Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi különös, csak egys kétezes kard. Nem eszik lelket annak ellenére hogy rá van írva hogy azt beszélik róla:)

Egyébként ha már kardok, azért elég érdekes hogy emberünk egyik kezében pajzzsal másik kezében egy akkora karddal mint saját maga osztja szegény ellenfeleket:)

srácok, a kolostorban a könyvtárban van egy energiamezõs zárt ajtó, azt hogy kell kinyitni?

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

talátam egy Daemon Bladeet csak használni nem tudom
valaki próbálta már?

May the force serve you well!

A Gothic 1-2ben az oldalára voltak ragasztva az egykezes kardok nem a hátára. :)

Why so serious?

Amúgy ha csatlakoztam Orderhez, és kaptam engedélyt hogy a monostorba menjek a Carlostól, érdemes minél elöbb menni vagy maradni még egy darabig a kikötõben?
thy

Szia! Ha nincsa házban akkor fent van a szentéjben a várázsló aki a gyógyitalos küldiket adta az üstnél jobbra fent! Ott ül a bent a padon! ahol a tanonc söpröget!
Azért azt még mindig nem értem hogy a fegyvereket miért kell csak igy megvalósítani hogyha elteszed olyan mintha a hátadra lenne ragasztva! Semmi kardhüvely stb valami tartó a nyilveszõknek.Ez már régóta igyvan sok játéknál (Gotic 1-2-3,Wicher) Nem hiszem hogy ez olyan nagy feladat lenne a programozóknak! Elégé illuzió romboló hatása van!
Szia! Ez ne teljesen igaz! Elég ha levered a lázadók vezetõjét a városban és elveszed a kulcsát vagy ellopod tõle! Azzal kitudsz menni a hátsó ajtón! És nem kell sehova sem csatlakoznod és csinálhatod mintkét fél feladatait! Mert ha csatlakozol valahová akkor a másik fél feladatai elvesznek! Ezért érdemes a város elõtt még megcsinálni a többi feladatot a banditáknál ha az orderhez csatlakozol!!3-as zárnyítást és lopást hol lehet tanulni? Azt tudom ha csatlakozol Donhoz akkor lehet 3-as lopás tanulni a városban! De ha nem csatlakozom akkor kitõl?
ja és lehet axe-t kovácsolni csak egykezes, bastard, meg kétkezes kard blank van ..
hogy lehet axe-t kovácsolni?

axe skillt nyomja valaki
vagy talátatok rolla leírást a neten?
5. szintû fireballan növekszik a hatósugara

Hát semmi ilyesmi nem volt a Witcher-ben...ha valami megharapott, nem lehetett semmiéve se átváltozni.

Amiben átlehet változni, az a Morrowind, meg az Oblivion

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Prince23
Egyébként nem tudom rá a választ. még nem játszom a risennel.

Prince23
nem

nem

hali!
meg tudná mondani vki hogy lehet felmászni a kötélen?

Nem hinném, hogy lenne. Ekkora a világ és kész. A Gothic 1-é se volt nagyobb. Sõt.

Why so serious?

na megvan a térkép :D de még ígyis szerintem túl kevés a bejárható útvonal szerintem lesz egy 2. sziget is a játékban. 14 teleportkõ van és ahoz 14 város dukál. :D
Prince23
A Witcherbe is volt ilyesmi, ha megkarmolt valamelyik vadállat, akkor át változtál. Ilyet ahllottam, de én személy szerint nem tapasztaltam ilyet. Pedig már megharapott meg megkarmolt, semmi bajom nem volt tõle, és állítólag pedig átkellett volna változzak.

grebber
Ez nem az a játék.

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Vannak benne vérfarkasok?És ha megharap 1 akkor át lehet változni vérfarkassá?

Ventura82
Most már nem csodálom, hogy lehúzták az xbox verzsönt :)
Demó alapján nem kispályás a gamma, bár én a gothic sorozattal soha nem játszottam, de ez piszkosul tetszik :)

A térképész mikor készül el a térképpen azt nemtudjátok mikor lehet felvenni chapter 2. be vagyok ilyen kulcsokat kell gyüjtani eddig egyet találtam. Na a kérdés warrior of order vagyok akkor annak nemlehet sealt-t tanulni???
És hol kell? a világítoronyban ami elött jack pózol?

Molnibalage
Már van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Van egy kis különbség a két verzió között. <#vigyor> Több összehasonlító kép, KATT!

Nem kell telekinezis, fel lehet maszni a cuccert.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

#859 EHHEZ KÉREK SEGÍTSÉGET!!!!! Köszi.

én megcsináltam , de nem lehet tippet adni mert mindegyik manus máshol van , szóval keresgélj!

elsõnek keress térképet , hajó töröttként kikötsz egy idegen sziogetre és egybõl térképet akarsz ??? :D amugy majd kapsz. meg Harbor Cityben van egy térképész aki csinál a szigetrõl egy térképet. Szóval nem bug. Amugy keress tanítókat és ott tudsz tanulni pénz és tanuláspont fejében.

7 óra alatt végeztem Harbor Cityvel , kaptam ajánlást Commander Carlostol , a kolostorba simán beengedtek. 7es szintû vagyok , 3as fegyverhasználattal és 33as erõsséggel és több mint 5000 arannyal ( megtanultam a kettes szintû zárfeltörést és mindenkit kifosztottam a városban ). Semmi kedvem nincs ezekhez a rune tanuláshoz meg mágia tanuláshoz , hogy lehet gyorsan végigmenni a kolostoron ?????

Hi, all!
Nekem is megvolt az elsõ bug. Madam Sonja ugyanis nem akart velem szóba állni, így bukott minden. 15 óra játék után Harbor city realoded. :)
Nekem azonban változatlanul tetszik. Az xbox-os tesztel meg ne foglalkozzon senki, pc-n sztem k.... jó!

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem annak aki a kikötöben tevékenykedik hátha tud vki segíteni.
1. A tolvajos küldi? beszéltem a gyanúsitottakal, meg a fõnök úrral kérdezi kit gyanúsítok, mondom hogy xyz-t és mondja bizonyítsam be....nah azt hogy?
2. Be kell szerezni ilyen arany tálakat. nos az egyik megszerzéséhez szükség van telekinézisre..honnan lehet azt szedni?
3.beléptem az orderba elvileg. nos kaptam egy q-t hogy 4 emberkét (don bandája) le kell kezelnem..nos az egyik hazament donhoz. Utána kell menni?

Egyelõre ennyi ha találkozott ezekkel vki akkor pliz segítsen.
THXaLOT

Kongy
Lesz warez topik? xD

Trainert a gamecopyworld.com-on keress, bár még nincs nagyon trainer. xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szaisztok!

szeretnem megkérdezni hogy tudom elkölteni a level up utan kapott pontjaimat ? valahol kell keresni egy trainert ?

Az elejen vagyok , de nekem meg nem mukodik a terkep funkcio, ez nalam lehet grafikai bug vagy majd kesobb kapcsolodik be ?
balee4
Egyelõre az sem biztos, hogy egyáltalán kijön, sajna...:( De reménykedjünk.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rotator
Inkább sima Gothic 2, legalábbis normál fokozaton.

nehézsége olyan gothic 2 night of the raven szinten van :D mikor átjösz bányavölgybõl és megtámadnak a seekerek aztse tudod elõször hogy mi a fax van aztán már könnyen kinyírod õket.
szívós :D hét én most faszán haladok sikerült végre túltennem magam a kezdeti nehézségeken.
mpck mászkálank, nézd meg más idõszakban reggel délben este egyszer elmegy oda

Pluskast
Nem sajna bug:( Van egy srác aki csinált egy jó kis walktrough sorozatot. Direkt megnéztem, hogy megtaláljam, hogy hol van ez a cole NPC de abban a házban azon a helyen egy üres szék van de a cole NPC sehol. Direkt elmentettem a játékot mielött bementem a városba, most vissza töltöttem de ez a cole sehol. <#szomoru1><#szomoru1><#rinya>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

van quest map L betû

Molnibalage
A karakter mozgása viszont még a G2-höz is képest darabos, nemhogy a G3-hoz képest...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pluskast
Helyesbítenék Cole-t keresem:)

Tetszik egyelõre a demó, nagyon is! <#smile> Nálunk magyarul fog kijönni, vagy erre nem sok esély van?! <#confused> <#rolleyes>

Pluskast
Srácok egy kérdés. Master Belschwur vagy ki a szösz adott nekem egy feladatot, (ez a városban van) hogy adjak oda 5 embernek egy-egy healing poition-t. Azonban az utolsó fickót ezt a Josh-t az istennek nem találom. Valaki esetleg megcsinálta már ezt a küldit?

A Dragon Age egészen más stílusú RPG lesz, én nem hasonlíthatnám hogy melyik lesz a jobb.
Biztos vagyok benne, hogy amúgy remek lesz a Dragon Age is, de az igen más mint a Risen, ami szintén jó lett persze.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gideon Wieth
igen ott van. De csak fire crystal-t tanít nekem :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Molnibalage
Csak egy gyors kérdés. A játék elején van egy kidöntött fa. Úgy tûnik, mintha fel lehet vele menni egy barlanga, de nem lehet a fára ráugrani. Ez nomrális?

A játék zenéke eddig fantasztikis. Grafikailag érdekes. Van ami szebb, mint a G3-ban, de általánosságban eddig nem sokkel jobb egy dolgot kivéve. Ilyen szép depth of filed effektet sehol nem láttam világbajnok.

Akkor az Ignaciusnál vagy ilyesmi nevû mester kéne tudni tanuldod sealt
Rune magicnek van írva azt hiszem, és kiírja akkor is ha nics elég wisdom csak nem tanítja meg.
Ott van a holy flame elõtti téren.

Nem tudom mit nyavajognak a tesztelõk szerintem szuper a játék.
Majd nemsoká kiderül, hogy az Dragon age jobb-e.