Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló, megtudnátok mondani, hogy hol van Commandant Carlos a 3. fejezetben? Csak mert még az elsõ fejezetben találkoztam vele az õrök szállásán, de azóta nem láttam sem ott, sem máshol. Szerintem ez egy bug, de gondoltam megkérdezem, hátha csak máshol van.
köszi, csak azt nem tudtam,hogy csak akkor tudod tanulni,ha csatlakoztál a donhoz

tomiee85:én még nem bányásztam,de gondolom kell hozzá egy pickaxe is

How much can you take,before you snap?

Szega87
<#banplz>

Szega87
ugrálj a tetõkön vagy fuss be az ogre mellett

Szega87
leírtam itt németül, ha nem érted a németet pm és lefordítom : KATT

és hogy bányászol? látsz követ kiirja fehérrel és csak rákatt?

Don oldalán nem lesz mágiája a karakternek (csak scrollok) de ettõl még van vagy 180 wisdomom😄 Szóval azok a könyvek akkor is azt adják.

Riddick21
én a Don Harbour Town-i emberénél tanultam meg, aki a hátsó bejárathoz közel adja a küldetéseket, a neve nem ugrik be. Abban a pillanatban szépen ki is fosztottam 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

pickpocket 3-at kinél tanulhatom meg?

Evin
Pár spam-mel biztos gazdagabb leszel, ha így spontán kiírod a címed.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Lészives valaki küldje már el a müködõ crack-jét a freemailomra sokat segítene,elõre is köszi [email protected]
Ha jól olvastam végigtoltad.
Kb. mennyi lehet még hátra ha az utolsó fõszál az volt, hogy kimentettem a druidát.

Furcsa, nem értem hogy miért csak 3 teleportom van amikor 14 a max, és már a térkép jobb oldalát szinte tejlesen bejártam...

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

igen don-nál kezdtem,akkor már sehogy nem lehet mágiám?
amúgy a swamp-ban van elég sok gold,meg iron ore

Szóval prospect-el játszadozott vki? kéne iron meg gold ore de sehol se találok

érdekes nekem minden könyv +3 wisdomot ad😄 Gondolom Donnál kezdtél és igy nem lesz semmi mágiád, így nem kell wisdom se

Van egy csomó bookstand ami wisdomot ad, monasteryben például rengeteg ilyen van, illetve lehet találni stone plateket.

The Protector
Bûncselekménynek csak az számít ha fizetsz az illegális tartalomért,pl sms warez.
A torrent meg nemXD.Bûncselekmény de te nem vagy büntethetõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lopás xD

a lopás 😄

amúgy a wisdomot hogyan tudom növelni,mert amikor odamegyek egy bookstands-hez,akkor csak xp-t ad

Amúgy prospect-et mikor lehet használni? chapter2 elején vagyok

Amit mindenképpen tanulj meg az a nyúzás.D

gfreak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és a hentest hogyan szarattad be? xD tényleg az ogre...nem lehet lefizetni sülttel mint amikor infót vásároltam tõle? remélem a tehenet le kell mészárolni és a fejét bevinni a kereskedõnek 😄

kösz a választ..baszki oylan csóró vagyok, még nem tudtam megvenni a vadászpáncélt sem 😞 melyik szakma jövedelmez jobban? alkímia vagy a kovácskodás?

Racism is a weapon of mass destruction!

én éjszaka be tudtam sneakelni a warehouseba,nem azon az ajtón ahol az õr áll,hanem a másik nagyobbikon,amúgy ahogy elõttem is írták,a tetõrõl is be lehet jutni simán

Riddick21
beszélj Weasellel, aki alapból a kereskedõfingató questet adja, majd õ elmondja, mit csinálj vele (gyönyörû meló lesz, elõre szólok xD)

a raktárba meg csak simán rohanj be az ogre mellett, fel az emeletre, ott ki lehet menni a tetõre, át a másik padlásra, és ott lesz, amit keresel. full élettel menj, mert valahogy vissza is kell jönni, méghozzá ugrálással.
nekem ugyan fegyvert rántott, de szartam rá, elfutottam elõre, a tetõre nem jött utánam. ha mégis elkapna, verd le. úgysem kell egyik questhez sem.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

gfreak
kérdés

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Romanov ládáját fen õrzik a raktár emeletén, el kéne mennem érte 'tiszta ingekért'...de az az õr folyamatosan ott strázsál, amint belépek már fegyvert is ránt, és lopakodva sem lehet elsurranni mellette (még éjjel sem)...erre kéne egy megoldás, illetve van a két kereskedõ akiket jól ki kell fosztani....a fegyverkereskedõ megvolt, de a másikat (akinek Tilda söpröget a boltja elõtt) nem tudom hogyan lehetne 'megfingatni' egy kicsit...megvan az infó a teheneirõl, meg is találtam õket, beszéltem a paraszttal is, megtudtam hogy az egyik tehén nagyon jól tejel 😄 de mit kezdjek ezzel? megpróbáltam hogy dumálok a hentessel hogy csapja le a tehenet, de nincs ilyen opció...tényleg, a hentest hogyan kell megfélemlíteni (ha megverem akkor mission cancelled)

köszönöm 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Inkább csórtam egyet az egyik hálóterembõl😄

Gideon Wieth
egyik teremben van ahhoz is kristály 😊 át kell oda repülni 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

És ha a nautilust elhasználtam már? akkor mit tehetek? Lehet vhonnan újat keríteni?😄

Gideon Wieth
amint lemész a pincébe jobbre van egy ajtó ami a nagy hallba vezet. /balra a kristályos teremét találod/ ha azt kinyitod szembe van egy másik ajtó amit csak Lock varázslattal tudsz kinyitni.//lenti teremben kristály.// Kinyitod és jobb oldali falon bal alul van egy rés amin nautilusként át lehet menni 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ezt a master ABRAX-ot hol találom? végignéztem a pincét ahol a nagy zöld kristály van kinyitottam mindent amit lehet de nincs sehol. Gondolom nélküle nem megy a Illumar tesztje😄

rotator
Megjött a cucc 3 nap alatt, pedig az Amazon.de 7-21 napot jósolt. 😄 Sokat javult mostanában a posta színvonala, Európán belül legalábbis 2-3 nap alatt újabban minden megérkezik.

dante3
Ti az ogrekkal el tudtok bánni, lvl14 nem sikerül nekem! 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

párszor már leírtam L betû quest map és megkeresed a küldit amit akarsz és bejelõli hol vannak a diskek meg a druida

May the force serve you well!

Ja azt kifelejtetted hogy csak akkor jön a gyilkos ha eladod mind a 10csomagot😄 500 gold plusz profit

pliz valaki segítsen a 6spelles küldikben. 3 megvan (gold, wing dust, healing herb) a másik 3at elvileg enzo és erlan mondaná el.Próbáltam hogyha megcsinálom a pulykás q-et hátha segítenek de úgyse:S
Szóval itt állok és nem tudok tovább menni amiatt a 3 izé miatt ami a scrollos masternak kell.

Thy

Dns5000 lécci meséld már el hogy hol találtad meg a kristály disceket és a druidát 😄 mert én még mindig azzal szarozok.
Gideon Wieth
maga a Torrent nem illegális...

Legális mint fájlmegosztó rendszer. Az illegális, hogy miket töltenek fel.

Szega87
meg kellett keresni a közvetítõt, átvenni a weed csomagokat, kivárni amíg a pihenõszobáknál szembe a mosdóban eljön érted a gyilkos

Erlan és Enzo segít ugye 3 spellben. Nos nem óhajtanak velem beszélni, így nem tudom a nautilus,jest és magic light spell alapanyagját.
Honnan lehet ezeket megtudni?

Pliz help

temetõs csóka említi hogy az ember a felsõ részbe ment, vagyis marad a listáról az aki felmehet (ash aszem)

lenn a temetõben a kriptában?

A monostorban? Yep😄 most végeztem ha arra gondolsz

Alric mester?
hmm, és hogy jöttél rá?
én addig jutottam, hogy a szakács elmondta, hogy a temetõben talákozott a dealerjével de nem tudtam senkivel sem beszélni rólla többet

Molnibalage
OFF

Csak õ helytelen szóhasználatot alkalmazott. A torrent legális. Jogvédett tartalom feltöltése továbbra sem. A torrent használat pedig azzal is jár.

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szega87
alric , kato haverja

Szega87
tévedsz a torrent nem egyenlõ warez, csak lehet arra is használni, fájlmegosztó program, az meg más kérdés hogy sokan illegális tevékenységre használják <#vigyor2>

na meghalt a boss, nem is volt olyan nehez csak gyakorolni kell
gyönyörû a játék, nagyon durva ahogy a pajzson, sisakon tükrözödik a nap
meg a deep of fild is nagyon jó
A gyilkosságot sikerült valakinek kinyomozni?

Szega87
pedig ott kell keresni a temetõben, yogi enged át dialogus utan

Pajzsot is érdemes hamar szerezni, az állatok támadásait is lehet vele hárítani simán.

Why so serious?

hát pedig az elég könnyû,kevesebb a hp-juk mint a sima wolfoknak
próbáld meg elcsalni az õket egyenként és úgy legyûrni õket

amúgy archery skill-t megéri fejleszteni,magas szinten mennyivel lesz jobb?
ja,és a sneak ér valamit? mert eddig nem sok hasznát látom,még az íjat sem lehet használni sneak közben