4439
  • Pecske
    elírtam, nem rúna hanem SEAL
  • Pecske
    rúnákat hol tom megtanulni? vagy nem tom mi az? karakter lapon 3-at lehetne rátenni de nem tom hol tom megtanulni vagy mira jó.
  • ofp
    Egyébként mágusnál mit érdemesebb fejleszteni staff vagy kard, ill erőt mennyire kell felhúzni?
  • ofp
    Pallas-tól van a jégkristály. Nem lassít semmit viszont megállít és elég nagyot sebez, ha lefagyasztasz valakit és odamész ütni rögtön széttörik a jégpáncél, erősebb ellenségnél jobb távol maradni. Igazából még én is csak próbálgatom mit, hogy. Itt le van írva mindegyik kristálynak az előnye és hátránya: link
  • Calver
    de. meg is veheted tőle, 1k arany, 2 cuccal (small sapphire és még valami) le tudod vinni 500-ra.
  • ricsa008
    ok köszönöm
  • Szega87
    vöröset cyrus segít scrollokat ad hozzá chapter 2 be, a vöröseket meg chapter 4 be lehet a halott szellem urnájával ( talán uther? )
  • ricsa008
    a barrier erek hogy és mikor lehet majd kinyitni?
  • cherubim06
    Elvileg ez végigjátszás-videó:-)
    Nem tudom mennyire jó, viszont.
  • Szega87
    attól aki ott áll a templom előtt/ vagy ül a padon szemben, ő adta/adja a mesterek tesztjeit :]
  • Szega87
  • Fbn Lx
    kösz :]
    de biztos, hogy nincs a játék során hamarabb? D:
  • Pecske
    alex,

amikor összegyűjtötted a disc-eket és kinyitottad az ajtót, akkor a monastery-t megszálják gyíkemberek, akkor kapsz egy q-et hogy nézd meg ki élte túl a master-ek közül és mikor megtalálod pallas-t ( asszem ez a neve, a lényeg hogy halott) tőle kitudod loot-olni a jégkristályt.
  • ricsa008
    ilyesmik nekem is jól jönnének !!!
  • Kongy
    Nincs ehhez valami térkép? Vagy Abrax kvesztjéről egy végigjátszás videó???
  • Spazz Maticus
    Köszönöm mégegyszer, ez gyors volt. :)
  • oli314
    Mindketten megfeledkeztek a kétkezes obsidian sword-ról, ami 90-et sebez. Igaz ahhoz 3as kovácsolás kell, de úgyis annyi pontod van mint a szemét.:)

Mellesleg nekem a 4.chapt már kicsit unalmas volt, a 3.után kellett volna valahogy jobban lezárni, na mind1.:P
  • ricsa008
    ez a Rune of Light mi amit Illuminar kér?
  • Fbn Lx
    na igen, ha valaki emlékszik, akkor lenne kérdésem:
    a tűz meg a projectile kristály már megvan.
    Valamint mik ezeknek a sajátosságai? ha jól veszem ki, a projectile gyors éskevés manát igényel, a tűz nagyobbat sebez, de lassú... talán több ellenfélre is hat egyszerre?
    és a jég milyen erőben van sebzés tekintetében ezekhez képest? valamint lassít?
    És a legfontosabb kérdésem: hol lehet jégkristályt találni? :D
  • Itsuki
    Picit csinálni a banditáknál a küldiket,föleg a kovácsét

Az elöbbi kérdésem tárgytalan 2 óra után rájöttem:D
  • Spazz Maticus
    Üdv!

Végeztem a Harbour Town-ban, megkaptam Scordo-tól a pakkot, hogy vigyem el
    a Donnak. Visszamegyek a mocsárba, odaadom a nőjének, aki azt mondja,
    jó vagyok, de ez nem elég hogy a Don elé kerüljek. Mi a következő lépés?
    Mert azt nem mondja hogy mit kell még csinálnom.
    Segítséget előre is kösz.
  • Itsuki
    3.fejezetbe amikor 1 térképet kellene megtalálnom a lizardokba hogy tovább tdjunk menni,van 1 olyan gondom,hogy sehol sincs a térkép... megöltem a lizardokat meg mindent már... valaki vmien ötlet?
  • SaGa Jr
    Először elküld északra (itt kell zsugorodni), aztán ha az megvan beszélsz vele megint és elküld délre (ha úgy jobban tetszik balra). Ott lesz majd felül, egy ugyanolyan oszlopos csarnokban a keresett "kapunyitó".
  • cbr600f
    a vulkánba hol a második kapunyitó?

mer mendózától jobbra felugrálva nautilussal elértem az ottani winchet, hol a másik, merre kell egészen pontosan menni?
  • Calver
    ha nem Order féle mage vagy, akkor senkitől. ha igen, akkor meg találkozol úgyis vele training során, gondolom én. ha Order harcos/Don féle bandita vagy, akkor csak scrollok írásával tudsz varázsolni - de ofc írhatsz scrollokat rúnákból is, ha megvan a képzettséged.
  • 0ppika
    Esetleg megtudná mondani valaki, hogy a Runák használatához szükséges Seal képességet kitől és hol lehet megtanulni???
  • ofp
    Ezek a ghoulok? :
    ghoul

Frost mage-et csinálok elég jónak tűnik egyelőre, főleg ha sokan támadnak egyszerre. :)
  • Arnold12
    Bug

Harmadszori próbálkozás után sem történik semmi. A film nem vált át játékra.
  • Arnold12
    Ha lebeszélsz a városban mindenkivel mindent(ujra és ujra), akkor megtalálod simán. Az egyik emlékszem, hogy a (világitó?)toronyban volt fenn a gerendán.
  • Arnold12
    Áhh, megszereztem a 4 koponyát, beraktam őket a helyükre, kinyilik a kapu, és a filmnél beragad a játék. Vagyis a film nem vált át játékra...
  • ricsa008
    a 3. Gold Bowl vagy mit nem találom sehol valami Olf vagy ki a kulcs szerintem de nem jövök rá az összefüggésre tud valaki segíteni?

a másik: Illuminar valami Rune of Light ot akar az mi?
  • Fbn Lx
    a ghoulok az én idegemet is b@szták rendesen, egészen a játék végéig kb, amikor már alig sebeztek én meg csak úgy daráltam őket. Addig minden alkalommal quicksave ha egyet megláttam. Lehet rajta látni, hogy készül fagyasztani, akkor gyorsan egy hátraugrás, hogy kikerülj a hatótávból. Sok gyakorlás volt, de sikerült ráéreznem. Meg kiszámíthatatlan, hogy mikor kezdenek csapkodni, és mennyit fognak ütni egyszerre.
    Emellett az elite warriorok is nagyon baszták az agyam. Persze nem a végén, de volt, hogy 1 darab kinyírt, következő alkalommal meg kettőt levertem pillanatok alatt, sérülés nélkül. Igazából attól függ, milyen hangolatban voltak, ha úgy érezték akkor csak rohamoztak és vertek mint az állat, és ami rendkívül idegesített: minden egyes csapásomat úgy védték, hogy hátratántorodtam. Amikor zsinórban harmadszor tántorodtam hátra és ezért kaptam be két csapást, azért felforrt az agyvizem.
    Utána rájöttem, hogy a helyes taktika: hátraugrok, charge, hátraugrok, charge...
  • Broafka
    én is tudom hogyan kell nagyjából kinyírni, ugyanígy csinálom. Csak a frost támadását annyira gyorsan ellövi, hogy egyszerűen képtelen vagyok az elől kitérni. esetek 10%-ban sikerül akkor belecsapnom amikor rákészül, 5%-ban kitérni, a maradék 85%-ban mindig rámszórja azt a szart.

A másik, hogy kitér oldalra, és elkezdi megsorozni a támadásait, és egy ütés az életem 1/3-a

a lényeg, hogy ki*****ot idegesítőek
  • Calver
    link, google translate-el
    bár az jó kérdés ezt miért nem egy hozzászólásban írtam le, de már mind1.
  • Calver
    van, úgy kell kiásni, a vulkánban lévő dupla barlangban.
  • Fbn Lx
    létezett olyan, hogy kétkezes titan sword?
    én csak az egykezest találtam meg, az csak 80at sebzett...
  • Calver
    szívesen csáó, jóéjt.
  • ricsisz
    Értek mostmár mindent...köszi szépen a segítséget
    Mentem énis kialudni magam...:D na köszi mégegyszer szia
  • Calver
    *gyűrűk
    bocs ha kicsit kaotikusak a hozzászólásaim, próbálom értelmesen leírni őket, de csöppet kialvatlan vagyok.
  • Calver
    #1554-ben leírtam, kovács pincéjében... igazándiból alabárd akar az inkább lenni, de Risenéknél botnak számít.