Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Na és inenntõl kezdve semmi továbblépési lehetõség az ügyben. Mindenkivel beszéltem már, senki sem mond semmi újat, csak train és trade lehetõség van...
A véleményem a következõ: A Piranha Bytes inkább menjen el kapálni, mert még ennyi év után sem képesek olyan játékot csinálni, ami ahelyett hogy kikészíteni a zembert, szórakoztatná.. Uff!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Amúgy velem se beszélt addig amig el nem hoztam a paprt a faterja házából utána már igen.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Egyébként akikkel Patty nem beszél próbálták már leverni és elvenni tõle a kulcsot? Vagy a városban is sérthetetlen?
hotfix telepít!!!!
Köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Also some Minor Fixes.
http://hotfile.com/dl/14421259/e31f201/Risen_Hotfix_101_International.exe.html
Köszi
Nem lehet hogy azért, mert romanovnak segítettél helyette?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megtalálni, a környéken az egyetlen zárt ajtó.
A kulcsot megkapod, ha a bordélyházban ücsörgõ Eriksont elvered és elveszed tõle.
Harcrendszerrel kapcsolatban továbbra sincs konkrét tipp?(Hardwired cikket olvastam)
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Most mit tegyek??
Köszi
How much can you take,before you snap?
"The trees move. Do you not see it?"
és a farkasok akiket megpróbálsz megölni... hát, nem azok akiket meg kéne ölnöd <#vigyor2>#vigyor2> fent rendes wolfok vannak, lent keresgélj, lesz egy barlang (asszem a két ház között kb), ahol hungry wolfok lesznek.
Ott tartok, amikor az elsõ farmon azt a feladatot kapom, hogy öljem meg az éhes farkasokat a barlangban.Az idevezetõ úton még csak-csak elbántam a madárszerû lényekkel és a magányos farkasokkal, meg sünökkel(vagy mikkel), de a barlangban rögtön két farkas támad rám, esélyem sincs.
Az egyik ház mögött egy vaddisznó legel, kb. 3 harapás vagyok neki.HP-t ugye csak harcon kívûl tudok visszapótolni(kényelmesen elteszi a fegyvert a karim, elõveszi a potion-t és kortyol), addig az ellenfél meg szépen felfal.
Jelenleg a demóban szimpla kardom van.Ha jól tudom, az ellenfél támadásakor jobb klikket kell nyomni a védekezéshez.(a vaddisznó és a farkasok mondjuk ennek ellenére lazán sebeznek)Az is világos, hogy bal klikk nyomva tartásakor nagyobb lesz a sebzésem(bár valahogy ezt sem tapasztaltam).Bal klikk + oldalirány billentyûk pedig bizonyos vágásokat eredményeznek.Mindezek ismerete ellenére képtelen vagyok tovább jutni és 10-15 próbálkozás után elment a kedvem a teljes verzió kipróbálásától.
Nem hiszem, hogy ennyire nehéz lenne, gondolom csak rá kell érezni a trükkjére.Ehhez kérnék tippeket néhány segítõkész Risen fantól.<#help>#help>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
kösz
chapter4-ben, a bandit campnél lévõ romok alján a shadow lord-ot hogy tudom legyõzni? mert semmi nem sebzi meg. gondolom azért van ott a tûz,hogy azzal,de én is meghalok,ha belemegyek. az armor többi része már megvan, de nem tudom újrakovácsolni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Racism is a weapon of mass destruction!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
város csak egy van (Harbour Town), meg van a monostor és a banditatábor...ennyi
Racism is a weapon of mass destruction!
Karlsen a monostorban csak rank 2-ig tanit:S
mert most járok a harmadikban, de már megkaptam a captain rangot. Nem akarom még, hogy vége legyen 😄
Egyébként eszméletlen addiktív játék ez. Akár csak az összes eddigi gothic. Tegnap 12 órát nyomtam D:
3 kaszt van:
Harcos: (Bandita) semmi mágia használat.
Inkvizítor: (Order) Seal-t kivéve mindent tanulhat.
Mágus: (Order) Seal-t is tanulhat.
Hogy pontosan mit kell tenni ahhoz, hogy Inkvizítor vagy Mágus legyél nem tudom. (inkvizítor lettem mire megtudtam hogy három kaszt van 😛)
-----------------
Arnold14
a térképet csak a második fejezetben kaphatod meg.
-----------------
gabo91
a Don háza (Haribor Town-ban) amelyikben az Order emberi tanyáznak. És az egyik képen kell nyomkodni.
A városi õrök fönöke adott papírt neked és úgy mentél be a monostorba ugye ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3