derült ki? Már csak azért vagyok kíváncsi, mert az angol szövegeket értettem. Szal vagy átugrottam valamin, vagy nem tom. Másrészt meg aki behívatott az azt mondta, hogy nem hiszi, hogy Sonja benne van a dologban. Vagy ennyire félreértelmeztem a dolgokat? -
#1597 szerintem félreértettél kicsit valamit, legalábbis én ilyenre nem emlékszem. azt akarja megtudni, hogyan csempészik ki ezeket a városból. beszélj Sonja-val a bordélyházban... vagy ne beszélj, csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyomd meg a kádas szobában a képet, és indulj el a titkos alagúton -
nimretil #1596 És itt mit kell csinálni? Bejártam a várost, de nem tudtam semmit se csinálni. -
nimretil #1595 Épp ez az. Már magához hívatott, és akkor mondta, hogy nagy csapást mértünk Don-ra, kiűztük az embereit a városból, minden király blablabla. Utána meg elmondja hogy valami gixer van az előásott tárgyakkal kapcsolatban. -
#1594 ha átlevitálsz ott lesz ott lesz egy láda jobbra, balra meg egy kőajtó és mellette balra van a forgókerék amit el kell húzni -
ricsa008 #1593 ok most egész sok quest kiment
ezek vannak még pl : a gyilkossági ügyben teljes megrekedés van még mindig
-
#1592 Hogy kell leereszteni a hidat a Volcano keep belsejében?Körbejártam mindent de semmit sem találok.Átlevitáltam a hid oldalára is, de ott sincs semilyen kapcsoló. -
ricsa008 #1591 ok köszi -
#1590 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a könyvtárnál van, a falon meghúzod a karikát, kinyilik a járat, és egy pár ajtóval odébb, ahol van egy telekinézis gömb! Na ott találod a lyukat a falon! Ha ezt kerested! :) -
ricsa008 #1589 de igen
régebben írtak valamit hogy nautilus vagy milyen varázslattal átkell menni valami másik helységbe vagy hasonló -
#1588 Nem a kolostorra gondolsz?
-
ricsa008 #1587 tud valaki még valami magyar forumot ahol segítséget lehet kérni ? hátha ott több sikerem lenne -
#1586 keves a RAM? vagy a VRAM? -
drholmes #1585 Talalkozott valaki olyan problemaval, hogy a jatek inditas utan 1-2 percig lassu es szagatt, utana viszont minden szepen megy? Mi lehet a gond? -
ricsa008 #1584 a térképn nem tudná bejelölni valaki hol ez a bizonyos barlang ahol csigaként kell átkúszni valahova? -
ricsa008 #1583 ok a lényeg hogy sikerült és hogy még van esély arra hogy nem teljes a megrekedésem :D -
ricsa008 #1582 ok bocs nem tudtam a gyürü olyan mint egy festmény :D -
#1581 az, h rossz szobában vagy.
és amúgy a gyűrű egy kép, csak Fbn Lx valszeg rosszul emlékezetett, de neki megbocsájtjuk
olyasmi mint Don házában. -
ricsa008 #1580 nekem nincsa falon gyürű a szekrény mellett akkor mi van?
és ide be lehet valahogy menni? -
sanyiiiii #1579 Abból a szobából ahol a gyikokat kinyirtad kozvetlen a tuzcsapdas folyoso elott vezet ki egy masik ajto , egy kis zsakutcaba ott van egy kar, az kapcsolja az elso tuzes csapdat, utana van egy tuskes, kozvetlenul azelott meg egy csakannyal lebonthato falresz, amogott a masik tuzes kapcsoloja van.
-
willike #1578 Kösz, rendes töled, bár közben véletlenül a gyürüt keresve leestem a kapun kivül a tanulok közé, onnan meglogva kiváncsi vok vissza tudok e menni, egy 100- ért?... -
Fbn Lx #1577 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a bordélyházba ha belépsz, a baloldali szobába menj át, ahol a csaj fürdőzik. na ott a szekrényen keresztül jutsz át egy alagútba, a szekrényt pedig a mellette, a falon lévő gyűrű meghúzásával nyitod ki. -
#1576 Nos, a kapu előtt ott állnak egy csomóan. A főnök mondja, hogy elküldte az embereit észak felé, elmegyek arra, felmászok, van egy kis lyuk. Nautilus spell, majd végigtolom a folyosót ls megvan az egyik winch. Evvel megnyilik a kapu. De mikor beakarok menni ott van egy csapda. Gondolom azt ki kell kapcsolni. A főnök azt mondja, hogy északra is el kell mennem, de ott megint csak odaérek arra a helyre, ahol átugorva ott van megint a folyosó a tüzes csapdákkal. Hol van az a kapcsoló, amit irtál? Ha a kapuval szemben állok, merre induljak el? -
willike #1575 Cs mindenki, egy kérdés tudom volt már, többször is de konkrétan senki nem irta le hogy lehet a városból kijutni, mielött valakihez csatlakoznál vlhva, tudom van valahol egy hátsó kijárat, de hol és a kulcsot kitől kell lenyulni, nem szeretnék mindenkit végigverni a kulcsért, és sajna a mocsárban csak +1 zárnyitást tanultam.
-
Nabunaid #1574 Van egy-egy darabom a Storm és a Soulharvest kardokból, valaki tudja hol találom a másik darabjukat? Előbbit a kis szigeten lent, a másikat a nyugati part leg és legvégén szedtem össze. Köszi -
Fbn Lx #1573 végignéztem, hogy mik vannak nekem. Mind 2009-es játék, és egyedül a gta-val nem játszok maxon. viszont majdnem maxon azzal is.
ott sincs diavetítés ha felrakom teljesen, de 15-20 fps-sel azért nem elégszem emg. -
totya4 #1572 Olvasni tudni kell :) A "mindennel" az nem csak ez a játék :) -
#1571 mondok jobbat, csalogasd el a templom őrökig és kinyírják, az xp meg a tied -
ricsa008 #1570 am néztem már de senki nem írt eddig végigjátszáshoz linket!!! -
ricsa008 #1569 na ez a baj
hogy én mindig csak ezt kapom -
Lacej #1568 sztem akkor olvass visszább, mert leírták már több alkalommal is :) -
ricsa008 #1567 akkor legalább egy végigjátszást nem tud valaki vagy legalább egy olyant ami az 1.chapter küldi it leírja?
mer rajtam úgy néz ki más nem segít
-
ricsa008 #1566 urak valaki vegyel fel msnre !! mer qvára megrekedt a dolog -
Lacej #1565 Ahh, köszi a tippet, batyuból lehúztam újra a fegyit a skillbarra, majd az 1s gomb és onnantól működik újra :D -
Fbn Lx #1564 ilyen nekem is volt. nálam az volt sokszor, hogy a középső gombbal nem akarta elővenni a fegyvert.
megnyomtam az 1-es gombot, mert ugye a skillbáron arra van beosztva a közelharcos fegyver. na azzal elővette. -
Lacej #1563 Sziasztok, nem tudom, h ez hiba e v én rontottam el vmit.
A kolostorban járok, Aric mestert kellene leölnöm, de nem hajlandó elővenni a fegyvert, (hátán marad), tegnapi játékot folytatva ez fogadott :S
minden más működik, ládát nyit, stb, újratelepítés nem segített, sem a fix, a demó is fenn van ott hibátlanul müködik, nem az egerem a rossz, próbáltam más gombra átteni a fegyver elővétel, szintén zenész, nem tesz semmit...
Megköszönném a segítő szándékú hozzászólásokat ;)
Win 7 64hun -
obligat #1562 az elején a bandit camp-ben, a templom mellett, amelyben a don ül, van egy keskeny feljáró. ott ki lehet mászni a szikla tetejére, amelyikben a templom van. igaz sokat kell ugrabugrálni, de nem nehéz. onnan kb.80-90 nyílvesszővel(1.szinten) ki lehet nyírni egy ogrét, valamint egy egész konda vaddisznót. az elejét így tápolam be. -
ricsa008 #1561 ez a bizonoyos barlang hol van ??? -
obligat #1560 közben megoldottam majd' mindent már.
max kardozást én finchernél tanultam, craig sztem 2-vel a vége előtt megáll. -
ricsa008 #1559 de hiába beszélek bárkivel nem történik semmi megnéztem már a bandita tábort a koloatort meg a fővárost is