4439
-
ricsa008 #1878 uff
most olvasom a rufo sztorit kössz -
ricsa008 #1877 3 forgatható oszlopot találtam de elmond mindnél egy mondokát de nem történik semmi -
#1876 igen -
Itsuki #1875 Az is volt régena háza nem? Akkor nagyon hülye vagyok hogy nem jöttem rá:) Köszi! -
#1874 ahol a family harloom necklace-t találtad chapter 2 ben, az alkimistával és a kováccsal szemben, srégen Tilda és Konrad háza -
#1873 fizetsz neki Szonja-nal egy picsáért aki táncol neki cserébe odaadja a kulcsot, az ericssontól kapott kulcs meg steelbard kunyhóját nyitja a csöves negyedben -
Itsuki #1872 Viszont nekem is lenne 1 kérdésem. Chapter 4be,Don hol van Harbor Townban? Mindenhol keresem de nem találom... -
Itsuki #1871 emlékszel hogy hol volt Rufo farkas? és a csaj meg a fószer? Azt megtámadják a Lizardok,öld meg öket.védd meg Rufo farkast (nálam megölték,de nem lényeg:D) Ott lesz 1 térkép,odaadod mendozának mentek 1-2 helyre,még picit odább van amire leengeded:) -
ricsisz #1870 a don háza mögötti kocsma/hotelben volt egy kalapácsos faszi azt megvertem elvettem tőle a kulcsot de nemtudom mit nyit...őrá gondolsz? meg van a hullámtörő végén a kis hát őrzi egy harcos ott van a kalózkapitány...ha megverem az őrt elvehetem a kulcsot egyéb módon nemtudok bejutni? -
SaGa Jr #1869 Ne csak a zsebekben kutakodj, hanem az egyéb építményeket is nézd meg (oszlopok például néha maguk a térképek). -
SaGa Jr #1868 A tál pontos tartózkodási helyét a don házában lévő, fogva tartott kincskereső mondja meg (ott van a városban és nagyon is szem előtt van). Bejutás hozzá egyszerű, csak a megfelelő személlyel kell beszélni.
A hagyatékhoz vezető első levél meg az egyetlen zárt házban a városon belül. A kulcs a közelében van egy igen ellenszenves illető tulajdonában. Ha végiggondolod milyen helyeket kedvelhet egy vén kalóz kitalálod magadtól is (így is túlságosan egyszerű a játék). -
ricsa008 #1867 és az merre van? mer a lizardoknál nem volt -
ricsisz #1866 És hol az apuci hagyatéka? pls help :D -
Itsuki #1865 elösször is 1 térképet kell megkeresned... -
ricsisz #1864 Hol a harmadik arany tál? -
SaGa Jr #1863 A kocsmáros lánytól lehet majd, ha már megtalálta és átadta apuci hagyatékát (egykori lakhelyét és ottani ládájában a levelét) neki az ember. Ezután (de lehet hogy a városból való kijuttatáskor?) már tanít pár dolgot. -
xido #1862 Ott szerintem senkitől,az első szintet én a Monostaryban tanultam,azt hiszem a kovácstól,de lehet,hogy Damas-tól vagy mi a neve -
Lacej #1861 aham, pedig ciddel beszéltem már, talán küldifüggő? -
SaGa Jr #1860 A városban egyáltalán nem fogsz mágiát tanulni. Ha mágiát akarsz (nem a lövöldözőset, hanem a tényleges varázslást), akkor szépen kérj ajánlást a városban a varázslótól(ehhez csináld meg a rend számára a 4 fontos feladatot, úgymint a zsaroló/védelmi pénzt gyűjtő lebuktatása, a betörések felderítése, a 3 arany tál és az 5 páncéldarab visszaszerzése, a Don amulettjének megszerzése). Ha ez megvan (és az ajánlást is megadta a varázsló), mehetsz az inkvizíció főhadiszállására és majd ott kitanít a megjelölt mester. Ehhez nem kell sok tanulási pont.
A lövöldözős varázslatokhoz (fireball, ice meg a harmadik) az inkvizícióhoz kell beállni. De ekkor a normál varázslatokról le kell mondj, max tekercsből fogsz varázsolni. Cserébe fejleszthetsz jó sok pontért akár 3 féle támadó varázslatot is.
Ja és a 3. arany tál megszerzéséhez egyáltalán nem kell telekinézis, csak a megfelelő helyen kell felkapaszkodni/ugrani és felhúzza magát a karakter, így már elérhető a tál. -
ricsa008 #1859 lehet mert a Don utját valasztottad :S
én kolostoros vagyok
nekem zártörést tanított és Dextery-t -
ricsa008 #1858 előbb írtam le!
nekem nem tud valaki segíteni? 1841?
-
ricsisz #1857 Cid nem tanít nekem semmit:S -
ricsisz #1856 harborban kitől lehet a zártörést tanulni?
-
ricsisz #1855 Frissíts hangkártya drivert. nekem is ezvolt a gond...csak én felraktam az alaplapi hangkari drivert(mert eddig egy másikat használtam) és megoldódott. -
ricsa008 #1854 én Harborban Cid től tanultam meg
engem a zsebmetszés 3. szintje érdekelne -
Cat 02 #1853 Srácok először a városba mentem ott küldiztem most, de egyszerűn minden harc kínszenvedés... alig ütök az emberekebe ők meg 2 ütéssel leterítenek... tanulni meg nem akarok mert inkább majd mágikus dolgokat csinálnék, de azt meg a városban nem tudok még... 5let ? (most vok ott h megvan ki csempészi ki a kincseket és vele harcolok) -
Lacej #1852 Hali skacok, olvasgattam visszább, de nem találtam meg,
a 3. zárfeltörést kinél tanulhatnám meg, mert a banditatáborba azt hiszem Phil csak az első 2 szintet tanította meg :) -
xido #1851 tanuld meg a tekercs írást,ölj a parton nautilusokat és csinálj tekercset magadnak,ez a leggyorsabb szerintem -
xido #1850 erős dögökkel mindig szaladj emberek felé,segítenek..aztán elég az utolsó vágást megejtened és tiéd az xp -
#1849 a másik meg, hogy az orkok ellen el tudtál futni, és hamar feladták az üldözést. Ezek elől meg órákat kell ugrándozva futni, hogy abbahagyják... -
#1848 na jah, arra emlékszem hogy a várba úgy kelett visszamenni, hogy az orkok mögött. De itt kénytelen vagy egyszerűen belemenni a ghoulokba. Ráadásul nem is adnak sok xp-t :-/ -
Cat 02 #1847 A 3. arany tálat meg lehet vhogy szerezni telekinézis nélkül ? -
#1846 Segítsetek milehet nálam a gond? Má a harmadik fajta demo-t szedem le és egyikben sincs hang! Az elején van egy bazinagy sipolás aztán onnantól semmi. :( De csak a risenben nincs. Valaki tudja? -
Fbn Lx #1845 Azért abban is voltak olyan ellenfelek, akik szopattak még, ha nem voltál hozzájuk elég erős. Talán még a második fejezetben volt, hogy az orkok mellett lopakodni kellett, mert egy is gondot okozott volna, nem hogy kettő.
A G3 az meg olyan volt, hogy már az elején halomra kaszaboltad az orkokat, aztán kimentél a kapun és kb. legyűrt két vaddisznó. :D -
#1844 oblivionnal 5 percet ha játszottam, még egy ellenséget se találtam benne és meguntam.
Gothic2-n meg night of the raven-en nőttem föl, imádom. De azért még abban sem voltak ilyen genyóvári ellenfelek. -
#1843 A Nautilus tekercs lelőhelyéről nincs valami térkép?? -
#1842 Ez nem Oblivion, itt nem lehet mindenkit a kezdetektől megölni 2 ütéssel. Szépen fejlődni kell, aztán később visszamenni. -
ricsa008 #1841 üdv
ezt hol kell leengedni? már próbáltam átlevitálni de nincs kerék
a másiknál ahol komandante megáll ott levitáltam leengedtem levertem minden lizardot kiszabadítottam egy ogre -t de nem történik semmi -
krisss93 #1840 Amelyik ládát nem írta az is megnyuvaszt...
Meg van ott egy sima gravestone de azelőttt nem tudok ásni.
De azért kösz. -
Tibbor #1839 Néhány rövid kérdésem lenne(bocs, ha voltak már):
1.Játékon belül lehet-e mentést törölni?
2.Jelenleg minden cuccot ötödáron tudok eladni az értékéhez képest.Fog ez az arány javulni?
3.Bandit camp-es küldi: el kellene adnom Rachel-nek 10 korsó sört.A kriglik nálam vannak, de Rachel nem beszél velem.Mi lehet a gond?