Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Nekem is a térkép a gondom... nem kapom meg.
Hány város van a játékban?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Másik Souldrin VULKÁNOTÓL észekkeletre van a vízesésnél asszem felül.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Patty hollétét megtudod nézni a térképen a Trainereknél.
Amúgy egy várral elõbbre van (ahonnan egyedül kellett menned a kapitányhoz) a torony közelében egy szobában 1 szinttel a föld alatt. A szoba ajtaja a szakadékra néz.
Ha már jártál arra, akkor nem tudtad kinyitni sem varázslattal sem LockPick 3-mal.
Ha nem szedted ki a ládából a cuccost, akkor elkerget, hogy szedd össze.
Jó játékot!
milyen tippeket tudnátok adni játékban egy újoncnak? RPG-kben igencsak jártas vagyok, Gothic-ból viszont csak elsõ résszel játszottam, mondjuk azt végig. olyasmi kérdéseim lennének h:
- hogy érdemes fejleszteni a karaktert az elején? gamefaqs fórumon nézelõdtem még pár napja, mágiát erõsen szidták, gondolom akkor fegyveres harc, de abból melyik? kardok, botok, íjazás?
- tolvajképességek mennyire fontosak?
- meg új globálba... mit ajánlanátok valakinek aki most esik neki a Risen-nek és még nem igazán vágja errefelé mit és hogy érdemes csinálni? <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Nekem elkezd vibrálni a játék, és ilyen kis háromszögek jelennek meg össze vissza vibrálva egy idõ után :-/
erre nincs valami fix?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
télleg javult így már játszhatóbb
köszi
miután 2 nap alatt kisütötte a szememet a köd, elkezdtem állítgatni a csúszkákat a settingsbe, és 1 óra szarakodás után:
BRI: +99
Con: +39
Red: -69
Green: -69
Blue: -69
csodák csodájára nálam bevált,tû éles lett a kép, (csak ne a mocsárba állítcsuk át, mer ott eleve sötét van....)
addig, amíg nem jöttem rá, mindig játéidõ szerinti déltõl evning-ig jáccotam, hogy lássak valamit...
Valaki eltudná mondani Patty-t merre találom ? Mert Romanov elrabolta, én cserébe kicsináltam az egész legénységgel együtt, megvan a kincs is, de ,,elfelejtettem az agresszív véleménycsere közben megkérdezni Patty-t hol õrzik"
Aki tudja írjon lécci :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Kösz az infót, azért lecserélem én is a driver-t.
Hátha konzolból (vagy konfig file-ból) ki lehet kapcsolni ezt az effektet... Este próbálkozom vele.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
de én már nem hiszek a csodákban
Racism is a weapon of mass destruction!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
BASTARD SWORD TIP aminek az egyik felét a vulcano cave vízesés felöli kijáratánál találtam meg, de hol lehet a másik fele? <#nemtudom>#nemtudom>
Tudja valaki, hogy a Monastery-be hogy kell megcsinálni teljesen azt a küldetést, amikor Scrollokat kell megtanulni (pontosan nem tudom, hogy van irva) ; mert pl nem találom Nautilus tekercs készítését; pedig már próbáltam mindekivel beszélni, de most asziszem 2 darab még nincs meg.
nekem semmi gond nem volt ezzel a questtel, odaadtam neki a húst,megszagoltattam a ruhadarabot és már ment is
How much can you take,before you snap?
Külföldön már megjelent a Risen, idehaza pedig még sehol nem kapható. Vajon mi az oka a késedelemnek?
A Gothic készítõinek legújabb szerepjátékát már egy ideje meg lehet vásárolni Steam-en vagy külföldrõl megrendelve, de a hazai boltok polcaira még mindig nem jutott el dobozos formában. Mint kiderült, ez azért van, mert a játékot eredetileg a SevenM adta volna ki Magyarországon, ám idõközben a KOCH Media (Deep Silver) eladta a jogokat a Cenegának (1C Europe Publishing), így a kialakult kavalkádról nem a SevenM tehet. Annál inkább a Multimédia Holding, akik eme cégcsoport hazai terjesztésért felelõsek. Még nem derült ki, hogy pontosan mi az oka a késedelemnek, jelenleg mindössze annyi bizonyos, hogy akik itthon akarnak legálisan játszani a Risen-nel, azoknak két választásuk van: 13.000.Ft.- körüli összeg kifizetésének ellenében letölthetik Steam-en keresztül, vagy pedig 8.000.Ft.-ért megrendelhetik külföldrõl a dobozos verziót.
info: Gamepod
Next PC upgrade: 2022
egyébként az ashbeastet meg az ogrét én sem tudom még kinyírni lvl15-ön
mi a kard neve aminek megtaláltad a felét?
kinél lehet megszerezni az érc kitermelõ képességet, név szerint?
Asashoz lapat kell.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
dánke
ty
THY