4439
-
Pecske #1798 ajánlás alatt azt érted h amikor kérdezgették tőlem hogy magamtól jöttem-e ide, akkor arra kellett volna nyomni hogy: yes, I'm volunteered.
Csakmer úgy gondoltam hogy mindegy h önkéntes vok-e vagy sem. -
ricsa008 #1797 vagy pedig az ami Romanov kincsei között van de azt sem találom -
Jocisan #1796 A seal "Mágikus pecsétet" jelent (varázslás), és csak az ajánlással Monastery-be küldött (Order) egyének tanulhatják meg. 100 Wisdom kell hozzá, és a második rész után lesz elérhető. -
ricsa008 #1795 a gone fönök merre van? kehet az lesz a hiányzó szem -
Pecske #1794 azt vki leírhatná hogy mi ez a SEAL, és hogy hol lehet megtanulni -
Pecske #1793 disc-ekre ha jól emléxem:
egyet megjavíttatsz a druidával
egyet a gnome főnöktől szerzel
don is ad neked egyet
romanov kincse közt is van egy
5.? elfelejtettem:) -
ricsa008 #1792 ez jónak igérkezik az 5 disk lelőhelyét is leírhatnátok -
Jocisan #1791 Sziasztok!
Készülget a Risen összefoglaló oldala. Megpróbálunk minden lényeges dolgot összegyűjteni,és felrakni. Remélhetőleg napi frissítés.
Itt lehet szemlélődni. -
ricsa008 #1790 megint megrekdtem mint mindig
azt hittem az uccsó disk ott lesz a 3 magic barrier mögött de most nem tudom merre menjek a templomokat felderítettem és sehol semmi 4 megvan az 5 .ik nincs -
JamesRyan #1789 ezt a "seal" dolgot kinél lehet megtanulni?
köszi -
#1788 Na így 7 órányi játék után az a véleményem, hogy ez sokkal normálisabb lett mint a Gothic 3.
G3-ban gyűlöltem, hogy nem tudtam úgy elmenni egy csoffadt asztal mellett, hogy véletlenül ne loptam volna el valamit. Hogy 3-as pickpockettel szarrá lehett lopni mindenkit (vicces volt meztelenre vetkőztetett őröket mészárolni mert a ruhát is lehetett szedni róluk álmukban)És maga a játék is szebbnek hat.
Tipikus példája annak, hogy a kevesebb több. (na meg hogy normális stunlock értékekkel nem basszák fel a játékosok agyát az egyszerű házimalacok...) -
ricsa008 #1787 uhh télleg wazze
na itt kerestem volna utoljára az biztos
kössz -
#1786 #1782, azon kívül chapter 2-ben az Eastern Temple-ben lóg már. -
#1785 6-os sword-ig kétkezes, onnantól egy. kétkezes kardot pedig 9-es skillel tudod egy kézben forgatni. -
#1784 használj speed tekercset, bele kell csalni a lángokba, azzal egyszerűbb. -
#1783 Volcano Keep-ben, a titkos könyvtárban, ami az alkimistához vezet -
xido #1782 először a Don régi házában találod meg..ami vagy a kováccsal szemben van valahol,miután segítettél neki és lelépett,a világítótorony aljában lóg -
ricsa008 #1781 napot
Megkaptam Cyrus tól a 3 barriaer feltörő tekercset de csak 2öt találtam meg
1. amelyhez oda vezettem cyrust
2. az egyik kolostor alatti farm mögötti templomban egy tűzgolyó dobáló priest mögött
hol van még narancssárga barrier? eddig mindig csak kékekbe futottam bele -
#1780 hol találom olfot?? ha lehet képet is pls. -
#1779 1775-ösre plz válaszoljon valaki -
Itsuki #1778 Nekem Don utoljára adta oda,ugyhogy szerintem ugy csináld hogy elöbb leygen meg a 4 kristály ,ha a diskekre gondsolsz... -
ramses #1777 A Donnál lévő kristály hol van? Először az order oldalán játszottam , akkor a don egyből ideadta, most meg azt mondja, hogy az ásatástól keletre van, de ott nincs semmi -
Itsuki #1776 harbor citybe olfnál. asszem:) -
#1775 A Illusion scrollt hol tanulhatom meg, mert már csak ez az 1 dolog hiányzik Illumar tesztjéhez. PLS HELP -
#1774 a bányászatot hol tudom megtanulni?? és a bastard sword 1 vagy 2 kezes?? -
Ren #1773 Márpedig a tűzcsapdával kell megölni. Akkor kell aktiválni valamelyik kapcsolót amikor a rács felett van. -
#1772 Chapter 4, az 5 Titan Armour feladatnál vagyok. Don templomában lemegyek, és jön egy Undead pap, akit nem birok megölni. Mivel birom megölni? Van bent a teremben 3 kapcsoló, ami meginditsa a tüzet a récson, de hiába csalom bele nem megy le az energiája. -
ofp #1771 Köszi, sikerült! -
ofp #1770 Az a gond, hogy nem nagyon tudok visszatölteni régebbi mentést (egyébként nem segít) és azóta megöltem Gygert is. Mindenféle állatból van nálam hús. Főtt, sült, nyers -
ravens #1769 Széria probléma. Miután beszéltél Cyrussal, keresd meg a kunyhóban a rongydarabot.Ismét beszélj Cyrussal és új quest kezdődik!Most menj a farkasért. -
Itsuki #1768 tölsd vissza,volt nálad nyers és főtt hús is? -
ofp #1767 Nem lehet neki húst adni. Pont ez a gond.. -
Itsuki #1766 adj neki húúúst,mindig beszélni kell a kis döggel... ha elindul onnantól nincs gond. Kár hogy nálam Rufo farkas meghaltXD -
ofp #1765 Remek. Megint belefutottam egy bugba ez már a 3. Eldricet kell megtalálni. Beszéltem Cyrus-al a kunyhó előtt aztán elvileg egy Rufu nevű farkasnak kéne mutatnia az utat egy mágikusan lezárt kapuig csakhogy vele nem lehet mit kezdeni. Elvileg raw meatet kéne adni neki, hogy kövesen.. Megpróbáltam a korcs nélkül egyből a kapuhoz menni, de miután visszaérek Cyrus-hoz nem segít. A quest neve Searching the druid's hut. -
Itsuki #1764 Ugye van a várrom elött még 1 várrom,ott lesz lent bezárva. -
#1763 Hali!
Amikor kihozom Romanovnak Steelbeard kincsét azt az opciót választottam, hogy nem adom oda a kincset és a térképet hanem megölöm őket.Miután mind meghalt megszereztem a kulcsot Patty cellájához. A kérdésem az lenne h hol van pontosan ez a cella mert sehol sem tett senki említést róla.
köszi -
#1762 *gogh= bogh -
#1761 gogh harcosok kék szíve kell ( mocsárlények ) -
#1760 én is pont ugyanezt akartam most kérdezni.
ki tanítja meg a seal használatát? -
#1759 Egyiket se, és semennyire. Mindent manára + valamelyik kristályra kell pakolni. Innentől kb. megállíthatatlan a karakter...