Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha már kardok, azért elég érdekes hogy emberünk egyik kezében pajzzsal másik kezében egy akkora karddal mint saját maga osztja szegény ellenfeleket:)
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
valaki próbálta már?
May the force serve you well!
Why so serious?
thy
hogy lehet axe-t kovácsolni?
vagy talátatok rolla leírást a neten?
5. szintû fireballan növekszik a hatósugara
Amiben átlehet változni, az a Morrowind, meg az Oblivion
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
meg tudná mondani vki hogy lehet felmászni a kötélen?
Why so serious?
Demó alapján nem kispályás a gamma, bár én a gothic sorozattal soha nem játszottam, de ez piszkosul tetszik :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nekem is megvolt az elsõ bug. Madam Sonja ugyanis nem akart velem szóba állni, így bukott minden. 15 óra játék után Harbor city realoded. :)
Nekem azonban változatlanul tetszik. Az xbox-os tesztel meg ne foglalkozzon senki, pc-n sztem k.... jó!
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Lenne pár kérdésem annak aki a kikötöben tevékenykedik hátha tud vki segíteni.
1. A tolvajos küldi? beszéltem a gyanúsitottakal, meg a fõnök úrral kérdezi kit gyanúsítok, mondom hogy xyz-t és mondja bizonyítsam be....nah azt hogy?
2. Be kell szerezni ilyen arany tálakat. nos az egyik megszerzéséhez szükség van telekinézisre..honnan lehet azt szedni?
3.beléptem az orderba elvileg. nos kaptam egy q-t hogy 4 emberkét (don bandája) le kell kezelnem..nos az egyik hazament donhoz. Utána kell menni?
Egyelõre ennyi ha találkozott ezekkel vki akkor pliz segítsen.
THXaLOT
Trainert a gamecopyworld.com-on keress, bár még nincs nagyon trainer. xD
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
szeretnem megkérdezni hogy tudom elkölteni a level up utan kapott pontjaimat ? valahol kell keresni egy trainert ?
Az elejen vagyok , de nekem meg nem mukodik a terkep funkcio, ez nalam lehet grafikai bug vagy majd kesobb kapcsolodik be ?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Biztos vagyok benne, hogy amúgy remek lesz a Dragon Age is, de az igen más mint a Risen, ami szintén jó lett persze.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A játék zenéke eddig fantasztikis. Grafikailag érdekes. Van ami szebb, mint a G3-ban, de általánosságban eddig nem sokkel jobb egy dolgot kivéve. Ilyen szép depth of filed effektet sehol nem láttam világbajnok.
Rune magicnek van írva azt hiszem, és kiírja akkor is ha nics elég wisdom csak nem tanítja meg.
Ott van a holy flame elõtti téren.
Majd nemsoká kiderül, hogy az Dragon age jobb-e.