Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tomiee85:én még nem bányásztam,de gondolom kell hozzá egy pickaxe is
How much can you take,before you snap?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kb. mennyi lehet még hátra ha az utolsó fõszál az volt, hogy kimentettem a druidát.
Furcsa, nem értem hogy miért csak 3 teleportom van amikor 14 a max, és már a térkép jobb oldalát szinte tejlesen bejártam...
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
amúgy a swamp-ban van elég sok gold,meg iron ore
A torrent meg nemXD.Bûncselekmény de te nem vagy büntethetõ.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
amúgy a wisdomot hogyan tudom növelni,mert amikor odamegyek egy bookstands-hez,akkor csak xp-t ad
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kösz a választ..baszki oylan csóró vagyok, még nem tudtam megvenni a vadászpáncélt sem 😞 melyik szakma jövedelmez jobban? alkímia vagy a kovácskodás?
Racism is a weapon of mass destruction!
a raktárba meg csak simán rohanj be az ogre mellett, fel az emeletre, ott ki lehet menni a tetõre, át a másik padlásra, és ott lesz, amit keresel. full élettel menj, mert valahogy vissza is kell jönni, méghozzá ugrálással.
nekem ugyan fegyvert rántott, de szartam rá, elfutottam elõre, a tetõre nem jött utánam. ha mégis elkapna, verd le. úgysem kell egyik questhez sem.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köszönöm 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
May the force serve you well!
Szóval itt állok és nem tudok tovább menni amiatt a 3 izé miatt ami a scrollos masternak kell.
Thy
Legális mint fájlmegosztó rendszer. Az illegális, hogy miket töltenek fel.
Honnan lehet ezeket megtudni?
Pliz help
hmm, és hogy jöttél rá?
én addig jutottam, hogy a szakács elmondta, hogy a temetõben talákozott a dealerjével de nem tudtam senkivel sem beszélni rólla többet
Csak õ helytelen szóhasználatot alkalmazott. A torrent legális. Jogvédett tartalom feltöltése továbbra sem. A torrent használat pedig azzal is jár.
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
gyönyörû a játék, nagyon durva ahogy a pajzson, sisakon tükrözödik a nap
meg a deep of fild is nagyon jó
A gyilkosságot sikerült valakinek kinyomozni?
Why so serious?
próbáld meg elcsalni az õket egyenként és úgy legyûrni õket
amúgy archery skill-t megéri fejleszteni,magas szinten mennyivel lesz jobb?
ja,és a sneak ér valamit? mert eddig nem sok hasznát látom,még az íjat sem lehet használni sneak közben