4439
-
SaGa Jr #1918 Mivel nem létfontosságú és nem része a megszerzendő szetnek, így lényegtelen hogy megvan vagy sem. A végén úgyis mindenképpen a harci kalapáccsal kell majd gyepálni a rosszarcú titánt (ha nem fejlesztetted a játék során az axe skill-t akkor sem kell kétségbeesni, mert +6-ot ad az axe skill értékre a kalapács). -
Qbu #1917 Szóval ha van Seal skillem meg a rúna, akkor nem kell semmi csak mana, hogy használjam a spellt? Valaki azt mondta nekem, hogy a Seal annyiban más mint a scroll, hogy nem kell scrollt csinálni, hanem használhatom a spellt, de ugyanazok a cuccok kellenek hozzá. Most akkor hogy is van? -
#1916 köszi szépen ;) csak már kezdtem kétségbeesni hogy csak én nem találom, de még csak most jön a vízeséses kripta ;) -
SaGa Jr #1915 Valamelyik megszerzendő titán szet mellett lesz egy szarkofágban. Most nem merem biztosra mondani, de ha jól emlékszem akkor talán ugyanott lesz ahol a mellvért volt. Esetleg a vízesés mögötti (nyugati parton lévő) templomban érdemes alaposabban szétnézni. -
SaGa Jr #1914 Semmi gond. :)
A tekercsíráshoz nem kell seal skill-ből semennyi sem. Csak rendelkezni kell a tekercsírás képességével és a megfelelő alapanyagokkal (a varázslat rúnájával meg valami alapanyaggal).
Seal kitanulására akkor van szükség ha rúnákból akarsz varázsolgatni mindenfélét (berakod gyorsbillentyűre a rúnát és akármennyiszer nyomhatod a varázslatot amíg bírod mágia ponttal, nem kell tekercs a dologhoz), máskülönben felesleges. Meg amúgy is csak akkor tanulható ha mágusnak képződtél, más esetben nem. Ha meg nem akarsz seal-t tanulni akkor minek lennél mágus? ;) -
Qbu #1913 Érdekes hogy 3 pont van a Seal mellett, amiből arra következtettem hogy 3 a max, de látom hogy tényleg 4, mondjuk ha tekercsekhez is ugyanaz kell mint a Sealhez, akkor teljesen felesleges a Sealt kitanulni nem?
Ja és amúgy nem kötözködni akartam,csak tényleg 3 pont van:) -
#1912 juteszembe...a kétkezes titánkardot merre lelem emberek? ;) -
SaGa Jr #1911 Szerintem akkor te valamit elnéztél. A seal 4-es szintig tanulható. Az inferno varázslat tekercs nélküli elsütéséhez meg ez a szint kell.
A harci és kristály mágiás skilleken kívül egyedül a seals az ami 3-as fölé vihető. 1-es szintig vihető az akrobatika, a tekercsírás, a nyúzás/belezás, az érckitermelés, lopakodás. 3-as szintig fejleszthető a zárnyitás, zsebmetszés, alkímia és kovácsolás. 4-es szintig fejleszthető a varázslás (seals), míg a megmaradó 8 skill (kard, balta, bot, íj, nyílpuska, valamint a 3 kristálymágikus támadási forma) pedig 10-es szintig. -
#1910 és az nem kicsit volt idegesítő...felszabadítottad az első várost, kiírtottad az összes orkot, szinte szál magadban lehenteltél mindenkit, erre ahogy megyek át a másik helyre, jön két röfi és leharapnak...röhej...kb olyan vicces mint amikor a lizard huntingparty-t kellett beérni, és halott lizardhunterek hemperegtek az úton, na az egyiket tüskés patkányok csinálták ki...röhej :D -
#1909 Ghoulok varázslata egy kis területre ható AOE szerű cucc. Amint lekushad azonnal hátra kell ugrani(dupla hátra blokkolás nélkül) és nem ér el. Nem sok időd van reagálni, de bele lehet jönni. Kard+pajzs kombónál 6-os kard skillen már egykezes a Bastard Sword, 7-esen van charge attack, onnantól picsafüst.
Minden Hero's Crownból erőpiát kell csinálni, nem számoltam de vagy +100 STRt szedtem csak ebből össze. Ennyit megér az alkimia szvsz, nem beszélve a HP/mana lötyikről, amiket legyárthatsz. Van persze dex recept is meg permanens HP/mana.
Ha harc közben mentened kell és kevesebb, mint 4 ellenfél ellen harcolsz, valszeg gyengusz vagy még az adott helyhez, később kell visszajönni. Mondjuk én eleve letiltottam volna a harc közbeni mentést a PB helyében... -
Qbu #1908 Biztos hogy az az Inferno a Sealben van, csak mert ott nem 4, hanem 3 pont a max, szóval nem tudom hogy lehetne 4-es skilltől Inferno:S -
hapi #1907 A konzolosok miatt lett ilyen könnyű ez a game gondolom, megcsináltam a mocsarat meg harbor townt anélkül hogy bármit megtanultam volna. level 10 vagyok 100 learning ponttal. Mage leszek szerintem, 100 pontból elég táp leszek gondolom. -
ravens #1906 Ha már van lock pick skilled, a jobb-bal billentyűvel állíthatod. -
tombadillo #1905 Gyerekek, bocs, ha már volt róla szó, de...
Hogy a rákban tudom kinyitni a kulcslyukas ládákat (pill ötletem sincs)? -
#1904 Tudna valaki küldeni egy mentést, a második fejezet legelejére? Sikerült megcsinálni, csak letöröltem a játékot, és véletlen a mentéseket is. :S
e-mail: [email protected] -
Cat 02 #1903 Varázsolni mikortól lehet ? >.< Monostorban most vok a 2. szinten.
(keresem az erdőben a 2. krapekot de esélytelen, mert minden szörny kb legyak, illetve a tüzköves srác is érdekes... elvileg bement a kiemelkedett cuccba, de ott meg nem tudok továbbmenni ,mert a tüskék agyonvágnak, levitation scrollom meg nincs, csak a kőre tudom rárakni a kezem, de sztem meredek lenne átlebegni az egész pályát :D) -
Cat 02 #1902 Igazából már meglett és még jót is nevettem ... probably the worst sword in the world... :D -
#1901 csalás nélkül 2 nap alatt végiglehet tolni az egész játékot -
ricsisz #1900 Letörlöd a régi drivert...netről szedszz le FRISS drivert azt felrakod és jólesz
érted vazzze?:D -
#1899 itt az a lényeg, hogy még chapter 1-ben akármi is akarsz lenni, menj el a banditák táborába, és csináld meg az összes küldit, juss be a Donhoz, és beszélgess vele, aztán hagyd ott, és csinálj meg majdnem minden küldit a városban, aztán választhatsz mi aakrsz lenni, és a szerint végezd a küldiket a városban.
és az elején ahogy probatbicol mondja: beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni.
Sajna még így is elég nehézre sikerült 1-2 rész -
Probatbicol #1898 Nem kell ott csalni...ha van valami problémád beszélgess minél többet a szereplőkkel. Megvan a trükkje, hogyan lehet egyszerűen legyőzni a trainert. -
Cat 02 #1897 Ez a játék vazze... nem csodálkozom h ennyien csalnak :D
Trainer 2(!!!) ütésből lever, nekem meg kéne bele ~20-30, de folyamatosan védekezik, tehát max úgy van esélyem ha elcsapom a fegyverét... mágia meg ofkórsz nincs még, az majd ezután jön... -
#1896 Nade most tettem fel a drivert. Az cseszte el. -
Itsuki #1895 mien alaplapod van? Ha pl asus... akkor asus.com és ott megtalálod az alaplapodhoz tartozó drivereket... csak keresni kell. -
xido #1894 megverni az őrt..én kizsebeltem,aztán meg se próbált állítani,ki be mászkáltam a fogolyhoz:D -
#1893 Újratettem azt ami az alaplap cd-jén volt de mostmeg teljesen elment a hang az egész gépen. :S -
ricsisz #1892 net...:Dazt meg énsem tudom
-
#1891 És honnan szedjek ilyen drivert? És miért csak a risennél csinálja ezt? -
SaGa Jr #1890 Nem, csak ásó és ásásra alkalmas hely (láthatóan más textúrák a talajon).
Prospecting (és csákány) csak a bányászathoz kell (falbontáshoz szerintem nem, oda elég a csákány önmagában). -
SaGa Jr #1889 Van biza. El lett mondva hogy milyen kapcsolatban álltak egymással a koponyák tulajdonosai. Eszerint 2 párra bomlanak. Egyik a titán lord és a testőre (ezek mennek jobbra), a másik a bestia és a pap (az ő koponyáik a bal oldalra kerülnek). A pontos sorrendre már nem emlékszem tisztán, de talán elöl volt a bestia és a testőr, mögöttük a pap és a lord a második sorban. Túl sok variáció nincs, szóval idővel sikerülni fog a dolog. :) -
ricsisz #1888 prospecting kell ahoz hogy tudjak ásni? -
ricsa008 #1887 ok most ott tartok hogy a négy koponyát lekellene rakni a 4 oltárra
ott van valami sorrend ? mer nekem nem történik semmi -
SaGa Jr #1886 Ennyire nem lehet nehéz, ne csináld már. Összesen egy zárt ajtajú ház van az egész városban ahová kulcs kell (a csóringereknél). A szemet kiszúrja, el sem lehet téveszteni.
A kalózhoz meg simán be lehet jutni, nem kell mindenkit befenyíteni. Csak beszélsz a mólón járkáló inkvizíciós harcossal és viola, máris lehetőséged nyílik a harc nélküli bejutásra (és egy újabb feladat elvégzésére akár a Don részére, akár az inkvizíciónak). -
SaGa Jr #1885 Igen azok (gyógyítások, fény, lebegés, mágikus mező megszűntetése, stb.). De speciel van ebben is támadó mágia (inferno, területre hat és jó nagyot sebez), már ha megtanulálod a kavicsot hozzá (4-es szintű seal skill kell a használatához). Sok helyütt sokkal könnyebb a játék mágusként mint inkvizíciós katonaként (ő lődözi a 3 féle támadó varázslatot).
A harc meg kitapasztalás és gyakorlás kérdése. Egy jó karddal (mondjuk obszidiánnal) már 4-es kard skill-el is lazán végigvihető az egész játék. Ha másfélkezes kardokkal akarnál hadonászni pajzs mellett ahhoz már 6 vagy 7-es skill kell (ekkor egy kézben lengeti a fegyvert). -
cbr600f #1884 bejutottam mendozával az erődbe belsejébe, de hol a második winch?
mer csak a kommándánténál lévőt tudtam kinyitni így kijutottam a nagy vízeséshez
a kék force fildokat mivel lehet kinyitni, mert nekem csak a narancssárga nyitó van
szpaszibá -
Cat 02 #1883 Na itt tartok most. A sima varázslás az a heal meg ilyen nem támadó varázslatok ? Mert az akkor felejtős. Így is megszenvedek egy-egy killért >.< -
#1882 ami még zavar ebben a játékban, hogy pl hiába vagyok mágus, a novice farmon ugyanúgy nem kapok új küldit chapterenként, a gothicban mindig rohantam össze vissza, mert más kasztnál más-más küldiket kaptam.
Kéne egy kiegészítő ehhez a játékhoz nagyon. -
Itsuki #1881 na de már semmi,megvan a patkány:D -
Itsuki #1880 hát még ott van tilda és konrad is,don meg sehol... -
Itsuki #1879 amugy nézegesd a worldofrisen fórumát,mert én hiába kérdeztem meg nem kaptam sehol választ,de ott mindent meglehet találni...